آگونیس
July 13th, 2013, 20:11
خدمات هاستینگ آگونیس وابسته به شرکت ایمن داده پرداز به شماره ثبت ۳۸۷۲۳۵
با استفاده از طرح گلچین آگونیس می توانید سرویس دلخواه خود را به راحتی بر آورد قیمت کرده و سفارش خود را ارسال کنید،فقط کافیست در آپشن های زیر مقدار رم،هارد،سی پی یو و ... خود را انتخاب کنید
در این آفر هر مگابایت رم 7 تومان،هر گیگ هارد 150 تومان،هر هسته سی پی یو 1500 تومان و هر مگاهرتز پردازش سی پی یو 7 تومان محاسبه می شود
سرورها قابلیت انتخاب از 3 لوکیشن < آمریکا،چک،آلمان > با تحویل نهایتا 6 ساعته و نصب سیستم عامل مورد نیاز می باشند
در تمامی ساعات پاسخگوی شما از طریق شماره های : 09333930399 و 09199335898 هستیم
حتما قبل از خرید سوالات خود را از طریق تماس تلفنی و اس ام اس بپرسید
پاسخگوی شما از طریق سیستم تیکتینگ و یاهو ای دی er.sa33dx و ایمیل agonis.co[at]Gmail.com هسیتم
چگونه سفارش خود را ارسال کنیم ؟
وارد لینک روبرو شوید : برای ورود به لینک سفارش اینجا کلیک کنید (http://sn.im/27fqvwj)
http://cp.agonis.ir/cart.php?a=add&pid=119 (http://sn.im/27fqvwj)
پس از ورود به لینک بالا مانند تصویر مقدار منابع مورد نیاز خود را به طور دلخواه انتخاب کنید
(حداقل منابع برای خرید : 512 مگابایت رم > 500 مگاهرتز با 1 هسته سی پی یو > 15 گیگ هارد)
به تصویر زیر دقت کنید
http://www.uploadtak.com/images/j5591_order2.jpg
حال می توانید سفارش خود را ثبت و ارسال کنید
کاربر می تواند درخواست ارائه کانفیگ رایگان کند تا در صورت امکان انجام شود.
پشتیبانی تلفنی به صورت 24x7 و پشتیبانی تیکتینگ به صورت 18 ساعته پاسخگوی شماست
تضمین کیفیت و پشتیبانی عالی توسط تیم آگونیس
بازگشت وجه تا 24 ساعت با دلیل موجه و کسر کارمزد انجام می شود
تمامی سرورهای مجازی دارای تضمین آپتایم 99.999% می باشند
تیم آگونیس در تمام مراحل نصب و کانفیگ شما را راهنمایی و پشتیبانی خواهد کرد
در صورت عدم رضایت از پشتیبانی وجه شما بازگشت داده خواهد شد
سرورهای مجازی دارای پشتیبانی سخت افزاری می باشند و مشکلات نرم افزاری با راهنمایی و کمک تیم پشتیبانی آگونیس در وقت مناسب انجام و حل خواهد شد
تمامی سیستم عامل های مورد نیاز شما بر روی سرور مجازی نصب خواهد شد
تمامی سفارش ها نهایتا تا 24 ساعت پس از سفارش تحویل داده خواهند شد
http://www.uploadtak.com/images/e3351_RDOMR2n.jpg
فکر نمیکنم نیازی به گفتن باشه فقط جهت اطمینان میگم. بسیار قابل اعتماد و حرفه ای هستن. چند ماهی میشه که ازشون وی پی اس گرفتم و هیچ گله ای ندارم. سیستم پاسخ گویی خوب و سریع دارن و اکثر مواقع هم خودشون توی یاهو هستن. در کل پیشنهاد میشن 100 درصد.
بنده از اقای حسینی و سعید و تیم پشتیبانیشون 1 دنیا ممنونم شاید بالغ بر 10 تا وی پی اس از ایشون داشتم نه مشکلی بود نه هچی از تمام وجود اقای حسینی وی سعید دوست دارم و تیم فنیشون کاملا حرفه ای هستند و از نظر من تایید میشن
سلام،تایید میشن.
در مورد حرف دوستمونم که گفتن با هزینه پشتیبانی میدن باید ذکر کنم ip سرور من 2 بار بلاک شد،در صورتی که توی قوانینشون نوشته شده که برای سری اول 4500 و سری دوم 14000 تومان هزینه پرداخت کنم ولی ایشون بدون هزینه برای من ip جایگزین کردن.
بسیار عالی پس از سفارش بنده و پرداخت در زمان 10 دقیقه مشخصات ارسال شد
پشتیبانی سریع و عالی
قیمت مناسب
سرویس هاشون حرف نداره
درود بر همه عزیزان
تیم آگونیس واقعا از هر نظر که فکرش رو بکنید حرف نداره
راهنمایی قبل از خرید
قیمت مناسب
و پاسخگویی و پشتیبانی قوی بعد از فروش
اخلاق و نحوه برخورد با مشتری هم عالی
بنده از ایشون هم سرور مجازی گرفتم و هم هاست که واقعا راضی هستم و به دوستان پیشنهاد میدم حتما برای یک بار هم که شده با این تیم قوی کار کنید تا تفاوت را احساس کنید
سلام.. من از اين دوستان سرويس دارم... خوبه ؛ مخصوصا پشتيباني..
سلام
سرور آمریکا خریداری شد
خیلی زود تحویل دادن سرویسشون خوبه انشالا که مشکلی پیش نمیاد
سلام به همه دوستان
همکاری قدیمی که با اعضای تیم ساپورت این شرکت داشتم بهم ثابت کرده که این تیم بیشتر از همه ملاک هایی که در بالا گفته شده پتانسیل مشتری مداری و آپ تایم بودن را دارا بودند و بنده این شرکت را به دوستان توصیه میکنم .
موفق باشید.
کارشون درسته ... همچی سرویس ارزون نیست ... آگونیس از همه نظر تایید میشه ...
با سلام
من از همه سرویس هامو اوردم رو سروراشون ، پشتیبانی عالی ، کیفیت سرورها عالی
حسابی هم باهامون کنار میاد ؛ دستشون درد نکنه
دو سرویس دیگه یکی از انگلیس و آلمان سفارش دادم
با تشکر
قیمت - سرعت تحویل - پشتیبانی مناسب - اخلاق
100% تایید میشن
سلام , وقت همه به خیر
من هم همین لحظه به جمع مشتریان اگونیس پیوستم .
بسیار بسیار از برخورد و پیگیریشون راضی بودم . برای اولین بار بود که بعد از شاید 50 تا سرور گرفتن . از لحظه سفارش تا لحظه تحویل با هم در ارتباط بودیم .
کاملا با حوصله سرور رو تکمیل و تحویل دادن . زمان تحویل بلافاصله بعد از ثبت سفارش بود
قبل از سفارش هم با سعه صدر کاملا اطلاعات مورد نیاز رو دادن . من چک کردم و انتخاب کردم .
از نظر فنی هم کاملا مسلط هستن و حتی کم سواد ترین آدمها هم میتونن بدون هیچ مشکلی یه سرور آماده هلو برو تو گلو داشته باشن .
تقریبا همه میدونیم که سرور ها و کیفیت و قطع شدن احتمالی و مشکلات دیگه اجتناب نا پذیره اون چیزی که مهمه اینه که تیم پشتیبانی تو اون لحظات به امید خدا ولت نکنه که ظاهرا اینجا از این خبر ها نیست .
امید وارم که این مشی کاری تا اخرش همینجوری بمونه
من این جمله رو به خودشون هم گفتم
وقتی پیگیری و تلاش ایشون رو دیدم و دیدم که کارشون براش مهمه و حساسیت داره همین مهر تایید به کارشونه
این ها که شد تعریف همش ایشالا بیشتر بگذره و در مواقع سختی هم همین باشه
من دارم میرم سرور بعدی رو هم بگیرم
تایید میشن :)+ داشتن سطح علمی خوب
سلام.
تایید میشن
تحویل سرور در کمتر از 30 دقیقه+برخورد مناسب
آگونیس با این تیم جدید بهتر از قبل شده
انشالا همینطور ادامه بدن
تعداد 7 عدد سرور مجازی تا الان از این شرکت تهیه شد .
الان زود بگیم اما تا الان از همه چیز راضی بودم .
تیم پشتیبانی رو خیلی اذیت کردیم ولی خداییش تیم به این مسئولیت پذیری ندیده بودم . اطلاعاتشون هم بسیار عالی هست .
ایشالا همینجور خوب پیش بره و خراب نشه .
ایشون تائید میشن پشتیبانی شون حرف نداره :d
تایید میشن همه چیز بسیار علی..از همکاران خوش اخلاق و خوشبرخورد ما هستند.
کیفیت خدمات عالی-
سرعت و پاسخ پشتیبانی بسیار عالی
انشالله همیشه به همین شکل باشه
سلام ...
من 8 وی پی اس 512 و 1 گیگ ازشون تهیه کردم ... هم لینوکسی و هم ویندوزی
پشتیبانی عالی
کیفیت عالی
100 % تایید می شند
یک وی پی اس 512 تهیه کردم راضیم :115: کار درست هست سعید !
از سرعت عمل و اخلاق و ادب حرفه ای گروه آگونیس ممونم.
درود
بنده یه سرور از ایشان تهیه کردم.
سوای اینکه سرویس دهیشون خوبه و همیشه یکی هست جوابت رو بده... سطح سواد بالایی هم دارند.
کار متفرقه که به وظیفشون مربوط نمیشد هم پیگیر بودن و برای بنده وقت گذاشتن و یک اسکریپت پیدا کردن و نصب کردن...
کلا مشتری مدار هستن سوای اینکه قیمت مناسب و کیفیت مطلوبی هم دارند...
تشکر. و انشاا.. این روند ادامه داشته باشد که امثال من هم با شما ادامه همکاری داشته باشیم...
یک سرور خریداری شد،30 دقیقه ای تحویل دادن
پشتیبانی توپ،اخلاق توپ تر
موفق باشید
پشتیبانی و اخلاق 20 ! 5 دقیقه سرویس رو تحویل دادن .:79:
خیلی ممنون . :)
دستون درد نکنه عزیز :53::x
من که یه 6 ماهه گرفتم سرعتش خوبه ایشالا که همین جور میمونه.
دمتون گرم امید وارم تا 6 ماهه آینده پشتیبانیتونم به همین خوبی بمونه!
با سلام .
من یک vps از اگونیس گرفتم . واقعا سرعت اماده کردن سرور و پشتیبانیشون عالی بود تا الان هم که سرعت سرور فوق العاده بوده .
من که راضی هستم . ممنون .
قیمت = مناسب
پشتیبانی = عالی
سرعت تحویل = شگفت انگیز! (کمتر از 10 دقیقه مشخصات سرور ارسال شد)
کیفیت سرور هم تا این لحظه عالیه
در کل راضیـــــــــــــــم
سرویس خوب و با کیفیتی دارند
البته قبلا از این دیتاسنتر هم چندین سرویس از چند سرویس دهنده مختلف داشتم - کیفیت خوب هست
از نظر پشتیبانی هم با تجربه هستند و خیلی حرفه ای مشکلات رو حل می کنند
2 روز پیش یه وی پی اس آلمان رم 1 گیگ ازشون گرفتم کیفیت خیلی خوبه داره
10 دقیقه هم نشد بعد از پرداخت سرور رو تحویل دادن
هزینه هم که قیمت خیلی خوبیه
پشتیبانی خوبی هم دارن فعال و پیگیر و خوش برخورد
از نکات دیگه هم کارت صدا بود که رو سرور داره
سرعت دانلود روی سرور هم سرعت بسیار بالایی داره البته بسته به سرور سایتی که داره ازش دانلود می کنه هم داره اما روی سرور آلمان ایشون نصبت به سرور های دیگه ای که دارم سرعت بالاتری گرفتم
سلام از سرویس دهی تون خیلی راضی هستم سریع انجام دادین ممنون از شما :53::53::53::53::53:
تایید میشن مخصوصا به خاطر پشتیبانی سریع و خوب :)
سلام پشتیبانی 20 سرور 20 خودشون 20 رفتار 20 دیگه چی میخواین :d بابا برین حاشو ببرین من که حال کردم با پشتیبانی قول
توی 5 دقیقه سرور را تحویل دادن من که این همه سرور گرفتم توی این تاپیکها چنین چیزی ندیدم دستت درست آگونیس ممنونم
یک سرور تهیه شد - ار کیفیت خوبی برخوردار است
سرعت تحویل دادن سرور فوق العاده
اخلاق و پشتیبانی در حد خوب
دوستان با تشکر از نظرات همگی من هم طبق گفته های شما به سمت ایشون رفتم و خرید کردم
برخوردشون تا حالا عالی بوده سرور رو در کمتر از 10 دقیقه آماده کردن سرعت سرویس ها خوبه همه چیز فعلا عالیه تا جایی که جا داره همراهم هستن و همه چیز رو با حوصله بهم توضیح دارن میدن
امیدوارم همیشه همینطور باشند البته رضایت بقیه مشتری نشون میداد همیشه اینطور باشه
با سلام
سرورهای با کیفیت و آپ تایم عالی دارند !
حدود 1 ماه و نیم مشتری این شرکت هستم و از کیفیت راضی هستم
تحویل سرویس جدید هم که طبق معمول به 20 دقیقه نکشید
خرید انجام شد
تا اینجا همه چیز خوب بوده
مرسی
من ازشون وی پی اس گرفتم همچیشون 20
از سرعت در تحویل و سرعت وی پی اس تا ...
امیدوارم همینجوری ادامه داشته باشه!
یک vps یک گیگ رم خریداری شد :)
سرعت در تحویل 20
کیفیت 20
پشتیبانی 21
امیدوارم همیشه هیمنطور باشه
با سلام
منم از عزیزان سرویس گرفتم
پشتیبانی و جوابگو بودنشون واقعا در سطع عالی بود امیدوارم این روند ادامه داشته باشه که مطوئن هستم همینطور هم هست
مهمترین مشخصه ای که بنده دیدم خوش رویی و سرعت عملشون بود که واقعا خوشحال شدم که به این گشاده رویی جواب مشتری هاشونو میدن حتی منی که ساعت 10 یا 11 شب بود با جناب حسینی عزیز تماس گرفتم با سعه صدر به حرفام گوش دادن و راهنماییم کردن
به امید موفقیت و بهروزی تیم آگونیس
ممنونم دادش عالی بود
سعید جان تایید میشن
غیر از پشتیبانی،اخلاق بسیار خوبی دارن
موفق باشید
من قبلا برای تست از ایشون یک سرور گرفته بودم .
الان دارم تک به تک نمام 5 سرورم رو به اینجا منتقل میکنم .
ضمن اینکه یه هاست هم ازشون گرفتم
خدمات و پاسخگویی اگونیس عامل مهم برتریشونه
شرکت اگونیس تایید میشن ! از مدیریت و همکاران شان بابت ارایه سرویس با کیفیت و مناسب تشکر می کنم.
در مورد تیم آگونیس دیگه چیزی باقی نمونده واقعا کارش درسته .
مسئولیت پذیر ، با اخلاق ، واقعا ازشون ممنونم
تا الان هر مشکلی پیش اومده برام حل کردند
از نظر فنی هم واقعا کار درست
من تقریبا تمام سرویس هامو منتقل کردم رو سروراشون ،
واقعا سروراشون هم برکت داره ، خدا رو شکر هر ماه یه سرور اضافه کردم
هاست هم سفارش دادم که بصورت کاملا اتوماتیک ساخته شد ، خیلی حال کردم
سلام
تایید میشن
پشتیبانی در حد لالیگا :71:
3 تا سرور مجازي ازشون گرفتم كارشون حرف نداره
عالي عالين
ممنون :x
من این ماه دوم هست که سرور از ایشون میگرم سرور و پشتیبانیشون تا اینجا خوب بوده و راضی بودم.
من واقعا هنوز در تعجب و حیرتم دیشب با تمام نا امیدی از یه شرکت دیگه با اینشون صحبت میکردم و تصمیم گرفتم سرور تهیه کنم باورتوننمیشه کمتر از 20 ثانیه اصلا فک کنم اتوماتیک بعد از پرداخت سرور ایمیل شد( اون هم با کانفیگ و نصب برنامه هایی مثل ای دی ام وینرر کروم و...) من اولش فک کردم اشتباه شده به این سرعت من یکی دیگه ندیده
بودم من از اکثر فروشنده های این سایت سرور دارم ولی هیچ کدومش اینجوری نیست دقت هم کرده باشید بی خود نمیام تشکر کنم و ایشون هم چیزی در باره تشکر به من نگفته
ولی واقعا خوشحالم که چنین پشتیبانی دارن ایشون 4 تا شماره تماس موبایل شرکت همه چی بهم دادن و برخورد بسیار عالی داشتن و کلی اطلاعات در اختیارم قرار دادن که مجبور به این کار نبودن
سرعت تحویل سرور ایشون از سرعت جواب دادن تیکت شرکت دیگه ای که داشتم به مراتب بالاتر بود یعنی اون شرکته تا بیاد بگه چرا سرور من دان هست اینشون سرور رو تحویل دادن با کانفیگش من دست چنین خدمتی رو می بوسم
امید وارم همچنان کیفیت کار باقی بمونه و ماه دیگه تو تمدید هم میام باز نتیجه رو بهتون اعلام می کنم
من یه 8 ماهی هست ازشون سرویس دارم ، بیست کمشونه .
اطلاعات فنی عالی ، پشتیبانی عالی ، سرویس هم عالی تر .
فقط یه سئوال این قیمت همیشه گی هست یا فقط برای این ماه این قیمت رو میدین ؟
کاملا تائید میشن
هم کیفیت هم اخلاق
من یه سرویس گرفتم فکر نمیکردم همچین سرعتی داشته باشه و سریع تحویل داده بشه.در هر حال ممنون دوست عزیز امیدوارم که همیشه پشتیبانی خوب و سرویس هات باکیفیت باشند
چند روزی هست که از آگونیس یک وی پی اس با رم 1 گیگ گرفتم
خیلی سریع سرویس رو تحویل دادن تیک رو هم سریع جواب میدن
خیلی کامل و مودبانه جواب میدن و موقع تحویل اطلاعات کاملی در مورد سرویس مورد نظر و حتی نحوه ریموت و با ssh به خریدار میدن
خواستم یه جوری ازشون تشکر کرده باشم
با استفاده از طرح گلچین آگونیس می توانید سرویس دلخواه خود را به راحتی بر آورد قیمت کرده و سفارش خود را ارسال کنید،فقط کافیست در آپشن های زیر مقدار رم،هارد،سی پی یو و ... خود را انتخاب کنید
در این آفر هر مگابایت رم 7 تومان،هر گیگ هارد 150 تومان،هر هسته سی پی یو 1500 تومان و هر مگاهرتز پردازش سی پی یو 7 تومان محاسبه می شود
سرورها قابلیت انتخاب از 3 لوکیشن < آمریکا،چک،آلمان > با تحویل نهایتا 6 ساعته و نصب سیستم عامل مورد نیاز می باشند
در تمامی ساعات پاسخگوی شما از طریق شماره های : 09333930399 و 09199335898 هستیم
حتما قبل از خرید سوالات خود را از طریق تماس تلفنی و اس ام اس بپرسید
پاسخگوی شما از طریق سیستم تیکتینگ و یاهو ای دی er.sa33dx و ایمیل agonis.co[at]Gmail.com هسیتم
چگونه سفارش خود را ارسال کنیم ؟
وارد لینک روبرو شوید : برای ورود به لینک سفارش اینجا کلیک کنید (http://sn.im/27fqvwj)
http://cp.agonis.ir/cart.php?a=add&pid=119 (http://sn.im/27fqvwj)
پس از ورود به لینک بالا مانند تصویر مقدار منابع مورد نیاز خود را به طور دلخواه انتخاب کنید
(حداقل منابع برای خرید : 512 مگابایت رم > 500 مگاهرتز با 1 هسته سی پی یو > 15 گیگ هارد)
به تصویر زیر دقت کنید
http://www.uploadtak.com/images/j5591_order2.jpg
حال می توانید سفارش خود را ثبت و ارسال کنید
کاربر می تواند درخواست ارائه کانفیگ رایگان کند تا در صورت امکان انجام شود.
پشتیبانی تلفنی به صورت 24x7 و پشتیبانی تیکتینگ به صورت 18 ساعته پاسخگوی شماست
تضمین کیفیت و پشتیبانی عالی توسط تیم آگونیس
بازگشت وجه تا 24 ساعت با دلیل موجه و کسر کارمزد انجام می شود
تمامی سرورهای مجازی دارای تضمین آپتایم 99.999% می باشند
تیم آگونیس در تمام مراحل نصب و کانفیگ شما را راهنمایی و پشتیبانی خواهد کرد
در صورت عدم رضایت از پشتیبانی وجه شما بازگشت داده خواهد شد
سرورهای مجازی دارای پشتیبانی سخت افزاری می باشند و مشکلات نرم افزاری با راهنمایی و کمک تیم پشتیبانی آگونیس در وقت مناسب انجام و حل خواهد شد
تمامی سیستم عامل های مورد نیاز شما بر روی سرور مجازی نصب خواهد شد
تمامی سفارش ها نهایتا تا 24 ساعت پس از سفارش تحویل داده خواهند شد
http://www.uploadtak.com/images/e3351_RDOMR2n.jpg
فکر نمیکنم نیازی به گفتن باشه فقط جهت اطمینان میگم. بسیار قابل اعتماد و حرفه ای هستن. چند ماهی میشه که ازشون وی پی اس گرفتم و هیچ گله ای ندارم. سیستم پاسخ گویی خوب و سریع دارن و اکثر مواقع هم خودشون توی یاهو هستن. در کل پیشنهاد میشن 100 درصد.
بنده از اقای حسینی و سعید و تیم پشتیبانیشون 1 دنیا ممنونم شاید بالغ بر 10 تا وی پی اس از ایشون داشتم نه مشکلی بود نه هچی از تمام وجود اقای حسینی وی سعید دوست دارم و تیم فنیشون کاملا حرفه ای هستند و از نظر من تایید میشن
سلام،تایید میشن.
در مورد حرف دوستمونم که گفتن با هزینه پشتیبانی میدن باید ذکر کنم ip سرور من 2 بار بلاک شد،در صورتی که توی قوانینشون نوشته شده که برای سری اول 4500 و سری دوم 14000 تومان هزینه پرداخت کنم ولی ایشون بدون هزینه برای من ip جایگزین کردن.
بسیار عالی پس از سفارش بنده و پرداخت در زمان 10 دقیقه مشخصات ارسال شد
پشتیبانی سریع و عالی
قیمت مناسب
سرویس هاشون حرف نداره
درود بر همه عزیزان
تیم آگونیس واقعا از هر نظر که فکرش رو بکنید حرف نداره
راهنمایی قبل از خرید
قیمت مناسب
و پاسخگویی و پشتیبانی قوی بعد از فروش
اخلاق و نحوه برخورد با مشتری هم عالی
بنده از ایشون هم سرور مجازی گرفتم و هم هاست که واقعا راضی هستم و به دوستان پیشنهاد میدم حتما برای یک بار هم که شده با این تیم قوی کار کنید تا تفاوت را احساس کنید
سلام.. من از اين دوستان سرويس دارم... خوبه ؛ مخصوصا پشتيباني..
سلام
سرور آمریکا خریداری شد
خیلی زود تحویل دادن سرویسشون خوبه انشالا که مشکلی پیش نمیاد
سلام به همه دوستان
همکاری قدیمی که با اعضای تیم ساپورت این شرکت داشتم بهم ثابت کرده که این تیم بیشتر از همه ملاک هایی که در بالا گفته شده پتانسیل مشتری مداری و آپ تایم بودن را دارا بودند و بنده این شرکت را به دوستان توصیه میکنم .
موفق باشید.
کارشون درسته ... همچی سرویس ارزون نیست ... آگونیس از همه نظر تایید میشه ...
با سلام
من از همه سرویس هامو اوردم رو سروراشون ، پشتیبانی عالی ، کیفیت سرورها عالی
حسابی هم باهامون کنار میاد ؛ دستشون درد نکنه
دو سرویس دیگه یکی از انگلیس و آلمان سفارش دادم
با تشکر
قیمت - سرعت تحویل - پشتیبانی مناسب - اخلاق
100% تایید میشن
سلام , وقت همه به خیر
من هم همین لحظه به جمع مشتریان اگونیس پیوستم .
بسیار بسیار از برخورد و پیگیریشون راضی بودم . برای اولین بار بود که بعد از شاید 50 تا سرور گرفتن . از لحظه سفارش تا لحظه تحویل با هم در ارتباط بودیم .
کاملا با حوصله سرور رو تکمیل و تحویل دادن . زمان تحویل بلافاصله بعد از ثبت سفارش بود
قبل از سفارش هم با سعه صدر کاملا اطلاعات مورد نیاز رو دادن . من چک کردم و انتخاب کردم .
از نظر فنی هم کاملا مسلط هستن و حتی کم سواد ترین آدمها هم میتونن بدون هیچ مشکلی یه سرور آماده هلو برو تو گلو داشته باشن .
تقریبا همه میدونیم که سرور ها و کیفیت و قطع شدن احتمالی و مشکلات دیگه اجتناب نا پذیره اون چیزی که مهمه اینه که تیم پشتیبانی تو اون لحظات به امید خدا ولت نکنه که ظاهرا اینجا از این خبر ها نیست .
امید وارم که این مشی کاری تا اخرش همینجوری بمونه
من این جمله رو به خودشون هم گفتم
وقتی پیگیری و تلاش ایشون رو دیدم و دیدم که کارشون براش مهمه و حساسیت داره همین مهر تایید به کارشونه
این ها که شد تعریف همش ایشالا بیشتر بگذره و در مواقع سختی هم همین باشه
من دارم میرم سرور بعدی رو هم بگیرم
تایید میشن :)+ داشتن سطح علمی خوب
سلام.
تایید میشن
تحویل سرور در کمتر از 30 دقیقه+برخورد مناسب
آگونیس با این تیم جدید بهتر از قبل شده
انشالا همینطور ادامه بدن
تعداد 7 عدد سرور مجازی تا الان از این شرکت تهیه شد .
الان زود بگیم اما تا الان از همه چیز راضی بودم .
تیم پشتیبانی رو خیلی اذیت کردیم ولی خداییش تیم به این مسئولیت پذیری ندیده بودم . اطلاعاتشون هم بسیار عالی هست .
ایشالا همینجور خوب پیش بره و خراب نشه .
ایشون تائید میشن پشتیبانی شون حرف نداره :d
تایید میشن همه چیز بسیار علی..از همکاران خوش اخلاق و خوشبرخورد ما هستند.
کیفیت خدمات عالی-
سرعت و پاسخ پشتیبانی بسیار عالی
انشالله همیشه به همین شکل باشه
سلام ...
من 8 وی پی اس 512 و 1 گیگ ازشون تهیه کردم ... هم لینوکسی و هم ویندوزی
پشتیبانی عالی
کیفیت عالی
100 % تایید می شند
یک وی پی اس 512 تهیه کردم راضیم :115: کار درست هست سعید !
از سرعت عمل و اخلاق و ادب حرفه ای گروه آگونیس ممونم.
درود
بنده یه سرور از ایشان تهیه کردم.
سوای اینکه سرویس دهیشون خوبه و همیشه یکی هست جوابت رو بده... سطح سواد بالایی هم دارند.
کار متفرقه که به وظیفشون مربوط نمیشد هم پیگیر بودن و برای بنده وقت گذاشتن و یک اسکریپت پیدا کردن و نصب کردن...
کلا مشتری مدار هستن سوای اینکه قیمت مناسب و کیفیت مطلوبی هم دارند...
تشکر. و انشاا.. این روند ادامه داشته باشد که امثال من هم با شما ادامه همکاری داشته باشیم...
یک سرور خریداری شد،30 دقیقه ای تحویل دادن
پشتیبانی توپ،اخلاق توپ تر
موفق باشید
پشتیبانی و اخلاق 20 ! 5 دقیقه سرویس رو تحویل دادن .:79:
خیلی ممنون . :)
دستون درد نکنه عزیز :53::x
من که یه 6 ماهه گرفتم سرعتش خوبه ایشالا که همین جور میمونه.
دمتون گرم امید وارم تا 6 ماهه آینده پشتیبانیتونم به همین خوبی بمونه!
با سلام .
من یک vps از اگونیس گرفتم . واقعا سرعت اماده کردن سرور و پشتیبانیشون عالی بود تا الان هم که سرعت سرور فوق العاده بوده .
من که راضی هستم . ممنون .
قیمت = مناسب
پشتیبانی = عالی
سرعت تحویل = شگفت انگیز! (کمتر از 10 دقیقه مشخصات سرور ارسال شد)
کیفیت سرور هم تا این لحظه عالیه
در کل راضیـــــــــــــــم
سرویس خوب و با کیفیتی دارند
البته قبلا از این دیتاسنتر هم چندین سرویس از چند سرویس دهنده مختلف داشتم - کیفیت خوب هست
از نظر پشتیبانی هم با تجربه هستند و خیلی حرفه ای مشکلات رو حل می کنند
2 روز پیش یه وی پی اس آلمان رم 1 گیگ ازشون گرفتم کیفیت خیلی خوبه داره
10 دقیقه هم نشد بعد از پرداخت سرور رو تحویل دادن
هزینه هم که قیمت خیلی خوبیه
پشتیبانی خوبی هم دارن فعال و پیگیر و خوش برخورد
از نکات دیگه هم کارت صدا بود که رو سرور داره
سرعت دانلود روی سرور هم سرعت بسیار بالایی داره البته بسته به سرور سایتی که داره ازش دانلود می کنه هم داره اما روی سرور آلمان ایشون نصبت به سرور های دیگه ای که دارم سرعت بالاتری گرفتم
سلام از سرویس دهی تون خیلی راضی هستم سریع انجام دادین ممنون از شما :53::53::53::53::53:
تایید میشن مخصوصا به خاطر پشتیبانی سریع و خوب :)
سلام پشتیبانی 20 سرور 20 خودشون 20 رفتار 20 دیگه چی میخواین :d بابا برین حاشو ببرین من که حال کردم با پشتیبانی قول
توی 5 دقیقه سرور را تحویل دادن من که این همه سرور گرفتم توی این تاپیکها چنین چیزی ندیدم دستت درست آگونیس ممنونم
یک سرور تهیه شد - ار کیفیت خوبی برخوردار است
سرعت تحویل دادن سرور فوق العاده
اخلاق و پشتیبانی در حد خوب
دوستان با تشکر از نظرات همگی من هم طبق گفته های شما به سمت ایشون رفتم و خرید کردم
برخوردشون تا حالا عالی بوده سرور رو در کمتر از 10 دقیقه آماده کردن سرعت سرویس ها خوبه همه چیز فعلا عالیه تا جایی که جا داره همراهم هستن و همه چیز رو با حوصله بهم توضیح دارن میدن
امیدوارم همیشه همینطور باشند البته رضایت بقیه مشتری نشون میداد همیشه اینطور باشه
با سلام
سرورهای با کیفیت و آپ تایم عالی دارند !
حدود 1 ماه و نیم مشتری این شرکت هستم و از کیفیت راضی هستم
تحویل سرویس جدید هم که طبق معمول به 20 دقیقه نکشید
خرید انجام شد
تا اینجا همه چیز خوب بوده
مرسی
من ازشون وی پی اس گرفتم همچیشون 20
از سرعت در تحویل و سرعت وی پی اس تا ...
امیدوارم همینجوری ادامه داشته باشه!
یک vps یک گیگ رم خریداری شد :)
سرعت در تحویل 20
کیفیت 20
پشتیبانی 21
امیدوارم همیشه هیمنطور باشه
با سلام
منم از عزیزان سرویس گرفتم
پشتیبانی و جوابگو بودنشون واقعا در سطع عالی بود امیدوارم این روند ادامه داشته باشه که مطوئن هستم همینطور هم هست
مهمترین مشخصه ای که بنده دیدم خوش رویی و سرعت عملشون بود که واقعا خوشحال شدم که به این گشاده رویی جواب مشتری هاشونو میدن حتی منی که ساعت 10 یا 11 شب بود با جناب حسینی عزیز تماس گرفتم با سعه صدر به حرفام گوش دادن و راهنماییم کردن
به امید موفقیت و بهروزی تیم آگونیس
ممنونم دادش عالی بود
سعید جان تایید میشن
غیر از پشتیبانی،اخلاق بسیار خوبی دارن
موفق باشید
من قبلا برای تست از ایشون یک سرور گرفته بودم .
الان دارم تک به تک نمام 5 سرورم رو به اینجا منتقل میکنم .
ضمن اینکه یه هاست هم ازشون گرفتم
خدمات و پاسخگویی اگونیس عامل مهم برتریشونه
شرکت اگونیس تایید میشن ! از مدیریت و همکاران شان بابت ارایه سرویس با کیفیت و مناسب تشکر می کنم.
در مورد تیم آگونیس دیگه چیزی باقی نمونده واقعا کارش درسته .
مسئولیت پذیر ، با اخلاق ، واقعا ازشون ممنونم
تا الان هر مشکلی پیش اومده برام حل کردند
از نظر فنی هم واقعا کار درست
من تقریبا تمام سرویس هامو منتقل کردم رو سروراشون ،
واقعا سروراشون هم برکت داره ، خدا رو شکر هر ماه یه سرور اضافه کردم
هاست هم سفارش دادم که بصورت کاملا اتوماتیک ساخته شد ، خیلی حال کردم
سلام
تایید میشن
پشتیبانی در حد لالیگا :71:
3 تا سرور مجازي ازشون گرفتم كارشون حرف نداره
عالي عالين
ممنون :x
من این ماه دوم هست که سرور از ایشون میگرم سرور و پشتیبانیشون تا اینجا خوب بوده و راضی بودم.
من واقعا هنوز در تعجب و حیرتم دیشب با تمام نا امیدی از یه شرکت دیگه با اینشون صحبت میکردم و تصمیم گرفتم سرور تهیه کنم باورتوننمیشه کمتر از 20 ثانیه اصلا فک کنم اتوماتیک بعد از پرداخت سرور ایمیل شد( اون هم با کانفیگ و نصب برنامه هایی مثل ای دی ام وینرر کروم و...) من اولش فک کردم اشتباه شده به این سرعت من یکی دیگه ندیده
بودم من از اکثر فروشنده های این سایت سرور دارم ولی هیچ کدومش اینجوری نیست دقت هم کرده باشید بی خود نمیام تشکر کنم و ایشون هم چیزی در باره تشکر به من نگفته
ولی واقعا خوشحالم که چنین پشتیبانی دارن ایشون 4 تا شماره تماس موبایل شرکت همه چی بهم دادن و برخورد بسیار عالی داشتن و کلی اطلاعات در اختیارم قرار دادن که مجبور به این کار نبودن
سرعت تحویل سرور ایشون از سرعت جواب دادن تیکت شرکت دیگه ای که داشتم به مراتب بالاتر بود یعنی اون شرکته تا بیاد بگه چرا سرور من دان هست اینشون سرور رو تحویل دادن با کانفیگش من دست چنین خدمتی رو می بوسم
امید وارم همچنان کیفیت کار باقی بمونه و ماه دیگه تو تمدید هم میام باز نتیجه رو بهتون اعلام می کنم
من یه 8 ماهی هست ازشون سرویس دارم ، بیست کمشونه .
اطلاعات فنی عالی ، پشتیبانی عالی ، سرویس هم عالی تر .
فقط یه سئوال این قیمت همیشه گی هست یا فقط برای این ماه این قیمت رو میدین ؟
کاملا تائید میشن
هم کیفیت هم اخلاق
من یه سرویس گرفتم فکر نمیکردم همچین سرعتی داشته باشه و سریع تحویل داده بشه.در هر حال ممنون دوست عزیز امیدوارم که همیشه پشتیبانی خوب و سرویس هات باکیفیت باشند
چند روزی هست که از آگونیس یک وی پی اس با رم 1 گیگ گرفتم
خیلی سریع سرویس رو تحویل دادن تیک رو هم سریع جواب میدن
خیلی کامل و مودبانه جواب میدن و موقع تحویل اطلاعات کاملی در مورد سرویس مورد نظر و حتی نحوه ریموت و با ssh به خریدار میدن
خواستم یه جوری ازشون تشکر کرده باشم