توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : worldstream ؟
mohammad8711
July 8th, 2013, 10:09
سلام
کسی از دوستان تجربه کار با worldstream.nl رو داره ؟
کیفیت پورت 1 این دیتاسنتر چطور هست؟ سرعت دانلود روی سرور به 60-70 میرسه ؟
کیفیت سخت افزار (مخصوصا هارد دیسک) چطور ؟
توی بعضی فروم های خارجی گفته بودند با فایل های کپی رایت دار مشکلی ندارند ، این موضوع صحت داره؟
با تشکر
hassan5099
July 8th, 2013, 11:06
سلام
سرور هاش عالیه از همه نظر
من قبلا باهاش کار کردم
mohammad8711
July 9th, 2013, 12:47
سلام
سرور هاش عالیه از همه نظر
من قبلا باهاش کار کردم
ممنون از نظر شما
یعنی فقط همین دوستمون با این دیتاسنتر کار کرده ؟ :)
دوستانی که تجربه کار با این دیتاسنتر رو دارند لطفا نظر بدید، مخصوصا در مورد پورت گیگابیت این دیتاسنتر
HugeServer
July 9th, 2013, 13:06
Search : worldstream
hadi2002
July 9th, 2013, 13:42
سلام
نزدیک یکسال هست ازش سرور گرفتم نسبت به قیمتش خیلی خوبه و سرعت دانلودش هم راضی کننده است. در مورد فایل های کپی رایت کاری باهاتون ندارند ولی اگه شکایت داشته باشن بهتون اخطار میدن که پاک کنید البته این تجربه شخصی من بود
موفق باشید
sahosseini2005
July 9th, 2013, 15:22
با توجه به گذشته خوب هست
حال نمی دانم
hassan5099
July 10th, 2013, 00:12
ممنون از نظر شما
یعنی فقط همین دوستمون با این دیتاسنتر کار کرده ؟ :)
دوستانی که تجربه کار با این دیتاسنتر رو دارند لطفا نظر بدید، مخصوصا در مورد پورت گیگابیت این دیتاسنتر
پورتش عالیه
فقط ای پی کم میدن برای مجازی سازی
m3hdi
July 10th, 2013, 00:20
سلام
کسی از دوستان تجربه کار با worldstream.nl رو داره ؟
کیفیت پورت 1 این دیتاسنتر چطور هست؟ سرعت دانلود روی سرور به 60-70 میرسه ؟
کیفیت سخت افزار (مخصوصا هارد دیسک) چطور ؟
توی بعضی فروم های خارجی گفته بودند با فایل های کپی رایت دار مشکلی ندارند ، این موضوع صحت داره؟
با تشکر
1- بستگی به عوامل زیادی دارد
2-نرمال
3-صحت ندارد
compiler
July 10th, 2013, 04:00
دیتاسنتر خوبیست نسبت به قیمت
روی سرور های ویژه و ارزان که معمولا از پردازنده های AMD قدیمی استفاده میکنه مجموعا 8 آی پی ارائه میشه و سایر سرور ها 16 آی پی که به دلیل محدودیت های RIPE در اروپا هست
پورت گیگ اشتراکیش بد نیست ولی قابل مقایسه با مثلا Redstation نیست...شخصا در هیچ زمانی نتونستم بیشتر از 25 مگابایت بر ثانیه از سایتی مثل مایکروسافت دانلود داشته باشم .
ابیوز هاشون سخت گیرانه نیست و معمولا چند ساعت (فکر میکنم 8 ساعت) وقت میدن . بعد از اون هم آی پی نال روت میشه
پشتیبانیشون خیلی ضعیفه . در ساعات نیمه شب تا صبح ایران تقریبا به هیچ ایمیلی برای پشتیبانی پاسخ نمیدن مگر موارد خیلی ساده . ما درخواست تعویض هارد دادیم رسما 12 ساعت زمان برد تا تازه پاسخ دادن . یک هارد وسترن هم سوخت در سرور ما...
پینگ تایم نسبت به ایران در آخرین سروری که گرفتیم عالی بود و معمولا زیر 140 ms بود...روی سرور دیگری که داشتیم و AMD هم بود پینگ تایم بالاتر بود که دلیلش رو نفهمیدیم . همه آی پی هایی که رو 2 سرور داشتیم تو این رنج بود 217.23.8
اگر میکروتیک یا ویندوز 2003 بدون مدیریت پورت نصب کنید در کمتر از 24 ساعت ابیوز دریافت خواید کرد . اسپم رو به هر شکلی قبول ندارن و ابیوز قطعی خواهد بود
سرور های خوبشون خیلی گرونه و بهتره از سایر DC ها تهیه کنید ولی سرور های آفر ویژه میصرفه...
و بزرگ ترین ایراد اینکه هر ip رو 2 یورو باهاتون حساب میکنن که خیلی گرون میشه . هر ای پی نزدیک 9 هزار تومان . در ضمن آی پی دونه ای فروخته میشه و از این لحاظ با سایر DC ها فرق داره
ساپورتشون از طریق ایمیله و تیکتینگ ندارند
پنل جدیدشون هم با همه پیشرفت ها هنوز ناقصه و هنوز حتی امکان ریستارت هم توش اکتیو نشده (تا 2ماه پیش که نشده بود) این پنل کلا 3 ماه نیست جایگزین قبلی شده
نکته مثبتش پنهای باند 50 ترابایتی روی بیشتر سرور ها است
موفق باشید
mohammad8711
July 10th, 2013, 14:55
دیتاسنتر خوبیست نسبت به قیمت
روی سرور های ویژه و ارزان که معمولا از پردازنده های AMD قدیمی استفاده میکنه مجموعا 8 آی پی ارائه میشه و سایر سرور ها 16 آی پی که به دلیل محدودیت های RIPE در اروپا هست
پورت گیگ اشتراکیش بد نیست ولی قابل مقایسه با مثلا Redstation نیست...شخصا در هیچ زمانی نتونستم بیشتر از 25 مگابایت بر ثانیه از سایتی مثل مایکروسافت دانلود داشته باشم .
ابیوز هاشون سخت گیرانه نیست و معمولا چند ساعت (فکر میکنم 8 ساعت) وقت میدن . بعد از اون هم آی پی نال روت میشه
پشتیبانیشون خیلی ضعیفه . در ساعات نیمه شب تا صبح ایران تقریبا به هیچ ایمیلی برای پشتیبانی پاسخ نمیدن مگر موارد خیلی ساده . ما درخواست تعویض هارد دادیم رسما 12 ساعت زمان برد تا تازه پاسخ دادن . یک هارد وسترن هم سوخت در سرور ما...
پینگ تایم نسبت به ایران در آخرین سروری که گرفتیم عالی بود و معمولا زیر 140 ms بود...روی سرور دیگری که داشتیم و AMD هم بود پینگ تایم بالاتر بود که دلیلش رو نفهمیدیم . همه آی پی هایی که رو 2 سرور داشتیم تو این رنج بود 217.23.8
اگر میکروتیک یا ویندوز 2003 بدون مدیریت پورت نصب کنید در کمتر از 24 ساعت ابیوز دریافت خواید کرد . اسپم رو به هر شکلی قبول ندارن و ابیوز قطعی خواهد بود
سرور های خوبشون خیلی گرونه و بهتره از سایر DC ها تهیه کنید ولی سرور های آفر ویژه میصرفه...
و بزرگ ترین ایراد اینکه هر ip رو 2 یورو باهاتون حساب میکنن که خیلی گرون میشه . هر ای پی نزدیک 9 هزار تومان . در ضمن آی پی دونه ای فروخته میشه و از این لحاظ با سایر DC ها فرق داره
ساپورتشون از طریق ایمیله و تیکتینگ ندارند
پنل جدیدشون هم با همه پیشرفت ها هنوز ناقصه و هنوز حتی امکان ریستارت هم توش اکتیو نشده (تا 2ماه پیش که نشده بود) این پنل کلا 3 ماه نیست جایگزین قبلی شده
نکته مثبتش پنهای باند 50 ترابایتی روی بیشتر سرور ها است
موفق باشید
ممنون بابت توضیحات کامل شما
چون روی سرور مجازی ساز نصب نمی کنم نیازی به آی پی اضافی ندارم
در مورد پورت هم بیشتر از سرورهای اروپایی (مخصوصا هلند و فرانسه) دانلود/آپلود دارم و و سرعت دانلود از سرورهای آمریکایی اصلا برام مهم نیست ، با سرورهای leaseweb و ovh تست نکردید سرعت رو ؟ اگر از این سرورها حدود 50-60 مگ دانلود و حداقل 30 مگابایت درثانیه آپلود داشته باشه پورتش برای من مناسب خواهد بود
شما remote reboot رو خریداری کرده بودید که اکتیور نشده بود؟ چون 2.5 یورو باید بابتش پرداخت کنید
در مورد مالیات ، شما مالیات 21 درصدی رو هم پرداخت کردید؟ یا اینکه فقط خریدارانی که ساکن اروپا هستند باید مالیات رو پرداخت کنند؟
با تشکر
mohammad8711
July 11th, 2013, 14:35
بلاخره یک سرور از این دیتاسنتر تهیه کردم
حدودا 2 ساعت بعد از پرداخت سرور رو تحویل دادند
انتظار نداشتم سرعت پورتش تا این اندازه خوب باشه! به جرات می تونم بگم پورتش از leaseweb بهتره (البته با سرورهای امریکایی تست نکردم سرعتش رو)
پنل کاربری هم امکانات مناسبی داره، ریبوت/روشن/ خاموش ، پهنای باند مصرفی، نصب مجدد سیستم عامل، بلاک کردن آی پی ها ، محدود کردن پورت و ...
سخت افزارش رو هنوز تست نکردم ، ولی بنظر میرسه کیفیت هارد دیسک هم مناسب باشه
البته همونطور که دوستان گفتند سیستم تیکتینگ نداره و پشتیبانی از طریق ایمیل و تلفن انجام میشه
liveserver
July 16th, 2013, 22:25
همانطور که دوستان عرض کردند.. نسبت به قیمت از کیفیت مناسبی برخوردارند ولی نمیشه گفت عالی هستند.