ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مشاوره در مورد راه اندازی خدمات سرور مجازی

VPS
July 9th, 2013, 00:58
سلام
انشاا... اگر خدا بخواد میخوایم یک کاری را شروع کنیم که هم دنیا داشته باشه و هم آخرت
تصمیم داریم خدمات سرور مجازی ارایه دهیم با بهترین کیفیت و کمترین هزینه .
قرار است چند نفر از متحصصین همین فروم را جمع کنیم برای کارهای فنی و تحصصی در امر پشتیبانی و سپس سرور های مجازی رو با هزینه ای بسیار اندک در اختیار دیگران قرار دهیم.

حالا برای شروع کار چند تا سوال دارم ممنون میشم که سوالتمو چواب بدین.

1- از آنجایی که می خواهیم هزینه کمترین متحمل هم وطنان بشود. لذا بهتر است هزینه های سرور هم کمتر باشد . برای کمتر شدن هزینه های سرور چه راهکارهایی پیشنهاد میدهید؟

2- برای راه اندازی این کار به چه سروری و با چه مشحصات سخت افزاری نیاز است ؟

3- این سرور را از کجا تهیه کنم که هزینه کمتری متحمل شویم ؟

4- کدام دیتا سنتر ها offer های ویژه با هزینه های کمتر برای این کار ارایه می دهند؟

5- از کدام مجازی ساز استفاده کنیم ؟ که هم راحت تر باشد و هم مشکلی با ارایه امکانات سخت افزاری مازاد نداشته باشد . مثلا به راحتی بتونیم ram , cpu ,hdd سرور مجازی را اضافه کنیم.

6- برای ارایه ip بهتر است از ripe آی پی تهیه کنم و یا از خود دیتاسنتر بگیرم ؟ کدامیک به صرفه تر است ؟

ممنون میشم جواب این سوالات رو بدید و من رو کمک کنید تا بتونیم این کار خیر را به نحو احسنت انجام بدم.

mizbanaval
July 9th, 2013, 01:28
سلام دوست عزیز
نظر شخصی من اینکه اگه قرار هست به قول خودتون با بهترین کیفیت سرویس بدید پس گزینه ی 1 رو تجدید نظر کنید (نظر شخصی)
فعلا روی این گزینه فکر کنید بعد میتونید در مورد گزینه های دیگه تصمیم بگیرید
موارد دیگه رو هم فراموش نکنید مثل: تعداد نیروهای پشتیبانی-فروش- بازاریابی و...
موفق و پیروز باشید

guerillamethod
July 9th, 2013, 02:14
۱. کولوکیشن
۲. می تونید با یک سرور با رم ۸ یا ۱۶ شروع کنید
۳. خوب می توانید از جاهای ارزان مثل fdc تهیه کنید
۴. مطمئن نیستم اینجا اجازه داشته باشم لینک بدم اما یک سرچی بزنید پیدا می کنید
۵. Xen و kvm رایگان هستند
۶. از خود دیتا سنتر

Passport
July 9th, 2013, 02:15
سلام دوست عزیز
نظر شخصی من اینکه اگه قرار هست به قول خودتون با بهترین کیفیت سرویس بدید پس گزینه ی 1 رو تجدید نظر کنید (نظر شخصی)
فعلا روی این گزینه فکر کنید بعد میتونید در مورد گزینه های دیگه تصمیم بگیرید
موارد دیگه رو هم فراموش نکنید مثل: تعداد نیروهای پشتیبانی-فروش- بازاریابی و...
موفق و پیروز باشید
مگر خودتون از سرورهای ارزان رد استیشن استفاده نمیکنید؟
تجربه بدی داشتید؟کیفیت بدی ارائه میکنید؟

mosi_sh
July 9th, 2013, 02:24
پیشنهاد بنده به شما
1- مطابق مطالبی که نوشتید ، ب بسم ا... نیاید یه سرور اختصاصی بگیرید و کلی هزینه کنید هنوز آشنایی و تسلط کامل به مجازی سازها و شناخت انواع دیتا سنترها ندارید خدایی نکرده همون ماه اول با هزینه ای قابل توجه خواسته یا نا خواسته مواجه باشید
2- استفاده از سرویس های نمایندگی با امکانات بالا و دسترسی سریع و کامل شما به سرورهایی که به مشتری ارائه میدید ( یکم تحقیق کنید ، دوستانی هستند که پلن های میزبانی و نمایندگی میدن با پنل اختصاصی مدیریت و دسترسی به تمام سرورها و ساخت و راه اندازی در کمترین زمان ممکن و تحویل سفارش به مشتری و ... )
3- تهیه و تدارک سرور و کلاً خدماتی که کاربر پسند باشه من میبینم خیلی ها مشکل abuse دارن چه سرویس دهنده و چه خریداران حدالمقدور تهیه سروریس های Warez و کلاً از اروپا چون پینگ کمتری دارن و بعضاً کیفیت و قیمتی بهتر
4- ایجاد یک وب سایت با قالبی حرفه ای که تمام نیازهای مراجعه کننده رو بر طرف کنه ( ترجیحاً یک دامین بین الملل و کوتاه ) ! و از همه مهمتر استفاده از اسکریپت های معروف و آشنا برای مشتریان جهت سفارش ، برسی و دسترسی به سفارش و ارتباط با شما
5- تلاش برای ایجاد سیستم پشتیبانی سریع با توجه به خواسته های مشتریان و اتفاقات احتمالی ( چیزی که اکثر منتقدان اعلام میکنن )
6- بالا نگهداشتن کیفیت سرورها بعضاً مشاهده میشه دوستانی با دستکاری و تغییراتی در سرور (( اورسل و ... )) چنان سرور ایجاد میکنن که کلاً مشتری قید پول و سرورو میزنه ! اگه دوست دارید 1 ماهه بیشتر فعالیت کنید همیشه کیفیت سرورهارو بالا نگهدارید و در صورتی میزان قابل توجهی یوزر و سرور مجازی ایجاد شد نسبت به خرید جدید و امکانات جدید اقدام نمایید
7- تحویل سفارش در کمترین زمان قابل تصور مشتری صبر و حوصله نداره! پول رو پرداخت کرد دقیقاً مثل یک سوپر مارکت منتظر جنسش میمونه اما متعارف ، بعضی موارد دیده شده سرویس 48 ساعت و تا 72 و بیشتر زمان تلف شده که سرویس به مشتری تحویل شده
این موارد به فکرم میرسید که عنوان کردم امیدوارم نظر شمارو جلب کرده باشه ( موفق و پیروز باشید )

websazha
July 9th, 2013, 13:06
سلام
انشاا... اگر خدا بخواد میخوایم یک کاری را شروع کنیم که هم دنیا داشته باشه و هم آخرت
تصمیم داریم خدمات سرور مجازی ارایه دهیم با بهترین کیفیت و کمترین هزینه .
قرار است چند نفر از متحصصین همین فروم را جمع کنیم برای کارهای فنی و تحصصی در امر پشتیبانی و سپس سرور های مجازی رو با هزینه ای بسیار اندک در اختیار دیگران قرار دهیم.

حالا برای شروع کار چند تا سوال دارم ممنون میشم که سوالتمو چواب بدین.

1- از آنجایی که می خواهیم هزینه کمترین متحمل هم وطنان بشود. لذا بهتر است هزینه های سرور هم کمتر باشد . برای کمتر شدن هزینه های سرور چه راهکارهایی پیشنهاد میدهید؟

2- برای راه اندازی این کار به چه سروری و با چه مشحصات سخت افزاری نیاز است ؟

3- این سرور را از کجا تهیه کنم که هزینه کمتری متحمل شویم ؟

4- کدام دیتا سنتر ها offer های ویژه با هزینه های کمتر برای این کار ارایه می دهند؟

5- از کدام مجازی ساز استفاده کنیم ؟ که هم راحت تر باشد و هم مشکلی با ارایه امکانات سخت افزاری مازاد نداشته باشد . مثلا به راحتی بتونیم ram , cpu ,hdd سرور مجازی را اضافه کنیم.

6- برای ارایه ip بهتر است از ripe آی پی تهیه کنم و یا از خود دیتاسنتر بگیرم ؟ کدامیک به صرفه تر است ؟

ممنون میشم جواب این سوالات رو بدید و من رو کمک کنید تا بتونیم این کار خیر را به نحو احسنت انجام بدم.

با سلام خدمت شما دوست عزیز و آرزوی موفقیت در تجارتی که پیش گرفته اید.
ابتدا پاسخ های سوالات شما دهم و سپس توجیهاتی که شخصی بوده از وضعیت بازار دارم ارائه می دهم خدمت شما امید است که موجب کمک باشد.

پ-1-سرور کم هزینه باید به سمت سرور های با مشخصات بالا + دیتاسنتر هار ارزان بروید که تعداد ای پی بالا بر روی پورت مناسب + سخت افزار بالا می دهند اما آیا این دیتاسنتر ها در کنار کیفیت مناسب نیاز کاربران برطرف می کنند؟آیا مشکلاتی همچون ابیوز می توانید کنترل پورت کنید.

پ-2-برای اینکه بتوانید هزینه تا جای ممکن کم باشد بهتر سرور با مشخصات بالا بگیرید تا بتوانید تعداد سرور بیشتری ایجاد کنید که سرشکن شود و هزینه هر سرور تمام شده کمتر شود.به نظر شخصی بنده دیگر فقط باید سه سمت 2 پردازنده + 48 گیگابایت به بالا + 4 هارد به بالا باشید.
(چرا 2 پردازنده ؟ چون بازار شما ایران هست و مصرف ایرانی ها اکثریت مشهود هست نباز به سرور با پردازش بالا دارید /رم هم شما می خواهیم رم اختصاصی ارائه دهید پس ملزم هستند 48 و یا بیشتر از ایت میزان در نظر بگیرید / پورت سرور باید 10 و یا 1 فول دوبلکس باشد حتما(+پهنای باند پرمیوم کیفیت در نظر بگیرید)با پورت 1 اشتراک که در حداکثر 40-50 می دهد نمی توان تعداد سرور ها زیاد کرد.تعداد هارد نیز به این دلیل که را رید 10 کنید در جهت داشتن بک آپ و آسایش بالای کابران بابت بک آپ دیتا و افزایش چشم گیر سرعت Iops اگر هم نخواهید رید کنید واقعا هر هارد نباید بیش از 15-17 سرور مجازی بسته به نوع سیستم عامل و نوع مصرف ایجاد کرد که کاربران دچار تاخیر در زمان و افت و نارضایتی شود.)

پ-3-سرور از دیتاسنتر های مختلفی می توانید تهیه کنید ولی آیا این هزینه کمتر موجبات فروش با قیمت پایین در کنار حس اطمینان و ماندگاری برای کاربران فراهم می کند؟
بر فرض کمپانی فرانسوی OVH از دیتاسنتر کانادا خود هزینه ای پی 1 بار دریافت می کند اما زمانی که اسپم و هک .و ... داشته باشید گاها بدون اینکه منتقل کرده باشند زمانی که سفارش آی پی جدید می دهد می بینید که پاسخ می دهند که آی پی نخواهیم داد اسپم داشته اید!ویا سرور در حالت دریافت بک آپ قرار می دهند که فقط بک آپ بگیرید بدون اخظار واقعا وجود داشته است!اگر می توانید مدیریت پورت کنید و 100% جلوگیری کنید از اسپم بفرمایید OVH واقعا بی نهایت با کیفیت بالای پورت و کیفیت همراه هست.و یا رداستیشن با آفرهای مناسب اما فقط کوچ چاره ی هزینه بعد از 6 ماه برای اقلب می کند.به سمت دیتاسنتر بروید که اگر ابیوز داشتید ترمنیت نکنید ابیور داشتید ساپورت همکاری کنید قوانین کشور سخت گیرانه نباشد تورن ت مشکلی نباشد کاربران تورن ت زیاد دارند کپی رایت مشکلی نباشد پهنای باند کم نباشد.پیشنهاداتی که می توانم به شما بدهم در به شرظ کنترل پورت اسپم و تورند ( ovh ca - ovh fr - leaseweb - caro - uk2 - caro )

پ-4-توصیه شخصی بنده ماندگاری در یک دریتاسنتر هست بدترین کار جابه جایی سرور از این آفر به آفر دیگر هست که هم کاربر خواهد رنجید و هم شما دردسر خوب هست آفر های تخفیف 3-6 ماه استفاده کنید اما به فکر این باشید آیا بعد از 3 ماه هزینه سرور می توانید پرداخت کنید و یا خیر قصد ترک سرور و آفر جدید و یا دیتاسنتر ارزان تری هستید کاربران شرکتی که مادام در حال کوچ هست نخواهند پسندید.+اینکه شما به جای افزایش سرور ها و جذب مشتری بیشتر در هر جا به جایی بر اساس تعداد سرور ها حداقل 1-2 هفته درگیر جابجایی خواهید شد.
پ-5-مجازی ساز که واضح هست برای شما VMware مناسب هست و شکی دراین مورد نکنید زمانی که خواستید خیلی حرفه و تمامی منابع 100% اختصاصی کار کنید به مجازی ساز های دیگر فکر کنید.
پ-6-اگر بتوانید مستقیم از RIpe خرید کنید به صرفه تر هست فقط یک هزینه اولیه برای کاربران جدید خواهد گرفت که 2000یورو هست که اگر بخواهید تجارت پایدار داشته باشد و هزینه بزرگ ابتدا کنید اما قوی شروع کنید مناسب تر هست.اما قبل تهیه با دیتاسنتر برگزینه مکاتبه کنید آیا قبول می کنند آی پی ها و یا خیر.

-موفق باشید و هیچ زمان فراموش نکنید کاربر شاید ابتدا برای قیمت پایین جذب شود اما بعد با پشتیبانی + کیفیت بالا هست که ماندگار خواهد شد و شرط تجارت پایدار ماندگاری و وفاداری کاربران.