PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید هاست - دوستان لطفا کمک کنید

mamaloo
July 15th, 2013, 04:06
سلام

دوستان انشاالله تا چند هفته دیگه یه سیستم فروشگاهی داریم بالا میاریم و قرار هست که میزبانی روی سرورهای ایرانی باشه

توی 2 مورد موندیم کدوم رو انتخاب کنیم:

از دیتاسنتر پارس آنلاین سرورمجازی ایران بگیریم
یا از گروه امنیتی آشیانه سرور ایران بگیریم( Ashiyane Host :: سرور مجازی در ایران (http://www.ashiyanehost.com/iran-vps) )

اگر امنیت سرورها برامون مهم نبود صد در صد از پارس آنلاین میگرفتیم، ولی از آنجایی که معلوم هست سرورهای آشیانه بیشتر امنیتی هستند؛

در کل سوال من اینه که شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟ و اینکه آیا سرورهای پارس آنلاین از نظر امنیت میشه روشون حساب کرد یا اینکه آشیانه بگیریم؟
کیفیت سرویس دهی کدوم از نظر شما بهتره؟ و به این توجه داشته باشید که ما سرور ایرانی میخوایم.

(یک سوال حاشیه ای هم دارم؛ بعضیا معتقدند که سایت هایی که روی سرورهای ایرانی هستند چون سرعت لود اونا برای گوگل پایینه و این یکی از ملاک های رتبه بندی سایت ها برای گوگل هست، پس باعث افت رتبه اونا در گوگل میشه... نظر شما چیه؟)

ممنون از دوستان

s98
July 15th, 2013, 08:48
آشیانه هاست قیمت هایش بسیار بالا هست

و شما می خواهید سرور مجازی بخرید اصلا ربطی به امنیت ندارد ( چون امنیت برای کنترل پنل سایتتان هست - سی پنل دایزکت ادمین ) و مهم این هست که کانفیگ کامل و درست شود

سوال دومت هم کمی ربط دارد - ولی زیاد این طوری نیست

s98
July 15th, 2013, 08:50
اگر نیاز به هاست قدرتمند با امنیت بالا داشتی

از ایران

و اروپا

در خدمت هستیم

پ خ بدهید

mamaloo
July 15th, 2013, 16:50
آشیانه هاست قیمت هایش بسیار بالا هست

و شما می خواهید سرور مجازی بخرید اصلا ربطی به امنیت ندارد ( چون امنیت برای کنترل پنل سایتتان هست - سی پنل دایزکت ادمین ) و مهم این هست که کانفیگ کامل و درست شود

سوال دومت هم کمی ربط دارد - ولی زیاد این طوری نیست

سلام

هزینه اصلا مهم نیست

الان فقط کیفیت و امنیت برامون مهم هست

در مورد سی پنل و کانفیگ صحیح هم حرف شما متین هست ولی کافی نیست؛

چون سرورهای آشیانه توسط فایروال شخصی خودشون کنترل میشه + یک سری تعرفه های دیگه دارند که میتونیم امنیت سرورها رو هم دست خودشون بسپاریم؛ از جمله مانیتورینگ 24 ساعته و کنترل log ها و ...

در کل سوال من اینه؛ برای سرورهای ایرانی:
امنیت سرویس های آشیانه بیشتر هست یا پارس آنلاین؟
و
اینکه کیفیت کاری و سرویس دهی کدوم بهتر هست؟

و حالا بر اساس این 2 مورد بالا که عرض کردم شما جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟ آشیانه یا پارس آنلاین؟

soheilsystem92
July 20th, 2013, 23:57
.:: Abtin Web Hosting - آبتین وب میزبان مطمئن وب سایت شما ::. (http://abtinweb.com/)
پیشنهاد میشه
اپتایم و امنیت فوق العاده
بنده خودم با این شرکت کار میکنم قیمت شون هم مناسبه