ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش سرور مجازی لینوکس

storm_saeed
July 13th, 2013, 04:43
باسلام
میخواستم یه خواهشی بکنم اینکه بگید برای یادگیری کامل سرور مجازی لینوکس(نصب و راه اندازی)چه چیزهایی رو باید بلد باشم
تو انجمن گشتم فقط میخوام تیتر وار بگید چه موضوع هایی رو باید یادبگیرم
اگه لطف کنید از اول بگید یه vps که میخریم اولش چی داره یعنی سیستم عامل داره یانه؟ برای اتصال باید روی کامپیوتر خودم سیستم عاملی که روی سرور نصبه رو نصب کنم ؟روش php و اینطورچیزانصبه؟؟ بعد چه کارایی رو انجام بدیم و چیزهای ضروری که لارم هست نصب بشن چیان تا سایتمون رو توش بالا بیاریم
خیلی ممنون

hassan5099
July 13th, 2013, 04:55
سلام
vps لینوکس هیچی روش نصب نیست وبا نرم افزار puty به ان وصل میشن
بستگی به خودتان داره می خواهید چکار کنید

it-net
July 13th, 2013, 11:37
دوست من سرور مجازی خریداری شده سیستم عامل بنا به خرید شما روش نصب میشه
برای مثلا یا لینوکس یا ویندوز سرور
هر کدوم کارایی داره سرور رو فرض کنید مثل کامپیوتر شخصی شما هست با تفاوتی
حال شما روی سیستم خودتون وبندوز تازه نصب کنید و هیچ امکاناتی نداره که باید بنا به نیازخودتون برنامه مورد نظر رو نصب کنید تا بتونید استفاده نمایید.
برای هاستینگ کنترل پنلهایی وجود داره که بنا به صلیقه و امکانات متفاوت هستن. مثلا سی پنل رایجترین کنترل پنل هاسیتنگ هست

باز سوالی بود در خدمتیم

yanj
July 13th, 2013, 12:51
1-یادداشتن لینوکس برای کار با سیستم عامل(مبتدی یانه و خوندن یکبار کتابش کارت رو راه میاندازه)
2-و یک سری تنظیمات کنترل پنل ی که میخوای روش سایتت رو راه بندازی لازمه
که همش رو میتونی شبیه سازی کنی بر روی کامپیوتر خونت و یاد بگیری:67:موفق باشی

safeith
July 13th, 2013, 12:57
این کتاب رو بخونید یه چیزهایی دستتون می یاد و بقیه اش رو هم با جستجو تو اینترنت می تونید بدست بیارید اوبونتو برای تازه واردها - بهترین راهنما برای شروع با اوبونتو (http://ubuntu-book.org/)

storm_saeed
July 13th, 2013, 15:06
میشه بگید درست میگم یانه
اول مثلا اوبونتو سرور رو روش نصب میکنم(برای نصب اوبونتو بطور غیر مستقیم یعنی با puty میشه به سرور وصل شد و نصبش کرد یا کلا نمیشه؟؟).با puty بهش وصل میشم و بعد سی پنل که توش php و آپاچی هم هست رو نصب میکنم. بعدشم phpmyadmin
اینطور میشه سایت راه اندازی کرد؟
یه سوال دیگه حتما نیازی به نصب کنترل پنل نیست یعنی میشه وردپرس رو مثلا بدون کنترل پنل نصب کرد(منظورم برای ساخت دیتابیس و ایناشه) اگه میشه لطف کنید بگید چطور
و نرم افزار puty فقط برای ویندوزه؟ یا مثلا الان که خودم لینوکس رو کامپیوترم نصبه باید چه نرم افزاری رو نصب کنم که به سرور وصل شد یا اینکه تو خود ترمینال میشه؟
ممنون

storm_saeed
July 14th, 2013, 13:37
دوستان اگه میتونید کمک کنید ممنون

ali320m
July 14th, 2013, 19:34
من هم قصد یادگیری پیکربندی لینوکس برای سرور رو دارم با خط فرمان هم آشنایی مختصری دارم الان هم با استفاده از مجازی ساز نصب کردم
دو خواسته دارم یکی این که تیتر وار بگید باید چه بسته هایی رو نسب کرد و ...وبعد اینکه اگه کتاب خوبی در این رابطه سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم

spsgorgan
July 14th, 2013, 20:17
دوست من از سایت site-helper.ir استفاده کنید

safeith
July 14th, 2013, 20:18
نمی شه همه موارد را اینجا لیست کرد ، شما می تونید خیلی راحت توی گوگل جستجو کنید و به موراد خیلی کامل تری دست پیدا کنید

storm_saeed
July 14th, 2013, 22:05
میشه بگید درست میگم یانه
اول مثلا اوبونتو سرور رو روش نصب میکنم(برای نصب اوبونتو بطور غیر مستقیم یعنی با puty میشه به سرور وصل شد و نصبش کرد یا کلا نمیشه؟؟).با puty بهش وصل میشم و بعد سی پنل که توش php و آپاچی هم هست رو نصب میکنم. بعدشم phpmyadmin
اینطور میشه سایت راه اندازی کرد؟
یه سوال دیگه حتما نیازی به نصب کنترل پنل نیست یعنی میشه وردپرس رو مثلا بدون کنترل پنل نصب کرد(منظورم برای ساخت دیتابیس و ایناشه) اگه میشه لطف کنید بگید چطور
و نرم افزار puty فقط برای ویندوزه؟ یا مثلا الان که خودم لینوکس رو کامپیوترم نصبه باید چه نرم افزاری رو نصب کنم که به سرور وصل شد یا اینکه تو خود ترمینال میشه؟
ممنون
اگه میشه به این سوالام یه پاسخ کوتاه بدید خیلی ممنون

ali320m
July 14th, 2013, 23:24
یک کتاب الکترونیکی خوب برای شروع کهلیست کار هارو تا دستورات لازم برای خط فرمان داره پیدا کردم که دقیقا جواب سوال خودم و اون دوست عزیزهست که تاپیک رو شروع کردند.
در ضمن اینم از لیست کارهای که باید انجام بشه البته پایه و اولیه هست ( موضوعات مطرح شده درکتاب)

نصب سیستم عامل لینوکس Centos6
نصب Apacheوپیکربندی آن
نصب PHPو پیکربندی آن
نصب MySqlوپیکری بندی آن
نصب و پیکره بندی Phpmyadmin
نصب وبسرور LightHttpd وپیکربندی آن
نصب کنترل پنل Cpanel
نصب LiteSpeed و برخی تنظیمات
نصب فایروال CSF

دوستان اگر مرجع چاپی خوبی رو میشناسن معرفی کنند

storm_saeed
July 15th, 2013, 16:01
یه سوال دیگه میشه تو کامپیوترم روی vmware لینوکس "سرور "(یا معمولی)نصب کرد و توش مثلا cpanel وphpو... نصب کنم و مثل یه سرور توش اقدام به نصب و کانفیگش کنم
میخوام راه اندازی اینکارارو یاد بگیرم تنها راهش اینه که برم vpsبخرم یا با این کار هم میشه یاد گرفت

ali320m
July 15th, 2013, 22:08
می شه دوست عزیز.رو wm لینوکس نصب کنید اگه تازه کار هستید با رابط گرافیکی کار کنید بعد خیلی راحت با چند خط دستور ساده که با یه جستجو ساده پیدا میکنید php و mysql وapache رو نصب کنید یا برای شروع بسته Xampp (http://www.apachefriends.org/en/xampp-linux.html) ویا اگر اشتباه نکم Lampp را نصب کنید که همه رو باهم یه جا نصب میکنه وبعد شما میتونین فایل های خودرا در فایل روتی که ساخته می شه قرار بدید و.....

storm_saeed
July 16th, 2013, 01:54
لینوکس سرور رو هم میشه نصبش کرد رو vmware??

Euro It
July 16th, 2013, 02:04
بله این امکان هست فقط باید ioncube (http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f178/2026d1297530141-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-whmcs-%D8%B1%D9%88%D9%8A-%D9%84%D9%88%D9%83%D8%A7%D9%84-ioncube-zip) رو روی لوکالتون نصب کنید فکر میکنم

البته نه نایزی به نصبش نیست حواسم نبود

storm_saeed
July 16th, 2013, 03:17
ioncube چی هستش ؟؟
لینوکس سرور چقد با عادیش فرق داره؟
و یه سوال دیگه میکروتیک مگه لینوکس نیست پس چرا تو بعضی سایتا فروش vps زدن سیستم عامل لینوکس ویندوز و میکروتیک مگه چیاش فرق داره که با لینوکس های دیگه جداش کردن ؟آیا نسخه معمولی داره که بشه رو کامپیوتر نصبش کرد؟
باز شرمنده یه سوال دیگه مثلا اگه سرور پیش خودم باشه (سرور اختصاصی نه مجازی شده) میشه توش مثلا بازی نصب کرد و کارایی که با کامپیوتر میشه رو انجام داد و با محیط گرافیکی کار کرد؟
بازم ممنون

Euro It
July 16th, 2013, 11:58
ioncube چی هستش ؟؟
لینوکس سرور چقد با عادیش فرق داره؟
و یه سوال دیگه میکروتیک مگه لینوکس نیست پس چرا تو بعضی سایتا فروش vps زدن سیستم عامل لینوکس ویندوز و میکروتیک مگه چیاش فرق داره که با لینوکس های دیگه جداش کردن ؟آیا نسخه معمولی داره که بشه رو کامپیوتر نصبش کرد؟
باز شرمنده یه سوال دیگه مثلا اگه سرور پیش خودم باشه (سرور اختصاصی نه مجازی شده) میشه توش مثلا بازی نصب کرد و کارایی که با کامپیوتر میشه رو انجام داد و با محیط گرافیکی کار کرد؟
بازم ممنون

سلام
برای ioncube من اشتباه کردم
ioncube یه افزونه ی سی پنله که تحت لینوکس نصب میشه برای ران شدن یه سری کدای php لازمه
معمولا سیستم عامل ها نسخه ی سرورشون قدرتمند تر و بهینه تر از نسخه هی پی سی هومشونه
تو نسخه های سرور رم و حجم سی پی یو ی بیشتری نیاز هست فرق چندانی نداره
واسه سوال دومتون.بله میکروتیک یک نسخه از لینوکسه.همون طور که میدونید لینوکس نسخه ی متفاوتی داره centos.ubonto.susi.mikrotik.kerio و ...... ولی تو سایت فروش ایرانی ها لینوکسی که مینویسن به معنی نسخه ی centos جا افتاده برای همین هست که برای میکروتیک یک پلان جدا میزارن چون همه اون لینوکس رو سنت او اس میدونن.
برای سوال آخر
شما برای اینکار به چند چیز نیاز دارید
1_کارت گرافیک چون رو سرور ها اکثر کارت گرافیک یا نیست و یا خیلی ظعیفه
2_کارت صدا چون هیچ کدوم از دیدکیت ها به صورت دیفالت و پیش فرض کارت صدا ندارن
3_منظورتون از پیش خودم باشه اینه که دربست در اختیار خودتون باشه و یا اینکه به صورت فیزیکی پیشتون باشه؟(این مورد رو جواب بدید تا بهتون بگم جواب این قسمت از سوالتون رو)

storm_saeed
July 16th, 2013, 13:32
ممنون از پاسختون
منظورم فیزیکی هست که پیشم باشه
اگه مثلا فقط یه سرور اختصاصی رو از شرکتی گرفته باشم با تمام دسترسی هاش بازم نمیشه به محیط گرافیکی و ایناش وصل شد یا بازی و نرما فزار نصب کرد با فرض نصب بودن کارت صدا و گرافیکو اینا؟
یه سوال دیگه مجازی سازی هم اینطوریه که میایم مثلا vmware رو با فرمت iso توسرور نصب میکنیم بعد میشه ؟

Euro It
July 16th, 2013, 13:45
اگر کارت صدا و گرافیک داشته باشه میتونید نصب کنید!
بنده الان تو خونه سرور دارم خودم!

نه وی ام ویر یک سیستم عامله.روی سرور نصب میشه
بعد شما با ایزو های ویندوز لینوکس یا هرچیز دیگه شروع به مجازی سازی میکنید

spsgorgan
July 16th, 2013, 21:05
ioncube یه افزونه ی سی پنله
Ion ممکنه برای Cpanel هم افزوده داده باشه اما یک encoder قدرتمند php هست. چیزی که شما در سرور نصب می کنید Loader این نرم افزار هست که بتونه فایل های کدشده رو باز کنه.
اطلاعات بیشتر : ioncube.com

Euro It
July 16th, 2013, 21:12
Ion ممکنه برای Cpanel هم افزوده داده باشه اما یک encoder قدرتمند php هست. چیزی که شما در سرور نصب می کنید Loader این نرم افزار هست که بتونه فایل های کدشده رو باز کنه.
اطلاعات بیشتر : ioncube.com

دقیقا
چیزی که ما باهاش آشناییم افزونش برای سی پنله که اگر نصب نشه یه سری سی ام اس هارو جواب نمیده!
ممنون صحبت هامو کامل کردید:53: