ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاموش شدن مداوم وی پی اس به صورت خودکار !!!! (اعصاب واسمون نذاشته)

AriyaDownload
July 9th, 2013, 12:10
سلام
یک وی پی اس با مشخصات زیر اجاره کردیم :

CPU: XEON 8CORE 5GHZ
RAM:6GB DDR3 ECC
HARD:3TB SATA3 RAID 10
PORT:1GBIT
Redstation - UK

روی این وی پی اس iis نصب کردیم و به عنوان هاست دانلود سایت استفاده می کنیم. (فقط همین کار رو انجام میده و استفاده دیگه ای هم از این وی پی اس نمی شه)
چیزی حدود یک ترابایت از هارد هم پر هست.
علت این خاموش شدن های مداوم رو نمی دونم، (تقریبا هر یکی دو ساعت وی پی اس خودکار خاموش می شه)
دوستانی که علت این مشکل رو می دونن ممنون می شم راهنمایی کنن.
همچنین دوستانی که در زمینه کانفیگ iis تخصص دارن، لطفا اطلاع بدن. (می خوام تعداد کانکشن و سرعت دانلود رو برای هر ip محدود کنم و یک سری تنظیمات دیگه برای بهینه سازی iis). در مورد هزینه هم لطفا توی پ خ یا همین تاپیک بفرمایید.
این نمودار زیر رو از طریق vm گرفتم. عکس ها اتچ شد.
ممنون می شم دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن.

AmirHosein
July 9th, 2013, 12:14
ویندوز رجیستر {کرک } شده؟ اگر اره
یه کاری کن برو توی Event Viewer لاگ هارو چک کن حتما دلیلش رو بهت میگه.
در مورد IIS هم چند تا پلاگین واسه نسخه 7 هست این کار رو برات انجام میده توی مخزن خود IIS میتونی پیداشون کنی.

AriyaDownload
July 9th, 2013, 12:26
ویندوز رجیستر {کرک } شده؟ اگر اره
یه کاری کن برو توی Event Viewer لاگ هارو چک کن حتما دلیلش رو بهت میگه.
در مورد IIS هم چند تا پلاگین واسه نسخه 7 هست این کار رو برات انجام میده توی مخزن خود IIS میتونی پیداشون کنی.

فکر کنم ویندوز کرک شده هست.
Event ها رو چک کردم، تا دیروز وقتی خاموش می شد، ثبت می کرد که خاموش شدن توسط user انجام شده. (این user نمی دونم کی هست؟)
عکس رو اتچ کردم.

AmirHosein
July 9th, 2013, 12:30
فکر کنم ویندوز کرک شده هست.
Event ها رو چک کردم، تا دیروز وقتی خاموش می شد، ثبت می کرد که خاموش شدن توسط user انجام شده. (این user نمی دونم کی هست؟)
عکس رو اتچ کردم.
Event Viewer خوب ویندوز سرور رو میگن نه مجازی ساز داخل سیستم عامل بخش administrative tools هستش یا توی ران دستور
%windir%\system32\eventvwr.msc /s رو بزن بررسی کن.

AriyaDownload
July 9th, 2013, 12:37
Event Viewer خوب ویندوز سرور رو میگن نه مجازی ساز داخل سیستم عامل بخش administrative tools هستش یا توی ران دستور
%windir%\system32\eventvwr.msc /s رو بزن بررسی کن.

از راهنماییتون ممنونم :x
تصویر رو اتچ کردم.

پ.ن: همین الان دوباره خاموش شد.

behrooz_iri
July 9th, 2013, 13:10
عزیزم با مدیر سرورت صحبت کن هیچ کس بهتر از اون نمیتونه کمکت کنه

MagicVps.Com
July 9th, 2013, 13:15
احتمال خیلی زیاد مشکل از این هست که کرک نشده یا درست کرک نشده
یکبار دیگر چک کنید ببنید ریجستر شده درست یا نه

AmirHosein
July 9th, 2013, 13:27
از راهنماییتون ممنونم :x
تصویر رو اتچ کردم.

پ.ن: همین الان دوباره خاموش شد.
این رو روی سرور تست کن :
بسته تست کردی
حتما Run As administrator رو بزن + این لاگ چیزیش معلوم نبود کاری رو که گفتم رو تست کن اگر مشکل داشتی دوباره بهم بگو

nikit
July 9th, 2013, 14:01
auto startup مجازی ساز رو چک کن شاید اشتباه روی خاموش شدن اتوماتیک قرار دادی

MahanDev
July 9th, 2013, 14:08
لایسنس ویندوز سرور 2008 بعد از اینکه اکسپایر شود ویندوز خود را به صورت اتوماتیک خاموش میکند هر چند دقیقه
احتمالا به خوبی کرک نشده است یا اصلا کرک نشده است

nikit
July 9th, 2013, 14:27
لایسنس ویندوز سرور 2008 بعد از اینکه اکسپایر شود ویندوز خود را به صورت اتوماتیک خاموش میکند هر چند دقیقه
احتمالا به خوبی کرک نشده است یا اصلا کرک نشده است

لایسنس که تموم میشه توی ویندوز 2008 یه پیغام میاد برای اکتیو ویندوز که دیگه نمیشه وارد ویندوز شد نه خاموش بشه!