PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی رداستیشن d7-330

eneah
July 5th, 2013, 21:35
سلام
خیلی عجله دارم
لطفا قیمت هر پوند و همچنین زمان تحویل هم رو اعلام کنید
قیمت همون 69 پوند
wanener
July 5th, 2013, 21:39
سلام
از طریق پورتال کاربران با ما در تماس باشید

portal.rasanegar.com

eneah
July 5th, 2013, 22:03
سلام
از طریق پورتال کاربران با ما در تماس باشید

portal.rasanegar.com
هر پوند رو چند حساب میکنید ؟

shingo
July 5th, 2013, 22:24
با سلام

هزینه سرور 69.99 پوند هست یعنی همان 70 پوند

هزینه نهایی 385 هزار تومان تخویل 2 ساعت

با احترام

wanener
July 5th, 2013, 23:41
سلام
دوست من شما بعد از کلی توضیحات که برای شما دادیم و مشخص کردیم سروی که الان دارید اختصاصی نیست

سوال میکنید آیا این سرور اختصاصی است !؟
پاسخ هم دایدم و عرض کردیم این موضوع قابل تشخیص است که سک سرو راختصاصی است یا خیر ! راه ساده آن کارت شبکه و سخت تر آن .......

نارحت نشوید اما این رفتار شما که بعد از بیشتر از 45 دقیقه توضیح در خصوص انواع سوالات شما از سرو رگرفته تا چت روم ! طلبکار هم می شوید انگیزه را برای هرگونه پاسخ گویی بعدی به شما و دیگران کم می کنید !
گرچه ما به ارج گذاشتن به مشتریان و همکاران خود همانند گذشته ادامه میدهیم !

موفق باشید

eneah
July 6th, 2013, 00:19
سلام
دوست من شما بعد از کلی توضیحات که برای شما دادیم و مشخص کردیم سروی که الان دارید اختصاصی نیست

سوال میکنید آیا این سرور اختصاصی است !؟
پاسخ هم دایدم و عرض کردیم این موضوع قابل تشخیص است که سک سرو راختصاصی است یا خیر ! راه ساده آن کارت شبکه و سخت تر آن .......

نارحت نشوید اما این رفتار شما که بعد از بیشتر از 45 دقیقه توضیح در خصوص انواع سوالات شما از سرو رگرفته تا چت روم ! طلبکار هم می شوید انگیزه را برای هرگونه پاسخ گویی بعدی به شما و دیگران کم می کنید !
گرچه ما به ارج گذاشتن به مشتریان و همکاران خود همانند گذشته ادامه میدهیم !

موفق باشید

والا من سوال میپرسم شما میگی حروقت خواستی بخری توضیح میدم !!!
خوب اگه نمیخواستم بخرم مریض بودم صبح تا شب بیام این انجمن دنبال سرور و مردمو سرکار بزارم !
اصلا برخوردتون با مشتری خوب نیست اصلا این پستی که زدین خیلی توهین آمیزه شما که همینارو تو یاهو گفتین نیازی بود تو پست درخواست سروری که ایجاد کردم اعلام کنید !

arc1o0
July 6th, 2013, 00:46
سلام
شما این سرور رو درست بررسی کنید - اگر واقعا برای چت روم می خواهید شما حتی نمی تونید از نصف پورت 100 استفاده کنید!!!

مثل اینه که بار نیسان دارید - ولی تریلی کرایه کنید!!

Fiche serveur dédié SP 32G SSD - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/sp_32g_ssd.xml)

تست سرعت پورت در تاپیک امضا موجوده 12.4 یعنی دقیقا برابر توان اسمی و تئوری پورت !

شما هاست دانلود ندارید که دنبال پورت 1000 هستید!

هارد دیسک ها هم که محصول ویژه بهترین شرکت دنیا یعنی اینتل هستش! نه سامسونگ و بوق و اینا! 2x 120G

Intel® SSD 320 Series (http://www.intel.com/content/www/us/en/solid-state-drives/solid-state-drives-320-series.html)

قیمت هم که مفته! 70 یورو - آی پی هم که گفتید نمی خواید -

************************************************** *************************************

اگر خیر اصرار دارید پورت 1 باشه - 2تا هارد 160 SSD اینتل + پورت 1 نامحدود با RAM: 64 Go DDR3 ECC

Fiche serveur dédié professionnel EG 64G SSD 2013 - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/eg_64g_ssd.xml)

ما هم که ماه اول فروش ویژه داریم و سودی دریافت نمیشه! حتی اگر راضی نبودین و ماه بعد هم تمدید نکردین ، 1 ریال به ما سودی نرسیده!

نتیجه این که کیفیت واقعا راضی کننده هستش!

موفق باشید

eneah
July 6th, 2013, 01:00
سلام
شما این سرور رو درست بررسی کنید - اگر واقعا برای چت روم می خواهید شما حتی نمی تونید از نصف پورت 100 استفاده کنید!!!

مثل اینه که بار نیسان دارید - ولی تریلی کرایه کنید!!

Fiche serveur dédié SP 32G SSD - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/sp_32g_ssd.xml)

تست سرعت پورت در تاپیک امضا موجوده 12.4 یعنی دقیقا برابر توان اسمی و تئوری پورت !

شما هاست دانلود ندارید که دنبال پورت 1000 هستید!

هارد دیسک ها هم که محصول ویژه بهترین شرکت دنیا یعنی اینتل هستش! نه سامسونگ و بوق و اینا! 2x 120G

Intel® SSD 320 Series (http://www.intel.com/content/www/us/en/solid-state-drives/solid-state-drives-320-series.html)

قیمت هم که مفته! 70 یورو - آی پی هم که گفتید نمی خواید -

************************************************** *************************************

اگر خیر اصرار دارید پورت 1 باشه - 2تا هارد 160 SSD اینتل + پورت 1 نامحدود با RAM: 64 Go DDR3 ECC

Fiche serveur dédié professionnel EG 64G SSD 2013 - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/eg_64g_ssd.xml)

ما هم که ماه اول فروش ویژه داریم و سودی دریافت نمیشه! حتی اگر راضی نبودین و ماه بعد هم تمدید نکردین ، 1 ریال به ما سودی نرسیده!

نتیجه این که کیفیت واقعا راضی کننده هستش!

موفق باشید

از لحاظ سخت افزاری و قیمت ها تقریبا یکی هستن 50 هزار فرق داره که پورت 1 گیگ انگلستان جبران کرده !!!
من برای چت روم میخوام سرعت بالا خیلی برام مهمه خیلی

eneah
July 6th, 2013, 01:25
دوستان برای اسکریپت چت فرانسه بهتره یا انگلستان ؟

onogh
July 6th, 2013, 01:34
با سلام
به سخت افزار ربط دارنه نه مکان شما دیگه چرا ؟

arc1o0
July 6th, 2013, 01:36
فکر کنم ایشون منظورش دیتا سنتره

wanener
July 6th, 2013, 02:03
فکر کنم ایشون منظورش دیتا سنتره

ایشون خودشون هم نمیدونن چی میخوان !
بعد از یک ساعت قصه گفتن می فرمایند لیلی مرده یا زن !

ضمنا هارد 320 اینتل رده پائین ترین هارد اس اس دی در میان هارد های اینتل و همچنین در مقابل هارد های 820 سامسونگ هست

لطفا فقط برای فروش اطلاعات غلط را القا نکنید !

ایشون دوست دارند پورت 1 بگیرند و پردازنده dual xeon e7-2870 با 256 گیگ رم که 400 یوزر چت روم رو که 500 تاش با یک پردازنده 3470 و پورت 10 داره پشتیبانی میشه میزبانی کنند !
من فوق العاده از ایشون ناراحت هستم چون واقعا آدم رو نسبت به ارزش قائل شدن برای افراد و وقت گذاشتن ناامید میکنند ! ( حتمای نباید کسی چیزی بخره تا راهنمایی بگیره ! اما قدری انصاف هم خوبه ! )

arc1o0
July 6th, 2013, 02:16
فکر نمی کنم مقایسه اینتل با سامسونگ صحیح باشد!! غیاس مع الفارغ است

من نمی دونم بین شما چی گذشته و نمی تونم نظری بدم در این زمینه

یا حق

wanener
July 6th, 2013, 02:27
سلام

گرچه برای این بنده خدا فرقی آنچنان هم نداره ! چون سرور اختصاصی میخوان بگیرن و این مقدار دیتاریت ندارن ! سرور مجازی که نمی خواهند به جای سرور مجازی به ایشون بفروشند !

اما عزیز چرا فکر میکنید سامسونگ در صنعت حافظه مخصوصا اس اس دی ضعیفتر عملکرده ! چون OVH برای این رده سرورها 320 ارائه میکنه ؟

شما بر اساس برند سرویس ارائه میکنید ؟ و کاری به پرفورمنس چارت ها ندارید ؟

اگر اطلاعات درستی در خصوص محصول ندارید لازم نیست بدون آشنایی دفاع نا آگاهانه کنید

سامسونگ یکی از سردمداران صنعت حافظه و احتمال همه سرورهایی که در OVH ارائه میکنید هم دارای رم هایی با چیپست های سامسونگ و یا شرکتهای همکار و تحقیق مسترک زیر مجموعه سامسونگ هستند
AnandTech | Bench - SSD (http://www.anandtech.com/bench/SSD/260)

Intel 320:
240/200MB/s
22.5k / 33k IOPS

Samsung 830:
520/320MB/s
80K / 30K IOPS

فاصله خیلی زیادیه نه ؟ مخصوصا در IOPS ؟

چیزی هم بین بنده و ایشون نگذشته ! من کاری به سفارش ندارم فقط توضیح دادم که همکاران بدونن ایشون دقیقا چی نیاز دارند !

arc1o0
July 6th, 2013, 02:58
ممنونم دوست عزیز از زاهنمایی تون

ما که هرچی تو ایران مارک سم سونگ گرفتیم مزخرف در اومد از دی وی دی رایتر بگیر تا گوشی و لپ تاپ و لباس شویی و ... هیچ کدوم 1 سال بیشتر از گارانتی کار نکرد!

کلا نظر مثبتی به مارکش ندارم - دقیقا مثل لوازم چینی هستش - فکر می کنید چرا قیمتش انقدر پایینه ؟ جای محصولات با کیفیت ژاپنی رو تو دنیا گرفت ؟ چون کیفیت پایینه! قیمت هم پایینه و عوام هم دنبال جنس ارزون هستند!

صحبت شما صحیح اما وقتی پورت 100 هست دیتا ریت 1گیگ هم باشه بدرد نمی خوره که

در ضمن برند کمه مگه؟ چرا مردم میرن دنبال برند ؟ چون دنبال کیفیت هستند - دنبال ضریب اطمینان بالا هستند

از نظر من هارد هر سرور مهمترین قطعه اون سرور هستش - حتی مهم تر از پردازنده !

چون کلیه زحمات و فعالیت های شما روی هارده

من شخصا ترجیح میدم با یک بنز کهنه برم مسافرت دور تا با یک پراید نو!

eneah
July 6th, 2013, 11:55
با سلام
به سخت افزار ربط دارنه نه مکان شما دیگه چرا ؟
فکر نمیکنم همش به سخت افزار برگرده تجربه نشون داده که برای اسکریپت چت روم مسافت و پینگ خیلی مهمه
برای من که تهران هستم فرانسه پینگ بهتری داره !

eneah
July 6th, 2013, 12:03
ایشون خودشون هم نمیدونن چی میخوان !
بعد از یک ساعت قصه گفتن می فرمایند لیلی مرده یا زن !

ضمنا هارد 320 اینتل رده پائین ترین هارد اس اس دی در میان هارد های اینتل و همچنین در مقابل هارد های 820 سامسونگ هست

لطفا فقط برای فروش اطلاعات غلط را القا نکنید !

ایشون دوست دارند پورت 1 بگیرند و پردازنده dual xeon e7-2870 با 256 گیگ رم که 400 یوزر چت روم رو که 500 تاش با یک پردازنده 3470 و پورت 10 داره پشتیبانی میشه میزبانی کنند !
من فوق العاده از ایشون ناراحت هستم چون واقعا آدم رو نسبت به ارزش قائل شدن برای افراد و وقت گذاشتن ناامید میکنند ! ( حتمای نباید کسی چیزی بخره تا راهنمایی بگیره ! اما قدری انصاف هم خوبه ! )
آقا این حرفا چیه خجالت داره
دلیل اصلی اینکه من از شما خریداری نکردم
اخلاق توند
رفتار نامناسب
ساپورت ضعیف ( من تو یاهو یک پیام میدادم برای دریافت پاسخت 10 بار بوز در مدت 30 دقیقه میزدم آخرشم با بداخلاقی جواب میگرفتم)
ممنون میشم دیگه تو تاپیک های من شرکت نکنید
من فروشنده نیستم که با بدگویی از من باعت پراکندگی مشتری بشه ! این رفتار و حرفاتون خیلی غیر انسانیه !!!
ما به توافق برای معامله نرسیدیم همین !!! دلیل نمیشه چون 30 دقیقه وقت گزاشتین من حتما از شما خرید کنم
جسارت منو باید ببخشین

onogh
July 6th, 2013, 12:49
فکر نمیکنم همش به سخت افزار برگرده تجربه نشون داده که برای اسکریپت چت روم مسافت و پینگ خیلی مهمه
برای من که تهران هستم فرانسه پینگ بهتری داره !

سلام

دیروز ثابت نشد به سخت افزار فقط مربوطه ؟ در تماس تلفنی ؟
قبل از پست قبلی من ؟
زمانی مکان مهمه که سخت افزار معمولی باشد

در تهران از پی سی پینتیوم استفاده کنی یا سرور فرق نمیکنه ؟ مکان از تهران نزدیک تر هست ؟ مکان در اخرین اولویت قرار دارد در صورتی که تمام مشخصات یکسان باشد برای یک سرور

با تشکر

onogh
July 6th, 2013, 12:50
پینگ فرانسه شاید برای شما خوب باشد
در ایران 20تا شرکت ارائه دهنده نت داریم پینگ هر کدام 70 تا 150 ام اس فرق میکند حتی از یک شرکت در چند شهر

eneah
July 6th, 2013, 13:09
پینگ فرانسه شاید برای شما خوب باشد
در ایران 20تا شرکت ارائه دهنده نت داریم پینگ هر کدام 70 تا 150 ام اس فرق میکند حتی از یک شرکت در چند شهر
فرمایش شما درسته
در این صورت سرور ovh هم از نطر قیمت مناسبتر و هم قویتر از D7-330 رداستیسن و EX4 هتزنر هست

نظر شما برای کار من کدومه ؟

wanener
July 6th, 2013, 23:37
آقا این حرفا چیه خجالت داره
دلیل اصلی اینکه من از شما خریداری نکردم
اخلاق توند
رفتار نامناسب
ساپورت ضعیف ( من تو یاهو یک پیام میدادم برای دریافت پاسخت 10 بار بوز در مدت 30 دقیقه میزدم آخرشم با بداخلاقی جواب میگرفتم)
ممنون میشم دیگه تو تاپیک های من شرکت نکنید
من فروشنده نیستم که با بدگویی از من باعت پراکندگی مشتری بشه ! این رفتار و حرفاتون خیلی غیر انسانیه !!!
ما به توافق برای معامله نرسیدیم همین !!! دلیل نمیشه چون 30 دقیقه وقت گزاشتین من حتما از شما خرید کنم
جسارت منو باید ببخشین

سلام
پسر خوب بنده در اولین پست گفتم اصلا مهم نیست که خرید نکردی ! اصلا برای اون ناراحت نیستم !
منظورتون از اخلاق توند رو هم متوجه نشدم !
در خصوص پاسخ هم همه در این تالار میدانند در پست پاسخ به شما هم گفتیم !

"""""""""""""""""" برای خرید از طریق پورتال کاربران در تماس باشید """"""""""""""""""

تماس از طریق یاهو ضعیف ترین روش تماس از نظر ما و کم اهمیت ترین هست
چطور در پورتال تیکت دادید ظرف 10 دقیقه پاسخ گرفتید ؟
همان بهتر که از ما خرید نکردید چون قطعا با ما دچار مشکل میشدید
تفاوت پشتیبانی را با پاسخ گویی پیش از خرید نمیداند
وقتی هم میگوئیم از پورتال پیگیر باشید به اصرار از یاهو مرتب باز میزنید ! احتمالا فردا انتظار داشتید همیشه آی دی ما روشن باشد که سرور رو ریبوت کینم براتون وقتی drac دارید ! در غیر این صورت تایپک میزنید که 30 دقیقه هست در ساهو پیام دادم کسی پاسخ نداده من انتقاد دارد ! من پولم را پس میخواهم» !

بههر صورت امیدوارم از خریدتون راضی باشید و پشتیبانی همانطور که انتظار دارید دریافت کنید

eneah
July 6th, 2013, 23:53
سلام
پسر خوب بنده در اولین پست گفتم اصلا مهم نیست که خرید نکردی ! اصلا برای اون ناراحت نیستم !
منظورتون از اخلاق توند رو هم متوجه نشدم !
در خصوص پاسخ هم همه در این تالار میدانند در پست پاسخ به شما هم گفتیم !

"""""""""""""""""" برای خرید از طریق پورتال کاربران در تماس باشید """"""""""""""""""

تماس از طریق یاهو ضعیف ترین روش تماس از نظر ما و کم اهمیت ترین هست
چطور در پورتال تیکت دادید ظرف 10 دقیقه پاسخ گرفتید ؟
همان بهتر که از ما خرید نکردید چون قطعا با ما دچار مشکل میشدید
تفاوت پشتیبانی را با پاسخ گویی پیش از خرید نمیداند
وقتی هم میگوئیم از پورتال پیگیر باشید به اصرار از یاهو مرتب باز میزنید ! احتمالا فردا انتظار داشتید همیشه آی دی ما روشن باشد که سرور رو ریبوت کینم براتون وقتی drac دارید ! در غیر این صورت تایپک میزنید که 30 دقیقه هست در ساهو پیام دادم کسی پاسخ نداده من انتقاد دارد ! من پولم را پس میخواهم» !

بههر صورت امیدوارم از خریدتون راضی باشید و پشتیبانی همانطور که انتظار دارید دریافت کنید
دوست عزیز من بهتره بدونید من تاحالا با هیچکس به مشکل نخوردم حتی کسایی که سرویسی ک قرار بوده بدن رو ندادن
درسته همون بهتر ک ما باهم کار نکردیم
خیلی از دوستان ساعت ها برای من وقت گزاشتن اما ازشون خرید نکردم هیچ کدومشونم ناراحت نشدن
شما از خرید نکردن ناراحتی اگه ن دلیل این ناراحتی چیه ؟!!!
مهم نیست
من تعریف شمارو خیلی شنیدم خیلی ها رسانگارو پیشنهاد کردن امیدوارم در آینده بتونم یکی از سرویس های با کیفیتتون رو تجربه کنم