iman-rajabi
July 5th, 2013, 22:43
سلام دوستان خوبم میخواستم تجربه خریدم در یک سایت و به شما بدم تا شما دوستان دچار مشکل من نشید
من از ایشون هاست خریدم گفتن هاستم پر بازدید و سرور اختصاصی هست من هم ساده و بدون تحقیقات از ایشون هاست خریدم هاست پر بازدید !
گفتن سرور اختصاصی هست و من 12 سال دارم هاستنینگ کار میکنم که معلوم شد 3 ماه هم فعالیت ندارن
بهشون تاکید کردم اگه سایت به دلیل بازدید ساس شد باید پولو بدی گفتن ما تا یک هفته بدون دلیل پول و بر میگردونیم شما اگه حتی روزه 29 هم ساس شدی پولتو میدم
ولی متاسفانه بعد از گذشت 10 ساعت سایت من ساسبند شد به دلیل بازدید زیاد
و ایشون نه هاسته منو باز کردن نه پوله منو دادن منو ایگنور کردن و منو از سایتشون حذف کردن
ایشون سرورشونم اختصاصی نبود و از سرور ایران نمایندگی داشتن
پوله من ارزشی نداشت اینو نوشتم تا دیگران مثله من نشن
از مدیران خواهش دارم پاک نکنید تا دیگران مشکل منو پیدا نکنن وگرنه پوله یک ماه سرویس من چیزی نبود
با تشکر از مدیران که پاک نمیکنند تا دیگران دچار مشکل من نشن
ادرس سایتشون : highwebserver.com
من از ایشون هاست خریدم گفتن هاستم پر بازدید و سرور اختصاصی هست من هم ساده و بدون تحقیقات از ایشون هاست خریدم هاست پر بازدید !
گفتن سرور اختصاصی هست و من 12 سال دارم هاستنینگ کار میکنم که معلوم شد 3 ماه هم فعالیت ندارن
بهشون تاکید کردم اگه سایت به دلیل بازدید ساس شد باید پولو بدی گفتن ما تا یک هفته بدون دلیل پول و بر میگردونیم شما اگه حتی روزه 29 هم ساس شدی پولتو میدم
ولی متاسفانه بعد از گذشت 10 ساعت سایت من ساسبند شد به دلیل بازدید زیاد
و ایشون نه هاسته منو باز کردن نه پوله منو دادن منو ایگنور کردن و منو از سایتشون حذف کردن
ایشون سرورشونم اختصاصی نبود و از سرور ایران نمایندگی داشتن
پوله من ارزشی نداشت اینو نوشتم تا دیگران مثله من نشن
از مدیران خواهش دارم پاک نکنید تا دیگران مشکل منو پیدا نکنن وگرنه پوله یک ماه سرویس من چیزی نبود
با تشکر از مدیران که پاک نمیکنند تا دیگران دچار مشکل من نشن
ادرس سایتشون : highwebserver.com