ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ریست مداوم آپاچی

irnahost.ir
July 14th, 2013, 00:13
من روی سرورم آپاچی بوستر نصب کرده بودم و بدلیل مصرف بالای وارنیش مجبور به حذف این ماژول شدم.حالا بدون وجود وب سرویس دیگری مثل انجینکس مدام آپاچی ریست میشود .هر چند دقیقه یکبار بعضی وقتها هر 3دقیق بعضی وقتها هر 5 دقیقه.تمام راهها را هم رفته ام.از کانفیگ دوباره و اپدیت و الی آخر
دوستان اگر راهنمایی به ذهنشان میرسد ممنون میشوم ارائه دهند.

yanj
July 14th, 2013, 02:14
اینجا باید دو مورد بررسی شود
1-کانفیگ ها درست بوده و تمام سعی شما برای بهینه سازی منطق و با دانش صورت گرفته باشه
2- ظرفیت هاست و سرور همین بوده و دیگه واقعا در توانش نیشت !مثلا امدی باشین روی یک وی پی اس بارم 2 مثلا به 4تاهاست پربازدید سرویس میدین!
این موارد رو پیگیری کنید

irnahost.ir
July 14th, 2013, 02:17
دوست عزیز سرور 16 گیگ رم اختصاصی دارد و روی آن مجازیسازی نشده است و مستقیم سی پنل با لایسنس ددیکیت نصب شده است.لود سرور هنوز به یک هم نرسیده است.مشکل نصب و حذف اسکریپتهای غیر استاندارد انجینکس می باشد

yanj
July 14th, 2013, 04:07
عزیزم مشکل در کانفیگ درست اش هست در کنار اپاچی اگر ان جینکس استاندارد نبود که اینقدر مورد توجه نبود شما بهتره بدین پس با این وضع یکی که وارد هست دستی به سر و روی سروتون بکشه همین

irnahost.ir
July 14th, 2013, 10:44
فعلا که مشکل از اینجینکس نصب شده توسط nginxweb.ir بود از دیشب که حذف کردم مشکلی پیش نیامد.

irnahost.ir
July 15th, 2013, 00:37
لطفا دوستانی که از این اسکریپت انجینکس nginxweb.ir استفاده کرده و راضی بوده لطفا همین جا اعلام نمایند.

Saeed-MC
July 15th, 2013, 01:15
منظورتون اینه که مشکل از نصب وب سرور nginx هست؟؟؟

saeed.spore
July 15th, 2013, 01:29
آخرین LOG های سرور گرفتید بزارید بلکی از log ها براتون راهنمایی کنند