توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در انتخاب سیستم عامل
mostafaecm
July 9th, 2013, 17:05
با سلام خدمت اساتید محترم .
من یه سایت دارم که روزانه بین 15 تا 20 هزار بازدید دارم و از طرفی هم تقریبا بین 150 تا 300 تا بازدید کننده همزمان و انلاین دارم .
حالا من یه vps گرفتم سی پی یو 4 هسته 4 گیگا هرتز - 4 گیگ رم - پورت 1گیگ . حالا می خوام یه سیستم عامل مناسب برای سرور و یه وب پنل مناسب نصب کنم که مصرف منابع کمی داشته باشه تا بتونم سایت رو بالا بیارم .
حالا موندم با این شرایط چی کار میتونم بکنم .
خواهش می کنم منو راهنمایی کنید .
rezaonline.net
July 9th, 2013, 18:57
اگر یک سایت دارید پنل نصب نکنید .
من اوبونتو رو پیشنهاد میکنم .
وبسرور هم آپاچی ، اگر خوب کانفیگ بشه ، خوب جواب میده .
nginxweb
July 9th, 2013, 19:14
دوست گرامی یک OS مناسب مانند centos 6.4 64bit نصب نمایید
سپس با وب سرورهایی که منابع کمی مصرف میکنند مانند nginx-litespeed باید سرور را کانفیگ و تمامی سرویس را بهینه سازی کنید
همین طور از opcode cache مناسب و سازگار با اسکریپتون جهت کاهش منابع و مصرف باید استفاده نمایید
arc1o0
July 9th, 2013, 19:28
سلام
سنت او اس 6.4 نسخه 64 بیتی
دایرکت ادمین - بدون پنل نمی تونید کار کنید و هر روز یک مشکل دارید و در حال ایجاد تاپیک برای رفع مشکل!
موفق باشید
rezaonline.net
July 9th, 2013, 19:58
سلام
سنت او اس 6.4 نسخه 64 بیتی
دایرکت ادمین - بدون پنل نمی تونید کار کنید و هر روز یک مشکل دارید و در حال ایجاد تاپیک برای رفع مشکل!
موفق باشید
والا من که دارم بدون پنل کار میکنم و مشکل چندانی هم دارم .
آپاچی با اوبونتو 64 بیتی سیستم هم یک سیستم فروشگاه دهی هست بدون مشکل داره کار میکنه . (Ram 1)
compiler
July 10th, 2013, 04:08
سلام
سیستم عامل لینوکس Centos 6.4 Minimal نسخه 32 بیتی نصب کنید . حتما از پنل استفاده کنید چون دوستانی که در این انجمن فعالیت میکنند معمولا با شکل کار در کنسول و SSH آشنا هستند . کار شما نیست...
از Webmin یا ISPConfig استفاده کنید . اگر Centos 5.9 نسخه 32 بیتی نصب کنید میتونید از Kloxo استفاده کنید .
rezaonline.net
July 10th, 2013, 04:58
ISPConfig روی اوبونتو جواب میده ، اما فایل منیجر نداره .