ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای کاهش مصرف شدید cpu

jaheshserver
July 11th, 2013, 18:59
سلام دوستان یک سرور اختصاصی تفریبا 80% اون رو اختصاص دادیم به یک هاستینگ حالا مصرفه سی پی یو خیلی بالاس حدود 6 گیگاهرتز ، وب سرور آپاچی هست و کلود لینوکس هم نصبه تا جایی هم که بلد بودیم کانفیگ کردیم آپاچی و دیتابیس رو
حالا سوالم اینه که برای کاهش مصرف سی پی یو که اکثرش از mysql هست چه راه هایی هست آیا باید کانفیگ حرفه ای تری بشه یا نه باید وب سرور دیگه مثله لایت اسپید نصب کنیم.

ضمنا یک زمان هایی هم هست یهو cpu میره میچسبه به سقفش یعنی 10 گیگا و سرور هنگ میکنه مجبور میشیم ریست بدیم سرور رو این مشکل از کجاست با اینکه من همه یوزرها محدود هستند.
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند

jaheshserver
July 12th, 2013, 00:27
سوالم مبهم بود یا خیلی سخت چرا دوستان راهنمایی نمیکنن!!

nginxweb
July 12th, 2013, 00:35
راههای کاهش مصرف منابع در سرور:
1- کانفیگ و بهینه سازی اصولی تمامی سرویس ها
2- استفاده ار وب سرورهای قدرتمند که نابع کمتری استفاده میکنند مانند nginx - litespeed - lighthttpd
3- استفاده از opcode cache server های سازگار با اسکریپت های سنگین مانند وردپرس - انجمن هاو.. مثلxcache - memcache- e و.. به همراه object cache مورد نیاز
4- استفاده از mysql remote و یا mount کردن mysql روی هارد دوم
و..

:53:

jaheshserver
July 12th, 2013, 15:50
ببینید مشکل من بخاطر مصرف یکباره سی پی یو بالا میره من 10 گیگاهرتز سی پی یو دارم توی شرایط عادی از 6 گیگاهرتز بیشتر نمیشه اما بعضی مواقع یکهو میره سی پی یو میچسبه به سقف و سرور هنگ میکنه
این میتونه از چی باشه من کاربرها رو که محدود کردم از یک اندازه استاندارد نتونن بیشتر سی پی یو بکشن با کلود لینوکس
گفتم شاید دیداس باشه یکسری موقع هنگ کردنش شانسم رسیدم زدم تعداد کانکشن ها رو دیدم نه خبری نیست بعلاوه Csf هم تنظیم کردم بالای 250 کانکشن قطع کنه
این مشکل کجاس چرا اینجوری میشه؟