ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انتقال ویبولتین از دایرکت ادمین به سی پنل

alidini
July 14th, 2013, 00:09
سلام دوستان من هاست اشتراکی داشتم روش یه انجمن وی بی بود قصد انتقالش رو به سرور خودم دارم که سی پنل هست اولش اکانت هم نام ساختم و دستی قصد انتقال کردم که در مرحله دیتا بیس به مشکل
Error

MySQL said:
#2006 (http://www.vbiran.ir/usertag.php?do=list&action=hash&hash=2006) - MySQL server has gone away

بر میخورم بعد سر کردن فهمیدم که مشکل بخاطر ربان فارسی انجمن هست و زبان فارسی رو حذف کردم و با انگلیسی منتقل کردم و انتقال موفقیت آمیز بود ولی بعد که خواستم ربان فارسی رو آپلود کنم به خطای دیتا بیس دوباره برخوردم و اول خودم زبان رو دستی ساختم سپس فایلشو ریختم و فایل آپلود شد ولی خود سایت که کلی مشکل داشت و بعضی قسمت هاش اصلا نمی اومد و ادمین سی پی هم که کلا تب ها هیچ کدوم اسمشون نمی اومد و اسم کدشون میاد

بعد تصمیم گرفتم از ترانسفر whm استفاده کنم که به خطای زیر بر خوردم

Copy an Account From Another Server

Attempting to copy download from 173.208.173.173Copying pkgacct-da script.....0%.. ..100%.. ...Done
Setting permissions on pkgacct-da script...

mkdir: cannot create directory `/scripts': Permission deniedchmod: cannot access `/scripts/pkgacct': No such file or directory

Command failed with exit status 1

Trace Output
download@173.208.173.173's password:
[download@hostmaster ~]$ exec /bin/sh
sh-3.2$ export LANG=C ; echo ${LANG}_SSH_CLIENT=${SSH_CLIENT}
C_SSH_CLIENT=192.208.177.35 52658 22
sh-3.2$ su
sh: su: command not found
sh-3.2$ 3641052438
sh: 3641052438: command not found
sh-3.2$ exec /bin/sh
sh-3.2$ export SSH_CLIENT=192.208.177.35
sh-3.2$ set TERM dumb ; export TERM=dumb
sh-3.2$ stty columns 80
stty columns 80
sh-3.2$ stty columns 80
sh-3.2$ perl -e 'print "\t==sshcontroloutput==\n"';( test -e /scripts || mkdi
<=sshcontroloutput==\n"';( test -e /scripts || mkdir  -p /scripts ) && mv -f ~
<test -e /scripts || mkdir -p /scripts ) && mv -f ~d ownload/pkgacct /scripts/
<-p /scripts ) && mv -f ~download/pkgacct /scripts/p kgacct ; chmod 700 /scrip
<wnload/pkgacct /scripts/pkgacct ; chmod 700 /script s/pkgacct;RET=$?;echo;per
<gacct ; chmod 700 /scripts/pkgacct;RET=$?;echo;perl  -e 'print "\t==sshcontro
</pkgacct;RET=$?;echo;perl -e 'print "\t==sshcontrol output==\n"'
==sshcontroloutput==
mkdir: cannot create directory `/scripts': Permission denied
chmod: cannot access `/scripts/pkgacct': No such file or directory

==sshcontroloutput==
sh-3.2$ exit $RET
exit

sshcommandfailed=1

لطفا کمک کنید یجوری این انجمنو انتقال بدم ممنون
در انحمن وی بی ایران و وی کی وی بی هم تایپک زدم ولی به نتیجه نرسیدم

alidini
July 14th, 2013, 13:52
up...

safeith
July 14th, 2013, 15:51
فکر نمی کنم مشکل از زبان فارسی باشی ، در صورتی که درسترسی شل (ssh) به سرور دارید کافی است بعد ساختن اکانت در سی پنل متحویات دایرکتوری public_html سرور قبلی را در سرور جدید قرار دهید، بعدش از دیتابیس فروم در سرور قبلی بک آپ بگیرید و در سرور جدید دیتابیس جدید ایجاد کرده و در آن ایمپورت کنید و بعدش هم مشخصات دیتابیس در فایل کانفیگ را تغیرر دهید

alidini
July 14th, 2013, 16:12
فکر نمی کنم مشکل از زبان فارسی باشی ، در صورتی که درسترسی شل (ssh) به سرور دارید کافی است بعد ساختن اکانت در سی پنل متحویات دایرکتوری public_html سرور قبلی را در سرور جدید قرار دهید، بعدش از دیتابیس فروم در سرور قبلی بک آپ بگیرید و در سرور جدید دیتابیس جدید ایجاد کرده و در آن ایمپورت کنید و بعدش هم مشخصات دیتابیس در فایل کانفیگ را تغیرر دهید
فکر کنم بخوبی توضیح دادم که همه این کار هارو انجام دادم و موقعی که زبان فارسی بوود به خطای اس کیو ال برخوردم
لطفا خوب نوشته ی منو بخونید تا متوجه بشید

safeith
July 14th, 2013, 16:18
فکر کنم بخوبی توضیح دادم که همه این کار هارو انجام دادم و موقعی که زبان فارسی بوود به خطای اس کیو ال برخوردم

من واقعاً پوزش می طلبم از این که می خواستم کمک کنم .

Euro It
July 14th, 2013, 18:12
شما اینجا تاپیک بزن همه چی حل میشه!
vbpro.ir!

compiler
July 15th, 2013, 06:58

باید دستی منتقل کنی دوست گرامی

اول اکانت رو تو WHM بساز...بعد یک دیتابیس ایجاد کن

دیتابیس رو رو سرور اولی Dump کن و تو سرور WHM ریستور کن :

ریستور کردن و بازیابی فایل mysql با پسوند .sql در محیط ssh لینوکس (http://compiler.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-mysql-ssh-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3/)

حالا فایل ها رو منتقل کن داخل پوشه public_html

و در نهایت با دستور CHOWN مالکیت ها رو به یوزر ساخته شده در whm تغییر بده چون در حالت عادی به دلیل کار در محیط SSH و SU در مالکیت root هستند . اگر هم نتونستی تو یاهو تماس بگیر ...

i-whost
July 15th, 2013, 08:08
سلام دوستان من هاست اشتراکی داشتم روش یه انجمن وی بی بود قصد انتقالش رو به سرور خودم دارم که سی پنل هست اولش اکانت هم نام ساختم و دستی قصد انتقال کردم که در مرحله دیتا بیس به مشکل
Error

MySQL said:
#2006 (http://www.vbiran.ir/usertag.php?do=list&action=hash&hash=2006) - MySQL server has gone away

اطلاعات /etc/my.cnf قرار بدید

و اینکه قسمتی از دیتابیس آپلود می شود یا در همان ابتدا این ارور داده می شود؟

هاست 97
July 15th, 2013, 09:05
با mysqldumper از دیتابیس بک آپ بگیرید و همه فایلها را زیپ کنید و در سرور جدید باز کنید سپس با همان mysqldumper دیتابیس را ایمپورت کنید

در سرور جدید باید my.cnf را کانفیگ کنید چون در صورت عدم کانفیگ زبان فارسی وی بی به مشکل میخورد و پس از انتقال خطای دیتابیس میگیرید