ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی بزرگترین دیتا سنتر دنیا - شرکت بزرگ ovh فرانسه

arc1o0
July 7th, 2013, 22:29
با سلام

امروز می خوام بزرگ ترین دیتا سنتر دنیا رو به شما معرفی کنم، البته بسیاری از بزرگواران مطلع هستند و صرفا جهت اطلاع سایر عزیزان تاپیک رو زدم.

یک کلیپ عالی براتون میزارم از بزرگ ترین دیتا سنتر دنیا شرکت OVH کبیر که واقعا به دیدنش می ارزه و پیشنهاد می دم از دستش ندید! موسیقی متنش که حرف نداره!

بزرگترین شرکت دیتا سنتری دنیا یعنی OVH یک سری افتخارات داره که براتون لیست می کنم:

1- اولین و قدیمی ترین پروایدر اینترنت در اروپا

2- 120 هزار سرور فیزیکی فعال

3- 8 ملیون کاربر فعال

4- 8 دیتا سنتر بزرگ

5- 15 تامبن کننده پهنای باند پشتیبان

6- 2000 Gbps پهنای باند اختصاصی در اروپا و با احتساب دیتا سنتر کانادا مجموعا 8000 گیگا بیت پر سکند!

7- جدید ترین و بزرگترین دیتا سنتر کانادا با ظرفیت 360 هزار سرور فیزیکی اختصاصی

8- استفاده از انرژی برق آبی و پاک برای تامین الکتریسیته مورد نیاز ( نشان دهنده اهمیت محیط زیست) + 2 تامین کننده پشتیبان

9- 36 برج مجزا برای میزبانی سرور ها هر کدام با ظرفیت 10000 سرور که مجموعا 360,000 سرور را شامل می شود.

10 - خنک سازی با آب سرد و جریان هوای تصفیه شده ( مکانیسم کولر آب خودمون)

و اما لینک دانلود کلیپ:

http://net-co.ir/r/files/www.Netiran.co_The_worlds_largest_data_center_www. Net-co.ir.mp4

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f10/14203-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-ovh-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87-13732128995430_2logo-ovh-fai-600x409-jpg

دوستان گرامی در صورت تمایل به تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید

با سپاس
موفق باشید

milad221
July 7th, 2013, 23:06
اول باید تشکر کنم بابت اطلاع رسانی
اینشالا شما که دارید با این دیتاسنتر کار میکنید قرار نیست که ماجرا مبین پارسیان پیش بیاد؟
سوال بعدی که داشتم این دیتاسنتر که ای پی های از همه نوع کشور میده هر پک ای پی چند ای پی قابل استفاده هستن؟
ماکسیمم ای پی که میتونن رو هر سرور ارائه کنن چند ای پی هست؟
ایا این دیتاسنتر پورت که ارائه میده بصورت اختصاصی هست یا شیر شده؟
با توجه به اینکه با ایرانیا مشکل دارن اطمینانی برای پیش نیامدن مشکل هست؟
کیفیت سخت افزار و شبکه در چه حدی هست؟
این ای پی هایی که قرار مثلا از کانادا سرور داشته باشی یک سایت مثل گوگل رو باز کنیم اخر ادرس به .ca ختم میشه ؟
سوال بعدی هم که هنوز باید در این سرور ها با مک ادرس کار کرد؟
تشکر از شما

arc1o0
July 7th, 2013, 23:09
اول باید تشکر کنم بابت اطلاع رسانی
اینشالا شما که دارید با این دیتاسنتر کار میکنید قرار نیست که ماجرا مبین پارسیان پیش بیاد؟
سوال بعدی که داشتم این دیتاسنتر که ای پی های از همه نوع کشور میده هر پک ای پی چند ای پی قابل استفاده هستن؟
ماکسیمم ای پی که میتونن رو هر سرور ارائه کنن چند ای پی هست؟
ایا این دیتاسنتر پورت که ارائه میده بصورت اختصاصی هست یا شیر شده؟
با توجه به اینکه با ایرانیا مشکل دارن اطمینانی برای پیش نیامدن مشکل هست؟
کیفیت سخت افزار و شبکه در چه حدی هست؟
این ای پی هایی که قرار مثلا از کانادا سرور داشته باشی یک سایت مثل گوگل رو باز کنیم اخر ادرس به .ca ختم میشه ؟
سوال بعدی هم که هنوز باید در این سرور ها با مک ادرس کار کرد؟
تشکر از شما

با سلام

ممنون از شما دوست عزیز

تمامی سوالات شما در تاپیک فروش ما توضیح داده شده است

لطفا این 2-3 صفحه رو بررسی کنید - مخصوصا پست اول و عکس های ضمیمه

اگر باز هم سوالی بود که بی پاسخ ماند در همان تاپیک فروش بپرسید

http://www.webhostingtalk.ir/f11/84893/

با تشکر
موفق باشید.

besthosti.com
July 7th, 2013, 23:36
با سلام لطفا به معنی کلمه بزرگترین دقت کنید . اول گوگل است سپس فیس بوک است .دیتاسنتر او وی اچ بعد از این دو قرار دارد .

arc1o0
July 7th, 2013, 23:54
با سلام لطفا به معنی کلمه بزرگترین دقت کنید . اول گوگل است سپس فیس بوک است .دیتاسنتر او وی اچ بعد از این دو قرار دارد .

سلام

بر اساس کدام منبع صحبت می کنید شما!؟

آمار شما مربوط به ژانویه 2012 هست دوست عزیز نه الان

در حال حاضر با راه اندازی شعبه کانادا این دیتا سنتر به به صدر جدول اومده!

حالا باید یکی یکی توضیح بدیم!

delta
July 8th, 2013, 00:05
سلام

بر اساس کدام منبع صحبت می کنید شما!؟

آمار شما مربوط به ژانویه 2012 هست دوست عزیز نه الان

در حال حاضر با راه اندازی شعبه کانادا این دیتا سنتر به به صدر جدول اومده!

حالا باید یکی یکی توضیح بدیم!

کسی که پست معرفی میزنه هم خوبی هاشو میگه هم بدیهاشو.. ...خیلی دوستان هم اینجا ازش دل خوشی ندارند حتی خود من واقعا ازش ناراضی هستم.. اگر لطف کنید معایبش رو هم بگید دوستان در جریان باشند ممنون میشیم..
اگر قراره با یک شعبه کانادا گوگل تو دیتاسنتر عقب بیفته بهتره خودکشی کنند.. یادمه یکی میگفت نصف دیتاسنترهای گوگل به علت جاسوسی بودن و داشتن اطلاعات مخفی هست!! خدا داند و بس البته به شخصه با منطق هم جور در میاد.. کسی که بتونه اینترنت رو با بالون بفرسته دنیا رو بگیره ؟...... اینا که واسش آب خوردنه...

AmirHosein
July 8th, 2013, 00:17
ممنون میشم منبعی که اعلام میکنه OVH بزرگ ترین دیتاسنتر دنیا هست رو داخل تاپیک قرار بدید دوست دارم منبع انگلیسی رو مطالعه کنم جستوجو کردم چیزی پیدا نکردم +به نظرم حرف Delta درسته یه corporation مثل گوگل که تا چند وقت دیگه خودش تامین کننده پهنای باند میشه اگر اشتباه نکنم سرویس فایبر دور از ذهن نیست که بزرگ ترین مرکز داده دنیا نباشه و یه دیتاسنتری مثل OVH بیاد مدعی بشه واسش و در جواب بخشی که گفتید
حالا باید یکی یکی توضیح بدیم! کسی شما رو مجبور نکرده به کسی پاسخ بدید وقتی تاپیکی رو باز میکنید و چیزی رو اطلاع رسانی میکنید باید منابع لازم هم ذکر کنید وگرنه من میتونم بیام ادعا کنم دیتاسنتر تبیان نور بزرگ ترین دیتاسنتر دنیا هست! امیدوارم از صحبت های من ناراحت نشده باشید صرفا میگم قصد ایجاد حاشیه ندارم و همون طور که گفتم کنجکاوم لینک منبع خارجی رو بدونم همین :)

arc1o0
July 8th, 2013, 00:41
کسی که پست معرفی میزنه هم خوبی هاشو میگه هم بدیهاشو.. ...خیلی دوستان هم اینجا ازش دل خوشی ندارند حتی خود من واقعا ازش ناراضی هستم.. اگر لطف کنید معایبش رو هم بگید دوستان در جریان باشند ممنون میشیم..
اگر قراره با یک شعبه کانادا گوگل تو دیتاسنتر عقب بیفته بهتره خودکشی کنند.. یادمه یکی میگفت نصف دیتاسنترهای گوگل به علت جاسوسی بودن و داشتن اطلاعات مخفی هست!! خدا داند و بس البته به شخصه با منطق هم جور در میاد.. کسی که بتونه اینترنت رو با بالون بفرسته دنیا رو بگیره ؟...... اینا که واسش آب خوردنه...

سلام دوست عزیز

بزرگی یا کوچکی که ربطی به خوبی و بدی داره؟

من کجا گفتم که این دیتا سنتر خوبه که شما از بدیاش جواب مید؟

اگه بخوایم بگیم بزرگترین ساختمون دنیا فلانه باید بگیم حیف که کولر نداره؟ مقیاس بزرگی و کوجکی نه خوبی و بدی

منظور از بزرگی هم تعاریف زیادی میشه کرد! مثل همون آمار بیکارای کشور!

موفق باشید

Passport
July 8th, 2013, 00:56
پس Equinix و Google کشک هستن که OVH بزرگترین دیتاسنتر باشه؟
منبعی که این حرف زدید قرار بدید یا فقط قصد طرفداری از دیتاسنتری داشتید که چند روزی هست که ازش سرور بفروش میرسونید؟

arc1o0
July 8th, 2013, 01:32
ممنون میشم منبعی که اعلام میکنه OVH بزرگ ترین دیتاسنتر دنیا هست رو داخل تاپیک قرار بدید دوست دارم منبع انگلیسی رو مطالعه کنم جستوجو کردم چیزی پیدا نکردم +به نظرم حرف Delta درسته یه corporation مثل گوگل که تا چند وقت دیگه خودش تامین کننده پهنای باند میشه اگر اشتباه نکنم سرویس فایبر دور از ذهن نیست که بزرگ ترین مرکز داده دنیا نباشه و یه دیتاسنتری مثل OVH بیاد مدعی بشه واسش و در جواب بخشی که گفتید کسی شما رو مجبور نکرده به کسی پاسخ بدید وقتی تاپیکی رو باز میکنید و چیزی رو اطلاع رسانی میکنید باید منابع لازم هم ذکر کنید وگرنه من میتونم بیام ادعا کنم دیتاسنتر تبیان نور بزرگ ترین دیتاسنتر دنیا هست! امیدوارم از صحبت های من ناراحت نشده باشید صرفا میگم قصد ایجاد حاشیه ندارم و همون طور که گفتم کنجکاوم لینک منبع خارجی رو بدونم همین :)

سلام

شما خودتون استادید من چی بگم

منبع لینک کلیپی هستش که تو سایت ایرلند دیتا سنتر قرار داده شده و با عنوان The Word's Largest Data Center

سایت ایرلند مختض کاربران انگلیسی زبانی است که ساکن انگلستان نیستند - شامل کانادا و ایرند و امریکا و استرالیا و کاربران ثالثی که سایت اختصاصی ندارند!

اکثر کشور ها سایت اختصاصی دارند و دامنه IR این شرکت نیز توسط شرکت فراسو برای آقای بهنام ثبت شده که در حال مذاکره برای انتقال امتیاز به شرکت خودمون هستیم.

من چند تا میل به سایت اصلی زدم و بعد از چند روز گفتند که با ایمیل support@ovh.ie در ارتباط باشید.

کلیپ در سایت ی و ت یوب قرار داشت که من برای راحتی کار دوستان لیچ کردم رو سایت خودمون

OVH has arrived in North America - OVH (http://www.ovh.ie/dedicated_servers/usa_order_beta.xml)

BHS DC in 3 min - OVH Forum (http://forum.ovh.co.uk/showthread.php?t=6157)

تاریخ پست رو هم دقت کنید!

کسی شما رو مجبور نکرده به کسی پاسخ بدید وقتی تاپیکی رو باز میکنید و چیزی رو اطلاع رسانی میکنید باید منابع لازم هم ذکر کنید

بله حق با شماست، من اون لحظه با چند نفر که این مطلب رو قبول نداشتند بحث کرده بودم یک مقدار ...

ماشاالله دوستان انقدر محکم صحبت می کنند که آدم به خودش شک می کنه !

اف بی و گوگل رو که نمیشه دیتا سنتر دونست اینا بهترین و بزرگترین سازمان های جاسـوسـی آمریکا هستند که علنا دارن از بودجه دولت برای ارائه خدمات ج ا س و س ی استفاده می کنند.

یک بار دیگر کلیپ رو با دقت ببینید

دیتا سنتر داره ادعا می کنه که 120000 تا سرور فیزیکی فعال داره - 360000 تا ( احتمالا ظرفیت ) تو کاناده داره که حد اقل 30-40 هزار تاش تو این یک سال فعال شده
ادعا داره 8 ملیون یور فعال داره

دوستان یک بار دیگر کلیپ رو ببینید شاید عینک بد بینی رو یک تکانی دادید.

http://net-co.ir/r/files/www.Netiran.co_The_worlds_largest_data_center_www. Net-co.ir.mp4

یا حق

arc1o0
July 8th, 2013, 01:55
پس Equinix و Google کشک هستن که OVH بزرگترین دیتاسنتر باشه؟
منبعی که این حرف زدید قرار بدید یا فقط قصد طرفداری از دیتاسنتری داشتید که چند روزی هست که ازش سرور بفروش میرسونید؟

و علیکم السلام!

ما که با کسی دعوا نداریم، یک مطلبی رو عنوان کردیم درست بود که هیچ، غلط هم بود معذرت خواهی می کنیم، اما شما چی حرفتون رو پس می گیرید>؟

بر فرض که تمام مطالبی که عنوان شده اشتباه باشد

گوگل و امثالهم رو که نمی شه دیتا سنتر فرض کرد هرکی سرورش زیاده که نمیشه گفت در رتبه اوله // شما پول داری ان تا سرور بگیر بیا رتبه اول؟!

دیتا سنتر باید به صورت عمومی خدمات بده ،و با کاربر صفر کیلومتر سرو کله بزنه - والا ما دیدیم نمی تونیم با کاربران تازه کار کنار بیایم، عطا رو ب لقا بخشیدیم و سرور مجازی رو جم کردیم و اومدیم سمت اختصاصی

بعد از چند ماه تحقیق و بررسی دیدیم که بهترین جا همین دیتا سنتره به 1001 دلیل که توضیح بدم تاپیک میریزه به هم و اینجاست که ما هم حق رو زیر پا گذاشتیم!

مرد مومن انصاف هم خوب چیزیه! ما که همه چیز رو داریم رک و راست به همه میگیم و چپ و راست شفاف سازی می کنیم و ...

دوست من ما چند روز نیست که تو این شاخه هستیم! ما هاستینگ رو از سال 89 شروع کردیم و یک سری مشکلات پیش اومد که یک مدت وقفه ایجاد شد سرویس ها رو به یکی از عزیزان در همین انجمن منتقل کردیم.

ظاهرا افرادی هستند که از فعالیت ما ضرر می بینند و دارن دست به تخریب می زنند.

اما ما به همه به چشم یک رفیق نگاه می کنیم نه یک رقیب.

یا حق

TARIMEHR
July 8th, 2013, 02:02
مشکل ovh که نمیشه ساده از کنارش رد شد پشتیبانی ضعیفش هست

arc1o0
July 8th, 2013, 02:24
مشکل ovh که نمیشه ساده از کنارش رد شد پشتیبانی ضعیفش هست

با سلام

بله بنده حرف شما رو قبول دارم و اونم هم به دلیل تعداد کم نیرو هاش هست که با 120000 سرور فعالشون همخوانی نداره

و یه مدته برای جبران این نقص شروع به جذب نیرو کردن !!

JOBS - OVH (http://www.ovh.com/jobs)

JOBS - OVH (http://www.ovh.com/jobs/uk.xml)

zigma4000
July 8th, 2013, 02:35
Ovh شعبه آمریکا پاسخ گویی بسیار خوبی داره. تلفنی هم بدون دریافت هزینه پاسخگو هستن !

delta
July 8th, 2013, 03:09
منم نگفتم که شما دارید خوبی و بدی یک دیتاسنتر رو میگید؟ حرف شما کاملا تبلیغاتی ovh بود.. گفتم شما که دارید باهاش کار میکنید بدی های این دیتاسنتر رو بگید دوستان آشنا بشن..
دیتاسنتر هم معنیش این نیست که کسی که سرور میفروشه فقط دیتاسنتره.. خیلی دیتاسنترها مثل گوگل سرورهاشون خصوصی هست و به کسی ممکنه نفروشند. اما اسمش بالاخره دیتاسنتر هست!!
شما عنوان زدید بزرگترین دیتاسنتر دنیا ovh که این اصلا از نظر حرف اشتباهه..شاید بشه گفت یکی از بزرگترین دیتاسنترهای بزرگ دنیا یا یکی از بزرگترین فروشندگان سرور دنیا اما واژه بزرگترین دیتاسنتر دنیا کلا اشتباه هست.اینا خودشون رو بکشن به گردامثال گوگل نمیرسن... کلیپ رو هم بیخیال بشید تبلیغات همیشه همینطوری هست...

peyman0742
July 8th, 2013, 06:16
بله از بدی هاش یک زمانی هاردهای آشغالیش بودن که الان وضعیت بهتر شد
سی پی یو های آشغالی که ارتقا پیدا کرد و به روز شدند ( هتزنر چه زمانی می خواد ارتقا پیدا کنه خدا میدونه :)) )
پورت اشتراکیش بود که الان باز هم بهتر شده
ترافیکش بود که نامحدودش کردند بلاخره
سروراش هم همیشه سوپرمایکرو بودند این هم خوب امتیازه
آیپی ها که خوبه رایگان میده البته نمیشه گفت رایگان به هر حال ماهی 20 دلار باید پرداخت کرد ولی بازم به صرفه هست
قیمتاش مناسبه
100% باید بر روی پورت ها مدیریت داشت و الا کلات پسه معرکه اس
بهترین دیتاسنتر از نظر کیفیت به هیچ عنوان نیست ولی فکر کنم بیشترین فروش رو داشته باشه به خاطر قیمت هاش عجیبه برام دیگه ddr2 چیه که هنوز استفاده می کنه به شدت از کار کردن با سرورهاش لذت میبرم
همون پارسیان که اون بساط رو هم پیاده کرد یک کار مفید انجام داد اونم نحوه مدیریت پورت توی این دیتاسنتر بود که خدا از این بابت خیرش بده من 8 ماه کار کردم بدون ابیوز 3 ماه قبلشم از علی میرزایی سرور از همین ovh می گرفتم
که بعضی اوقات ابیوز هم برام میومد.

arc1o0
July 8th, 2013, 10:39
منم نگفتم که شما دارید خوبی و بدی یک دیتاسنتر رو میگید؟ حرف شما کاملا تبلیغاتی ovh بود.. گفتم شما که دارید باهاش کار میکنید بدی های این دیتاسنتر رو بگید دوستان آشنا بشن..
دیتاسنتر هم معنیش این نیست که کسی که سرور میفروشه فقط دیتاسنتره.. خیلی دیتاسنترها مثل گوگل سرورهاشون خصوصی هست و به کسی ممکنه نفروشند. اما اسمش بالاخره دیتاسنتر هست!!
شما عنوان زدید بزرگترین دیتاسنتر دنیا ovh که این اصلا از نظر حرف اشتباهه..شاید بشه گفت یکی از بزرگترین دیتاسنترهای بزرگ دنیا یا یکی از بزرگترین فروشندگان سرور دنیا اما واژه بزرگترین دیتاسنتر دنیا کلا اشتباه هست.اینا خودشون رو بکشن به گردامثال گوگل نمیرسن... کلیپ رو هم بیخیال بشید تبلیغات همیشه همینطوری هست...

خوش انصاف

اگه ما از لیزوب سرور میدادیم و این پست رو میزدیم باز هم می گفتید که حرف تبلیغاتیه؟

رعایت قوانین انجمن اساس کار ماست! بدی های دیتا سنتر رو در تاپیک ما بپرسید عرض کنم خدمتتون

هر مجموعه ای قوانین خاص خودش رو داره و وقتی شما می خواید با اون مجموعه کار کنید باید تابع قوانین باشید ، مشکلاتی که شما و سایر دوستان ادعا می کنند کاملا به دلیل نقض قوانین پیش اومده!

حتی همین انجمن که الان سورس شده ، با کوچکترین نقض قانون حساب شما مسدود میشه

وقتی یه شرکت با این عظمت همچین ادعایی می کنه ، اونم تو دقیق ترین کشور دنیا از نظر رسیدگی قضایی دیگه ...

خلاصه شما نمی خوای قبول کنی قبول نکن، یک مقدار سایشون رو بررسی کن

یا حق

arc1o0
July 24th, 2013, 15:04
HPC in the Cloud: OVH.com Unveils World's Largest Green Data Center (http://www.hpcinthecloud.com/hpccloud/2013-01-17/ovh.com_unveils_world_s_largest_green_data_center. html)

OVH: The world's largest data center [video] - LowEndTalk (http://lowendtalk.com/discussion/3229/ovh-the-world-s-largest-data-center-video)

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f10/14454-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-ovh-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87-ovh-ir-png (http://ovh.ir)

hassan5099
July 27th, 2013, 04:35
سرورهاش خویه من قبلا داشتم
مشکلش اینه که با ما ایرانی ها مشکل داره

irnahost.ir
July 27th, 2013, 11:30
Top Web Hosting Providers by market share and response time | 200Please.com (http://www.200please.com/hosting)

arc1o0
October 28th, 2013, 11:26
Top Web Hosting Providers by market share and response time | 200Please.com (http://www.200please.com/hosting)

Top Largest and Emerging Web Hosting Providers!Sorted by Number of Domains

iran-data.net
November 8th, 2013, 19:25
ovh واقعا خوب بود ولی الان چند وقته که سرور های خوبشو نمیبینیم :ي

arc1o0
November 8th, 2013, 20:44
ovh واقعا خوب بود ولی الان چند وقته که سرور های خوبشو نمیبینیم :ي

سلام

اختیار دارید، از چه نظر دیکه نمی بینید؟

هنوز هم خوبه، به شرط این که شما برای کارایی هزینه کنید،

فرانسه تا 2-3 هفته دیگه فروش شروع میشه

کانادا هم که سرور 8 گیگ رو دارن 29$ میدن

iran-data.net
November 8th, 2013, 20:46
این موضوع سرور های فرنسشو نمیدونستم من که منتظرم تا امد خبرم کنید 2 تا 256 می خوام

arc1o0
November 8th, 2013, 20:56
این موضوع سرور های فرنسشو نمیدونستم من که منتظرم تا امد خبرم کنید 2 تا 256 می خوام

256 کانادا قابل سفارش هستش

با 256 آی پی رایگان;)

iran-data.net
November 8th, 2013, 21:00
256 کانادا قابل سفارش هستش

با 256 آی پی رایگان;) لینک بدید وضعیت سرور و پولشو ببینم :ي

arc1o0
November 8th, 2013, 21:06
لینک بدید وضعیت سرور و پولشو ببینم :ي

بعضی یا ببینن سریع ریپورت می دن ، به جرم آفر در بخش غیر از فروش ...:66:

تشریف بیارید به تاپیک زیر در خدمتتون هستیم

http://www.webhostingtalk.ir/f11/95667/