توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی بنر گیف ( gif ) یا فلش ( flash ) ؟؟؟!
lazer2me
July 11th, 2013, 02:47
با سلام خدمت تمامی کاربران و مدیران
مدتی هست که برای تبلیغات در سایت های معروف موندم که فلش رو انتخاب کنم یا گیف؟
تقریبا در 80 درصد سایت ها ، در قسمت تبلیغاتشون اعلام کردند که ( در طراحی بنر ها سعی کنید تا حد ممکن از فلش استفاده نکنید زیرا فلش ها در اکثر موبایل ها و تبلت ها پشتیبانی نمی شود و هزاران بازدیدکننده تبلیغ شما را نخواهند دید )
البته این حرفی که این سایت ها میزنند تقریبا درست هست. حساب کنید با این تحریم ها و ... فکر می کنم فقط 30 تا 40 درصد کاربرا روی سیستمشون فلش پلیر نصب هست.
پس مثلا من یه تبلیغ با فرمت فلش توی یه سایت معروف بزارم ، مثلا خبری! که بیشتر پدر ها میبینن و صد در صد سیستمشون فاقد فلش پلیر هست ، از 1 میلیون در روز ، فقط 300 هزار نفر تبلیغ من رو میبینن؟؟!!!
دو تا سوال دارم حالا؟
اول از همه با نظر من موافق هستید یا مخالف؟؟ نظرتون رو حتما بگید ، چون روی یه پروژه بزرگ دارم کار می کنم.
دوم اینکه اگر فرمت گیف بهتر ، چه سایتی حرفه ای تر و جذاب تر طراحی می کند؟
Azarin Web
July 11th, 2013, 02:56
دوست عزیز 100% بنر گیف بهتره، چون علاوه بر اینکه بازدید های زیادی را (تبلت - موبایل - نداشتن نرم افزار فلش و...) از دست میدید، بلکه به خاطر تحریم ها فلش پلیر خیلیا غیر فعال شده. + اینکه خیلیا هم من دیدم خودشون میزنن فلش پلیر رو قطع میکنن تا سرعتشون بالا بره یا مصرفشون رو پایین بیارن اینا....
در کل گیف بهتره، اگر بنر لازم داشتید ما گیف طراحی میکنیم، برای دریافت نمونه کار به بخش طراحی تیکت بزنید - اطلاعات در امضاء
موفق باشید
lazer2me
July 11th, 2013, 02:58
دوست عزیز 100% بنر گیف بهتره، چون علاوه بر اینکه بازدید های زیادی را (تبلت - موبایل - نداشتن نرم افزار فلش و...) از دست میدید، بلکه به خاطر تحریم ها فلش پلیر خیلیا غیر فعال شده. + اینکه خیلیا هم من دیدم خودشون میزنن فلش پلیر رو قطع میکنن تا سرعتشون بالا بره یا مصرفشون رو پایین بیارن اینا....
در کل گیف بهتره، اگر بنر لازم داشتید ما گیف طراحی میکنیم، برای دریافت نمونه کار به بخش طراحی تیکت بزنید - اطلاعات در امضاء
موفق باشید
بله ، تا ببینیم مابقی دوستان چه نظری دارند.
با تشکر از شما...
p30pdf
July 11th, 2013, 09:05
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی ورژن های فلش پلیر به روز رسانی میشه و هنگامی که ورژن جدیدی از فلش پلیر بیاد به خودی خود فلش پلیری که شما رو سیستم دارید زمانی که در مرورگر خودتون می خواید یک فایل فلش رو مشاهده کنید گزینه ای به نام active پلاگین میاد و باعث میشه شما اون فایل فلش رو نتونید ببینید و قبلش باید اون گزینه active پلاگین رو روش کلیک کنید چه بسا عزیزانی هستن که نمیدونن این گزینه چیه و فکر می کنن یا سیتسم مشکل داره یا نرم افزار ، تبلت و گوشی .... که در واقعیت مربوط به بروزرسانی فلش پیلر می باشد پس با توجه به سابقه طولانی که در امر طراحی دارم صلاح نمی بینم از فلش استفاده کنید باز هم انتخاب با شماست با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
arc1o0
July 11th, 2013, 09:24
با سلام
100% جی آی اف بهترین گزینه است - به شرطی که درست طراحی شود و کیفیت کافی را داشته باشد
با تشکر
lazer2me
July 11th, 2013, 10:54
دوستان طبق جستجو در سایت گوگل به چند سایت طراحی برخورد کردم که مهمترین هاش دو سایت طراحی بود که در زیر بهتون میگم
گروه طراحان بنرها
آدرس: www.bannerha.ir (http://www.bannerha.ir)
مابقی سایت ها تقریبا بچه بازی بود تا طراحی :)
چه کسانی پیش این سایت ها تجربه طراحی داشته اند؟
ASPAD.IR
July 11th, 2013, 12:30
در خدمتتون هستم
نمونه کار هم به تعداد کافی دارم
طراحی هم به شرط چاقوئه!
اطلاعات تماس توی امضا هست ، اما سعی کنید پ.خ بدین.
در ضمن iBanner خیلی وقته کار نمی کنه
lazer2me
July 11th, 2013, 12:35
در خدمتتون هستم
نمونه کار هم به تعداد کافی دارم
طراحی هم به شرط چاقوئه!
اطلاعات تماس توی امضا هست ، اما سعی کنید پ.خ بدین.
در ضمن iBanner خیلی وقته کار نمی کنه
گروه طراحان بنرها چی؟
psfa
July 11th, 2013, 14:04
100% گیف
درصد نمایش تبلیغ فلش شما 20 درصد هم نیست
بدین به امیر طراحی کنه کارش عالیه(aspad.ir)
lazer2me
July 11th, 2013, 14:30
100% گیف
درصد نمایش تبلیغ فلش شما 20 درصد هم نیست
بدین به امیر طراحی کنه کارش عالیه(aspad.ir)
مرسی
نه عزیز. با یه جای معتبر آدم کار کنه بهتره تا شخصی. اون سایتی که معرفی کردم فعلا مد نظرم هست.
p30pdf
July 11th, 2013, 15:04
سلام عرض ادب و خسته نباشید میشه بدونم شما برای چه کاری بنر نیاز دارید و به چه تعداد و چه سایز هایی ؟ با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
psfa
July 11th, 2013, 15:31
مرسی
نه عزیز. با یه جای معتبر آدم کار کنه بهتره تا شخصی. اون سایتی که معرفی کردم فعلا مد نظرم هست.
خواهش می کنم
اما عزیز دقت کنین هاستینگ نیستا :d
واسه شما بنر میزنن میبینین اگه کارشون رو میپسندین هزینش رو میدین و سفارش دیگه ای هم هست میدین دیگه :d
چون امیر همون طور که گفت به شرط چاقو کار می کنه :D
lazer2me
July 11th, 2013, 15:36
با تشکر از شما دوستان عزیز. فعلا بحث اول سایت رو ادامه بدید. و نظراتتون رو راجب به مسائلی که گفتم بگید تا تاپیک از موضوعش منحرف نشه
ASPAD.IR
July 11th, 2013, 18:29
دوست عزیز ، اولا ایشون که اسم من رو بردن خودشون طراح ماهری هستن ، به اندازه کافی هم توی این سایت شناخته شده هستن و به مراتب اعتبارشون از بنرها توی این انجمن بیشتره ، شما یه چند وقت اینجا باشی متوجه میشی.
ثانیا ، اصلا اصراری نیست که حتما کار رو بدین به من یا هر کس دیگه ای ، به هر حال صاحب کار شمایی.
از اینجا به بعدش کاملا مرتبط به موضوع تاپیکه :
ثالثا ، هر کسی می تونه یه سایت راه بندازه ، پس داشتن یه سایت نمی تونه اصلا ملاک خوبی برای انتخاب باشه. (سایت مساوی با داشتن تجربه ، مهارت و اعتبار نیست!)
گردش مالی که من از فضای مجازی با موضوع طراحی در ماه دارم ، کل گروه 2 , 3 نفره بنرها در سال نداره!
رابعا ، اینجا نمی خوام از کسی بد بگم ولی کافیه یه سر به نمونه کارهاشون بزنید ، متوجه میشین که همه بنر هاشون شبیه همه!!!
خامسا ، «پشیمون شدم ، این بند رو حذف کردم»
مهم نیست کار ها مال کیه ولی یه سئوال ، بین این دو تا انصافا شما کدوم رو زیباتر می دونی ؟
1426014261
بین این 2 تا چی ؟
14262
14263
توی Tab جدید باز کنید و صبر کنید لود بشن...
من آخرین بنری که طراحی کردم 14 ماه پیش بود ، از اون به بعد دست به بنر نبردم و فقط طراحی Ui انجام می دم ، پس نیازی به طراحی بنری که هزینه یه پکش نهایتا 100.000 تومنه ندارم ، اینو گفتم که بدونید منظور خاصی از حرف هایی که توی پست زدم ندارم.
موفق باشید !
lazer2me
July 11th, 2013, 19:15
دوست عزیز ، اولا ایشون که اسم من رو بردن خودشون طراح ماهری هستن ، به اندازه کافی هم توی این سایت شناخته شده هستن و به مراتب اعتبارشون از بنرها توی این انجمن بیشتره ، شما یه چند وقت اینجا باشی متوجه میشی.
ثانیا ، اصلا اصراری نیست که حتما کار رو بدین به من یا هر کس دیگه ای ، به هر حال صاحب کار شمایی.
من آخرین بنری که طراحی کردم 14 ماه پیش بود ، از اون به بعد دست به بنر نبردم و فقط طراحی Ui انجام می دم ، پس نیازی به طراحی بنری که هزینه یه پکش نهایتا 100.000 تومنه ندارم ، اینو گفتم که بدونید منظور خاصی از حرف هایی که توی پست زدم ندارم.
موفق باشید !
مرسی از شما ، ولی من قصد توهین یا چیزی رو نداشتم.
فقط در یک نگاه اولیه به دلیل به این دلیل های سایت بنر ها ~ حرفه ای ترین سایت طراحی بنر ~ طراحی هدر ~ طراحی آرم (http://bannerha.ir) رو انتخاب کرده ام
1. شماره تلفن ثابت
2. طراحی واسه انواع سایت های معروف ( که توی نمونه کارهای اون سایت می تونید ببینید )
3. پشتیبانی از چند طریق
4. و مهم تر از همه این که یه گروه روی بنر کار می کنند
البته در حال حاضر من این سایت رو انتخاب کرده ام. پس لطفا نه به کسی توهین کنید و نه کاره کسی رو زیر سوال ببرید.
هدف این تاپیک دو چیز هست: لطفا خارج از اون جواب ندهید
1. طراحی گیف یا فلش؟
2. از سایتی که برای پروژه ام انتخاب کرده ام آیا تا به حال سفارش داشته اید؟
با تشکر از شما دوستان گرامی
ASPAD.IR
July 12th, 2013, 00:45
بنده نظر شخصیم رو مطرح کردم و به کسی توهین نکردم ، خارج هم جواب ندادم
دلایل انتخاب شما بازهم اشتباهه! شما اصل کار نادیده گرفتید ، مثل اینه که شما هاست بگیرید که پشتیبانیش خوب باشه و گروه و اسم خوبی داشته باشه ولی روزی 20 ساعت Down باشه! خوب معلومه فایده نداره !!
شما اگه بنر فلش بدین حدود 60% آماری که برای بنر شما ثبت میشه و براش پول می دین رو از دست دادین !
مهم ترین موردی که باعث میشه بنر دیده نشه ، عدم وجود فلش پلیر توی خیلی از سیستم هاست
مورد دیگه هم شلوغی خود بنره ، معمولا بنر GiF محصول یا سایت مورد نظر بهتر معرفی می کنه ، چون حاشیه کمتری داره اما بنر فلش به خاطر وجود حاشیه زیاد حواس کاربر رو پرت می کنه. به قول معروف بنر GiF کلیک خور بیشتری داره تا فلش ، البته با وضعیتی که الان داریم می بینیم
شما اگه خیلی براتون مهمه و پروژه بزرگی دارین ، می تونید تست کنید. فکر نمی کنم برای یه پروژه بزرگ هزینه یه بنر فلش یا دادن آگهی توی سایت ها خیلی به حساب بیاد
شما یه تست کن توی یکی از سایت های مبدا 10 روز بنر فلش ، 10 رو GiF بزار و بعد کلیک خورش روز اندازه گیری کن ، اینجوری به نتیجه می رسی
علاوه بر موارد بالا ، گاهی وقت ها دسترسی به بعضی فرمت ها مسدود میشه که فــلَش هم از این قاعده بیرون نیست !
اما GiF تا حالا سابقه نداشته ...
lazer2me
July 12th, 2013, 02:40
بنده نظر شخصیم رو مطرح کردم و به کسی توهین نکردم ، خارج هم جواب ندادم
دلایل انتخاب شما بازهم اشتباهه! شما اصل کار نادیده گرفتید ، مثل اینه که شما هاست بگیرید که پشتیبانیش خوب باشه و گروه و اسم خوبی داشته باشه ولی روزی 20 ساعت Down باشه! خوب معلومه فایده نداره !!
شما اگه بنر فلش بدین حدود 60% آماری که برای بنر شما ثبت میشه و براش پول می دین رو از دست دادین !
مهم ترین موردی که باعث میشه بنر دیده نشه ، عدم وجود فلش پلیر توی خیلی از سیستم هاست
مورد دیگه هم شلوغی خود بنره ، معمولا بنر GiF محصول یا سایت مورد نظر بهتر معرفی می کنه ، چون حاشیه کمتری داره اما بنر فلش به خاطر وجود حاشیه زیاد حواس کاربر رو پرت می کنه. به قول معروف بنر GiF کلیک خور بیشتری داره تا فلش ، البته با وضعیتی که الان داریم می بینیم
شما اگه خیلی براتون مهمه و پروژه بزرگی دارین ، می تونید تست کنید. فکر نمی کنم برای یه پروژه بزرگ هزینه یه بنر فلش یا دادن آگهی توی سایت ها خیلی به حساب بیاد
شما یه تست کن توی یکی از سایت های مبدا 10 روز بنر فلش ، 10 رو GiF بزار و بعد کلیک خورش روز اندازه گیری کن ، اینجوری به نتیجه می رسی
علاوه بر موارد بالا ، گاهی وقت ها دسترسی به بعضی فرمت ها مسدود میشه که فــلَش هم از این قاعده بیرون نیست !
اما GiF تا حالا سابقه نداشته ...
مرسی عزیز ، به زودی با شما نیز تماس خوهم گرفت.
بخاطر اینکه خود طرف مقابل که در موردش صحبت می کنیم حضور ندارن ، پس در مورد کسی قضاوت نکنیم بهتر هست. اگر پست قبلیتون رو ویرایش کنید ممنون میشم
چون من دیروز برای تست همزمان به دو سایت سفارش ارسال کردم و سایت بنرها (bannerha.ir) تقریبا 13 ساعته بنر رو به من تحویل دادند و همینطور حجم بنر مشکل داشت و بعد از ارسال تیکت تقریبا 10 تا 15 دقیقه زمان برد و حجم بنر رو تغییر و برای من ارسال کردند.
و سایت دوم هنوز بنر رو تحویل ندادند. البته تا این لحظه. بعد از تحویل سایت دوم رو نیز معرفی خواهم کرد
بعد از این دو به شما (ASPAD.IR) نیز سفارش خودم رو ارسال می کنم. پس لطفا ، بخاطر اینکه من تاپیک رو ایجاد کردم و شرمنده گروهی نشم پستتون رو ویرایش کنید. ممنونم ازتون
lazer2me
July 12th, 2013, 02:44
در مورد بنر فلش بله ، خوشبختانه در شرکت ، یکی از کارمندان ، تقریبا تخصصی 70درصدی در طراحی فلش دارند. بنام: سعید زارعی
و خود طراح هم این نظر رو دارند که بنر فلش 50 تا 60 درصد از بازدید رو از دست می دهد
interhost
July 12th, 2013, 03:55
بنر گیف بهتره
شاید کسی ادوبی فلش فلایر نراشته باشه نتونه ببینه
mahmoodi.1313
July 29th, 2013, 22:03
بنر گیف همه به راحتی و بدون هیچ نرم افزاری می توانند مشاهده کنند،ولی بنر فلش این گونه نیست
اگرم بنر گیف خواستید اونم فوق حرفه ای به این آدرس بروید که طراحیش خیلی حرفه ایه
...::::: تخفیف ویژه : طراحی حرفه ای بنر 4 هزار تومان ::::... (http://www.webhostingtalk.ir/f160/86971/)
L0cal
July 29th, 2013, 22:48
دوستان طبق جستجو در سایت گوگل به چند سایت طراحی برخورد کردم که مهمترین هاش دو سایت طراحی بود که در زیر بهتون میگم
گروه طراحان بنرها
مابقی سایت ها تقریبا بچه بازی بود تا طراحی :)
چه کسانی پیش این سایت ها تجربه طراحی داشته اند؟
سلام دوست گلم.
در مورد فلش یا گیف بودن باید بگم فلش تقریبا داره از دور خارج میشه و خود شرکت Adobe هم اینو میدونه.
الان گیف خیلی خیلی راحت تر میتونه کارایی فلش رو انجام بده ولی گاهی اوقات با افت گیفیت هم همراه هست که اگر کسی زیاد حرفه ای نباشه به اون مشکل برمیخوره.
در مورد 2 تا سایتی که شما بالا درج کردی واقعا این 2 تا سایت اسم در کردن فقط و قیمت های عجیب و غریبی میدین.
خود من طراحی میکنم بنر گیف ولی واقعیتش دیگه وقت اینو ندارم که بیام سایت بزنم و سفارش بگیرم و از این حرفا به خاطر 4 تا بنر.دوستی اشنایی کسی بود براش میزنیم بره.
خیلی ها مثل خود من هستند که اینطوری کار میکنن بنابراین پیشنهاد من اینه پول تو این دور و زمونه مفت ندین به کسی که کارش زیاد با افراد دیگه فرق نمیکنه خواستین من 2 3 نفر بهتون معرفی میکنم با قیمت خیلی خوب براتون میزنن و نمونه کارهاشونم خیلی خوبه.
موفق باشید.
patoghedoosti
July 31st, 2013, 03:58
با سلام
Esfahan pc | اصفهان پی سی (http://esfahan-pc.ir)
نمونه کار :
http://esfahan-pc.ir/designs/azi5.gif
http://esfahan-pc.ir/designs/azi120.gif