PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تایید انتقال دامنه از directi قبل از پایان مهلت 5 روزه

ashian
July 13th, 2013, 11:08
با سلام
من یک دامنه ثبت شده در دایرکت آی دارم که می خوام به یک سرویس دهنده دیگه منتقلش کنم. کارهای انتقال انجام شده ولی برخلاف بسیاری از ثبت کنندگان دامنه ایمیلی که از دایرکت آی به من رسید فقط امکان کنسل کردم انتقال رو داره و نمی توانم فورا انتقال رو تایید کرد تا بدون صرف زمان 5 روزه ، انتقال کامل بشه.
چون دامنه در روز چهارم این بازه زمانی منقضی میشه می خوام بدونم راهی هست که transfer دامنه را تایید کرد و منتظر منقضی شدن درخواست کنسل نبود؟
پشتیبانی دایرکت آی ظاهرا فقط به نمایندگانش جواب میده و من امکان گرفتن پشتیبانی از اونها رو ندارم. نماینده فروشی که دامنه رو ازش گرفتم هم کمکی نتونست به من بکنه. اگر تجربه ای در این زمینه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر

it-net
July 13th, 2013, 11:19
دوست من رجیستر دامنه یکی هست یعنی مبدا و مقصد؟
اگر هردو دایرکتی باشه از قسمت move
customer id
email
مقصد رو بده تا بدون بازه زمانی انتقال پیدا کنه

ashian
July 13th, 2013, 11:20
دوست من رجیستر دامنه یکی هست یعنی مبدا و مقصد؟
اگر هردو دایرکتی باشه از قسمت move
customer id
email
مقصد رو بده تا بدون بازه زمانی انتقال پیدا کنه
خیر ، به شرکت ثبت کننده دیگری بجز دایرکت آی منتقل می شود

Alireza_H
July 13th, 2013, 11:31
سلام

اگر برای شما اهمیت بالایی دارد، و نمی توانید در جایی که دامنه هم اکنون قرار دارد، دامنه را تمدید کنید، دامنه را به یک نماینده Move کنید و یکسال تمدید کنید و بعد به انتقال اقدام کنید.

shivahost
July 13th, 2013, 12:36
سلام

اگر برای شما اهمیت بالایی دارد، و نمی توانید در جایی که دامنه هم اکنون قرار دارد، دامنه را تمدید کنید، دامنه را به یک نماینده Move کنید و یکسال تمدید کنید و بعد به انتقال اقدام کنید.

راه حل خوبیه،

و در کل در همه رجیستررها امکان تایید زودتر نیست!

ashian
July 13th, 2013, 13:02
راه حل خوبیه،

و در کل در همه رجیستررها امکان تایید زودتر نیست!

رجیستررهای زیادی هستند که امکان تایید زودتر رو میدند مانند onlinenic , omnis, tocuws و... یعنی بجز دایرکت آی تمام ثبت کننده های دیگری که من باشون کارکردم در زمان انتقال فرمی رونشون میدند که می توان انتقال رو کنسل و یا تایید کرد. ولی در دایرکت آی این امکان نیست ظاهرا

arash66
July 28th, 2013, 17:24
گفتم تاپیک جدید نزنم ....

من میخوام دامنه com رو از پنل داریکتی به سایت name.com منتقل کنم، راه حل چیست ؟

rezarasouli
August 1st, 2013, 17:56
فروشگاه خرید شارژ ایرانسل همراه اول تالیا رایتل (http://xza.1000charge.com/)

فرش انواع شارژ های ایرانسل،همراه اول،تالیا،رایتل،....
بشتابید