درخواست نمایندگی هاست ویژه احداث سایتهای چت روم...... خیلی فوری نیاز دارم.....
لطفا سریع قیمت بدین....... عجله دارم........
yarbash
July 12th, 2013, 18:09
با سلام
درخدمتیم
سبد خرید - مکران هاست | Makoran Host (http://clients.makoranhost.net/cart.php?gid=9)
در صورتیکه سئوالی داشتین میتونین از طریق تیکت و یا آی دی یاهو eus_co@yahoo.com در تماس باشین
موفق و پیروز باشین
king_of_shadows
July 12th, 2013, 20:12
با سلام
15 گیگ ماهیانه 15 هزار تومن با پهنای باند نامحدود
نصب پلاگین و طراحی قالب نیز رایگان انجام میشه
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با ای دی بنده در تماس باشید
nginxweb
July 12th, 2013, 20:14
دوست گرامی برای سرویس دهی سایت های چت به هیچ وجه فکر نمایندگی نباشید چون افت کیفیت بسیار زیادی خواهید داشت و مشتریان شما راضی نخواهند بود. سرویس دهی چت روم نیازمند سرعت و کانفیگ خاص روی سرور اصلی می باشد که متناسب با این اسکریپت ها باشد و اگر نمایندگی بگیرید با مشکلات سرعت مواجه خواهید بود . پیشنهاد میشه حداقل یک سرور مجازی کانفیگ شده به همراه وب سرورهای قدرتمند مانند litespeed- nginx - lighthttpd و.. استفاده نمایید
abbas141
July 12th, 2013, 20:21
دوست گرامی برای سرویس دهی سایت های چت به هیچ وجه فکر نمایندگی نباشید چون افت کیفیت بسیار زیادی خواهید داشت و مشتریان شما راضی نخواهند بود. سرویس دهی چت روم نیازمند سرعت و کانفیگ خاص روی سرور اصلی می باشد که متناسب با این اسکریپت ها باشد و اگر نمایندگی بگیرید با مشکلات سرعت مواجه خواهید بود . پیشنهاد میشه حداقل یک سرور مجازی کانفیگ شده به همراه وب سرورهای قدرتمند مانند litespeed- nginx - lighthttpd و.. استفاده نمایید
با سلام
با نظر ایشون کاملا موافق هستم.
خرید یک سرور مجازی بهترین گزینه برای میزبانی چت روم هایتان می باشد.
همچنین نمایندگی های معمولی که برای میزبانی وب سایت می باشد اصلا مناسب برای چت روم نمی باشد.
میزان مصرف منابع سرور برای میزبانی چت روم نسبت به مصرف منابع سرور برای میزبانی سایت خیلی بالاتر می باشد.
موفق باشید
king_of_shadows
July 12th, 2013, 20:23
این رو هم مد نظر داشته باشید کسی که تازه میاد تو این کار هزینه لازم برای تهیه سرور مجازی رو احتمالا نداره
m-mehdipoor
July 12th, 2013, 20:28
این رو هم مد نظر داشته باشید کسی که تازه میاد تو این کار هزینه لازم برای تهیه سرور مجازی رو احتمالا نداره
طبیعتا مثل هر کار دیگه ای ، هاستینگ هم شغل است، وقتی پشتبانه ی مالی برای خرید سرور مجازی وجود نداره ، بهتره شروع نشه و مثل هر شغل دیگه ای بهتره که با کسی که سرمایه گذاری کرده ، همکاری در فروش انجام داد.
در غیر این صورت عاقبت این کار با این وضع ، شکسته
irnahost.ir
July 12th, 2013, 23:17
چقدر همه دنبال چت روم زدن هستند.نصف شب میری تو چت روم می بینید 4نفر بیکار نشستن دارن با هم صحبت می کنند خوب مگه با مسنجر نمیشه اینکار رو انجام داد؟اکثر اسکریپتهاش هم پر باگ و کد مخرب و ... هست
appleserver
July 13th, 2013, 08:15
خب بلخره مشتریه میخواد دیگه....
آقا بیشتر راهنمایی کنین.... من این هاستینگ رو برای میزبانی فقط 5 تا چت روم میخوام......
irnahost.ir
July 13th, 2013, 09:39
آقا بیشتر راهنمایی کنین.... من این هاستینگ رو برای میزبانی فقط 5 تا چت روم میخوام......
با آیدی یاهو irnahosting در ارتباط باشید.
appleserver
July 13th, 2013, 10:32
الان تو یاهو بهتون پی ام دادم
irnahost.ir
July 13th, 2013, 11:03
شرمنده متوجه پی ام هاتون نشدم الان انلاین هستم
Shayanzez
July 16th, 2013, 20:57
سلام آیدی یاهو بنده را اد کنید تا پیشنهاد بهتون بدم.
سرور مخصوص چت روم کانفیگ شده
آیدی یاهو : Shayan6611
appleserver
July 20th, 2013, 15:17
یعنی یکی پیدا نمیشه به ما نمایندگی هاست چت بده؟؟؟؟
فوق العاده عجله دارم. فقط یک سایت قراره روش پیاده شه.
irnahost.ir
July 20th, 2013, 16:33
آقا در خدمتیم
چقدر فضا نیاز دارید چندتا اکانت می خواهید میزبانی کنید چقدر آنلاین دارید؟
king_of_shadows
July 20th, 2013, 16:33
سلام دوست عزیز ای دی منو اد کن تا بیشتر با هم بحرفیم یا ای دی خودتو بده ما چند تا نماینده فروش هاست چت روم داریم و از چت روم های زیادی پشتبانی میکنیم در صورت در خواست میتونم بهتون نمونه کار بهتون ارائه بدم
appleserver
July 20th, 2013, 17:54
آقا در خدمتیم
چقدر فضا نیاز دارید چندتا اکانت می خواهید میزبانی کنید چقدر آنلاین دارید؟
مقدار فضا 5 گیگ
1 اکانت میزبانی میشه.
حدودا 300 نفر انلاین داریم.
دوست داشتی بیا یاهو بحرفیم بهت بگم با کم ترین هزینه چطوری کارت رو راه بندازی (فقط برای راهنمایی ، چت رو دارم ولی هاست فروش نیستم خودم سرور دارم)
خواستی اد کن :blackrain_x1@ymail.com
irnahost.ir
July 20th, 2013, 21:35
مقدار فضا 5 گیگ
1 اکانت میزبانی میشه.
حدودا 300 نفر انلاین داریم.
خوب این که دیگه نمایندگی نیست .بفرمایید هاست پربازدید و پرمصرف میخواهید .فکر کنم دیدید نمایندگی قیمتهاش پایینه ............
appleserver
July 21st, 2013, 10:49
خوب این که دیگه نمایندگی نیست .بفرمایید هاست پربازدید و پرمصرف میخواهید .فکر کنم دیدید نمایندگی قیمتهاش پایینه ............
نه عزیز دل برادر چون این چت روم آمارش بالاست به این خاطر حالت نمایندگی میخوام..... فدات شم پیدا کردم..... یه شرکت معتبر و خیلی خوب.....
mr.vorojak
July 26th, 2013, 16:50
نه عزیز دل برادر چون این چت روم آمارش بالاست به این خاطر حالت نمایندگی میخوام..... فدات شم پیدا کردم..... یه شرکت معتبر و خیلی خوب.....
از کجا گرفتی بگو ما هم بریم سراغش :71:
در خدمتم از سایت برگ هاست با قیمت های مناسب و کیفیت عالی
http://my.barghost.ir/cart.php?gid=5
درصورت فضای بیشتر و نمونه سایت آیدی ما تماس بگیرید :onlypsd
solikhobe
August 5th, 2013, 14:54
دوستان منم کار طراحی انجام میدم و دنبال یه ریسلر میگردم که توش بشه 10- تا چت روم با انلاین 20-50نفر رو جا داد...
سی پنل باشه .سرور مجازی نباشه .تا ماهانه 20 تومن واسه شروع .قابل ارتقا
king_of_shadows
August 7th, 2013, 16:13
دوستان منم کار طراحی انجام میدم و دنبال یه ریسلر میگردم که توش بشه 10- تا چت روم با انلاین 20-50نفر رو جا داد...
سی پنل باشه .سرور مجازی نباشه .تا ماهانه 20 تومن واسه شروع .قابل ارتقا
ای دی بنده رو اد کنید سرویس مورد نظر شما موجود است
azad1
August 9th, 2013, 18:54
سلام
والا من رو یه سرور مجازی با رم دو و پردازنده 3 گیگ دوتا روم کاملا خلوب رو گذاشتم . هزینه قابل توجهی هم برای کانفیگ حرفه ای دادم اما باز مشکب کندی و هنگ کامل سرور دارم .
الانم به این نتیجه رسیدم که همون نمایندگی بهتر هست .
ار کسی نمایندگی با هارد ssd ارائه می کنه من هم مشتری هستم
sa0010
August 9th, 2013, 19:06
ایرانا هاستینگ
با ماهانه فقط 25 هزار تومان یک نمایندگی نامحدود با هارد ssd داشته باشید
از این ارزونتر فک نکنم باشه برای در خواست بهم پ.خ بدهید
king_of_shadows
August 9th, 2013, 19:39
سلام
والا من رو یه سرور مجازی با رم دو و پردازنده 3 گیگ دوتا روم کاملا خلوب رو گذاشتم . هزینه قابل توجهی هم برای کانفیگ حرفه ای دادم اما باز مشکب کندی و هنگ کامل سرور دارم .
الانم به این نتیجه رسیدم که همون نمایندگی بهتر هست .
ار کسی نمایندگی با هارد ssd ارائه می کنه من هم مشتری هستم
سلام وقت بخیر نمایندگی در صورت تمایل با پنل دایرکت ادمین در خدمتم خواستی گروه های طراحی چتی که از ما هاست دارن بهت معرفی میکنم
azad1
August 29th, 2013, 18:26
با سلام
با نظر ایشون کاملا موافق هستم.
خرید یک سرور مجازی بهترین گزینه برای میزبانی چت روم هایتان می باشد.
همچنین نمایندگی های معمولی که برای میزبانی وب سایت می باشد اصلا مناسب برای چت روم نمی باشد.
میزان مصرف منابع سرور برای میزبانی چت روم نسبت به مصرف منابع سرور برای میزبانی سایت خیلی بالاتر می باشد.
موفق باشید
اقا دست رو دلم نزارید که خونه
درسته برای سایت چت روم بهترین گزینه همونه که شما فرمودید . اما
یک اما مهم داره که من توجه نکردم دوماه کلی هزینه دادم و در این دو ماه فقط ده روز از سرورم استفاده کردم اون هم با هنگ دائمی در شرایطی که تعداد انلاینها کلا یک رقمی بود
اون اما مهم اینه که دانش استفاده و مدیریت سرور رو داشته باشید وگرنه مثل من میشید
بعد از دریافت سرور ( رم دو پردازنده 2 هارد ساس رید 10 ) سه روز طول کشید تا کنترل پنل رو نصب کردن اقایون و بعد از دریافت هزینه نسبتا زیاد برای کانفیگ کردن چهار روز دیگه طولش دادن و تازه سایت ها همیشه هنگ بودن
تیکت دادم که سایت کنده امر فرمودن که فلان کار و فلان کار و فلان کار رو کنید . گفتم اینا رو اگر بلد بودم که سرور منیج شده نمی گرفتم . بعد دو هفته برگشتم به ریسلر اونم مشکلات خودش رو داشت دیدم سرور رو تمدید کنم و بدم جای دیگه دوباره کانفیگ کنن . 5 روز مونده به سر رسید سرور تمدید کردم . اما از فرداش شد انتقال سرور
هر دفه تیکت می دادن یه چیزی می خواستن رمز فلان رمز فلان خلاصه روزای زوج اونا تیکت می دادن روزای فرد من جواب .
خلاصه بگم الان یازده روز از ماه دوم سرور گذشته و هنوز من نتونستم از این سرور استفاده کنم
الانم اومدم اینجا که ببینم جایی میشه یه سرویس گرفت که هر لحظه نگران قطعی و انتقال و ..... نباشی یا نه
شرمنده اگر اسپم اومدم
ولی دلم خیلی پره
hostmonster
August 29th, 2013, 18:30
سلام
پیشنهاد من به شما
طراحی چت روم,خانی هاست,طراحی سایت,سئو,سرور,هاست,ثبت دامنه (http://www.khanihost.ir)
بنده چند ماهی سرور چت روم دارم ازشون سرویس های خوبی ارائه میدن
m-mehdipoor
August 29th, 2013, 18:56
اقا دست رو دلم نزارید که خونه
درسته برای سایت چت روم بهترین گزینه همونه که شما فرمودید . اما
یک اما مهم داره که من توجه نکردم دوماه کلی هزینه دادم و در این دو ماه فقط ده روز از سرورم استفاده کردم اون هم با هنگ دائمی در شرایطی که تعداد انلاینها کلا یک رقمی بود
اون اما مهم اینه که دانش استفاده و مدیریت سرور رو داشته باشید وگرنه مثل من میشید
بعد از دریافت سرور ( رم دو پردازنده 2 هارد ساس رید 10 ) سه روز طول کشید تا کنترل پنل رو نصب کردن اقایون و بعد از دریافت هزینه نسبتا زیاد برای کانفیگ کردن چهار روز دیگه طولش دادن و تازه سایت ها همیشه هنگ بودن
تیکت دادم که سایت کنده امر فرمودن که فلان کار و فلان کار و فلان کار رو کنید . گفتم اینا رو اگر بلد بودم که سرور منیج شده نمی گرفتم . بعد دو هفته برگشتم به ریسلر اونم مشکلات خودش رو داشت دیدم سرور رو تمدید کنم و بدم جای دیگه دوباره کانفیگ کنن . 5 روز مونده به سر رسید سرور تمدید کردم . اما از فرداش شد انتقال سرور
هر دفه تیکت می دادن یه چیزی می خواستن رمز فلان رمز فلان خلاصه روزای زوج اونا تیکت می دادن روزای فرد من جواب .
خلاصه بگم الان یازده روز از ماه دوم سرور گذشته و هنوز من نتونستم از این سرور استفاده کنم
الانم اومدم اینجا که ببینم جایی میشه یه سرویس گرفت که هر لحظه نگران قطعی و انتقال و ..... نباشی یا نه
شرمنده اگر اسپم اومدم
ولی دلم خیلی پره
شما تا چه مقدار در ماه می تونید خرج سخت افزار ( بدون لایسنس های احتمالی ) بکنید !؟