ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اکسپرس لیچ - استخدام مدیر سرور

Mr_Parham
July 8th, 2013, 13:38
سلام

چند وقتی بود دنبال یک نفر که بتونه سرور های ما رو مدیریت کنه میگشتیم و از اونجایی که هنوز کسی رو پیدا نکردیم گفتم اینجا تاپیک بزنم شاید علاقه مند باشند کاربر ها که با ما کار کنند. به تمام سرور های اکسپرس لیچ دسترسی روت خواهد داشت، در حال حاضر 5 سرور میباشد که تا اخر ماه 8 سرور خواهد شد (به غیر از سرور اصلی که دیتابیس روی اون قرار داره)، دقت داشته باشید که روی این سرور ها فقط یک بار کانفیگ درست باید انجام بشود و بعد از اون فقط نگه داری از سرور ها هست اگر مشکلی باشد، روی پورت 80 باید Apache نصب بشه برای آپلود فایل ها و روی پورت 81 وبسرور دیگری برای دانلود فایل ها، دقت داشته باشید که ترافیک اکسپرس لیچ حدود 700 تا 800 ترابایت در ماه هست که روی این سرور ها به صورت نامساوی تقسیم میشه (وقتی فایل آپلود میشه کسی نمیدونه چند تا دانلود خواهد داشت برای همین لود روی سرور ها نامساوی هست همیشه). افرادی که علاقه مند هستند لطفا موارد زیر رو برای ما ارسال کنند

1- رزومه ی کاری
2- ساعاتی که میتونند در روز دسترسی به اینترنت داشته باشند
3- اطلاعات تماس کامل از فرد و یا شرکتی که قبل از ما با اون ها کار کردید یا در حال کار هستید
4- از چه وبسروری روی پورت 81 میخواهید استفاده کنید
5- حقوقی که فکر میکنید باید به شما پرداخت بشه

همه ی موارد رو لطفا به ایمیل زیر ارسال کنید

Parham [at] Expressleech.com

پ ن - از اونجایی که من ایران نیستم مصاحبه به صورت اینترنتی انجام خواهد شد و یا در صورت لزوم در دفتری در تهران
پ ن - ما از اسکریپت Xfilesharing استفاده میکنیم که با Cgi نوشته شده پس اگز اطلاعاتی در مورد این هم دارید لطفا به رزومه ی کاریتون اضافه کنید
پ ن - سن برای ما مهم نیست، شما اگر 10 سالتون هم باشه ولی بتونید کار ما رو انجام بدید ما حقوق همون فرد 40 ساله که 10 سال تجربه ی کاری داره رو به شما میدیم!

با تشکر
پرهام

Mr_Parham
July 9th, 2013, 13:24
دوستان لطفا پ خ ندهند، فقط همون ايميل

Sent from my iPhone using Tapatalk

nginxweb
July 9th, 2013, 13:26
در صورت نیاز به هرگونه کانفیگ حرفه ای با وب سرورهای متناسب بصورت تخصصی در خدمت هستیم

Mr_Parham
July 9th, 2013, 13:29
در صورت نیاز به هرگونه کانفیگ حرفه ای با وب سرورهای متناسب بصورت تخصصی در خدمت هستیم

من ديروز چهار بار سعي كردم با شما تماس بگيرم ولي تلفن همراهتون خاموش بود!

Sent from my iPhone using Tapatalk

OnlineServer
July 10th, 2013, 22:54
فایل رزومه ارسال شد

VPS
July 11th, 2013, 04:31
سلام
یک سری به این تاپیک بزنید فکر می کنم جوابتون روگرفته باشید.
http://www.webhostingtalk.ir/f41/85245/
هم رزومه شون موجوده و هم تحصصاشون - فکر کنم ایشون بدردتون بخورند.

اکثر همکاران هم با ایشون کار کردند و از تخصص و تعهد شون راضی بوده اند.

DjMohsen
July 15th, 2013, 17:06
درود اگه کسی پیدا نکردید من هستم.
بخش پشتیبانی آنتی ***** (http://www.antifilter.in) <> (فیلترشکن معروف (آنتی فیلتر (http://www.antifilter.in)

دقیق به صورت تخصصی خواسته تون رو بگید اگه در حد توان باشه کمک می کنم.

Mr_Parham
October 13th, 2013, 15:54
از اونجایی که کسی با اطلاعات کافی نتونستیم پیدا کنیم با شرکت HugeServer داریم الان کار میکنیم که قبلا هم کار کردیم و کارشون خوب هست (برای خیلی از ایرانی های عزیز گران هست ولی مطمئن باشید کارشون خوبه).