ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجرا اتوماتیک فایل

ppscoir
July 8th, 2013, 12:29
با سلام
من یک فایل batch دارم که با اجراش یک خط به فایل system32/driver/etc/hosts اضافه میکنه
آیا امکانش هست زمانی که کاربر از سایت ما دیدن میکنه بدون اینکه لینک دانلودی نشون بده چنین کدی اجرا کنه و در فایل hosts جایگزین کنه
سایت هایی مثل فیسبوک و گوگل و یوتیوب اینکار کردن

paraserver.net
July 8th, 2013, 14:15
روی سیستم کاربر 100 درصد این امکان نیست
تا جایی که بنده میدونم دسترسی صفحه اجرا شده در مرورگر تنها به کوکی هاست

ppscoir
July 8th, 2013, 14:42
پس چطوری سایت های مثل یوتیوب اینکار کردن

صفحات زیر هستن ولی من متوجه نمیشم
Creating a CAB File (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/3h8ff753%28v=vs.80%29.aspx)
Running a Batch File with ProcessBuilder | Java Creed (http://www.javacreed.com/running-a-batch-file-with-processbuilder/)

hamidreza_s
July 8th, 2013, 21:58
باسلام
یک سوال رو بهتره پاسخ بدی قبل از اینکه پاسخ سوالت رو بدیم. و اینکه آیا میدونی فایل hosts چیه و به چه درد میخوره؟ میخوای در اون تغییر بدی که چی بشه؟ همینطوری آدم تو ویندوز خودش نمیتونه تغییر بشه چه برسه به واسطه مرورگر وب. تغییرش بده ببین میتونی ذخیره کنی؟!!!(البته ممکنه UAC غیر فعال ایرادی نداشته باشه)
البته بزار جواب سوالتو بدم. میدونی Flash Player ActiveX چطوری نصب میشه. فکر میکنم مشابه همون تکنولوژی باشه. یعنی اینکه اینها براساس بسته های امضای دیجیتال شده اجرا میشوند. یعنی شما باید برنامه ات رو امضای دیجیتال کنی.
موفق باشی...

ppscoir
July 9th, 2013, 00:33
بله اطلاع دقیق دارم فایل hosts چیست
امکانش هست توضیح بیشتری بدهید

_mahdi_
July 9th, 2013, 19:45
با سلام

با ویندوز کار نکردم ولی اگر اسکریپت سایت با زبان php نوشته شده، توی فایل index.php که مخاطب در ورود به سایت به صورت پیشفرض باز میشه، میتونید با استفاده از تابع system() و exec() دستورات مربوط به dos رو اجرا کنید و خروجی رو دریافت کنید.

ppscoir
July 9th, 2013, 20:57
الان من می خوام این کد اضافه بشه

echo 0.0.0.0 um04>>%windir%\System32\drivers\etc\hosts

hamidreza_s
August 10th, 2013, 16:28
با سلام

با ویندوز کار نکردم ولی اگر اسکریپت سایت با زبان php نوشته شده، توی فایل index.php که مخاطب در ورود به سایت به صورت پیشفرض باز میشه، میتونید با استفاده از تابع system() و exec() دستورات مربوط به dos رو اجرا کنید و خروجی رو دریافت کنید.

چنین امکانی وجود ندارد این دستوراتی که گفتید روی سرور اجرا میشود و تغییرات را بروی سرور اعمال میکند نه کاربر.

بایدسازوکاری برای اجرا دستور بر روی سیستم کاربر پیدا کرد.
و در مجموع بعید میدونم که اینکار صورت بگیره. من هم تا حالا ندیدم سایتی انکارو انجام بده و معمولا در کرک نرم افزارها برای جلوگیری از دسترسی برنامه به سایت نرم افزار برای چک کردن صحت و سقم لایسنس استفاده شده است.
جستجویی هم که انجام داده اید درست است یعنی با ویژوال بیسیک برنامه ای از نوع activex مینویسید و بصورت cab تبدیل میکنید. و با امضای دیجیتال هم امضا میکنید و میزارید روی سایتتون به همین راحتی. بعد بازدید کننده وقتی وارد سایت شما شد یک پیغام مبنی برا اینکه این سایت میخواد یه برنامه نصب کنه میبینه که با اطلاعات فلان امضا هم شده است. کاربر وقتی تایید کند بسته فایل cab دانلود و نصب میگردد که عملیات نصب شامل تغییر در فایل hosts خواهد بود. یعنی یک دستور نوشتن در فایل با ویژوال بیسیک.
البته فکر میکنم برای امضای دیجیتال باید هزینه کنید. البته بدون امضا هم میشه ولی کاربر با توجه به تنظیمات امنیتی مرورگر خود میتواند نصب یا عدم نصب را تایید یا رد کند. و بالطبع با توجه به اینکه امضا نداره احتمال رد و اصلا رد کلی توسط مرورگر کاربر زیاده.
در مورد مرورگری چون فایرفاکس باید پلاگین بنویسید.
موفق باشید.

ppscoir
August 10th, 2013, 20:33
خوب شما چنین کاری میتونید بکنید