PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور مجازی رم ۱۰۲۴ = ۱۵۰۰۰ تومان و رم ۲۰۴۸ = ۲۵۰۰۰ تومان !!!

صفحه ها : 1 [2]

omidrezav
September 17th, 2013, 10:10
من امروز صبح اول وقت یه 1 گیگ از آلمان سفارش دادم. می تونم بپرسم کی تحویل داده میشه؟

iMohsen
September 17th, 2013, 10:10
سرویس خوب بوده ( به غیر از تاخیر اولیه در تحویل و ساسپند بودن سایتتون چند روز پیش )
فقط یک مورد این که فکر میکنم منابع سرور اصلی خیلی درگیر هستند و منابع مجازی به سرعت از دست میرند ! با این که اکثر سرویس ها غیرفعال هستند ولی یه کم که بار میاد روش سریع داون میشه سرویس .

ServerDL.com
September 17th, 2013, 10:31
من امروز صبح اول وقت یه 1 گیگ از آلمان سفارش دادم. می تونم بپرسم کی تحویل داده میشه؟

سلام
سفارش شما تا ساعت ١٤ تحويل داده مي شود

سرویس خوب بوده ( به غیر از تاخیر اولیه در تحویل و ساسپند بودن سایتتون چند روز پیش )
فقط یک مورد این که فکر میکنم منابع سرور اصلی خیلی درگیر هستند و منابع مجازی به سرعت از دست میرند ! با این که اکثر سرویس ها غیرفعال هستند ولی یه کم که بار میاد روش سریع داون میشه سرویس .
سلام
براي مورد ساسپند شدن كه داشتيم ماژول و ديتابيس سايت رو آپديت مي زديم
براي منابع هم با بخش فني هماهنگ كنيد تا جايي كه مقدور باشه مشكل رو حل مي كنيم براتون

redhost
September 17th, 2013, 10:52
سلام سرور من دان شده

دیروز هم پول واریز کردم

بخش تیکت هم نمی تونم برم ریست بدم !!! Connection failed ! میده

ServerDL.com
September 17th, 2013, 10:54
سلام سرور من دان شده

دیروز هم پول واریز کردم

بخش تیکت هم نمی تونم برم ریست بدم !!! Connection failed ! میده

سلام
تیکت بزنید اطلاع بدیم دلیل رو !
اعلامیه عمومی :
سرور آلمان تا 1 ساعت دیگه حداکثر قطع می باشد .
دلیل : بروز کردن چند سخت افزار ...

redhost
September 17th, 2013, 10:56
سلام
تیکت بزنید اطلاع بدیم دلیل رو !
اعلامیه عمومی :
سرور آلمان تا 1 ساعت دیگه حداکثر قطع می باشد .
دلیل : بروز کردن چند سخت افزار ...

خب کاش یه ایمیل می زدید که دارید آپدیت می کنید !

مرسی

ServerDL.com
September 17th, 2013, 10:57
خب کاش یه ایمیل می زدید که دارید آپدیت می کنید !

مرسی

واللا قرار نبود الان دیتاسنتر انجام بده !
الان یک دفعه انجام دادند ما هم به چالش کشوندن !
منتظریم سرور رو یک آنلاین کنند ...

bugsy
September 17th, 2013, 13:14
سرور من از دیشب داون هست. با ریست هم پینگ نمیشه. تیکت هم دیشب ارسال کردم هنوز جواب ندادین... اس ام اس هم صبح زدم به شمارتون. الان هم تماس گرفتم با شماره موبایلتون جواب ندادین. چه کار کنم؟ راهی هست برای ارتباط تو این مواقع؟

yebordi
September 17th, 2013, 13:50
دو تا از وی پی اس های اینجانب نیز قطع شده ...
تیکت در سایت شما باز شده ولی متاسفانه بی پاسخ موند
تماس تلفنی چند بار گرفته شده ولی متاسفانه بی پاسخ موند
اس ام اس داده شده بی پاسخ موند
بخاطر کوتاهی شما در پاسخگویی به ناچار این پست اینجا ارسال شد
لطفا در سایت خودتون و با راه های ارتباطی که خودتون برای مشتریان در نظر گرفتید پاسخگو باشید که نه اعتراض به این تاپیک کشیده بشه و نه کاربر بی اطلاع بمونه

omidrezav
September 17th, 2013, 14:33
سرور 1 گیگابایت آلمانی که صبح سفارش داده بودم هنوز تحویل داده نشده. می خواستم بدونم مشکل چیه و چقدر طول می کشه تا سرور تحویل بشه.
اگر به هر دلیل فعلا امکان ارائه ی سرور در آلمان نیست لوکیشن های قابل انتخاب رو بفرمایید تا یه جای دیگه رو انتخاب کنم.

ServerDL.com
September 17th, 2013, 14:47
اطلاعیع عمومی ...
سرور 1 عدد از سرورهای آلمان قطع می باشد .
لطفا پست راجب قطع بودن اون سرور نزنید در دست پیگیری هستیم ... تا ببنیم مشکل کجاست
الباقی سرورها همه وصل هستند ...

به زودی بعد از تعیین وضعیت سرور آلمان سفارشات بروز و تیکت ها نیز بروز خواهد شد .

vixen357ka
September 17th, 2013, 16:46
سلام
جناب افشاری عزیز
این سرور آلمان بالاخره چه موقع رفع مشکل خواهد شد ؟
داون سرور به یک روز داره میرسه . آیا این نشانه کیفیت کار شما و مشتری مداری شما هستش ؟

p30pro
September 17th, 2013, 17:00
قرار بود تا 12 درست شه ، هنوز که درست نشده!

ServerDL.com
September 17th, 2013, 17:33
سلام
جناب افشاری عزیز
این سرور آلمان بالاخره چه موقع رفع مشکل خواهد شد ؟
داون سرور به یک روز داره میرسه . آیا این نشانه کیفیت کار شما و مشتری مداری شما هستش ؟

قرار بود تا 12 درست شه ، هنوز که درست نشده!

دوستان لطفا این بحث رو به کیفیت ربط ندیدید .
این اتفاق برای همه می افتد ما هم بین 14 تا سرور اختصاصی این اتفاق برای یک عدد از سرور های ما افتاده و بخش ساپورت آلمان اعلام کرده که در حال تهیه قطعه ثانویه برای سرور هستند .
ما خودمون بیشتر از شما مورد تشنج هستیم .
لطفا شما نیز درک کنید که این وسط ما شرمنده تر هستیم .
و سعی نکنید با کشیدن بعث مشتری مداری و کیفیت الکی تشنج ایجاد کنید .

باتشکر
احسان افشار

riki
September 17th, 2013, 17:35
جناب دیشب یک سرور سفارش دادم تیکت هم زدم ممنون میشم پیگیری کنین
سپاس.

novin
September 17th, 2013, 18:06
سرور اینجانب المان بوده و قطع است

vixen357ka
September 17th, 2013, 18:08
لا اقل از قبل خبر بدید تا ما تکلیفمون رو بدونیم

p30pro
September 17th, 2013, 18:20
من دیشب یه یفارش واسه سرور آمریکا زدم هنوز تحویل ندادید ، ربطی به آلمان داره اونم ؟

bugsy
September 17th, 2013, 18:42
اطلاعیع عمومی ...
سرور 1 عدد از سرورهای آلمان قطع می باشد .
لطفا پست راجب قطع بودن اون سرور نزنید در دست پیگیری هستیم ... تا ببنیم مشکل کجاست
الباقی سرورها همه وصل هستند ...

به زودی بعد از تعیین وضعیت سرور آلمان سفارشات بروز و تیکت ها نیز بروز خواهد شد .

یه پیشنهاد دارم... چرا مسایل یوزرهای دیگه رو به سرور آلمان مربوط می کنید شما که باید تا رفغ مشکل سرور آلمان منتظر بمونید خوب وضعیت من که روی سرور آمریکا هستم و از دیروز تیکت زدم و سایر یوزرها رو در این فاصله پیگیری کنید تا حداقل تعدادی به این دلیل ناراضی نشن...

ممنون و منتظریم

jackgonjishke
September 17th, 2013, 18:47
من هم دیشب درخواست دادم تیکت هم زدم سرور هنوز فعال نشده لطفا سریع تر رسیدگی کنید
باتشکر

RaceF1
September 17th, 2013, 20:05
یه پیشنهاد دارم... چرا مسایل یوزرهای دیگه رو به سرور آلمان مربوط می کنید شما که باید تا رفغ مشکل سرور آلمان منتظر بمونید خوب وضعیت من که روی سرور آمریکا هستم و از دیروز تیکت زدم و سایر یوزرها رو در این فاصله پیگیری کنید تا حداقل تعدادی به این دلیل ناراضی نشن...

ممنون و منتظریم

خوب ما هم دقیق همین مشکل را داریم
ما سرورمون امریکا هست از دیشب هم بهتون پیام دادم
چرا برام یک برنامه نصب نمی کنید ؟

yebordi
September 17th, 2013, 23:40
با سلام
گرامی اگر این سرور آلمان شما وصل بشو نیست روی یه رنج دیگه شما من 2 تا وی پی اس بگیرم ؟
با هر دلیل منطقی یا غیر منطقی نمی شه 24 الی 48 ساعت قطعی سرور رو قبول یا توجیه کرد
چقدر باید صبر کرد ؟ صبر عیوب که نداریم

vixen357ka
September 18th, 2013, 09:44

هنوز هم سرور آلمان وصل نشده . شما این رو کیفیت کار محسوب می کنید ؟ یا اصول مشتری مداری ؟
فکر می کنم ماه قبل هم مشابه همین تاریخ قطعی داشتید برای 2 ساعت - به نظر میرسه شما فاکتورهای شرکت طرف قرارداد رو به موقع پرداخت نمی کنید !!!
لطفا ی جواب معقول از زمان دقیق وصل شدن سرور آلمان اعلام کنید

ServerDL.com
September 18th, 2013, 09:53
هنوز هم سرور آلمان وصل نشده . شما این رو کیفیت کار محسوب می کنید ؟ یا اصول مشتری مداری ؟
فکر می کنم ماه قبل هم مشابه همین تاریخ قطعی داشتید برای 2 ساعت - به نظر میرسه شما فاکتورهای شرکت طرف قرارداد رو به موقع پرداخت نمی کنید !!!

خير دوست عزيز بدين صورت نيست
حوتله wire ما مه مدتي پيش براي ١ عدد از سرورهامون ارسال كرديم بعد از نزديك به ٢ ماه توسط ديتاسنتر هنوز تاييد نشده امروز ساعت ١٢ ظهر بخش فروش هتزنر فعال ميشه و مستندات agent ما در المان رو بررسي مي كنه
اين امر اتفاقي هست
ما از شما بيشتر نگران هستيم
تا ١٢-١٢:٣٠ امروز لطفا تحمل بفرماييد

redhost
September 18th, 2013, 10:50
:102:

shimory
September 18th, 2013, 12:00
من از دیروز سرور رو سفارش دادم هنوز وصل نشدهموبایلتون هم خاموشه تیکت هم جواب نمیدین

vixen357ka
September 18th, 2013, 12:30
همچنان سرور آلمان روی هوا !

shimory
September 18th, 2013, 12:37
لطفا سرویس رو لغو و وجه رو بازگردانید,merc

vixen357ka
September 18th, 2013, 13:55
ساعت 2 شد اما همچنان ....

خسته نباشی افشاری جان

p30pro
September 18th, 2013, 14:18
از این همه بد قولی خسته شدم ، هیچ کدوم از سرویس های من 3 روز نشده هنوز ،نه تیکت جواب میدید، نه تلفن !

yebordi
September 18th, 2013, 14:43
سلام
اگر قرار نیست این سرور آنلاین بشه لطفا یوزرهای رو بفرستید روی لوکیشن دیگه یا وجه رو استرداد بدید
صبر کردن هم حدی داره

p30pro
September 18th, 2013, 14:44
تکلیف رو روشم کنید، اگه نمی تونید پول ها رو پس بدین بریم از جای دیگه بگیریم

arash_webhostingtalk
September 18th, 2013, 15:58
دلتون خوشه ها
افشار 47 تومن پول منو همینطوری خورد و سرویس تحویل نداد بهم . . .

arash_webhostingtalk
September 18th, 2013, 16:11
دوستانی که حال ندارن این تاپیک رو مطالعه کنند ، ببینند نظر بقیه کاربرا چیه و در مورد انتخاب سرور دقت نمیکنن باید هم گرفتار ServerDL و افشار بشن .

در 1 جمله : حماقت محضه کار کردن با افشار و تیم داغونش .

vixen357ka
September 18th, 2013, 16:47
ساعت 5 بعد از ظهر روز دوم
شما هنوز میخوای بگی ساپورت آلمانی پاسخ نداده ؟

novin
September 18th, 2013, 16:50
آقای افشار حق الناس است برادر من کی هزینه خسارت های وارد شده به ما رو پرداخت میکنه این رسمش نیست

yebordi
September 18th, 2013, 17:25
خير دوست عزيز بدين صورت نيست
حوتله wire ما مه مدتي پيش براي ١ عدد از سرورهامون ارسال كرديم بعد از نزديك به ٢ ماه توسط ديتاسنتر هنوز تاييد نشده امروز ساعت ١٢ ظهر بخش فروش هتزنر فعال ميشه و مستندات agent ما در المان رو بررسي مي كنه
اين امر اتفاقي هست
ما از شما بيشتر نگران هستيم
تا ١٢-١٢:٣٠ امروز لطفا تحمل بفرماييد

شما اگر 10 % به فکر اعتبار خودت و مشتری هات بودی تو چنین موقعیت هایی تلفن همراهی که اعلام کردی رو خاموش نمی کردی
خیلی بی تجربه و ناپخته عمل می کنید ....
هم گوشی رو خاموش کردید و همچنین تیکت ها رو هم که کلا بیخیال شدید ... در یک کلام اصلا مهم نیست که مشتری در چه وضعیتی باشه

shimory
September 18th, 2013, 17:34
من به این نتیجه رسیدم که از کسایی که میان اینجا تبلیع میکنن نباید سرور خرید. من سه بار سرور عوض کردم, هرجا میری ۲ روز در هفته داونه, ۱ روز طول می کشه نصب کنن, پشتیانی هفته ای یبار میاد. بهترین کار اینه که دو برابر بیشتر بدی یجا مثل parspack سرورت هم در عرض ۵ دقیقه آمادست

omidrezav
September 18th, 2013, 19:06
من به این نتیجه رسیدم که از کسایی که میان اینجا تبلیع میکنن نباید سرور خرید. من سه بار سرور عوض کردم, هرجا میری ۲ روز در هفته داونه, ۱ روز طول می کشه نصب کنن, پشتیانی هفته ای یبار میاد. بهترین کار اینه که دو برابر بیشتر بدی یجا مثل parspack سرورت هم در عرض ۵ دقیقه آمادست

پارس پک پشتیبانی خوبی داره ولی به تجربه ثابت شده سرویساشون داغونه. من در عرض یک ماه دو بار به مشکل اساسی خوردم باهاشون.

omidrezav
September 18th, 2013, 19:08
آقا اگه قرار نیست راه بیفته حداقل از یه لوکیشن دیگه سرور بدید بهمون.

yebordi
September 18th, 2013, 19:11
با سلام
سرور مورد نظر که قطع بود از حدود ساعت 6 عصر وصل شد
دوستان تایید می کنند

omidrezav
September 18th, 2013, 19:26
با سلام
سرور مورد نظر که قطع بود از حدود ساعت 6 عصر وصل شد
دوستان تایید می کنند

تا یه حدودی حق با ایشونه. سرور من پینگ داره ولی نمی تونم بهش کانکت بشم.پشتیبانی هم که اصلا هیچ رقمه جواب ما رو نمیده.

yazd-host
September 18th, 2013, 20:32

با سلام دوست عزیز
پرداخت فاکتور های ایشون توسط من انجام میشه و ایشون همیشه چند روز مونده به اتمام درخواست پرداخت میدهند
به نظرم مشکل از طرف دیتاسنتر هست چون 100% مشکل مالی نبوده
لطفا صبور باشید
در اینطور مواقع مدیر سرور 100 درصد بیشتر از شما پیگیر هست تا بتونه مشکل رو رفع کنه
پیشنهاد میدم کمی شکیبا باشید تا مشکلتون رو رفع کنند
ارادت مند فرخی

RaceF1
September 18th, 2013, 20:36
اقا سرور المانتون قطع شده
سرور امریکا و انگلیستون که قطع نشده که !!!!!!!!!!!!!

من دیگه مصمم شدم با شما تسویه حساب کنم برم جای دیگه
میخواستم بمونم ولی کور پشیمونمون کردید

یک چیزی بهمون دادید فقط خواستید خودتون رو از مسئولیتش در بیارید . در اصل هیچ کاری هم نکردید .

تا امشب پول 1.5 + ماه و پول برنامه به حساب برگشت خورده باشه !

yazd-host
September 18th, 2013, 20:52
پیشنهاد میدم شما نظر ندید خواهشا
شما به جای پیشنهاد دادن یک فکری به حال پشتیبانی تون کنید
مطمئینم شما همون احسان افشار هستید با یک ایدی دیگه !
چون این سرور فقط یک نفر همه کار می کنه .

سرور آلمانتون مشکل پیدا کرده
سرور های دیگه تون که کار می کنه پس چرا جواب ما ها را نمیده ؟

:|
برادر من فامیل من فرخی هست
یه خورده تحقیق کنید و تفکر بعد صحبت کنید و اظهار نظر:|
گفته بودن مشکل مالی هست
چون خبر دار بودم تکدیب کردم این حرف رو
پشتیبانی ایشون به من مربوط نیست که فکری به حالشون کنم
لطفا در صورتی که از چیزی مطمئن نیستید اضهار نظر نکنید
پیروز باشید
فرخی

p30pro
September 18th, 2013, 21:14
دوستان سرور من وصل شده

shimory
September 18th, 2013, 21:15
دوست عزیز لطف کنین وجه رو برگردونین, سرورم هنوز راه نیفتاده تیکت هم دادم

bmi
September 18th, 2013, 21:18
کی به تیکت ها پاسخ خواهید داد
دو روز هست تیکت نصب نرم افزار دادیم ولی پاسخی دریافت نکردیم

jackgonjishke
September 18th, 2013, 21:25
حد اقل تیکت جواب بدید :|

vixen357ka
September 18th, 2013, 22:01
بالاخره به سختی وصل شد
انشاله این انتقاد های ما برای پیشرفت سرور دی ال سازنده باشند

موفق باشید

ServerDL.com
September 19th, 2013, 02:22
خوشم میاد راحت میاد تمام تیکت ها را بدون جواب می بنده حاضر نیست که بعضی هاشون را بده
اون وقت انتظار داره ما صبر و شکیبایی داشته باشیم
اون وقت میگه به غیر 24 ساعت تمام وقت وقتمون در اختیار کاربرا بودش
دوست عزیز من 72 ساعت دارم پیام میدم اونم نه آلمان بودش سرور من امریکا بود .

کاربر racefa سرویس شما کاملا لغو و حذف شد هیچ هزینه به دلایل زیر به شما داده نخواهد شد .
1- تشویش افکار عمومی و جهت دادن منفی درباره سرور دی ال .
2- اخطار چندین بار به کاربران این تاپیک برای پشتیبانی نیست .
3- سرویس شما روز اول تحویل داده شد و شما توانایی استفاده نداشتید .
4- می توانید در واحد پلیس فتا در مشهد اقدام به شکایت بفرمایید . ما پاسخ گو شما هستیم .

ServerDL.com
September 19th, 2013, 02:24
آقای افشار حق الناس است برادر من کی هزینه خسارت های وارد شده به ما رو پرداخت میکنه این رسمش نیست

دوست عزیز من حق کی رو خوردم ؟
شما بگو من حق کی رو خردم من تا قرون آخرش رو می دهم به شما !!
این رسمش نیست !
1 روز ما مشکل داریم شما بیای ما رو به حق الناس تشبیه کنید .
لطفا به فکر این دنیا و اون دنیا هم باشید . با کلیدهای کیبورد هرچی تایپ می کنید به اون نیز فکر کنید یک خدایی اون بالا هست حق کسی رو نخوردم و نخواهم خورد ...

موفق باشید .

ServerDL.com
September 19th, 2013, 02:25
دوستانی که حال ندارن این تاپیک رو مطالعه کنند ، ببینند نظر بقیه کاربرا چیه و در مورد انتخاب سرور دقت نمیکنن باید هم گرفتار ServerDL و افشار بشن .

در 1 جمله : حماقت محضه کار کردن با افشار و تیم داغونش .

جوابیه شما بارها اعلام شد .
شما نیز دلایل برگشت ندادن هزینه رو می دونید ...
نیاز به شفاف سازی نیست ...
برگشت هزینه شرایطی داره
شما نمی تونید چند هفته از سرویس استفاده کنید بعد 20 روز بگید من نمی خوام برگشت بزنید ...
موفق باشید ...

ServerDL.com
September 19th, 2013, 02:30
شما اگر 10 % به فکر اعتبار خودت و مشتری هات بودی تو چنین موقعیت هایی تلفن همراهی که اعلام کردی رو خاموش نمی کردی
خیلی بی تجربه و ناپخته عمل می کنید ....
هم گوشی رو خاموش کردید و همچنین تیکت ها رو هم که کلا بیخیال شدید ... در یک کلام اصلا مهم نیست که مشتری در چه وضعیتی باشه

دوست عزیز بزرگوار نه ما بی تجربه هستیم و نه ناپخته !
تیکتها رو بخیال نشدیم .
تیکتها مربوط به آلمان سرور 1 رو به حالت تعلیق قرار دادیم
لطفا از ادبیات مناسب که در شان 2 طرف باشه استفاده کنید .
شما اگه کل اینترنت رو زیر رو کنید مطلبی دال بر قطعی سرور های سرور دی ال طی 7 سال گذشته بدست نخواهید آورد ....
پس بعد 7 سال یکبار مشکل حواله wire داشتیم . یکم درک کنید شما هم مثل من انسانید !!
خیلی از دوستان تو این چند روز به ما کمک کردند و موضوع رو به ما سپردن من شخصا از اونا تشکر می کنم ... و مطمئن باشند جواب اعتماد به سرور دی ال رو خواهند گرفت ...

ServerDL.com
September 19th, 2013, 02:43
بیانیه کامل درباره سرور آلمان ...
همانطور که مستحضر هستید دیروز 3 شنبه ساعت 11 صبح سرور 1 آلمان به دلیل نرسیدن حواله wire به کشور آلمان مسدود شد .
لذا ابتدا ما فکر کردیم که می تونیم با کردیت کارت یا پی پال حواله رو بزنیم ولی بعد متوجه شدیم چون حواله مال 3 ماه پیش بوده است با اینکه حواله های بعد از 3 ماه تا امروز تمامی وری فای شده بودند حواله 3 ماه پیش ما به مبلغ 1500 یورو معادل تقریبا 6 میلیون و 600 هزار تومان برگشت خورد .
ابتدا چون فکر کردیم بحث جدی نیست درخواست دادیم که کاربران تا ساعت 14 دیروز صبر کنند با اینکه کاربران عزیز همکاری خوبی داشتند ما ساعت 14 متوجه شدیم پی پال و کردیت کارت غیر فعال هست و مجدد باید حواله وایر بزنیم .
موانعی که در سر راه بود المان به هیچ صراطی مستقیم نبود و فقط تا حواله انجام نمی شد هیچ همکاری نمی کرد .
مشکل این بود حواله در صورت واریز مستقیم از طریق صرافی افخهی در مشهد و محمدزاده اگر انجام می شد نزدیک به 5 روز کاری حداقل زمان می برد تا وری فای شود و در طی این 5 روز سرور بایستی قطع می بود .
ما مساعدت یک دوست خوب در هانوفر آلمان توانستیم حواله wire در داخل خود آلمان بزنیم که این موضوع باعث می شد 1 روز حواله ما به دست دیتاسنتر برسد .
ساعت 21 شب 3شنبه ما حواله رو از المان زدیم و بعد از تقریبا 18 ساعت سرور باز شد .

برای دوستانی که شاید سوال بشه که چرا آنی حواله wire واریز نمیشه بایستی عرض کنم
کشور آلمان برای مبارزه با پول شویی حداقل 24 ساعت هزینه رو در بانک مرکزی نگه می دارد یک مثال راحت یک چیزی مثل طرح شاپرک خودما ! اونجا ولی تسویه 24 ساعت هست .
به دلیل این موضوع یکم طول کشید .

امیدوارم کسانی که ما رو درک کردن یک روزی مشتریان آنها ، آنها رو درک کنند .
آنها که تصمیم گرفتند از این آب گلالود ماهی بگیرند و بنده رو پیش سایر مشتریان خراب کنند هم به راه راست هدایت شوند .
گرچه مطمئن هستم آنها نیز تحت فشار کاربرانشون بوده اند و از فشار عصبی مجبور به ارائه پاره ای از سخنان و انتقادات تند شده اند .

دوستانی که فکر می کنند بنده دارم دروغ می گم می تونم حواله ها رو براتون بزارم رو سایت ... چیزی نیست که بخوام دروغ بگم .

با آرزوی توفیق برای دوستان عزیز
عمری بود در خدمتیم .
خود کرده را تدبیر نیست؛ از ماست که بر ماست !

احسان افشار

ServerDL.com
September 19th, 2013, 03:04
کاربر racefa سرویس شما کاملا لغو و حذف شد هیچ هزینه به دلایل زیر به شما داده نخواهد شد .
1- تشویش افکار عمومی و جهت دادن منفی درباره سرور دی ال .
2- اخطار چندین بار به کاربران این تاپیک برای پشتیبانی نیست .
3- سرویس شما روز اول تحویل داده شد و شما توانایی استفاده نداشتید .
4- می توانید در واحد پلیس فتا در مشهد اقدام به شکایت بفرمایید . ما پاسخ گو شما هستیم .

1 - ما این همه از شما تعریف کردیم چه گیرمون اومد ؟ ها ؟
اومدید سرعت دانلود ما را کم کردید
قبلا از هیپ فایل 50 مگ دانلود میکردم به صورت 20 روز مدام با اکانت پرمیوم سایت خودش بعد 20 روز دقیقا بعد از اینکه از شما تعریف کردم اومدید سرعت دانلود را 10 مگ کاهش دادید .
اینو چی میگید ؟
با سرور دیگه تست کردم مشکلی نداشتم تا 50 مگ دانلود کردم
پس دروغ به من نگید که مشکل از سایت هستش .

2- وقتی شما پشتیبانی جواب نمیدید موبایل را خاموش می کنید تا یکی از سرور هاتون قطع میشه میرم برای خودتون تفریح تونو می کنید عین خیالتونم نیست که سرور ها مشکلی نداره
ادم مجبور میشه بیاد اینجا شکایت کنه
اینجا همه سرور آلمان مشکل داشتند بقیه سرور ها که مشکل نداشتند که جواب نمیدید اگه جوابم بدید همین طور واسه خودتون جواب میدید یک چیزی به ادم تحویل میدید و میرید
تا خوب کفری بشه بعد جوابشو میدید بعدشم اکانت ها را بن میکنید پول ها میخورید یک ابش روش .

3- این چی بود که تو ایمیل بهم دادید ؟

Remote Desktop Conennction : 88.150.22X.xxx

Username : xxx

Password : xxxx

میشه اینو باید کجا وارد کرد ؟ که بهم دادید خود شما ؟
پس چرا ویندوز درون 2003 بود ولی اطلاعات شما که بهم داده بودید یک نوع ویندوز دیگه زده بودید ؟

این رسمش نیست !
لطفا به فکر این دنیا و اون دنیا هم باشید . با کلیدهای کیبورد هرچی تایپ می کنید به اون نیز فکر کنید یک خدایی اون بالا هست حق کسی رو نخوردم و نخواهم خورد ...

حق من رو خوردید یک ابش روش

لطفا اینم اصلا کنید
بنویسید پول بدید ولی اصلا به فکر گرفتنش نباشید حتی با دلیل محکم پسندم باشه

دوست عزیز وقت خودتون رو نگیرید ...
در تاریخ های زیر شما اطلاعات سرور رو در قالب تیکت در یافت کردید .

17/09/2013 20:20
اطلاعات سرویس خریداری شده (http://www.portal.serverdl.com/admin/clientsemails.php?userid=897#)
http://www.portal.serverdl.com/admin/images/icons/resendemail.png (http://www.portal.serverdl.com/admin/sendmessage.php?resend=true&emailid=46702)
http://www.portal.serverdl.com/admin/images/delete.gif (http://www.portal.serverdl.com/admin/clientsemails.php?userid=897#)

17/09/2013 20:14
[Ticket ID: 315537] ریلود کردن سیستم عامل (http://www.portal.serverdl.com/admin/clientsemails.php?userid=897#)

متن داخل تیکت : اطلاعات سرویس خریداری شده ...
Remote Desktop Conennction : 88.150.220.163
Username : root
Password : ********

lمشخصات بالا روت اصلی سرور بوده است

متن داخل تیکت ریلودکردن سیستم عامل :

سلام
نصب شد
http://88.150.220.163/IBSng/admin
system

مشخصات سرور IBSng که برروی اون itun*** نصب شده است

دلیل برای بحث کردن به شما نمی بینم کاملا موضوع از نظر ما شفاف هست .
شما فکر کنید ما هزینه شما رو خوردیم یک آبم بالاش !
ولی اینطور نیست ...
موفق باشید شما خودتون حقوق خودتون رو پای مال کردید من خیلی انسان وار به وظیفم داشتم عمل می کردم و جواب تیکت شما رو در سایت می دادم شما فکر کردید با ارسال پست در اینجا می تونید از حق و حقوق نداشته خود دفاع کنید ...
ولی می توانستید خیلی راحت با صحبتهای منطقی که در سایت سرور دی ال هزینه خود را برگشت بزنید .
ولی خوب راه بدی رو انتخاب کردید .

موفق باشید .

ServerDL.com
September 19th, 2013, 03:10
دوست عزیز این قدر دروغ نگید
3 تیکت از منو همین جور اومدید بستید میگید بی خیال نشدم ؟

بله جواب اعتماد شما اینه که سرعت های دانلودشون رو کم کنید هاردشونو به اشتراک بگذارید رم هاشون به اشتراک بگذارید پولشو مفتی مفتی بخورید حقشونو بخورید
به اطلاعات شخصیشون سرک بکشید
بله بله
این جواب اعتماد هست .

اگر اطلاعات ندارید ساکت باشید اگر حرف نزنید کسی نمیگه شما دانش ندارید !
1- سرور مجازی یعنی اشتراک رم - هارد - پورت ! پس ساکت !!!
2- به اطلاعات مردم سرک بکشیم که چی بشه ؟ مثلا بررسی کنیم ببینیم شما هر روز چه کار می کنید :d خنده دار نیست حرفتون ؟ پسورد سرور شما رو از کجا داریم ما ؟ 400 تا کاربر رو هر روز سرک بکشیم ... خنده دار هست !
باشه حق با شما ... جوابیه شما در پست بالا آمده هست دانش نداشتید ... گر نه سرور شما آماده بود و مشخصات صحیح و کامل ارسال شده است . لاگ رو می تونید ببینید .

دیگر به شما جوابی نخواهم داد ...

Mohsen6558
September 19th, 2013, 10:39
سلام
دوست عزیز یه سرور لازم دارم برای چک پی پلم
برای همین می خوام آی پی به ندرت عوض بشه
از کدوم سرور شما استفاده کنم که آی پی خیلی کم عوض بشه؟

schakalz
September 19th, 2013, 18:08
سلام سفارشی دیشب دادم تیکت هم داده شد

تماس هم ساعت 6 گرفته شد گوشی خاموش بود لطفا در اسرع وقت سرور رو تحویل بدید تشکر

راه تماسی دیگه پیدا نکردم

یوزر : irankey[at]gmail.com

p30pro
September 19th, 2013, 21:08
دوروز تیکت من بی پاسخ مونده در مورد سرور آمریکا ، کی قراره جواب بدین ؟

SniTomb
September 19th, 2013, 22:27
همه چی عالی غیر از پاسخگویی

schakalz
September 19th, 2013, 22:40
شانس ماست دیشب باهاشون از پخ هماهتگ کردم از جای دیگه سرویس داشتم غیر فعال شده میخواست انتقال بدم حالا هر روز باید ضرر بدم با امشب اگر ندن 1 روز کامل میشه ! خدایی کی پاسخگوئه

یه تلفن بود تماس میگیرفتم ادم خیالش راحت میشد

omidrezav
September 20th, 2013, 07:20
راه تماس با پشتیانی سرور دی ال چیه دقیقا؟
هم تیکت دارن، هم یاهو مسنجر و هم سه خط تلفن. اینا که هیچ کدوم جواب نمیده! دوستان کسی اینجا هست کهتونسته باشه از طریق تله پاتی و با استفاده از کسائل متافیزیکی تونسته باشه با پشتیبانی تماس بگیره؟

arash_webhostingtalk
September 20th, 2013, 13:30

ایشون از احساس مسئولیت بویی نبرده

arash_webhostingtalk
September 20th, 2013, 13:34
این رسمش نیست !

موفق باشید .

جناب افشار
شما حق منو خوردین ، پولمو خوردین 47 تومن .
نه سرویس تحویل دادین نه پول برگشت دادی

ServerDL.com
September 20th, 2013, 17:46
جناب افشار
شما حق منو خوردین ، پولمو خوردین 47 تومن .
نه سرویس تحویل دادین نه پول برگشت دادی

سلام
من شما رو بخاطر ندارم و نمي دونم هدفتون چي ؟!!
ولي لطفا احترام و حقوق خودتون رو رعايت كنيد

دوستاني كه سفارش و مشكل خاصي دارمد لطفا بعد از تكميل سفارش به فروش تيكت بزنيد .

arminhatami
September 20th, 2013, 17:48
الان 3 روزه که نه سایت شما باز میشه نه می تونم به vps وصل شم چرا؟

bmi
September 20th, 2013, 17:50
سرور دی ال با پشتیبانی و مدیریت جناب آقای افشار سرور های خوبی ارایه میدهند ، ما راضی هستیم
کاربران توصیه میکنم حتما صبور باشید
یکم پشتیبانی مشکل داره که امیدوار هستیم حل بشه و الا سرور دی ال جزءبهترین ارایه دهنده های سرور محسوب میشه
متشکریم

arash_webhostingtalk
September 20th, 2013, 17:52
بخاطر ندارین ؟؟؟
توی همین تاپیک پستهامو بخونین متوجه میشین .

شما دیگه نباید حرفی ار حق و حقوق بزنید ، بعد 1 ماه پول واریز کردم هزینه کانفیگ هم دادم 47 تومن . نه سرویس تحویل دادی نه پولمو برگشت دادی ، تیکت که جواب نمیدی ، تلفن که جواب نمیدی ، اینجا هم که حرف از حق و حقوق میزنی .
حتما بیشتر توضیح بدم به من هم میخوای بگی بیام مشهد از طریق پلیس فتا پیگیر شم . . .

مردم رو الاف کردی با این سرویس دادنت
جون آدمو میگیری سرویس تحویل بدی
همه ناراضین

چطور حرف از حق و حقوق میزنی شما

arash_webhostingtalk
September 20th, 2013, 17:54
چه دلیلی داره اینقدر تبلیغ میکنی شما

آرشیو تیکتها رو نشونتون بدم که بدون جواب فقط بسته میشدن ؟؟؟؟

arash_webhostingtalk
September 20th, 2013, 17:55

..آرشیو تیکتها رو نشونتون بدم که بدون جواب فقط بسته میشدن ؟؟؟؟

bmi
September 20th, 2013, 18:05

..آرشیو تیکتها رو نشونتون بدم که بدون جواب فقط بسته میشدن ؟؟؟؟

سرور دی ال سرویس های عالی ارایه میدهند ما هر وقت سفارش دادیم همان موقع ثبت و عرض چند ساعت تحویل داده شده
پشتیبانی تا الان دو سه مورد داشتیم که در طول یک روز حل کردیم
تبلیغ نمیکنم دوست عزیز

arash_webhostingtalk
September 20th, 2013, 18:07
من مگه مشتریش نبودم ؟ پولمو خورد و سرویس هم تحویل نداد بهم و الان هم که میگه منو اصلا یادش نمیاد

bmi
September 20th, 2013, 18:09
من مگه مشتریش نبودم ؟ پولمو خورد و سرویس هم تحویل نداد بهم و الان هم که میگه منو اصلا یادش نمیاد

مدرک و اسناد ارایه دهید
اگر واقعا سرویس ندادن!

arash_webhostingtalk
September 20th, 2013, 18:40
بگید چه چیز لازم هست تا ارائه بدم

bmi
September 20th, 2013, 18:43
بگید چه چیز لازم هست تا ارائه بدم

اسناد و مدارکی که ثابت کنه مبلغ رو گرفتن و سرویس ندادند
در پیغام خصوصی ارسال کنید

arash_webhostingtalk
September 20th, 2013, 18:49
از پنل و تمام تیکتها میتونم پرینت اسکرین بگیرم و بذارم ، توی پنل معلومه که آی پی ست نشده روی سرور ، و تیکتها هم که معلومه جوابهاش ، اینا کافیه یا چیز دیگه ای نیازه ؟

schakalz
September 20th, 2013, 20:51
عزیز بنده تیکت دادم طی 2 روز , تلفن همراه هم هر 2 خاموش هستش , انجمن جایی برای پیگیری سفارش و درخواست نیست و کاری درستی هم نیست از این طریق پیگیری کنم ولی چاره ای نیست

بنده متنی که در تیکت آخر دادم اینجا ذکر میکنم :

بنده سرورم قبلیم غیر فعال شده بود مجبور شده بودم به یک سرور انتقال بدم خیلی عجله داشتم ولی 2 روز هم گذشت خبری نشد از سرور هر دو شماره تلفن خاموش بود و بنده هم در بلاتکلیفی به سر میبردم به ناچار مجبور به تهیه سرور شدم

لطفا مبلغ رو در اولین فرصت برگشت بزنید با تشکر

و .......

اگر غیر حق چیزی گفتم عذر میخوام منتظر برگشت مبلع از طرف شما هستم

arash_webhostingtalk
September 20th, 2013, 21:02
دوست عزیز Schakalz اقای افشار همه رو گرفتار کرده با این وضع سرویس دهی

منم دستم به جایی بند نیست و اومدم اینجا که کاربرا صدامو بشنون و گول این شخص رو نخورن

omidrezav
September 20th, 2013, 21:22
از حق نباید گذشت. سرویس آقای افشار مشکلش فقط پشتیبانیشه. منطقی باشید دوستان. من خودم هم سرور گرفتم از ایشون و با تاخیر هم تحویل گرفتم ولی شاکی نیستم چون خیلی زیر قیمت جای دیگه گرفتم. سروری که ایشون 15 تومن میده جای دیگه باید بابتش حداقل 50 تومان پرداخت!

bmi
September 20th, 2013, 21:24
از حق نباید گذشت. سرویس آقای افشار مشکلش فقط پشتیبانیشه. منطقی باشید دوستان. من خودم هم سرور گرفتم از ایشون و با تاخیر هم تحویل گرفتم ولی شاکی نیستم چون خیلی زیر قیمت جای دیگه گرفتم. سروری که ایشون 15 تومن میده جای دیگه باید بابتش حداقل 50 تومان پرداخت!

همین طور هست دوست عزیز

schakalz
September 20th, 2013, 21:53
همین طور هست دوست عزیز

بنده هم به همین دلیل اصلا دوست ندارم کسی را خراب کنم بنده بنا به اطلاعاتی که ایشون و کارشون داشتم ازشون خریدم متاسفانه مجبور شدم از جای دیگه سرور تهیه کنم چون خیلی احتیاج بود حالا فقط منتظرم مبلغ بنده رو برگشت بزنند

ایشالله وضعیت براشون بهتر بشه

SniTomb
September 20th, 2013, 22:17

تایید میشه حرف شما جناب

yazd-host
September 21st, 2013, 11:05
با سلام
طی ارتباطی که با جناب افشار داشتم
ایشان گفتند :
مسافرت هستند و برای همین مدت زمان پاسخ گویی کمی طولانی شده است
دوستان عزیز لطفا نگران نباشید
پاسخ گو خواهند بود

erza
September 21st, 2013, 12:01
با سلام
طی ارتباطی که با جناب افشار داشتم
ایشان گفتند :
مسافرت هستند و برای همین مدت زمان پاسخ گویی کمی طولانی شده است
دوستان عزیز لطفا نگران نباشید
پاسخ گو خواهند بود

داداش نگفتن کی بر میگردن هارد من پر شده الان نمیتونم دیگه رو سایتم پست بزارم

yazd-host
September 21st, 2013, 12:44
داداش نگفتن کی بر میگردن هارد من پر شده الان نمیتونم دیگه رو سایتم پست بزارم

من چیزی نپرسیدم از تاریخ برگشتشون

multiuser
September 21st, 2013, 15:28
قصد خرید داشتیم پشیمون شدیم.
امروز فردا هارد این سرور میپوکه! ماشالله مثل اوتوبوس شرکت واحد تا خرخره مسافر سوار کردن

erza
September 21st, 2013, 15:48
قصد خرید داشتیم پشیمون شدیم.
امروز فردا هارد این سرور میپوکه! ماشالله مثل اوتوبوس شرکت واحد تا خرخره مسافر سوار کردن
داداش بد برداشت نکنین هارد سرویس من پر شده و قصد افزایشش رو داشتم الانصاف سرعت دانلود از سرور های ایشون قابل قیاس با سایت هایی مثل پی سی دانلود هست نمونش هم لینک های سایت من هست می تونید امتحان کنید
کارتوسم دانلود انیمیشن و کارتون لذت لذیذ دانلود یک کارتون (http://cartosm.ir)

SniTomb
September 21st, 2013, 23:03
درود

دوستان باعث قضاوت خریداران نشید

منتظر باشید جناب افشار از مسافرت برگردند خودشون تمام مشکلات رو برطرف میکنند

موفق باشید

jackgonjishke
September 22nd, 2013, 01:57
خریدم میخوای بخر :|

می تونم بگم بد ترین سرویسی که تو زندگیم خریدم مال سرور دی ال بوده حالا چرا ؟
ساعت 9 شب 27 شهریور من یه وی پی اس 2 گیگ با سی پی یو اضافه! خریدم و منتظر فعال سازی بودم
کی فعال شد؟ 20 ساعت بعد!
اشکال نداره پیش میاد سرشون شلوقه ;;)
خوب بزار سرور رو باز کنم :67: چی شد!!! لاک پشت خونه مامان بزرگم از این سریع تر بود :|
حالا اشکال نداره بزار کارم راه بیفته
بعدا تیکت میدم میگم سرعت سرور پایینه (چه رویایی داشتم!)
خوب میخوام چی کار کنم آها اکانت ریدکال afk کنم بزار اول یه rc-manager از rc-manager.ir بریزم/:)
:-o!! سایت رو که باز نمیکنه!! بزارم یه سایت دیگرو تست کنم! آها گوگل باز شد :77: بعد فهمیدم وی پی اس کلا سایت های هاست ایران رو باز نمیکنه :| ای پی ایرانم پینگ نمیده یعنی rc-manager هم بی rc-manager

خوب با دست ریدکال ای اف کی میکنم چاره ای نیست :-< چییییییییییییی ~X( ریدکال هم بدون run as administrator بازنمیشه :| پس چه جوری سند باکس کنم :|:| عجببب

سرعت سرور که لاک پشت
ریدکال که باز نمیشه
سایت ایرانی که باز نمیکنه
ای پی ایران اصلا پینگ نمیده

اینا همه به جهنم
پاسخ گویی پشتیبانی منو کشته

پشتیبانی سرور دی ال 8 تا بخش داره ولی فقط 1 پاسخ گو :) خیلی جالبه :)
از اون ور باید تو حد اکثر 6 ساعت پاسخ قانع کننده بدن طبق گفتشون اما تمام سوال های من حد اقل با 24 ساعت تاخیر پاسخ داده شد

اونم ه پاسخی به به :)

18/09/2013
لطفا یا موقعیت سرور رو تغییر بدین که ریدکال باز شه یا مبلغ رو (تا 3 روز طبق گفتتون) برگردونید

19/09/2013 01:30
سلام
وقت شما بخیر
برروی آیکون رید کال راست کلیک و گزینه
Run as administrator
را بزنید

19/09/2013 16:25
:| ممنون از جوابتون ولی به هیچ دردم نخورد!
من میخوام روی این سرور با rc-manager ای دی ریدکال afk کنم که نمیشه!
rc-manager باید به سرور ایران کانکت شه که اطلا از ایران پینگ نمیگره!
ریدکال هم خود rc-Manager با autoit باید باز کنه من نمیتونم بهش بفهمونم run as administrator کن
من رو سرور قبلیم همه این امکانات رو داشتم پس در کل ممکنه!
در هرصورت الان روز دوم این وی پی اس هست اگه میتونید این امکانات رو فعال کنید که نیازی به run as administrator نباشه و به ایران کانکت شه مثل بقیه سرورا خیلی هم خوب سرور عالی دارید من که راضیم!
اگه نه لطفا مبلغ رو به
****** برگردونید
که به روز سوم موکول نشه که بگید از تاریخ گذشته و ...!
با تشکر

20/09/2013 10:55
دوست عزیز
ما مشکلی در سرویس شما نمی بنیم .

20/09/2013 12:32
شما نمیبینی ولی من میبینم آقاسرور شما به ای پی ایران کانکت نمیشه زیرکال هم بدون ادمینی استراتور با rc manager باز نمیشه پاسخ گویی تیکت هاتونم که 40 سال طول میکشه لطفا مبلغ رو برگردونید :|
به حرف خودتون عمل کنید
باز گشت مبلغ تا 3 روز جهت نارضایتی
به تغییر مکان سرور که عمل نکردید :|
با تشکر

دوست عزیز
ما مشکلی در سرویس شما نمی بنیم . (<==== این دیگه خیلی سوزوند منو :|)

20/09/2013 23:13
ریدکال محدودویتی نداره من رو سرور دیگه همین الان ریدکال دارم!
مشکل وی پی اس شما اینه
امکان کانکت شدن به سرور های ایران رو نداره!
یعنی سایتی که رو هاست ایران باشه باز نمیشه
IP ایران پینگ نمیده و ....
من حدس میزنم با تغییر موقعیت سرور این مشکل رفع شه.
اگه امکان فیکس کردن این باگ رو دارید انجام بدید غیر این صورت هم خوب این یه باگ حساب میاد و مشکل سروره ! الان من 3 روز درگیر این وی پی اس هستم !

3روز گذشت و جای بازگشت مبلغ یا جابجایی سرور
تاپیک بسته شد:|

می خوام بدونم الان من باید چیکار کنم :|؟؟!؟! میشه مبلغ رو برگردونید :|؟ من یه وی پی اس دیگه از شرکت بووووق گرفتم با 2 برابر قیمت شما ولی حد اقل راضیم :|! تو 1 ساعت تیکت جواب میدن ! حتی جمعه!

novin
September 22nd, 2013, 11:28
پشتیبانی کاملا ضعیف تکیت ها اصلا جواب داده نمیشه حتی 2 روز هم اگر صبر کنی
در ساعت معین شده تماس میگیری کسی جواب نمیده چند بار که تماس میگیری گوشی خاموش میشه.

hosein2012
September 22nd, 2013, 15:43
معمولا چه قدر طول میکشه سرویسی که میخریم فعال شه ؟

erza
September 22nd, 2013, 15:53

نیم ساعت ولی دیگه پشتیبانی نداری حتی در مورد خرید من الان میخوام سرویس بخرم تیکت دادم 4 روزه جواب دریافت نکردم
آقای افشار شرمنده با این که سرویستون فوقالعادست ولی به ناچار باید دنبال یه هاستینگ دیگه برم دیگه نمیتونم سایتم رو آپ نکنم

kyko
September 22nd, 2013, 15:58
والا برای من که 23 ساعت طول کشید سرویس رو تحویل بده در ضمن کیفیت سرورها هم افتضاح به قولا تا خرخره مجازی سازی کرده

kyko
September 22nd, 2013, 16:27
بنده اینجا از مدیران web hosting talk تقاضا میکنم به این تایپک فروش رسیدگی کنند خداوکیلی این درسته این آقا هر طور که دلش میخواد بفروشه از اول تایپیکش رو بخونیید چند نفر گفتن پشتیبانی این آقا افتضاحه سایتش رو برید ببینید 8 تا بخش داره پشتیبانیش اما کلا یه نفر پاسخگو هست هر وقت هم که دوست داشته باشه جواب تیکت ها رو میده از سرورهاش هم هیچی نگم بهتره من از سرورهای زیادی استفاده کردم و واقعا تنها فروشنده ای بوده که من باهاش به مشکل خوردم الان هم که رفته مسافرت مشتریها رو ول کرده به امون خدا، بعد هم به دوستاش میگه بیان اینجا بگند رفته مسافرت !!!

erza
September 22nd, 2013, 17:16
بنده اینجا از مدیران web hosting talk تقاضا میکنم به این تایپک فروش رسیدگی کنند خداوکیلی این درسته این آقا هر طور که دلش میخواد بفروشه از اول تایپیکش رو بخونیید چند نفر گفتن پشتیبانی این آقا افتضاحه سایتش رو برید ببینید 8 تا بخش داره پشتیبانیش اما کلا یه نفر پاسخگو هست هر وقت هم که دوست داشته باشه جواب تیکت ها رو میده از سرورهاش هم هیچی نگم بهتره من از سرورهای زیادی استفاده کردم و واقعا تنها فروشنده ای بوده که من باهاش به مشکل خوردم الان هم که رفته مسافرت مشتریها رو ول کرده به امون خدا، بعد هم به دوستاش میگه بیان اینجا بگند رفته مسافرت !!!
موافقم

erza
September 22nd, 2013, 18:23
دوستان سایتشون ***** شده

hosein2012
September 22nd, 2013, 19:19
دوستان سایتشون ***** شده
نه واسه من باز میشه
ServerDL | میزبانی وب ، ثبت دامنه ، سرور مجازی (http://serverdl.com)
اعضا - ServerDL (http://www.portal.serverdl.com)
فقط من دیشب خریدم هنوز فعال نشده واسم :-w

bugsy
September 22nd, 2013, 22:08
لطفا دوستان اگه کسی در دو روز اخیر جوابی از پشتیبانی گرفته اطلاع بده چون سرور من قطع هست و تلفن هم بر نمی دارن...

erza
September 22nd, 2013, 22:51
لطفا دوستان اگه کسی در دو روز اخیر جوابی از پشتیبانی گرفته اطلاع بده چون سرور من قطع هست و تلفن هم بر نمی دارن...
من یه بار هارد اضافی خواهستم جناب افشار پرسیدن چقدر دیگه جوابی نیومد تا دیروز صبح تیکتم رو بستن

SniTomb
September 23rd, 2013, 00:08
من یه بار هارد اضافی خواهستم جناب افشار پرسیدن چقدر دیگه جوابی نیومد تا دیروز صبح تیکتم رو بستن

درود
مسافرت هستند
تیکت خودکار بسته شده

erza
September 23rd, 2013, 00:10
درود
مسافرت هستند
تیکت خودکار بسته شده

الان که نیاز داریم مسافرتن کار های خدماتی رو نباید آدم تک و تنها شروع کنه اون موقع مشتری از دست میده هر چقدر سرویسشون خوب باشه دوست عزیز
شما هم گفته بودید ولی نگفتید کی بر میگردن

yazd-host
September 23rd, 2013, 00:19
طبق اخرین ارتباطی که با ایشون داشتم(چندین دقیقه پیش)

گفتند فردا شب از مسافرت بر میگردند

hosein2012
September 23rd, 2013, 00:42

من دیشب از سایتشون سرویس گرفتم حدودا کی فعال میشه؟

yazd-host
September 23rd, 2013, 00:45

من خبر ندارم
من هم همانند دیگر کاربران فقط مشتری هستم
اما گویا فرداشب مشکلات رو رفع خواهند کرد(با توجه به اینکه گفتند فرداشب بر میگردند)

SniTomb
September 23rd, 2013, 15:20
الان که نیاز داریم مسافرتن کار های خدماتی رو نباید آدم تک و تنها شروع کنه اون موقع مشتری از دست میده هر چقدر سرویسشون خوب باشه دوست عزیز
ایشون هم آدم هستند! حق مسافرت دارن

erza
September 23rd, 2013, 15:54

داداش بله حق باشماست ولی آدم وقتی کار خدماتی شروع میکنه مسئوله وقت شده من و دوستان لحظه عیدم سر کار بودیم این کارا گروهی میشه نه تک نفری که وقتی میری مسافرت هزار نفر رو معطل خودت بکنی که چی منم آدمم پس حق و حقوق من چی ؟

و در ضمن اگه یه ده تا پست برگردین عقب میبینید من با آقای افشار مشکلی ندارم و با این که فعلا ازشون ناراحتم ولی داشتم تبلیغشون میکردم لینک اثباتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/85858/index35.html#post875312

bugsy
September 23rd, 2013, 20:52

بله ولی آدم مسئولی اگه میره مسافرت روزی یکی دو بار حداقل با موبایلش وصل میشه کار مشتریش رو راه میندازه. این چند روز که کار ما پشت گوش افتاده و سرویسمون قطعه که این جوابش نمیشه!

SniTomb
September 23rd, 2013, 21:25
بله ولی آدم مسئولی اگه میره مسافرت روزی یکی دو بار حداقل با موبایلش وصل میشه کار مشتریش رو راه میندازه. این چند روز که کار ما پشت گوش افتاده و سرویسمون قطعه که این جوابش نمیشه!

درسته حرف شما متین

شما به بزرگی خودتون ببخشید
جناب افشار هم مطمئنا این قطعی چند روزه رو به نحوی جبران میکنند

hosein2012
September 23rd, 2013, 21:36
حذف شود

hosein2012
September 24th, 2013, 14:19
حذف شود

Arian47
September 26th, 2013, 00:05
آقای افشار واقعا دمت گرم !!

خدا رو شکر هردوتا سرورم رو انتقال دادم و عوض کردم و الان فقط دومینم پیش ایشونه که پنلشو به من نمیدن و مجبورم 6ماه دیگه تحملشون کنم !!

امروز بعد از قطع بودن دومینم که هیچ وقت قبول نمیکنن مشکل ازشونه متوجه شدم دومین هام روی یه ip دیگه ست شده :|

واقعا شرمنده کردن همرو با پشتیبانی و مسئولیتشون!!

arash_webhostingtalk
September 26th, 2013, 10:07
باز خوبه که شما جستی و خلاس شدی از مصیبتی بنام افشار ، من چکار کنم که 47 تومن پولم رو خورد . . .

security
September 26th, 2013, 12:02
خداروشکر سرویس نگرفتم از اطلاع رسانی دوستان ممنونم

ServerDL.com
September 26th, 2013, 14:57
داداش بد برداشت نکنین هارد سرویس من پر شده و قصد افزایشش رو داشتم الانصاف سرعت دانلود از سرور های ایشون قابل قیاس با سایت هایی مثل پی سی دانلود هست نمونش هم لینک های سایت من هست می تونید امتحان کنید
کارتوسم دانلود انیمیشن و کارتون لذت لذیذ دانلود یک کارتون (http://cartosm.ir)

بررسی شد .

درود

دوستان باعث قضاوت خریداران نشید

منتظر باشید جناب افشار از مسافرت برگردند خودشون تمام مشکلات رو برطرف میکنند

موفق باشید
جوابیه انتهای همین پست اعلام می شود .

خریدم میخوای بخر :|

می تونم بگم بد ترین سرویسی که تو زندگیم خریدم مال سرور دی ال بوده حالا چرا ؟
ساعت 9 شب 27 شهریور من یه وی پی اس 2 گیگ با سی پی یو اضافه! خریدم و منتظر فعال سازی بودم
کی فعال شد؟ 20 ساعت بعد!
اشکال نداره پیش میاد سرشون شلوقه ;;)
خوب بزار سرور رو باز کنم :67: چی شد!!! لاک پشت خونه مامان بزرگم از این سریع تر بود :|
حالا اشکال نداره بزار کارم راه بیفته
بعدا تیکت میدم میگم سرعت سرور پایینه (چه رویایی داشتم!)
خوب میخوام چی کار کنم آها اکانت ریدکال afk کنم بزار اول یه rc-manager از rc-manager.ir بریزم/:)
:-o!! سایت رو که باز نمیکنه!! بزارم یه سایت دیگرو تست کنم! آها گوگل باز شد :77: بعد فهمیدم وی پی اس کلا سایت های هاست ایران رو باز نمیکنه :| ای پی ایرانم پینگ نمیده یعنی rc-manager هم بی rc-manager

خوب با دست ریدکال ای اف کی میکنم چاره ای نیست :-< چییییییییییییی ~X( ریدکال هم بدون run as administrator بازنمیشه :| پس چه جوری سند باکس کنم :|:| عجببب

سرعت سرور که لاک پشت
ریدکال که باز نمیشه
سایت ایرانی که باز نمیکنه
ای پی ایران اصلا پینگ نمیده

اینا همه به جهنم
پاسخ گویی پشتیبانی منو کشته

پشتیبانی سرور دی ال 8 تا بخش داره ولی فقط 1 پاسخ گو :) خیلی جالبه :)
از اون ور باید تو حد اکثر 6 ساعت پاسخ قانع کننده بدن طبق گفتشون اما تمام سوال های من حد اقل با 24 ساعت تاخیر پاسخ داده شد

اونم ه پاسخی به به :)

18/09/2013
لطفا یا موقعیت سرور رو تغییر بدین که ریدکال باز شه یا مبلغ رو (تا 3 روز طبق گفتتون) برگردونید

19/09/2013 01:30
سلام
وقت شما بخیر
برروی آیکون رید کال راست کلیک و گزینه
Run as administrator
را بزنید

19/09/2013 16:25
:| ممنون از جوابتون ولی به هیچ دردم نخورد!
من میخوام روی این سرور با rc-manager ای دی ریدکال afk کنم که نمیشه!
rc-manager باید به سرور ایران کانکت شه که اطلا از ایران پینگ نمیگره!
ریدکال هم خود rc-Manager با autoit باید باز کنه من نمیتونم بهش بفهمونم run as administrator کن
من رو سرور قبلیم همه این امکانات رو داشتم پس در کل ممکنه!
در هرصورت الان روز دوم این وی پی اس هست اگه میتونید این امکانات رو فعال کنید که نیازی به run as administrator نباشه و به ایران کانکت شه مثل بقیه سرورا خیلی هم خوب سرور عالی دارید من که راضیم!
اگه نه لطفا مبلغ رو به
****** برگردونید
که به روز سوم موکول نشه که بگید از تاریخ گذشته و ...!
با تشکر

دوست عزیز
ما مشکلی در سرویس شما نمی بنیم .

20/09/2013 12:32
شما نمیبینی ولی من میبینم آقاسرور شما به ای پی ایران کانکت نمیشه زیرکال هم بدون ادمینی استراتور با rc manager باز نمیشه پاسخ گویی تیکت هاتونم که 40 سال طول میکشه لطفا مبلغ رو برگردونید :|
به حرف خودتون عمل کنید
باز گشت مبلغ تا 3 روز جهت نارضایتی
به تغییر مکان سرور که عمل نکردید :|
با تشکر

دوست عزیز
ما مشکلی در سرویس شما نمی بنیم . (<==== این دیگه خیلی سوزوند منو :|)

20/09/2013 23:13
ریدکال محدودویتی نداره من رو سرور دیگه همین الان ریدکال دارم!
مشکل وی پی اس شما اینه
امکان کانکت شدن به سرور های ایران رو نداره!
یعنی سایتی که رو هاست ایران باشه باز نمیشه
IP ایران پینگ نمیده و ....
من حدس میزنم با تغییر موقعیت سرور این مشکل رفع شه.
اگه امکان فیکس کردن این باگ رو دارید انجام بدید غیر این صورت هم خوب این یه باگ حساب میاد و مشکل سروره ! الان من 3 روز درگیر این وی پی اس هستم !

3روز گذشت و جای بازگشت مبلغ یا جابجایی سرور
تاپیک بسته شد:|

می خوام بدونم الان من باید چیکار کنم :|؟؟!؟! میشه مبلغ رو برگردونید :|؟ من یه وی پی اس دیگه از شرکت بووووق گرفتم با 2 برابر قیمت شما ولی حد اقل راضیم :|! تو 1 ساعت تیکت جواب میدن ! حتی جمعه!

شما هزینه به شما برگشت نخواهد خورد ! چون توانایی استفاده از سرویس رو ندارید و بار علمی ! فقط 2 تا اصطلاح یاد گرفتید و الکی میاید حاشیه ایجاد می کنید .

پشتیبانی کاملا ضعیف تکیت ها اصلا جواب داده نمیشه حتی 2 روز هم اگر صبر کنی
در ساعت معین شده تماس میگیری کسی جواب نمیده چند بار که تماس میگیری گوشی خاموش میشه.

در تاریخ 28 شهریور تا 1 مهرماه تمام فعالیتها در حالت تعلیق بوده است .

سرویس معمول کمتر از 12 ساعت تحویل داده می شود مگر در شرایط خاص یا کانفیگ خاصی باشد تا زمان بر شود .

نیم ساعت ولی دیگه پشتیبانی نداری حتی در مورد خرید من الان میخوام سرویس بخرم تیکت دادم 4 روزه جواب دریافت نکردم
آقای افشار شرمنده با این که سرویستون فوقالعادست ولی به ناچار باید دنبال یه هاستینگ دیگه برم دیگه نمیتونم سایتم رو آپ نکنم

والا برای من که 23 ساعت طول کشید سرویس رو تحویل بده در ضمن کیفیت سرورها هم افتضاح به قولا تا خرخره مجازی سازی کرده
شما ؟

این مسائل به شما ربطی ندارد دوست عزیز !
عزیزم ما هیچکی رو به امان خدا ول نکردیم .
مسافرت هم بنده رفتم کاری بوده و به شما ربطی ندارد !!!
تاکید می کنم به شما ربطی ندارد کاربر kyko

موافقم

دوستان سایتشون ***** شده

نه واسه من باز میشه
ServerDL | میزبانی وب ، ثبت دامنه ، سرور مجازی (http://serverdl.com)
اعضا - ServerDL (http://www.portal.serverdl.com)
فقط من دیشب خریدم هنوز فعال نشده واسم :-w

درود
مسافرت هستند
تیکت خودکار بسته شده

من خبر ندارم
من هم همانند دیگر کاربران فقط مشتری هستم
اما گویا فرداشب مشکلات رو رفع خواهند کرد(با توجه به اینکه گفتند فرداشب بر میگردند)

بله به منم گفتن تا دوشنبه مشکل پاسخگویی به تیکت ها رو حل میکنن.

امروز دوشنبس ببینیم کار مارو راه میندازن یا نه اون موقع هم که مسافرت بودن جواب تیکتو 2 روز یه بار جواب میدادن

داداش بله حق باشماست ولی آدم وقتی کار خدماتی شروع میکنه مسئوله وقت شده من و دوستان لحظه عیدم سر کار بودیم این کارا گروهی میشه نه تک نفری که وقتی میری مسافرت هزار نفر رو معطل خودت بکنی که چی منم آدمم پس حق و حقوق من چی ؟

و در ضمن اگه یه ده تا پست برگردین عقب میبینید من با آقای افشار مشکلی ندارم و با این که فعلا ازشون ناراحتم ولی داشتم تبلیغشون میکردم لینک اثباتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/85858/index35.html#post875312

زندگی عزیزم
3 روز نیستی همه جا می گویند افشار داغونه ! بعد که میای همونا میان سرویس سفارش می دهند !
ما باید از این افراد سودجو بترسیم !
ب

عزیزم ما بی مسئولیت نیستیم !
نمی دونم کی و کجا به شما گفتند بنده مسافرت بودم ؟

درسته حرف شما متین

شما به بزرگی خودتون ببخشید
جناب افشار هم مطمئنا این قطعی چند روزه رو به نحوی جبران میکنند

حذف شود

حذف شود

آقای افشار واقعا دمت گرم !!

خدا رو شکر هردوتا سرورم رو انتقال دادم و عوض کردم و الان فقط دومینم پیش ایشونه که پنلشو به من نمیدن و مجبورم 6ماه دیگه تحملشون کنم !!

امروز بعد از قطع بودن دومینم که هیچ وقت قبول نمیکنن مشکل ازشونه متوجه شدم دومین هام روی یه ip دیگه ست شده :|

واقعا شرمنده کردن همرو با پشتیبانی و مسئولیتشون!!

دوست عزیز سرویس شما لغو شد و بزودی دامنه شما غیر فعال خواهد شد .

باز خوبه که شما جستی و خلاس شدی از مصیبتی بنام افشار ، من چکار کنم که 47 تومن پولم رو خورد . . .
شما ؟ هیچ وقت برای حرفتون مدرک نشون ندادید ! یک آدم دروغگو بیش نیستید !

خداروشکر سرویس نگرفتم از اطلاع رسانی دوستان ممنونم
امیدوارم از جای بهتری سرویس گرفته باشید ....

------------------------------------
بیانیه مشکلات
----------------------------------
از تاریخ 26 ماه شهریور سرویس آلمان به مشکل حواله خورد و به همین دلیل بنده مجبور به یک سفر کاری به کشور مالزی شدم . برای بررسی حواله 15000 میلیون تومان که از طریق صرافی در مشهد به نام ... واقع در خیابان دارایی - سه راه جم ... حواله در بانک CIMb Bank مالزی مسدود شده بود .
سفر کاری بنده 3 روز تا تاریخ اول مهرماه به طول انجامید .
دوستانی که ادعا با مسئولیت بودن می کنند و ما رو بی مسئولیت خطاب می کنند خودشون از همه بی مسئولیت تر هستند !
دوستانی که ادعا می کنند که حرف های بنده کذب هست و دروغی بیش نیست می توانند با ارائه نام کاربری واقعیشون در سرور دی ال درخواست بدهند تا بنده اسکن یا فیلم از کارت پرواز - چک بانک CIMB Bank رو به ارائه قرار بدهم !

خدا از سر تقصیرات شما بگذره کسایی که الکی میان چرت و پرت می نویسند مسلمون نیستند ! اینا همونایی هستند که تا قبل از 28 شهریور می آمدند می گفتند سرور دی ال خوبه !
واقعا ....

فروش ادامه پیدا کرد ...
و آفر ویژه برای آن دسته از دوستانی که مایل دارند خرید داشته باشند داریم . سرور مجازی با رم 8 هارد 300 ماهیانه 95 هزار تومان ! انگلستان ! برای درخواست سفارش با فروش هماهنگ کنید .

ServerDL.com
September 26th, 2013, 15:03
آفر ویژه
تقاضا به 4 عدد رسید واگذاری بعد از 24 ساعت انجام می شود ...
رم 8
هاردیسک 300 گیگ Enterprise7200
دیتاسنتر انگلستان ....

قیمت ماهاینه 95000 تومان

برای خرید با فروش هماهنگ کنید !!!

ServerDL.com
September 26th, 2013, 21:33
آفر ویژه
تقاضا به 4 عدد رسید واگذاری بعد از 24 ساعت انجام می شود ...
رم 8
هاردیسک 300 گیگ Enterprise7200
دیتاسنتر انگلستان ....

قیمت ماهاینه 95000 تومان

برای خرید با فروش هماهنگ کنید !!!

یک نفر رزرو کرد
البته توجه فرمایید هزینه ها تا 15 روز پیش ما به امانت می ماند
اگر تا 15 روز به حد نصاب 4 نفر نرسید هزینه برگشت داده می شود .
و تا 15 روز نیز مشتری هر لحظه تمایل داشته باشد می تواند از لیست رزرو خود را خارج کند و هزینه را شرکت سرور دی ال آنی در لحظه لغو سفارش به حساب مشتری واریز می نماید !

توجه بفرمایید این سرور فقط حداکثر به 10 نفر کاربر اشتراک گذاری می شود و کاربران هر لحظه تمایل داشتند می توانند در خواست اسکرین شات از روت vmware esxi نمایند .
مشکل و سوالی بود در خدمت هستیم .

با تشکر
احسان افشار

mohammadsj
September 27th, 2013, 00:10
سلام . من امروز از سرور ایشون خرید کردم . تحویل بسیار سریع + 30 گیگ هارد اضافه مجانی .
فقط میشه تشکر کرد ازشون .

hosein2012
September 27th, 2013, 00:29
من سه روزه ازشون سرویس گرفتم تا الان که خوب بوده
نسبت به قیمتش سرویس هاشون واقعا عالیه

mohammadsj
September 27th, 2013, 01:34
سلام . آقا من همین الان در حال تست بودم . دلم نیومد سرعت بسیار بالای این سروری که خریدم رو به شما گزارش ندم . سرعت دانلود و استخراج بسیار بالایی داره . من از یه سرور Core i7 دیگه تو همین فروم استفاده کردم و با سروهای مختلف دیگه ای کار کردم . با این قیمت این سرور یکی از بهتریهاست .
دوستانی که کارشون دانلود و آپلوده این سرورها به شدت پیشنهاد میشه .

erza
September 27th, 2013, 01:57
سلام . آقا من همین الان در حال تست بودم . دلم نیومد سرعت بسیار بالای این سروری که خریدم رو به شما گزارش ندم . سرعت دانلود و استخراج بسیار بالایی داره . من از یه سرور Core i7 دیگه تو همین فروم استفاده کردم و با سروهای مختلف دیگه ای کار کردم . با این قیمت این سرور یکی از بهتریهاست .
تایید میشه پینگ ایران خیلی خیلی عالی

ServerDL.com
September 27th, 2013, 02:30
سلام . من امروز از سرور ایشون خرید کردم . تحویل بسیار سریع + 30 گیگ هارد اضافه مجانی .
فقط میشه تشکر کرد ازشون .
انجام وظیفه کردیم .

من سه روزه ازشون سرویس گرفتم تا الان که خوب بوده
نسبت به قیمتش سرویس هاشون واقعا عالیه

لطف دارید .

تشکر انشالله همیشه بتونیم شما رو راضی نگه داریم

تایید میشه پینگ ایران خیلی خیلی عالی

ممنون

nezam5480
September 27th, 2013, 02:49
سلام.خسته نباشید.قیمت سرور با رم 3 و هارد 300 ذکر کنین با تشکر

ServerDL.com
September 27th, 2013, 02:54
سلام.خسته نباشید.قیمت سرور با رم 3 و هارد 300 ذکر کنین با تشکر

سلام
به فروش تیکت بزنید لطفا

ارسال درخواست - ServerDL (http://www.portal.serverdl.com/submitticket.php)

Arian47
September 27th, 2013, 19:29
به چه حقی دومین من رو غیر فعال کردید؟

6ماه مونده ولی من پولی کلشو دادم !!

ServerDL.com
September 27th, 2013, 22:27
فروش همچنان ادامه دارد ...

iMohsen
September 28th, 2013, 14:16
حاجی سایت اصلی میاد برای من ولی سابدامین portal.serverdl.com برای من نمیاد /
احیانا برای اون داون تایمی که داشتیم ( و سایت هامون نابود شد تقریبا ! ) اضافه زمان برای مشتری ها در نظر نگرفتید ؟

ServerDL.com
September 28th, 2013, 14:21
مشکلی در سایت و پرتال روئیت نشد
اعضا - ServerDL (http://portal.serverdl.com)

iMohsen
October 4th, 2013, 17:18
سایتتون دوباره امروز مشکل داره این سرویس ما هم طبق معمول منابع کم آورده و داون شده ... سایتتون هم اررور 500 میده !

پ.ن : متاسفانه بعد از 4 ساعت هنوز وب سایت شما در دسترس نیست و کماکان سرور ما هم در دسترس نیست !

aazizi
October 13th, 2013, 14:20
متأسفانه اصلاً نمیشه به این همه تعریف و تمجید و تأییدی که دوستان توی این انجمن از بعضی ها می کنن اعتماد کرد...
4 روز پیش سفارش سرویس دادم، مبلغ رو هم پرداخت کردم. هنوز خبری نیست...

ServerDL.com
October 13th, 2013, 20:29
متأسفانه اصلاً نمیشه به این همه تعریف و تمجید و تأییدی که دوستان توی این انجمن از بعضی ها می کنن اعتماد کرد...
4 روز پیش سفارش سرویس دادم، مبلغ رو هم پرداخت کردم. هنوز خبری نیست...

سلام
وقت شما بخیر
شما مشخصات خودتون رو که در سایت ثبت نام کردید رو برای بنده ارسال کنید تا بنده بررسی کنم !
لطفا در صورتی که این مشکل برای سایر کاربران نیز هست ایمیل خود را در پیام خصوصی یا از طریق واحد فروش ما ارسال کنند

shitoonn
October 17th, 2013, 12:10
دوست عزیز این چه پشتیبانی هست نمیتونی بفروشی نفروش 1 روزه بهتون سفارش دادم حتی جوابتیکتم نمیدید شاید کارم واجب بوده اینا زود سفارش دادم

yazd-host
October 20th, 2013, 18:07
سلام جناب افشار
لطفا در اسرع وقت تماس بگیرید با بنده
09374455341
Mehrdad201
October 21st, 2013, 00:47
به نظر میرسه دوستان ناراضی هستند از این دوست فروشنده.

ServerDL.com
October 21st, 2013, 00:57
به نظر میرسه دوستان ناراضی هستند از این دوست فروشنده.

سلام
بلاخره نارضایتی و رضایتی همه جا هست !
خوشخبتانه همانطور که می دونید از 100% فروش نزدیک 10% ناراضی بودند به دلایل مختلف و در مقاطع مختلف .
1- 1 بار سرور آلمان با قطعی مواحعه شد و 24 ساعت قطع بود حق با کاربران هست .
2- بعضی از افراد نیازهای خاصی داشتند و مثلا برای کارشون باید سرور رم 3 خریداری می کردند که ابن باعث می شد که سرور آفر ما که رم 2 هست منابع کم بیاره که مورد نارضایتی می شد .

کلا اگه ناراضی نباشه کسی پیشرفت نخواهد کرد انتقادات باعث پیشرفت می شود

Mehrdad201
October 21st, 2013, 01:08
من یه سوال داشتم.

یه سرور کوچولو با 256 مگ رم با ای پی انگلیس اگه باشه عالیه ، چقدر در میاد؟

در این حد میخوام که فیلم های اموزشی مورد نظرم رو که بعضا حجم هایی دارند که با اینترنت نفتی ما نمیشه براحتی از روی سیستم خودمون دانلودشون کرد رو به کمک سرور و یه برنامه ویدیو دانلودر دانلود کنم و بعد از طریق اف تی پی بیارم روی سیستم خودم.

ویندوز 32 بیتی هم باشه.

قیمت چند در میاد و پیشنهاد شما چیه ؟

ServerDL.com
October 21st, 2013, 01:14
سرویس زیر رم 1024 که با تخفیف میشه 15 تومان مادام نداریم دوسا عزیز

Mehrdad201
October 21st, 2013, 02:57
سرویس زیر رم 1024 که با تخفیف میشه 15 تومان مادام نداریم دوسا عزیز

متوجه این بخش از صحبت شما نشدم. کدوم سرویس زیر ؟ چون چیزی در ادمه ننوشتید دوست عزیز

ServerDL.com
October 21st, 2013, 03:10
متوجه این بخش از صحبت شما نشدم. کدوم سرویس زیر ؟ چون چیزی در ادمه ننوشتید دوست عزیز

شرمنده غلط املایی بود .
رم 1024 قیمت برای همیشه 15000 تومان
رم 2048 قیمت برای همیشه 25000 تومان
کد تخفیف در پست اول همین تاپیک موجود می باشد

Mehrdad201
October 21st, 2013, 03:12
سرور 15 هزار تومنی در انگلستان هست ؟

و اینکه اگه قردا کارهای ثبت نام و خرید رو انجام بدیم چقدر زمان میبره تا اماده بشه ؟

ServerDL.com
October 21st, 2013, 03:18
سرور 15 هزار تومنی در انگلستان هست ؟

و اینکه اگه قردا کارهای ثبت نام و خرید رو انجام بدیم چقدر زمان میبره تا اماده بشه ؟

در نگلستان زیر رم 2048 ارائه نمی وشد
رم 1024 آمریکا و آلمان می باشد .
سعی می کنیم کمتر از 12 ساعت تحویل دهیم.

new_chater
October 21st, 2013, 11:27
امکانات :

نصب انواع سیستم عامل و کانفیگ های ویژه به صورت کاملا رایگان
امکان انتقال به کشورهای دیگر بصورت رایگان ( در صورت خالی بودن آی پی )
پهنای باند :نامحدود
امکان افزودن هارد بیشتر :دارد
ارائه پنل جهت : ری استارت ، خاموش ، روشن ( بصورت پیش فرض در تمامی سرویسها فعال می باشد )

چند نکته در مورد خدمات :
۱- پشتیبانی 24 ساعته می باشد و توسط 2 تیم فنی اداره خواهد شد و مشکلات در اکثر موارد در 30 دقیقه ای 2 ساعت حل خواهد شد
۲- سرور به صورت مدیریت نشده تحویل داده می شود.
۳- اکثر کانفیگ ها به صورت رایگان انجام می شود و می تواند هنگام خرید کانفیگ های مورد نیاز خود را انتخاب بفرمایید و در صورتی که در لیست نبود کانفیگ خود را ذکر بفرمایید تا در صورت امکان کانفیگ گردد.
۴- سرور های مورد نظر در آلمان – آمریکا - انگلستان می باشد و با توجه به اینکه در پنل ضخصی قرار دارد سخت گیری کمتری رخ خواهد داد ولی همچنان به قوانین کپی رایت , اسپم و اتک , DDos و .... حساس اند تا حدودی !
۵- استفاده از تورنت فقط در جهت دانلود (بستن سید) مشکلی به وجود نخواهد اورد.
۶- فقط برای مدت محدود پهنای باند ها به صورت نامحدود تحویل داده خواهد شد.
۷- سیستم عامل انتخابی خود را می توانید در هنگام سفارش انتخاب نمایید در صورت نبودن در لیست , سیستم عامل مورد نظر خود را هنگام خرید ذکر بفرمایید.
۸- سیستم عامل ها 3 بار در ماه به صورت رایگان تعویض خواهند گردید و اگر بیش از 3 در خواست گردد برای هر تعویض اضافی 3000 تومان اخذ خواهد شد.
۹- زمان تحویل سرور ها بسته به نوع کانفیگ 30 دقیقه الی ۶ ساعت می باشد
۱۰- برگشت وجه تا 3 روز در صورت نارضایتی

برای دریافت سایر اطلاعات و کانفیگ ها می توانید از طریق لینک زیر اقدام به ایجاد تیکت نمایید .
ارسال درخواست - ServerDL (http://www.portal.serverdl.com/submitticket.php)

شماره تماس‌: ۰۹۳۹۵۱۰۶۰۸۹[/QUOTE]

با سلام

سه مورد از مواردی که من توی سایت برسی کردم و از انجام نشدن این موارد در سایت شما اطمینان پیدا کردم.

هیچ کانفیگی در این سایت بصورت رایگان انجام نمی شود

میشه راجع به این موضوع ها پاسخی بدید ؟

ServerDL.com
October 21st, 2013, 12:38
امکانات :

نصب انواع سیستم عامل و کانفیگ های ویژه به صورت کاملا رایگان
امکان انتقال به کشورهای دیگر بصورت رایگان ( در صورت خالی بودن آی پی )
پهنای باند :نامحدود
امکان افزودن هارد بیشتر :دارد
ارائه پنل جهت : ری استارت ، خاموش ، روشن ( بصورت پیش فرض در تمامی سرویسها فعال می باشد )

چند نکته در مورد خدمات :
۱- پشتیبانی 24 ساعته می باشد و توسط 2 تیم فنی اداره خواهد شد و مشکلات در اکثر موارد در 30 دقیقه ای 2 ساعت حل خواهد شد
۲- سرور به صورت مدیریت نشده تحویل داده می شود.
۳- اکثر کانفیگ ها به صورت رایگان انجام می شود و می تواند هنگام خرید کانفیگ های مورد نیاز خود را انتخاب بفرمایید و در صورتی که در لیست نبود کانفیگ خود را ذکر بفرمایید تا در صورت امکان کانفیگ گردد.
۴- سرور های مورد نظر در آلمان – آمریکا - انگلستان می باشد و با توجه به اینکه در پنل ضخصی قرار دارد سخت گیری کمتری رخ خواهد داد ولی همچنان به قوانین کپی رایت , اسپم و اتک , ddos و .... حساس اند تا حدودی !
۵- استفاده از تورنت فقط در جهت دانلود (بستن سید) مشکلی به وجود نخواهد اورد.
۶- فقط برای مدت محدود پهنای باند ها به صورت نامحدود تحویل داده خواهد شد.
۷- سیستم عامل انتخابی خود را می توانید در هنگام سفارش انتخاب نمایید در صورت نبودن در لیست , سیستم عامل مورد نظر خود را هنگام خرید ذکر بفرمایید.
۸- سیستم عامل ها 3 بار در ماه به صورت رایگان تعویض خواهند گردید و اگر بیش از 3 در خواست گردد برای هر تعویض اضافی 3000 تومان اخذ خواهد شد.
۹- زمان تحویل سرور ها بسته به نوع کانفیگ 30 دقیقه الی ۶ ساعت می باشد
۱۰- برگشت وجه تا 3 روز در صورت نارضایتی

برای دریافت سایر اطلاعات و کانفیگ ها می توانید از طریق لینک زیر اقدام به ایجاد تیکت نمایید .
ارسال درخواست - serverdl (http://www.portal.serverdl.com/submitticket.php)

شماره تماس‌: ۰۹۳۹۵۱۰۶۰۸۹

با سلام

سه مورد از مواردی که من توی سایت برسی کردم و از انجام نشدن این موارد در سایت شما اطمینان پیدا کردم.

هیچ کانفیگی در این سایت بصورت رایگان انجام نمی شود

میشه راجع به این موضوع ها پاسخی بدید ؟[/quote]

سلام
وقتي شما با كد تخفيف خريد مي زنيد كانفيگ ها با هماهنگي با فروش رايگان ارائه مي شوند ،
در ماه ٣ بار سيستم عامل رايگان به دلخواه كاربر تعويض مي شود .

سوال ديگه اي بود در خدمتم

Teranom
October 26th, 2013, 13:49
سرویس من تحویل داده شد. تخفیف من همیشگی است درسته؟

ServerDL.com
October 26th, 2013, 13:56
من الان چندین روزه سفارش داده ام، فقط پشتیبانیتون دست به سر میکنه، وهمش وعده سرخرمن میده. این چه وضع سرویس دهیه؟؟

دوست عزیز 3 روز هست که تعطیلی بوده و بخش فروش در حالت تعلیق .
مرحله دوم شما رفتید به بخش فنی تیکت زدید !
در صورتی که سرویس شما در بخش فروش هست .
و اگر ملاحظه کنید سرویس شما به حالت تایید قرار گرفته و تمام آی پی شما و ... مشخص شده است .
پس لطفا از انتشار مطالب کذب خودداری کنید در غیر اینصورت طبق قوانین سایت برخورد می شود .

موفق باشید .

behrouz766
October 26th, 2013, 14:04
آقا احسان دیگه برای همه روشن شده که تنها خودت و خودت داری کلیه بخش های سایت رو میگردونی
موفق باشید

ServerDL.com
October 26th, 2013, 14:19
آقا احسان دیگه برای همه روشن شده که تنها خودت و خودت داری کلیه بخش های سایت رو میگردونی
موفق باشید

سلام
خوب منظور ؟
شما هم موفق باشید .

behrouz766
October 26th, 2013, 14:26
هیچی دیگه نتیجش میشه 41 صفحه
رکورد زدید تو تایپیک فروش :-p

ServerDL.com
October 26th, 2013, 14:28
هیچی دیگه نتیجش میشه 41 صفحه
رکورد زدید تو تایپیک فروش :-p

بله رکورد زدیم فروش این تاپیک خیلی خوب بود و مشتریانمون هم اکثرا راضی هستند .
وقتی فروش بالا باشه صفحات نیز بالا می روند .
موفق باشید .

new_chater
October 29th, 2013, 13:25
به هنگام تکمیل فرم خرید با پیغام زیر روبرو میشویم :(

کد تخفیف وارد شده روی سبد خریدتان اعمال شد اما هیچ مورد قابل تحفیفی وجود ندارد. لطفا شرایط این کد را بررسی کنید

شما که میگفتید اگه کد تخفیف اعمال بشه مبلغ اصلاح میشه

چی شد پس یعنی سرکاریم ؟:-o

djamir
October 29th, 2013, 19:17
به هنگام تکمیل فرم خرید با پیغام زیر روبرو میشویم :(

کد تخفیف وارد شده روی سبد خریدتان اعمال شد اما هیچ مورد قابل تحفیفی وجود ندارد. لطفا شرایط این کد را بررسی کنید

شما که میگفتید اگه کد تخفیف اعمال بشه مبلغ اصلاح میشه

چی شد پس یعنی سرکاریم ؟:-o
تیکت بزن بخش فروش برات درستش میکنه

reza*
October 29th, 2013, 19:33
تیکت بزن بخش فروش برات درستش میکنه

نخر برادر من . ما با مدرک از ایشون تاپیک شکایت زده بودیم که نمیدونم چرا بخش انتقاد رو از دید عموم پنهان کردن . اینم لینکش بود

http://www.webhostingtalk.ir/f129/

اون موقع فروشنده ها لااقل از تاپیک شکایت میترسیدن . الان دیگه رسما هرکی هرکی شده .

djamir
October 29th, 2013, 23:20
نخر برادر من . ما با مدرک از ایشون تاپیک شکایت زده بودیم که نمیدونم چرا بخش انتقاد رو از دید عموم پنهان کردن . اینم لینکش بود

http://www.webhostingtalk.ir/f129/

اون موقع فروشنده ها لااقل از تاپیک شکایت میترسیدن . الان دیگه رسما هرکی هرکی شده .
من الان دقیقا نمی دونم! چرا جمله منو نقل قول کردی ؟

reza*
October 30th, 2013, 01:16
من الان دقیقا نمی دونم! چرا جمله منو نقل قول کردی ؟

دیگه تکرار نمیشه

JiZ
November 1st, 2013, 16:52
aQa ehsan Age Omadid Javabe Mail Ea Ticket Site Bedid PlS

vixen357ka
November 11th, 2013, 16:05
سلام

سرورهای آلمان مجدد داون شده
لطقا بررسی بفرمایید !

novin
November 11th, 2013, 17:30
بله اقای افشار سرور المان دان شده لطفا بررسی کنید

erza
November 11th, 2013, 23:20
بله هنوز داونه جواب تیکت ها و تلفن هم داده نمیشه (عین واقعیت قصد تخریب ندارم )

ServerDL.com
November 11th, 2013, 23:27
سلام
لطفا صبور باشيد و از تيكت منتظر پاسخ باشيد .
قطعي تا فردا طول بكشه !
قطعه سخت افزاري متاسفانه سوخته

vixen357ka
November 12th, 2013, 23:52
امروز هم گذشت
انشاله برای فردا فیکس میشه ؟

erza
November 13th, 2013, 01:44
امروز هم گذشت
انشاله برای فردا فیکس میشه ؟

آقای افشار پیگیر هستن انشالله که حله واقعا به سایت نو پا من خیلی صدمه زد این مشکل :(

yebordi
November 13th, 2013, 18:44
سلام
متاسفانه ايشون نه پاسخ تيکت مي دند و نه تلفن ...
من از ايشون 14 تا سرور مجازي گرفتم و 2 ماه نيز سرورها رو تمديد کردم ولي تمديد کردنم به دليل رضايت نبوده و نيست و فقط به خاطر حجم کاري بالاست که نمی تونم سرور ها رو منتقل کنم ..
تو اين 2 - 3 ماه انتظار يه پشتيباني معمولي داشتم ولي واقعا به دلم موند که يکبار مشکلي پيش بياد و ايشون پاسخ بدند ...
الان 2 تا سرور مجازي 2 روزه که داون است ... تماس مي گيري پاسخي دريافت نمي کني .. اس ام اس بدي پاسخي دريافت نمي کني ... تيکت بدي هم وضعيت بهتي نخواهي داشت و خودت بايد پاسخ خودت رو تو اون تيکت بدي و آپدیتش کنی ...
واقعا براي ايشون متاسفم که ارزشي براي مشتري قائل نيستند ... واقعا ایشون یا خیلی بی تجربه هستند یا خیلی بد سلیقه که نحوه برخورد با مشتری ها رو هنوز یاد نگرفتند ...

erza
November 13th, 2013, 19:36
سلام
متاسفانه ايشون نه پاسخ تيکت مي دند و نه تلفن ...
من از ايشون 14 تا سرور مجازي گرفتم و 2 ماه نيز سرورها رو تمديد کردم ولي تمديد کردنم به دليل رضايت نبوده و نيست و فقط به خاطر حجم کاري بالاست که نمی تونم سرور ها رو منتقل کنم ..
تو اين 2 - 3 ماه انتظار يه پشتيباني معمولي داشتم ولي واقعا به دلم موند که يکبار مشکلي پيش بياد و ايشون پاسخ بدند ...
الان 2 تا سرور مجازي 2 روزه که داون است ... تماس مي گيري پاسخي دريافت نمي کني .. اس ام اس بدي پاسخي دريافت نمي کني ... تيکت بدي هم وضعيت بهتي نخواهي داشت و خودت بايد پاسخ خودت رو تو اون تيکت بدي و آپدیتش کنی ...
واقعا براي ايشون متاسفم که ارزشي براي مشتري قائل نيستند ... واقعا ایشون یا خیلی بی تجربه هستند یا خیلی بد سلیقه که نحوه برخورد با مشتری ها رو هنوز یاد نگرفتند ...

متاسفانه آقای افشار حق با ایشونه ولی من این بی تفاوتی رو فقط در تنها بودن شما می بینم که حتی حاظر نیستید یک همکار واسه خودتون پیدا کنید و این خیلی خیلی واسه من جالبه

vixen357ka
November 14th, 2013, 00:00
یک روز دیگر هم گذشت
واقعا آقای افشار سنگ تمام گذاشته

اگه این حواله شارژ سرور رو به موقع انجام میداد هر ماه این اتفاق تکراری پیش نمیومد

takhd
November 14th, 2013, 13:40
این آقا 250 تومن پول منو کشیده بالا
از این اقا سرور نخرید

hamed20100
November 14th, 2013, 13:58
6 ماه از ایشون سرور داشتم 2 هفته دان بود!

m.rashidan
November 14th, 2013, 14:03
من چند ماه سرور ميكروتيك از ايشون گرفتم
پشتيباني متوسطي داشت ولي خيلي هم بد نيود

البته هنوز هم برام صورتحساب صادر مي شه مثل اين يكي

صورتحساب شما در تاریخ 07/11/2013 ایجاد شده است. درگاه پرداختی شما: پرداخت آنلاین بانک ملت شماره صورتحساب : 8759
مبلغ: 17,000
تاریخ پایان: آیتم های صورتحسابEconomy - 03 - MIK 173.208.191.105 (17/11/2013 - 16/12/2013)
سیستم عامل: Mikrotik 5.24
کشور: Amrican 17,000
------------------------------------------------------
Sub Total: 17,000
Credit: 0
Total: 17,000
------------------------------------------------------

yebordi
November 14th, 2013, 15:29
با سلام
من یکی از منتقدین شدید ایشون هستم ولی تو این شرایط هیچ کس حق نداره تهمت بیجا بزنه و از آب گل آلود ماهی بگیره
مشکلی بوجود اومده و هیچ کس منکر مشکلات طبیعی نمی شه ... بحث بر سر بی خیالی و بی مسئولیتی و عدم پاسخگویی ایشون است و لا غیر ...

erza
November 14th, 2013, 15:51
با سلام
من یکی از منتقدین شدید ایشون هستم ولی تو این شرایط هیچ کس حق نداره تهمت بیجا بزنه و از آب گل آلود ماهی بگیره
مشکلی بوجود اومده و هیچ کس منکر مشکلات طبیعی نمی شه ... بحث بر سر بی خیالی و بی مسئولیتی و عدم پاسخگویی ایشون است و لا غیر ...

دقیقا اگه بگن چه اتفاقی افتاده ما هم صبر میکنیم

ServerDL.com
November 14th, 2013, 22:30
سلام !
وقت دوستان و منقدان بخیر !
شاید خیلی ها گلایه داشته باشند و حق دارند بلاخره متاسفانه به یک شرایط تا یکسان ما برخورد کردیم . که متاسفانه مادربورد سرور به علت اختلال فرکانس سوخت است ! و متاسفانه باعث آسیب دیدن شدن هاردیسک سرور شده است !
دوستان فکر می کنند مشکل از پرداخت هست باید ارز کنم پرداخت زدن آسان ترین کار در دنیا مجازی امروز هست !
شما در عرض 1 دقیقه می تونید میلیونها دلار رو از ایران به هزار جا دنیا از طریق پی پال - کردیت کارد انتقال دهید .
ما هم این وسط متاسفانه سر مشکل سخت افزاری به مشکل خوردیم از لحاظ آبرو .
دوستان عزیز تیم ما 4 عدد سرور داره از هتزنر .
از این 4 تا 3 تا مثل ساعت در حال کار کردن می باشد .
1 رنج آی پی که برروی سرور معیوب هست فقط مشکل دار شده است !
برای اینکه باور کنید می تونید آی پی هاتون رو بگید در این تاپیک ! تا متوجه بشید فقط یک عدد از 4 عدد سرور به مشکل خورده است .

از اینکه ما نیز باعث گمراه شدن شما شدیم واقعا پوزش می خوام ! به ما هم حق بدید
موفق باشید .

novin
November 14th, 2013, 23:15
اقای افشار چقدر طول میکشه درست شه؟

ServerDL.com
November 14th, 2013, 23:25
اقای افشار چقدر طول میکشه درست شه؟

خدا شاهده اینا به من نگفتند !
مدام در ایمیل و در تماس تلفنی اعلام می کنند :
as soon as do that .
we try to rebuild Hard-disk

ممنون که یکی اینجا یپدا شد ما رو درک کرد ...

yebordi
November 15th, 2013, 15:58
سلام گرامی
چقدر باید صبر کرد ؟ چقدر باید تیکت داد ؟ چقدر باید ایمیل داد ؟ پاسخ ضرر و زیان و بی اعتباری امثال ما رو شما می دید ؟
من نیازی به 2 سرور قبلی ندارم و بک آپ دارم .. لطفا 2 سرور جدید روی یک سرور دیگه تحویل بدید
پاسخ پیغام خصوصی که تو سایت دادید رو دادم ... ایمیل دادم ... تیکت دادم ... اس ام اس دادم ...
2 سرور جدید می خوام ...

novin
November 15th, 2013, 20:45
آقای افشار هزینه خسارت این یک هفته رو کی میده؟

یا یه هفته رایگان به ماه بعد اضافه میشه به چه صورته؟ ما باید پول این یه هفته قطعی هاست هم بدیم؟

ServerDL.com
November 15th, 2013, 21:27
آقای افشار هزینه خسارت این یک هفته رو کی میده؟

یا یه هفته رایگان به ماه بعد اضافه میشه به چه صورته؟ ما باید پول این یه هفته قطعی هاست هم بدیم؟

سلام
تمام این ضررهای جبران خواهد شد .
کلا تقریبا برای 6-7 نفر این مشکل پیش آمده هست .

erza
November 15th, 2013, 22:22
سلام

آقای افشار ببخشید ها این رو میگم کاربراتون فقط میخوان واقعیت رو بدونن ولی شما چند روزه نیستین جواب تیکت نمیدین جواب تلفن نمی دین اینجا جواب نمی دین انتظار هم دارین پشتتون بایستیم بگیم حتما کار دارن
داداش من، سایت من نو پاست و چند هفته تلاش کردم تا رتبه الکسا رو 29 هزار ایران برسونم و مدام برم پایین ولی حالا برگشته شده 38 و روز به روز میره اونطرف تر به نظرتون حالا میشه این ضرر رو جبران کرد نه نمیشه انتظار هم ندارم خوب بشه چون حتما برا شما هم جبران نمیشه اینم از این که شما رو درک کنم و چند تا چیز میز هست که نمیخوام اینجا بگم پیام خصوصی بهتون اعلام میکنم

vixen357ka
November 16th, 2013, 07:29
یک هفته گذشت اما همچنان سرور روی هواست

Metalik
November 16th, 2013, 09:16
سلام

لطفا نتیجه نهایی را اعلام نمائید. در صورتی که مشکل تا امروز قابل برطرف نمی باشد، یک سرور جدید ایجاد نمائید.

iMohsen
November 16th, 2013, 10:10
سلام
آآآآآرررررررههههه !
سری قبلی که سرور شما حدود 4-5 روز قطع بود ..سایت های من از بازدید روزانه حدود 40 هزار تا رسید به 2 هزار تا !
در انتها هم شما 2 روز اضافه کردید به فاکتور !( اونم بعد از این که تیکت زدم و 1-2 روز معطلی داشت ) حالا خودتون فرمولی که جبران ضرر کردید رو بفرمایید که ما هم مطلع بشیم !

novin
November 16th, 2013, 19:16
یعنی دیتا سنتر اینقدر کند عمل میکنه؟

Metalik
November 17th, 2013, 08:49
خبری نشد؟ حداقل سکوت نکنید و پاسخگو باشید...

novin
November 17th, 2013, 14:15
چی شد پس؟

vixen357ka
November 18th, 2013, 09:23
یکسال گذشت
اما همچنان .....

خسته نباشی افشار

pabi
November 18th, 2013, 18:27
سلام به همه
دوستان عزیز ، اگر میخواین پولتون رو دور بریزین ، اگر میخواین تو کاری که دارین انجام میدین حسابی به شکست بخورین و خداتومن ضرر کنید، حتما از این آقای نسبتا محترم افشار سرویس وی پی اس و هاست بگیرید
از زمان شروع فعالیت من و کار کردن با ایشون، چه از هاست و چه از وی پی اس خدا شاهده تا الان بالای 600 هزار تومان ضرر کردم
پشتیبانیشون در حد منفی بینهایت هست
نه تلفن جواب میدن ، نه تیکت جواب میدن
به هیچ عنوان حلالش نمیکنم، و امیدوارم آب خوش از گلوش پایین نره!
این نونا خوردن نداره آقای احسان افشار...
امیدوارم 1000 برابر ضرر هایی رو که من کردم ، شما بکنید!
نیتم از این تاپیک کاملا خراب کردن ایشون هست ، چون واقعا ازشون کفری شدم!
و به شرف و وجدانم قسم میخورم که هر حرفی زدم عین واقعیت هست..

takhd
November 18th, 2013, 20:02
من چی گفتم
این اقا 250 پول مارو کشید مدارکش تو فروم بود تو قسمت انتقادات

تازه بهش بگی میرم شکایت کنم میگه برو بکن 3 ماه الاف میشی
دوستان کسی شماره حسابشو داره برام بفرسته تا یه آش خوب براش بپزم

کلاهبرداره

Quality
November 18th, 2013, 23:16
پهنای باند نامحدوده؟

novin
November 19th, 2013, 18:41
این سرور برمیگرده آیا؟ یا بد بخت شدیم رفت!!!

nokte
November 19th, 2013, 21:15
من هم پلان 15 تومانیتون را میخواهم فقط باید کنترل پنل رایگان برام نصب کنید. مثلا کلکسو

Metalik
November 20th, 2013, 15:49
جناب، من روی این سرور پروژه ام رو آپلود کردم و ارائه دارم... آبروم می ره.... پس چرا پاسخگو نیستید!؟

novin
November 21st, 2013, 01:40
آقا یکی از ناظرین بر روی این تاپیک نظارت کنه

erza
November 21st, 2013, 16:11
آقای افشار چی شد برادر من اینا هارد رو تعمیر میکنن یا از اول می سازن ؟

mohsen12
November 23rd, 2013, 11:42
در ساعت چند ایمیل می شود فرستاد ؟

new_chater
November 23rd, 2013, 11:50
ما چطور باید از شر ایمیل های این تاپیک خلاص شیم ؟

صاحب کلاه بردارش که پیداش نیست

یکی بگه چطور ما دیگه ایمیل دریافت نکنیم و کنسل کنیم

Metalik
November 23rd, 2013, 12:51
ما چطور باید از شر ایمیل های این تاپیک خلاص شیم ؟

صاحب کلاه بردارش که پیداش نیست

یکی بگه چطور ما دیگه ایمیل دریافت نکنیم و کنسل کنیم

ابزارهای موضوع » حذف اشتراک موضوع
لینکش بالای این تاپیک سمت چپ قرار داره.

ServerDL.com
November 24th, 2013, 00:05
سلام
از این که در طی 2 هفته گذشته مشکلی که از لحاظ فنی در هتزنر برای ما پیش آمده بود و باعث بوجود آمدن دلخوری کابرانی شده بود بنده شرمنده هست
به خاطر این موضوع به نزدیک 6 نفر از اون دسته از کاربرانی که از این سرویس استفاده می کردند به هر کدام 20 روز اضافه شارژ تعلق خواهد گرفت .

موفق باشید .

p30pro
November 24th, 2013, 18:28
ما را به خیر تو امید نیست ، شر مرسان! دوستان به هیچ وجه از ایشون خرید نکنید جز قطعی های مداوم و جواب ندادن هیچی واسه ما نداشتند

erza
November 26th, 2013, 09:30
سلام
از این که در طی 2 هفته گذشته مشکلی که از لحاظ فنی در هتزنر برای ما پیش آمده بود و باعث بوجود آمدن دلخوری کابرانی شده بود بنده شرمنده هست
به خاطر این موضوع به نزدیک 6 نفر از اون دسته از کاربرانی که از این سرویس استفاده می کردند به هر کدام 20 روز اضافه شارژ تعلق خواهد گرفت .

موفق باشید .

آقای افشار طوری حرف میزنین که انگار درست شده
آقا این مشکل کی برطرف میشه اونو بگین

vixen357ka
November 26th, 2013, 12:56
این مشکل مثل عادت ماهانه بانوان هستش و هر ماه اتفاق میفته

الان هم فرمایش دادند که اگر تمدید شه سرویس اونوقت 20+ روز لحاظ خواهد شد ولا غیر

ServerDL.com
November 26th, 2013, 18:28
آقای افشار طوری حرف میزنین که انگار درست شده
آقا این مشکل کی برطرف میشه اونو بگین

دوست عزیز نزدیک 4 روز می شود که مشکل حل شده است !
اگه مشکل شما حل نشده از طریق پیام خصوصی آی پی و ایمیل خود را اعلام کنید .

این مشکل مثل عادت ماهانه بانوان هستش و هر ماه اتفاق میفته

الان هم فرمایش دادند که اگر تمدید شه سرویس اونوقت 20+ روز لحاظ خواهد شد ولا غیر

سلام
دوست عزیز چرا واسه خودتون حرف در می آورید ؟
توجه کردید فقط 4 نفر هستید که منتقد شدید ؟ این نشان دهنده این هست که از 10 عدد سرور ما فقط یک عدد مشکل داشته که متاسفانه اونم شما برروی اون سرویس بودید !
و در ماه قبل نیز همچین مشکلی نبوده است !
پیروز باشید .

poy
November 26th, 2013, 18:34
سلام
میدونم هیچ ربطی به این تایپی داره که دوستم زده ولی اگه صاحب این مطلب اجازه میده من می خوام یه چیزی برای فروش بزارم میزارم اگر دوس ندارید پاکش کنید
خب یه چت روم دارم 50هزار تومن دارم میفروشم ینی دیگه دارم اخر ضررو میکنم دیگه نمیدونم چکار کنم فقط اگر کسی خواست همین چا پیام بده یا بیاد خصوصیه من
شماره تماسشو بده خودم اهش اس میدم ممنون از همه.
ادرس چت روم:samirchat.vvs.ir

mahan0712
December 1st, 2013, 22:33
سلام
ایشون تا وقتی پرداخت نشده زود جواب میده وقتی پرداخت شد ادمو الاف میکنه
یک هاست نمایندگی میخواستیم توی سایتش زده 10 گیگ 20 تومن 5 گیگ 6 تومن اون وقت از ما واسه 15 گیگ 55 تومن گرفتن بعد چهار روز اومده تحویل داده که از جای دیگه مجبور شدم بخرم و بدردم نمیخورد
خواستم کنسل کنم دیگه جواب نمیده گوشیشم خاموش کرده کارشون کلاه برداریه لطفا دوستان خرید نکنید

ServerDL.com
December 1st, 2013, 23:33
سلام
ایشون تا وقتی پرداخت نشده زود جواب میده وقتی پرداخت شد ادمو الاف میکنه
یک هاست نمایندگی میخواستیم توی سایتش زده 10 گیگ 20 تومن 5 گیگ 6 تومن اون وقت از ما واسه 15 گیگ 55 تومن گرفتن بعد چهار روز اومده تحویل داده که از جای دیگه مجبور شدم بخرم و بدردم نمیخورد
خواستم کنسل کنم دیگه جواب نمیده گوشیشم خاموش کرده کارشون کلاه برداریه لطفا دوستان خرید نکنید

سلام
دوست عزیز
مشکلی نیست ما کلاه بردار !
ولی آیا مدرکی دارید ؟
لطفا به لاگ ایمیل های این کاربر دوستان توجه کنند !
ما بوقه در 2 روز کاری سرویس ایشون رو تحویل دادیم !
ایشون درخواست کنسلی رو 4 روز تقریبا بعد زده اند !
در عکس همه چیز شفاف هست .
در ضمن سرویس شما کلا لغو و تمام هزینه شما مسدود شد .
دلیل : تهمت و افترا

mahan0712
December 2nd, 2013, 00:01
سلام
دوست عزیز
مشکلی نیست ما کلاه بردار !
ولی آیا مدرکی دارید ؟
لطفا به لاگ ایمیل های این کاربر دوستان توجه کنند !
ما بوقه در 2 روز کاری سرویس ایشون رو تحویل دادیم !
ایشون درخواست کنسلی رو 4 روز تقریبا بعد زده اند !
در عکس همه چیز شفاف هست .
در ضمن سرویس شما کلا لغو و تمام هزینه شما مسدود شد .
دلیل : تهمت و افترا

چهار روز بعد کنسل کردیم یا شما بعد چهار روز جواب تیکت دادید
به این عکس توجه کنید
17034

بعد سه روز اومد تحویل دادی چه بدرد من میخوره مجبور شدم از یک سایت دیگه بخرم
اقا محترم شما باید جواب تیک کاربرتو بدی تا کاربر تکلیف خودشو بدونه

شما دو روزه یک بار جواب میدی این چه بدرد ما میخوره (مگه من از سرویس شما شاکی بود ) یک نگاه به پست های توی انجمن بنداز پشتیبانیتون در حد صفر هست بعد طلب کارم هستی

اینم جواب بعد سه روز که اومده سرویس تحویل داده دیگه هیچ جواب به بنده ندادن امروزم که 12/2/13 هست
17035

یکی پیدا بشه بگه مشکل از طرفه منه یا ایشون !

mahan0712
December 2nd, 2013, 00:03
درضمن تو عکس اولی مشخصه یک روز قبل تحویل شما ( تیکت برای کنسل کردن سرویس فرستادیم ) که مثل همیشه اصلا اهمیت نداشته نگاه به تیکت ملت بندازید

ServerDL.com
December 2nd, 2013, 00:11
دوست عزیز شما با بحث رو به این تاپیک رسوندن حق خودتون رو ضایع کردید !
کنسل سرویس فقط از طریق لغو سرویس باید صورت گیرد نه تیکت !!
بنده دیگه نمی تونم به شما کمکی کنم !
تصمیم با آقای افشار هست ...

حالا مدام برید اینور و اونور بگید کلاه بردار موفق باشید ...
ما کلاه هیچکی رو برنداشتیم .

mahan0712
December 2nd, 2013, 00:57
دوست عزیز شما با بحث رو به این تاپیک رسوندن حق خودتون رو ضایع کردید !
کنسل سرویس فقط از طریق لغو سرویس باید صورت گیرد نه تیکت !!
بنده دیگه نمی تونم به شما کمکی کنم !
تصمیم با آقای افشار هست ...

حالا مدام برید اینور و اونور بگید کلاه بردار موفق باشید ...
ما کلاه هیچکی رو برنداشتیم .
تو تیکت چند بار گفتم جواب ندید مجبور میشم تو وب هاستینگ تالک بنویسم مجبور بشید جواب بدید .....
ببین پول مردم نمیدید بعد میگید کلاه بردار نیستید
چه ربطی داره شما به تیکت نگاهم نکردید ادعای چیو میکنید
پول حروم خوردن نداره 55 تومن میده دارو واسه خودشو خانوادش .

ServerDL.com
December 2nd, 2013, 01:02
تو تیکت چند بار گفتم جواب ندید مجبور میشم تو وب هاستینگ تالک بنویسم مجبور بشید جواب بدید .....
ببین پول مردم نمیدید بعد میگید کلاه بردار نیستید
چه ربطی داره شما به تیکت نگاهم نکردید ادعای چیو میکنید
پول حروم خوردن نداره 55 تومن میده دارو واسه خودشو خانوادش .

حرف شما متین دوست عزیز .
ما کلاه بردار ...
شما اجازه نداری هرطور که دلت می خواد راجب دیگران نظر بدی !
چون پول دادی دلیل نمیشه !
ما زا حق و حقوق خودمون داریم دفاع می کنیم ...
پول دارو این حرفا مال فیلم هندی عزیزم ...
شما درست رفتار متقابل نشان می دادید بعد نتیچه رو می گرفتید
بحثی ندارم آقا افشار گفتن بحث نکنم ...

شما از سرعت مجاز رد شدید ...

شب خوش ...

mahan0712
December 2nd, 2013, 01:13
حرف شما متین دوست عزیز .
ما کلاه بردار ...
شما اجازه نداری هرطور که دلت می خواد راجب دیگران نظر بدی !
چون پول دادی دلیل نمیشه !
ما زا حق و حقوق خودمون داریم دفاع می کنیم ...
پول دارو این حرفا مال فیلم هندی عزیزم ...
شما درست رفتار متقابل نشان می دادید بعد نتیچه رو می گرفتید
بحثی ندارم آقا افشار گفتن بحث نکنم ...

شما از سرعت مجاز رد شدید ...

شب خوش ...

خوبه قبول دارید کلاه بردارید .

والله من نظری ندادم واقعیت گفتم.

نیاز به سرویس داشتم که پول دادم خریدم.

حقوق چیتون دفاع میکنید مشکل خودتون هست طلبکارم که هستید

اگه ادم عادت به خوردن پول حروم داشته باشه بله عادی میشه براش مثل شما .

اینو چوک گفتی رفتار متقابل یعنی چی مثلا سایت هام رو هوا بود سه روز جواب ندید منم منظر جواب دادن تیکت شما باید میشدم ضررشو شما میدادی !!!!!

بحثی نداری چون واسه کاراتون دلیلی ندارید فقط مردمو مسخره خودتون کردید .

مگه راهنمایی رانندگی هست که از سرعت مجاز گذشتم اقا حقم بوده تیکتون جواب میدادید ملت تکلیف خودشون بدونند بعد بیاید بگید چرا بحثو کشوندی توی این سایت

ماشالله ما تنها که نبودیم سابقتون خیلی درخشان هست توی پشتیبانی و پول مردم کشیدن بالا!!!!

ServerDL.com
December 2nd, 2013, 01:17
افرادی بی خانواده زیاد هستند که بدون مدرک حرف می زنند !
دست خیلی ها رو روو کردیم !
به جناب آقای وحید سیروس مدیر انجمن نیز فایلهای صوتی دادیم !
که بیانگر حق و حقوق ما بود !

افرادی مثل شما تا بهشون میگیم بالا چششون ابروست فکر می کنند با پست زدن می تونند حقوق خوشون رو بدست بیاورند !!!
خیلی ها بودند که خواستند ما رو بکشن پایین نتونستند با فتوشاپ چند تا تصویر میکس کردن گفتند سرور دی ال فلانه ! دروغ شاخ و دم نداره !

می خوای همین الان با فتوشاپ چند تا تصویر درست کنم بگم مثلا شما آقای ماهان فلان میلیون از ما کلاه برداشتی ؟ کاری نداری چندتا میکس می خواد !
واضع بود توضیحات !

شب خوش !!!
موفق باشید
مسئولیت تمام این پستهای اخیر (5-6 پست اخیر ) با بنده شهریار حق پرست می باشد .

mahan0712
December 2nd, 2013, 01:22
افرادی بی خانواده زیاد هستند که بدون مدرک حرف می زنند !
دست خیلی ها رو روو کردیم !
به جناب آقای وحید سیروس مدیر انجمن نیز فایلهای صوتی دادیم !
که بیانگر حق و حقوق ما بود !

افرادی مثل شما تا بهشون میگیم بالا چششون ابروست فکر می کنند با پست زدن می تونند حقوق خوشون رو بدست بیاورند !!!
خیلی ها بودند که خواستند ما رو بکشن پایین نتونستند با فتوشاپ چند تا تصویر میکس کردن گفتند سرور دی ال فلانه ! دروغ شاخ و دم نداره !

می خوای همین الان با فتوشاپ چند تا تصویر درست کنم بگم مثلا شما آقای ماهان فلان میلیون از ما کلاه برداشتی ؟ کاری نداری چندتا میکس می خواد !
واضع بود توضیحات !

شب خوش !!!
موفق باشید
مسئولیت تمام این پستهای اخیر (5-6 پست اخیر ) با بنده شهریار حق پرست می باشد .

شما از ما عکس فتوشاپی دید

اصلا این توضیحات چه ربطی به مشکل ما داشت که میگین میان با عکس فتوشاپی از این چیزا.... عزیز من شما هم سرویس دیر تحویل دادید هم جواب تیکت ندادید بنده هم تو سایت خودتون گفتم اقا دیر تحویل دادید دیگه بدردم نمیخوره سرویسمو ببرید روی پلان سه که مبلغش 10 تومن هست شما بازم جواب ندادید به نظرتون حق با شما ......

ServerDL.com
December 2nd, 2013, 01:34
شما از ما عکس فتوشاپی دید

اصلا این توضیحات چه ربطی به مشکل ما داشت که میگین میان با عکس فتوشاپی از این چیزا.... عزیز من شما هم سرویس دیر تحویل دادید هم جواب تیکت ندادید بنده هم تو سایت خودتون گفتم اقا دیر تحویل دادید دیگه بدردم نمیخوره سرویسمو ببرید روی پلان سه که مبلغش 10 تومن هست شما بازم جواب ندادید به نظرتون حق با شما ......

دوست عزیز شما فرمودید :

" ماشالله ما تنها که نبودیم سابقتون خیلی درخشان هست توی پشتیبانی و پول مردم کشیدن بالا!!!! "

بنده هم عرض کردن بدون مدرک میشه خیلی حرفا زد !
دروغ شاخ و دم نداره ! راحت میشه با ابرو افراد بازی کرد بنده می تونم راجب هر سایتی که بخواهید همین الان چند تا پست بزنم و چند تا وب لاگ ! و با ابرو اون طرف بازی کنم ! دلیل هم نمی خواد ! واسه خندش !!

در ضمن بنده نگفتم شما عکسی رو تغییر دادید !!
موفق باشید ...

امری بود تیکت بزنید ...
دیگه پساخ در این تاپیک در رابطه با مشکل شما بنده ارائه نمی دهم .

شهریار حق پرست
ناظر فنی تهران بزرگ

mahan0712
December 2nd, 2013, 01:38
دوست عزیز شما فرمودید :

" ماشالله ما تنها که نبودیم سابقتون خیلی درخشان هست توی پشتیبانی و پول مردم کشیدن بالا!!!! "

بنده هم عرض کردن بدون مدرک میشه خیلی حرفا زد !
دروغ شاخ و دم نداره ! راحت میشه با ابرو افراد بازی کرد بنده می تونم راجب هر سایتی که بخواهید همین الان چند تا پست بزنم و چند تا وب لاگ ! و با ابرو اون طرف بازی کنم ! دلیل هم نمی خواد ! واسه خندش !!

در ضمن بنده نگفتم شما عکسی رو تغییر دادید !!
موفق باشید ...

امری بود تیکت بزنید ...
دیگه پساخ در این تاپیک در رابطه با مشکل شما بنده ارائه نمی دهم .

شهریار حق پرست
ناظر فنی تهران بزرگ

اگه قرار بود تو سایتتون جواب تیکت بدیدکه میداد هنوز جواب تیکت های قبلی نگرفتیم.

redhost
December 22nd, 2013, 10:23
دوست عزیز سرورای آلمانتون تو این هفته کلی قطعی داشته ! لطفا بررسی کنید

الان قعطه

felfel
December 22nd, 2013, 13:26
1 سال پیش ی سرور خریدم از ایشون هنوز تا هنوز میل پرداخت فاکتور میاد :71:

ServerDL.com
December 23rd, 2013, 00:50
دوست عزیز سرورای آلمانتون تو این هفته کلی قطعی داشته ! لطفا بررسی کنید

الان قعطه

سلام
سرور 1 متاسفانه مشکل هاردیسک داشت که هارد رو عوض کردیم الان اوکی شده

1 سال پیش ی سرور خریدم از ایشون هنوز تا هنوز میل پرداخت فاکتور میاد :71:

سلام
نام کاربریتون رو ارسال کنید تا بررسی شود

hejazee
December 23rd, 2013, 00:55
سلام
سرور 256 انگلیس چقدر میشه هزینه ش؟

ServerDL.com
December 23rd, 2013, 00:59
سلام
سرور 256 انگلیس چقدر میشه هزینه ش؟
سلام
به فروش تیکت بزنید

ارسال درخواست - ServerDL (http://www.portal.serverdl.com/submitticket.php?step=2&deptid=1)