توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vps linux iran کانفیگ شده
p3ym4n
July 11th, 2013, 16:05
سلام یه سرور مجازی می خوام از پارس آنلاین یا اگه پارس آنلاین نباشه افرانت ، ولی اولویت اول با پارس آنلاین.
لینوکس باشه با حداقل 512 رم و هارد هم زیاد مهم نیست اما پهنای باند مهمه و باید بالا باشه حداقل 45 گیگ.
به طور کامل کانفیگ شده باشه و همچنین روش حتماً دایرکت ادمین باشه .
در انتها هم بکاپ گیری منظم و بدون دردسر های احتمالی که موقع از دست رفتن اطلاعات بوجود میاد داشته باشه و پشتیبانی خوب و آپتایم بالا ، دو مورد آپتایم و بکاپ گیری خیلی برام مهم هستند.
هرینش هم نهایتاً ماهی 40-45 تومان.
من الان رو هاست اشتراکی هستم و بخاطر کرن جابزهای زیادی که دارم مجبورم vps بگیرم.
p3ym4n
July 12th, 2013, 10:22
هیچ پیشنهادی نیست؟ :)
Data3enter
July 12th, 2013, 11:13
با سلام
دوست عزیز هزینه این سرور با پهنای باند خواسته شده بیشتر از اون چیزی است که شما گفتین
با پهنای باند خواسته شده و تمامی موارد گفته شده 55 تومان در خدمت شما هستیم
با ما در تماس باشید
با احترام
RoobinaServer
July 12th, 2013, 11:16
سلام یه سرور مجازی می خوام از پارس آنلاین یا اگه پارس آنلاین نباشه افرانت ، ولی اولویت اول با پارس آنلاین.
لینوکس باشه با حداقل 512 رم و هارد هم زیاد مهم نیست اما پهنای باند مهمه و باید بالا باشه حداقل 45 گیگ.
به طور کامل کانفیگ شده باشه و همچنین روش حتماً دایرکت ادمین باشه .
در انتها هم بکاپ گیری منظم و بدون دردسر های احتمالی که موقع از دست رفتن اطلاعات بوجود میاد داشته باشه و پشتیبانی خوب و آپتایم بالا ، دو مورد آپتایم و بکاپ گیری خیلی برام مهم هستند.
هرینش هم نهایتاً ماهی 40-45 تومان.
من الان رو هاست اشتراکی هستم و بخاطر کرن جابزهای زیادی که دارم مجبورم vps بگیرم.
دایرکت ادمین یعنی لایسنس از شما درسته ؟
هزینه لایسنس + حداقل 50 تومان هزینه کانفیگ اولیه + هزینه خود سرور با این ترافیک درخواستی + هزینه بکاب گیری از سمت میزبان = 40-45 تومان :)
هیچ پیشنهادی نیست؟ :)
با این هزینه ای که توانایی پرداخت دارید برای خودتون دردسر درست میکنید که هر ماه یا یک ماه نشده مجدد همین هزینه را میدید میرید یه سرور دیگه و همینطوری کل فروشنده ها را دور میزنید :)
اگر بیشتر نمیتوانید هزینه کنید هاست خارج کشور تهیه نمائید از کسایی که هاست پر بازدید و ... با این هزینه ماهانه میفروشند بهتر هست.
یا حق
p3ym4n
July 12th, 2013, 11:33
با سلام
دوست عزیز هزینه این سرور با پهنای باند خواسته شده بیشتر از اون چیزی است که شما گفتین
با پهنای باند خواسته شده و تمامی موارد گفته شده 55 تومان در خدمت شما هستیم
با ما در تماس باشید
با احترام
مشخصات سرور رو میگید؟ کانفیگ و تمامی موارد ذکر شده انجام میشه؟
p3ym4n
July 12th, 2013, 11:37
دایرکت ادمین یعنی لایسنس از شما درسته ؟
هزینه لایسنس + حداقل 50 تومان هزینه کانفیگ اولیه + هزینه خود سرور با این ترافیک درخواستی + هزینه بکاب گیری از سمت میزبان = 40-45 تومان :)
با این هزینه ای که توانایی پرداخت دارید برای خودتون دردسر درست میکنید که هر ماه یا یک ماه نشده مجدد همین هزینه را میدید میرید یه سرور دیگه و همینطوری کل فروشنده ها را دور میزنید :)
اگر بیشتر نمیتوانید هزینه کنید هاست خارج کشور تهیه نمائید از کسایی که هاست پر بازدید و ... با این هزینه ماهانه میفروشند بهتر هست.
یا حق
قیمت ماهی 45 تومان کل هزینه ای هست که ما پرداخت می کنیم.
یا حق.
Data3enter
July 12th, 2013, 12:14
مشخصات سرور رو میگید؟ کانفیگ و تمامی موارد ذکر شده انجام میشه؟
هزینه گفته شده جدا از لایسنس خواهد بود...
با ما در تماس باشید
با احترام
Sindad
July 12th, 2013, 12:43
فناوران شبکه سینداد | سرور مجازی (http://sindad.com/services/hosting/iran/vps-vds)
هزینه لایسنس جداگانه می باشد.