PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب اسکریپت فروشگاه شارژ

ceza
July 14th, 2013, 12:52
قالب زیبای اسکریپت فروش کالای مجازی فروشگاه کارت شارژ virtual freer

mo_mohit1
July 14th, 2013, 13:43
این الان دقیقا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟عکس قالب؟دانلود قالب؟؟؟؟؟؟ چی؟

این قالب 98 پ.ر.و.ک.س.ی هست که رایگان هست

ceza
July 14th, 2013, 19:22
کجای این قالب 98****** هست؟
قالب 98****** اینه که بنده مرتبش کردم منو صفحات جدا بهش اضافه کردم انتخاب درگاه پرداخت ولیست درگاههارو اضافه کردم بکگراندشو تمیزتر ردم
قرار نیست که قالب و از صفر طراحی کنیم
یه قالب که به چشم میخوره رو ارتقا میدن شما هم میتونید قالب 98 ****** رو ارتقا بدین عکسشو بذارید اینجا
14307

mo_mohit1
July 14th, 2013, 19:40
کجای این قالب 98****** هست؟
قالب 98****** اینه که بنده مرتبش کردم منو صفحات جدا بهش اضافه کردم انتخاب درگاه پرداخت ولیست درگاههارو اضافه کردم بکگراندشو تمیزتر ردم
قرار نیست که قالب و از صفر طراحی کنیم
یه قالب که به چشم میخوره رو ارتقا میدن شما هم میتونید قالب 98 ****** رو ارتقا بدین عکسشو بذارید اینجا
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/14307-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-98*****-virtual-freer-template-designed-majid-amiri-released-famo-ir-jpg
من حدود ده قالب خودم اینجور ساختم و خیلی شیک تر.//خیلی هاشم که رایگان گذاشتم/بقیشم که نزاشتم اختصاصی واسه خودمه/////حداقل عکسشو تنها نمیزارم
فقط من و بقیه رو متوجه کنین دلیل گذاشتن عکس این قالب چیه؟قصد فروش دارین و یا میخاین نظر بدیم چجوره؟؟!!!!:106:

ceza
July 14th, 2013, 21:46
من حدود ده قالب خودم اینجور ساختم و خیلی شیک تر.//خیلی هاشم که رایگان گذاشتم/بقیشم که نزاشتم اختصاصی واسه خودمه/////حداقل عکسشو تنها نمیزارم
فقط من و بقیه رو متوجه کنین دلیل گذاشتن عکس این قالب چیه؟قصد فروش دارین و یا میخاین نظر بدیم چجوره؟؟!!!!:106:

آفرین که ده تا قالب ساختی و خیلی شیکتر دمت 20
بقیه شم نذاشتین اختصاصی واسه خودت مگه چند تا قالب اختصاصی استفاده میکنید
دوستانی که مشکلی در طراحی قالب و یا هرچیز دیگه ای دارند میتونن با پیام خصوصی با من در میان بذارن
شما هم لطف کنین از طراحی های شیکتون چند تا عکس بذارین
بعدشم حال و حوصله ی چرندیات رو ندارم لطفا با ادب احترام پاسخ بدین یا اصلا خواهشا نظر نذارید
انگار آدم کشتم یا بدهکارم

caspiannets
July 14th, 2013, 23:44
عاقایون روش ریپ رو میگم کمتر هم هزینه کنید ، پوشه ی statics+Tempaltes رو از هاست طرف بردارید جایگزین فرر خودتون کنید میشه قالب تغییراتم بلدید انجام بدید

ceza
July 15th, 2013, 03:26
عاقایون روش ریپ رو میگم کمتر هم هزینه کنید ، پوشه ی statics+Tempaltes رو از هاست طرف بردارید جایگزین فرر خودتون کنید میشه قالب تغییراتم بلدید انجام بدید

***ی افتخار نیست که بخواین واسه یاد دادنش به خودتون ببالین

caspiannets
July 16th, 2013, 18:56
من بخودم بالیدم ؟؟؟

روش رو گفتم اونایی که میان قیمت های هنگفتی می پردازند به دلیل نا آگاهی با کمی تلاش به چیزی که میخوان برسند
بنده خودم قالب طراحی میکنم و تا حالا از قالب کسی استفاده نکردم

ceza
July 18th, 2013, 00:11
من بخودم بالیدم ؟؟؟ روش رو گفتم اونایی که میان قیمت های هنگفتی می پردازند به دلیل نا آگاهی با کمی تلاش به چیزی که میخوان برسند بنده خودم قالب طراحی میکنم و تا حالا از قالب کسی استفاده نکردم اگه طراح قالب بودین هیچوقت ریپ کردن رو پیشنهاد نمیدادین هرکی قالب میخواد واسش قالب درست میکنم ولی قالب منو هرکی ریپ کنه ......