PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی واسه اپلود

dr18
July 10th, 2013, 00:31
دوستان به یه سرور مجازی واسه دانلود و اپلود اطلاعات نیازمندم.
بعلت اینکه تا حالا کار نکردم با vps چند تا سئوال دارم.
1. ایا سرورش باید لینوکس باشه یا ویندوز؟
2. ایا احتیاج به تنظیمات خاصی داره؟ مثلا نصب دایرکت ادمین
3. رمش چقدر باشه کار رو راه میندازه؟

sarinoo
July 10th, 2013, 00:38
سلام
معمولا برای چنین کارهایی از ویندوز استفاده می کنند.
اگر سایت راه نمی اندازید یا هاستینگ نمی کنید ، نیازی به دایرکت ادمین یا ... ندارید.

nginxweb
July 10th, 2013, 00:40
دوست گرامی در سرورهای دانلودی بدلیل درخواستهای زیادی که روی فایل های static هستش باید رم بالایی داشته باشید دستکم 2 گیگا بایت. لینوکس بسیار مناسب تر می باشد.
همچنین روی وب سرور آپاچی باید کانفیگ مختص سایت دانلود اعمال گردد و بهینه سازی شود و جهت حفط کیفیت connection های محدود گردد و سرعت نیز limit شود و تعدادی تنظیم دیگر. در غیر اینصورت در ساعات پر بازدید به مشکل برخواهید خورد

alidini
July 10th, 2013, 00:40
سلام واسه چه کاری میخوای؟ دقیق بگو
اگه هاست دانلود داری باید ویندوز بگیری و با اون آپ و دان کنی ولی اگه برای راه اندازی سایت و اینا میخوای باید لینوکس بگیری و به دلخواه دایرکت ادمین یا یچیز دیگه نصب کنید

hassan5099
July 10th, 2013, 01:06
دوستان به یه سرور مجازی واسه دانلود و اپلود اطلاعات نیازمندم.
بعلت اینکه تا حالا کار نکردم با vps چند تا سئوال دارم.
1. ایا سرورش باید لینوکس باشه یا ویندوز؟
2. ایا احتیاج به تنظیمات خاصی داره؟ مثلا نصب دایرکت ادمین
3. رمش چقدر باشه کار رو راه میندازه؟
سلام
صد در صد لینوکس بهتره از ویندوز
اصلا به سمت ویندوز نرید بعدا به مشکل بر میخورید

sarinoo
July 10th, 2013, 01:39
سلام
صد در صد لینوکس بهتره از ویندوز
اصلا به سمت ویندوز نرید بعدا به مشکل بر میخورید

حسن بنده خدا رو به در و دیوار نزن ، برای دانلود و آپلود چه کسی از لینوکس استفاده می کنه که ایشون بیاد دومیش باشه ، لطفاً اگر اطلاعات کامل ندارید سکوت کنید.خیلی بهتره

hassan5099
July 10th, 2013, 02:34
حسن بنده خدا رو به در و دیوار نزن ، برای دانلود و آپلود چه کسی از لینوکس استفاده می کنه که ایشون بیاد دومیش باشه ، لطفاً اگر اطلاعات کامل ندارید سکوت کنید.خیلی بهتره
دوست عزیز
هاست ویندوز برای سایتهای خوبه که درخواست دانلود آنها کم باشه اگه درخواست بره بالا معمولا با مشکل بر می خورند
ولی برای دانلود های شخصی ویندوز بهتره
دوست عزیز من نظرمو گفتم کسی را مجبور هم نکردم اینکارو بکه

dr18
July 10th, 2013, 09:33
سلام واسه چه کاری میخوای؟ دقیق بگو
اگه هاست دانلود داری باید ویندوز بگیری و با اون آپ و دان کنی ولی اگه برای راه اندازی سایت و اینا میخوای باید لینوکس بگیری و به دلخواه دایرکت ادمین یا یچیز دیگه نصب کنید

من واسه کار وارز میخوام دوست عزیز.

alidini
July 10th, 2013, 09:46
یعنی وب سایت داری؟؟
بنظر من یه وی پی اس لینوکس بگیر برای میزبانی فایل ها و یک وی پی اس ویدنوز برای انتقال فایل های به سرور لینوکس
البته میشه روی سرور ویندوز iis یا زمپ و اینجور چیزا کانفیگ کرد تا سرور مثل هاست دانلود بشه ولی فشار بالاتر باشه این روشی هست که سایت های دانلود موزیک استفاده میکنند