توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساختار ذخیره دیتا در دیتابیس freer
webnevesht
July 13th, 2013, 23:23
سلام خدمت دوستان عزیز ... یه سوال داشتم و اون اینکه تو این صفحه دیتاهایی که وارد میشن دقیقا در کجای کد توی دیتا بیس وارد میشن ؟ index .php
<?
/*
Virtual Freer
http://freer.ir/virtual
Copyright (c) 2011 Mohammad Hossein Beyram, freer.ir
This program is free software; you can redistribute it and/or modify
it under the terms of the GNU General Public License v3 (http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html)
as published by the Free Software Foundation.
*/
//------------------ Load Configuration
include 'include/configuration.php';
//------------------ Start Smarty
include 'include/startSmarty.php';
if($post['action'] != '' || $get['action'] != '')
{
if($post['action'] == '')
{
$data[action] = $get['action'];
$data[card] = $get['card'];
$data[qty] = $get['qty'];
$data[gateway] = $get['gateway'];
$data[email] = $get['email'];
$data[mobile] = $get['mobile'];
$noJavaScript = 1;
} else {
$data[action] = $post['action'];
$data[card] = $post['card'];
$data[qty] = $post['qty'];
$data[gateway] = $post['gateway'];
$data[email] = $post['email'];
$data[mobile] = $post['mobile'];
$noJavaScript = 0;
}
}
if ($data[action] == "payit")
{
if (!$data[card])
$error .= 'کارتی انتخاب نکردهاید.<br />';
if (!$data[qty])
$error .= 'تعداد کارت درخواستی مشخص نشده است.<br />';
if ($data[card] AND $data[qty])
{
$count_query = 'SELECT COUNT(*) FROM `card` WHERE `card_product` = "'.$data[card].'" AND (`card_res_time` < "'.($now-(60*$config[card][reserveExpire])).'" OR `card_res_time` = "") AND `card_status` = "1" AND `card_show` = "1"';
$count_card = $db->fetch($count_query);
$total_card = $count_card['COUNT(*)'];
if ($total_card < $data[qty])
if ($total_card != 0)
$error .= 'متاسفانه تعداد کارت درخواستی شما در حال حاضر موجود نمیباشد٬ شما الان میتوانید حداکثر '.Convertnumber2farsi($total_card).' کارت از این نوع سفارش دهید.<br />';
else
$error .= 'متاسفانه کارت درخواستی شما در حال حاضر موجود نمیباشد.<br />';
}
if (!$data[gateway])
$error .= 'دروازه پرداخت را مشخص نکرده اید.<br />';
$input_validate = $db->retrieve('config_input_validate','config','config_ id',1);
if ($input_validate)
{
if (!$data[email] AND !$data[mobile])
$error .= 'برای استفاده از پشتیبانی سایت ایمیل یا شماره همراه خود را وارد کنید.<br />';
if ($data[email] AND filter_var($data[email], FILTER_VALIDATE_EMAIL)== false)
$error .= 'ایمیل وارد شده نامعتبر است.<br />';
if ($data[mobile] AND !eregi("^09([0-9]{9})$", $data[mobile]))
$error .= "شماره همراه نامعتبر است.<br />";
}
if($error)
echo $error.'__2';
else
{
$insert[payment_user] = $request[PHPSESSID];
$insert[payment_email] = $data[email];
$insert[payment_mobile] = $data[mobile];
$insert[payment_amount] = $db->retrieve('product_price','product','product_id',$d ata[card])*$data[qty];
$insert[payment_gateway] = $data[gateway];
$insert[payment_time] = $now;
$insert[payment_ip] = $server[REMOTE_ADDR];
$query = 'SELECT * FROM `category` WHERE `category_parent_id` = "0" ORDER BY `category_order`';
$categories = $db->fetchAll($query);
if ($categories)
foreach ($categories as $key => $category)
{
if ($categories[$key][category_image])
$categories[$key][category_image] = $config[MainInfo][url].$config[MainInfo][upload][image].'resized/category_'.$category[category_image];
$query = 'SELECT * FROM `product` WHERE `product_category` = "'.$category[category_id].'" ORDER BY `product_id` ASC';
$categories[$key][products] = $db->fetchAll($query);
if ($categories[$key][products])
foreach ($categories[$key][products] as $product_key => $product)
{
$count_query = 'SELECT COUNT(*) FROM `card` WHERE `card_product` = "'.$product[product_id].'" AND (`card_res_time` < "'.($now-(60*$config[card][reserveExpire])).'" OR `card_res_time` = "") AND `card_status` = "1" AND `card_show` = "1"';
$count_card = $db->fetch($count_query);
$total_card = $count_card['COUNT(*)'];
$categories[$key][products][$product_key][counter] = $total_card;
}
}
$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1"';
$payment_methods = $db->fetchAll($query);
for ($i=0;$i<768;$i=$i+32) {
$banks_logo .= '<li style="background-position: -'.$i.'px 0px;"></li>';
}
//-- نمایش صفحه
$query = 'SELECT * FROM `config` WHERE `config_id` = "1" LIMIT 1';
$config = $db->fetch($query);
$sql = $db->queryUpdate('card', $update, 'WHERE `card_product` = "'.$data[card].'" AND (`card_res_time` < "'.($now-(60*$config[card][reserveExpire])).'" OR `card_res_time` = "") AND `card_status` = "1" AND `card_show` = "1" LIMIT '.$data[qty].';');
$db->execute($sql);
دستور آپدیت هست.همین طور خط 104 و 105 انتخاب ، خط و...
کلا هر جا $db گذاشته یعنی می خواد یک کاری با دیتابیس کنه که با قبلش می شه فهمید.و معمولا با دستور fetch یا fetchall همراه هست.
webnevesht
July 14th, 2013, 04:11
حالا یک سوال و اون اینکه الان من میخوام یک قسمت به نام توضیحات اضافه کنم ... متغیرش رو هم گذاشتم tozih
اینم عکسش :
14297
و کدش رو هم به صورت زیر دستکاری کردم :
البته فراموش نشه که یک جدول هم توی دیتابیس اضافه کردم ...
یک مشکل که وجود داره اینه که وقتی در قسمت توضیحات چیزی مینویسی وارد دیتا بیس نمیشه .
مشکلش از کجا میتونه باشه ؟
<?
/*
Virtual Freer
http://freer.ir/virtual
Copyright (c) 2011 Mohammad Hossein Beyram, freer.ir
This program is free software; you can redistribute it and/or modify
it under the terms of the GNU General Public License v3 (http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html)
as published by the Free Software Foundation.
*/
//------------------ Load Configuration
include 'include/configuration.php';
//------------------ Start Smarty
include 'include/startSmarty.php';
if($post['action'] != '' || $get['action'] != '')
{
if($post['action'] == '')
{
$data[action] = $get['action'];
$data[card] = $get['card'];
$data[qty] = $get['qty'];
$data[gateway] = $get['gateway'];
$data[email] = $get['email'];
$data[mobile] = $get['mobile'];
$data[tozih] = $get['tozih'];
$noJavaScript = 1;
} else {
$data[action] = $post['action'];
$data[card] = $post['card'];
$data[qty] = $post['qty'];
$data[gateway] = $post['gateway'];
$data[email] = $post['email'];
$data[mobile] = $post['mobile'];
$data[tozih] = $post['tozih'];
$noJavaScript = 0;
}
}
if ($data[action] == "payit")
{
if (!$data[card])
$error .= 'کارتی انتخاب نکردهاید.<br />';
if (!$data[qty])
$error .= 'تعداد کارت درخواستی مشخص نشده است.<br />';
if ($data[card] AND $data[qty])
{
$count_query = 'SELECT COUNT(*) FROM `card` WHERE `card_product` = "'.$data[card].'" AND (`card_res_time` < "'.($now-(60*$config[card][reserveExpire])).'" OR `card_res_time` = "") AND `card_status` = "1" AND `card_show` = "1"';
$count_card = $db->fetch($count_query);
$total_card = $count_card['COUNT(*)'];
if ($total_card < $data[qty])
if ($total_card != 0)
$error .= 'متاسفانه تعداد کارت درخواستی شما در حال حاضر موجود نمیباشد٬ شما الان میتوانید حداکثر '.Convertnumber2farsi($total_card).' کارت از این نوع سفارش دهید.<br />';
else
$error .= 'متاسفانه کارت درخواستی شما در حال حاضر موجود نمیباشد.<br />';
}
if (!$data[gateway])
$error .= 'دروازه پرداخت را مشخص نکرده اید.<br />';
$input_validate = $db->retrieve('config_input_validate','config','config_ id',1);
if ($input_validate)
{
if (!$data[email] AND !$data[mobile])
$error .= 'برای استفاده از پشتیبانی سایت ایمیل یا شماره همراه خود را وارد کنید.<br />';
if ($data[email] AND filter_var($data[email], FILTER_VALIDATE_EMAIL)== false)
$error .= 'ایمیل وارد شده نامعتبر است.<br />';
if ($data[mobile] AND !eregi("^09([0-9]{9})$", $data[mobile]))
$error .= "شماره همراه نامعتبر است.<br />";
}
if($error)
echo $error.'__2';
else
{
$insert[payment_user] = $request[PHPSESSID];
$insert[payment_email] = $data[email];
$insert[payment_mobile] = $data[mobile];
$insert[payment_tozih] = $data[tozih];
$insert[payment_amount] = $db->retrieve('product_price','product','product_id',$d ata[card])*$data[qty];
$insert[payment_gateway] = $data[gateway];
$insert[payment_time] = $now;
$insert[payment_ip] = $server[REMOTE_ADDR];
$query = 'SELECT * FROM `category` WHERE `category_parent_id` = "0" ORDER BY `category_order`';
$categories = $db->fetchAll($query);
if ($categories)
foreach ($categories as $key => $category)
{
if ($categories[$key][category_image])
$categories[$key][category_image] = $config[MainInfo][url].$config[MainInfo][upload][image].'resized/category_'.$category[category_image];
$query = 'SELECT * FROM `product` WHERE `product_category` = "'.$category[category_id].'" ORDER BY `product_id` ASC';
$categories[$key][products] = $db->fetchAll($query);
if ($categories[$key][products])
foreach ($categories[$key][products] as $product_key => $product)
{
$count_query = 'SELECT COUNT(*) FROM `card` WHERE `card_product` = "'.$product[product_id].'" AND (`card_res_time` < "'.($now-(60*$config[card][reserveExpire])).'" OR `card_res_time` = "") AND `card_status` = "1" AND `card_show` = "1"';
$count_card = $db->fetch($count_query);
$total_card = $count_card['COUNT(*)'];
$categories[$key][products][$product_key][counter] = $total_card;
}
}
$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1"';
$payment_methods = $db->fetchAll($query);
for ($i=0;$i<768;$i=$i+32) {
$banks_logo .= '<li style="background-position: -'.$i.'px 0px;"></li>';
}
//-- نمایش صفحه
$query = 'SELECT * FROM `config` WHERE `config_id` = "1" LIMIT 1';
$config = $db->fetch($query);
حالا یک سوال و اون اینکه الان من میخوام یک قسمت به نام توضیحات اضافه کنم ... متغیرش رو هم گذاشتم tozih
اینم عکسش :
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/14297-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-freer-07-05-2013-09-35-35-png
و کدش رو هم به صورت زیر دستکاری کردم :
البته فراموش نشه که یک جدول هم توی دیتابیس اضافه کردم ...
یک مشکل که وجود داره اینه که وقتی در قسمت توضیحات چیزی مینویسی وارد دیتا بیس نمیشه .
مشکلش از کجا میتونه باشه ؟
<?
/*
Virtual Freer
http://freer.ir/virtual
Copyright (c) 2011 Mohammad Hossein Beyram, freer.ir
This program is free software; you can redistribute it and/or modify
it under the terms of the GNU General Public License v3 (http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html)
as published by the Free Software Foundation.
*/
//------------------ Load Configuration
include 'include/configuration.php';
//------------------ Start Smarty
include 'include/startSmarty.php';
if($post['action'] != '' || $get['action'] != '')
{
if($post['action'] == '')
{
$data[action] = $get['action'];
$data[card] = $get['card'];
$data[qty] = $get['qty'];
$data[gateway] = $get['gateway'];
$data[email] = $get['email'];
$data[mobile] = $get['mobile'];
$data[tozih] = $get['tozih'];
$noJavaScript = 1;
} else {
$data[action] = $post['action'];
$data[card] = $post['card'];
$data[qty] = $post['qty'];
$data[gateway] = $post['gateway'];
$data[email] = $post['email'];
$data[mobile] = $post['mobile'];
$data[tozih] = $post['tozih'];
$noJavaScript = 0;
}
}
if ($data[action] == "payit")
{
if (!$data[card])
$error .= 'کارتی انتخاب نکردهاید.<br />';
if (!$data[qty])
$error .= 'تعداد کارت درخواستی مشخص نشده است.<br />';
if ($data[card] AND $data[qty])
{
$count_query = 'SELECT COUNT(*) FROM `card` WHERE `card_product` = "'.$data[card].'" AND (`card_res_time` < "'.($now-(60*$config[card][reserveExpire])).'" OR `card_res_time` = "") AND `card_status` = "1" AND `card_show` = "1"';
$count_card = $db->fetch($count_query);
$total_card = $count_card['COUNT(*)'];
if ($total_card < $data[qty])
if ($total_card != 0)
$error .= 'متاسفانه تعداد کارت درخواستی شما در حال حاضر موجود نمیباشد٬ شما الان میتوانید حداکثر '.Convertnumber2farsi($total_card).' کارت از این نوع سفارش دهید.<br />';
else
$error .= 'متاسفانه کارت درخواستی شما در حال حاضر موجود نمیباشد.<br />';
}
if (!$data[gateway])
$error .= 'دروازه پرداخت را مشخص نکرده اید.<br />';
$input_validate = $db->retrieve('config_input_validate','config','config_ id',1);
if ($input_validate)
{
if (!$data[email] AND !$data[mobile])
$error .= 'برای استفاده از پشتیبانی سایت ایمیل یا شماره همراه خود را وارد کنید.<br />';
if ($data[email] AND filter_var($data[email], FILTER_VALIDATE_EMAIL)== false)
$error .= 'ایمیل وارد شده نامعتبر است.<br />';
if ($data[mobile] AND !eregi("^09([0-9]{9})$", $data[mobile]))
$error .= "شماره همراه نامعتبر است.<br />";
}
if($error)
echo $error.'__2';
else
{
$insert[payment_user] = $request[PHPSESSID];
$insert[payment_email] = $data[email];
$insert[payment_mobile] = $data[mobile];
$insert[payment_tozih] = $data[tozih];
$insert[payment_amount] = $db->retrieve('product_price','product','product_id',$d ata[card])*$data[qty];
$insert[payment_gateway] = $data[gateway];
$insert[payment_time] = $now;
$insert[payment_ip] = $server[REMOTE_ADDR];
$query = 'SELECT * FROM `category` WHERE `category_parent_id` = "0" ORDER BY `category_order`';
$categories = $db->fetchAll($query);
if ($categories)
foreach ($categories as $key => $category)
{
if ($categories[$key][category_image])
$categories[$key][category_image] = $config[MainInfo][url].$config[MainInfo][upload][image].'resized/category_'.$category[category_image];
$query = 'SELECT * FROM `product` WHERE `product_category` = "'.$category[category_id].'" ORDER BY `product_id` ASC';
$categories[$key][products] = $db->fetchAll($query);
if ($categories[$key][products])
foreach ($categories[$key][products] as $product_key => $product)
{
$count_query = 'SELECT COUNT(*) FROM `card` WHERE `card_product` = "'.$product[product_id].'" AND (`card_res_time` < "'.($now-(60*$config[card][reserveExpire])).'" OR `card_res_time` = "") AND `card_status` = "1" AND `card_show` = "1"';
$count_card = $db->fetch($count_query);
$total_card = $count_card['COUNT(*)'];
$categories[$key][products][$product_key][counter] = $total_card;
}
}
$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1"';
$payment_methods = $db->fetchAll($query);
for ($i=0;$i<768;$i=$i+32) {
$banks_logo .= '<li style="background-position: -'.$i.'px 0px;"></li>';
}
//-- نمایش صفحه
$query = 'SELECT * FROM `config` WHERE `config_id` = "1" LIMIT 1';
$config = $db->fetch($query);
سلام
الان شما فیلد tozih رو هم به تیبل payment هم تیبل card اضاف کردید؟
در فایل statics\js\main.js فیلد رو تعریف کردید؟
webnevesht
July 14th, 2013, 14:30
در هر دو تا تیبل تعریف کردم ...
اون دومی رو نه انجام ندادم . main.js رو انجام نداده بودم ...
اینجوری میشه دیگه :
$("#submit").click(function() {
var card = $('input:radio[name=card]:checked').val();
var qty = $("select#qty option:selected").val();
var gateway = $("select#gateway option:selected").val();
var email = $('input:text[name=email]').val();
var mobile = $('input:text[name=mobile]').val();
var tozih = $('textarea:text[name=tozih]').val();
$("#loader").html('<img src="statics/image/loader.gif" align="left">');
$.ajax({
type: "POST",
url: "index.php",
data: { card:card, qty:qty, gateway:gateway, email:email, mobile:mobile, tozih:tozih, action: "payit"},
success: function(theResponse) {
var theResponseSplitter = theResponse.split("__");
var theResponseMessage = theResponseSplitter[0];
var theResponseStatus = theResponseSplitter[1];
if(theResponseStatus == 1)
{
window.location.href = theResponseMessage;
}
else
{
jQuery('body').showMessage({
'thisMessage':[theResponseMessage],'className':'error','displayNavigation':false,aut oClose:false,opacity:75
});
}
$("#loader").empty();
}
});
});
sardarn
July 14th, 2013, 16:21
در هر دو تا تیبل تعریف کردم ...
اون دومی رو نه انجام ندادم . main.js رو انجام نداده بودم ...
اینجوری میشه دیگه :
$("#submit").click(function() {
var card = $('input:radio[name=card]:checked').val();
var qty = $("select#qty option:selected").val();
var gateway = $("select#gateway option:selected").val();
var email = $('input:text[name=email]').val();
var mobile = $('input:text[name=mobile]').val();
var tozih = $('textarea:text[name=tozih]').val();
$("#loader").html('<img src="statics/image/loader.gif" align="left">');
$.ajax({
type: "POST",
url: "index.php",
data: { card:card, qty:qty, gateway:gateway, email:email, mobile:mobile, tozih:tozih, action: "payit"},
success: function(theResponse) {
var theResponseSplitter = theResponse.split("__");
var theResponseMessage = theResponseSplitter[0];
var theResponseStatus = theResponseSplitter[1];
if(theResponseStatus == 1)
{
window.location.href = theResponseMessage;
}
else
{
jQuery('body').showMessage({
'thisMessage':[theResponseMessage],'className':'error','displayNavigation':false,aut oClose:false,opacity:75
});
}
$("#loader").empty();
}
});
});
بله.الان کار نمی کنه؟
cooper47
July 14th, 2013, 18:43
در هر دو تا تیبل تعریف کردم ...
اون دومی رو نه انجام ندادم . main.js رو انجام نداده بودم ...
اینجوری میشه دیگه :
$("#submit").click(function() {
var card = $('input:radio[name=card]:checked').val();
var qty = $("select#qty option:selected").val();
var gateway = $("select#gateway option:selected").val();
var email = $('input:text[name=email]').val();
var mobile = $('input:text[name=mobile]').val();
var tozih = $('textarea:text[name=tozih]').val();
$("#loader").html('<img src="statics/image/loader.gif" align="left">');
$.ajax({
type: "POST",
url: "index.php",
data: { card:card, qty:qty, gateway:gateway, email:email, mobile:mobile, tozih:tozih, action: "payit"},
success: function(theResponse) {
var theResponseSplitter = theResponse.split("__");
var theResponseMessage = theResponseSplitter[0];
var theResponseStatus = theResponseSplitter[1];
if(theResponseStatus == 1)
{
window.location.href = theResponseMessage;
}
else
{
jQuery('body').showMessage({
'thisMessage':[theResponseMessage],'className':'error','displayNavigation':false,aut oClose:false,opacity:75
});
}
$("#loader").empty();
}
});
});
var tozih = $('textarea:text[name=tozih]').val();
این خط رو به خط زیر تبدیل کنید
var tozih = $('textarea[name=tozih]').html();
webnevesht
July 14th, 2013, 19:11
نه متاسفانه تو برگشت از بانک به سایت به مشکل برخورد ...
قبل از تغییر تو فایل main برمیگشت ولی اطلاعات ذخیره نمیکرد .
الان برنمیگرده اطلاعات هم ذخیره نمیکنه .
webnevesht
July 14th, 2013, 19:33
var tozih = $('textarea:text[name=tozih]').val();
این خط رو به خط زیر تبدیل کنید
var tozih = $('textarea[name=tozih]').html();
با تغییر این کد ... برگشت به سایت درست شد ولی اطلاعات مربوط به توضیحات ذخیره نشد .
cooper47
July 14th, 2013, 20:25
با تغییر این کد ... برگشت به سایت درست شد ولی اطلاعات مربوط به توضیحات ذخیره نشد .
مقدار data[tozih] رو بررسی کنید ببینید مقدار داره یا نه
برای مثال کد زیر رو بزارید
var_dump($data[tozih]);
exit;
در صورتی که مقدار نداشت مشکل از جاوااسکریپت هست
اگر مقدار داشت مشکل از ذخیره سازی
خروجی رو بگید تا کمکتون کنم
[MoRTeZa]
July 15th, 2013, 04:05
با سلام ...
نمیدونم از دیشب هر کاری میکنم وارد اکانت webnevesht نمیشه ... نمیدونم مشکلش از کجاست .
یه سوال و اون اینکه ...
این کد رو کجا قرار بدم ؟
var_dump($data[tozih]);
exit;
cooper47
July 16th, 2013, 09:53
;813922']با سلام ...
نمیدونم از دیشب هر کاری میکنم وارد اکانت webnevesht نمیشه ... نمیدونم مشکلش از کجاست .
یه سوال و اون اینکه ...
این کد رو کجا قرار بدم ؟
var_dump($data[tozih]);
exit;
در هر جایی،
مثلا قبل از ذخیره در دیتابیس
فقط میخوام مقدار متغیر رو بدونم
[MoRTeZa]
July 16th, 2013, 14:35
ببخشید اینقدر اذیت میکنم .
ولی هر جا میذارم جوابی نمیده ...
بعضی جاها کلا صفحه رو نشون نمیده و null مینویسه ... بقیه جاها هم جواب نمیده ...
کجا بذارم که جواب بده ؟
با تشکر
cooper47
July 16th, 2013, 14:44
;814956']ببخشید اینقدر اذیت میکنم .
ولی هر جا میذارم جوابی نمیده ...
بعضی جاها کلا صفحه رو نشون نمیده و null مینویسه ... بقیه جاها هم جواب نمیده ...
کجا بذارم که جواب بده ؟
با تشکر
کد رو واسه دیباگ گفتم بزارید
اگر نال هست ، مشکل از جاوااسکریپت هست
با دقت بیشتر انجام بدید،
cooper47
July 16th, 2013, 14:45
واسه تست جاوااسکریپت بعد از
var tozih = $('textarea[name=tozih]').html();
کد زیر رو قرار بدید و ببینید خروجی چی هست
alert(tozih);
[MoRTeZa]
July 16th, 2013, 17:53
هیچ اتفاق خاصی نیفتاد ...
var tozih = $('textarea[name=tozih]').html();
alert(tozih);
وصل شد به درگاه . پرداخت هم انجام شد .
[MoRTeZa]
July 16th, 2013, 19:30
کد رو واسه دیباگ گفتم بزارید
اگر نال هست ، مشکل از جاوااسکریپت هست
با دقت بیشتر انجام بدید،
داخل index.php میذاشتم .
داخل debug.tpl هم گذاشتم .
هیچ عکس العملی نداشت ... توی index که گذاشتم NULL میداد .
alert رو تو main.js که گذاشتم بعد از پر کردن فیلدها یه پنجره خالی نشون میداد و بعد از ok کردن میرفت به درگاه متصل میشد .
[MoRTeZa]
July 16th, 2013, 23:39
با تشکر از شما عزیزان که برای حل مشکل من تمام تلاشتونو کردین ...