ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چجوری آدرس سایتو از توی دیتا بس عوض کنم؟

SajjadM2
July 8th, 2013, 21:34
سلام من یک بک آپ بالا آوردم اما میره تو آدرس قبلی حالا چجوری آدرس سایتو از دیتا بس عوض کنم یک توضیح بدین تشکر

Yas-Host
July 8th, 2013, 22:04
با سلام
وارد phpmyadmin بشید سپس وارد دیتابیس وردپرس خودتون شید و به تیبل wp_options برید سپس ادرس رو میبینید گزینه edit رو بزنید و ادرس رو عوض کنید سپس GO رو بزنید
..........

موفق باشید

PayamResun.Ir
July 8th, 2013, 22:10
با سلام
برای تغییر آدرس می تونید از قسمت "تنظیمات" > "همگانی " هم آدرس سایت رو عوض کنید و احتیاجی نیست حتما از phpmyadmin وارد بشین و تغییراتی که دوست خوبمون فرمودن رو انجام بدین...
موفق و پیروز باشید

Yas-Host
July 8th, 2013, 22:54
جناب!
ایشون الان نمیتونن وارد مدیرت بشن که همچین کاری انجام بدن !
به همین دلیل اینو گفتم!

موفق باشید.

hamidreza_s
July 8th, 2013, 23:00
باسلام
بستگی به سیستم سایت داره. نوع سیستم سایت را مشخص نمایید بهتر میتوان راهنمایی نمود. ولی در کل اگر نمونه ای از یک سامانه مدیریت محتوا باشد قطعاً راهکاری در قسمت مدیریت دارد.
موفق باشید.

mohammad50
July 8th, 2013, 23:11
باسلام
بستگی به سیستم سایت داره. نوع سیستم سایت را مشخص نمایید بهتر میتوان راهنمایی نمود. ولی در کل اگر نمونه ای از یک سامانه مدیریت محتوا باشد قطعاً راهکاری در قسمت مدیریت دارد.
موفق باشید.
در بخش وردپرس موضوعشون رو ارسال کردن ...

mohammad50
July 8th, 2013, 23:13
اگر میخواهید کلا تمام لینک ها رو عوض کنید بهتره ماژول search & replace رو نصب کنید به آسانی هر کلمه یا آدرسی رو میتونید جایگزین کنید ... فقط این تغییر ها غیر قابل بازگشت هست با احتیاج انجام بدید

babelirani
July 9th, 2013, 00:07
اگر میخواهید کلا تمام لینک ها رو عوض کنید بهتره ماژول search & replace رو نصب کنید به آسانی هر کلمه یا آدرسی رو میتونید جایگزین کنید ... فقط این تغییر ها غیر قابل بازگشت هست با احتیاج انجام بدید

ایشون نمیتونه بره توی پنل ادمین هااااااااااااااا

عزیز از همون روش که کاربر Yas-Host (http://www.webhostingtalk.ir/member/61464/)گفتن استفاده کنید

parsianweb
July 9th, 2013, 00:19
از phpmyadmin دامنتون رو سرچ کنید و دامنه جدید رو وارد کنید.
سایت وردپرسی نام دامنه در دو تیبیل ذخیره میشه.

hamidreza_s
July 9th, 2013, 00:27
سلام من یک بک آپ بالا آوردم اما میره تو آدرس قبلی حالا چجوری آدرس سایتو از دیتا بس عوض کنم یک توضیح بدین تشکر
این بک آپ چطوریه؟ SQL داره دیگه؟ خوب میتونید اونو در یک ویرایشگر مثل N++ باز کنی و find/replace انجام بدی. و بعد اونو import کنی.