PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در cpanel-whmcs

serviceportal
July 5th, 2013, 13:05
با سلام
دوستان مشتری که سفارش هاست میده میخواهی تائید کنم تا هاست فعال بشود براش
رو محصولی که خریده کلیک میکنم و بعد در قسمت Order # - View Order روی View Order کلیک میکنم و بعد در اونجا نام کاربری که خودش اتوماتیک میسازه رو تغییر میدهم اما وقتی تغییر میدهم دیگه به صورت مستقیم لاگین نمیشود و حتی دستی هم نام کاربری و رمز رو وارد کنم میگه اشتباه هست

حتی از قسمت اصلی Products/Services هم میروم Username va Password که در اون صفحه هست رو تعییر میدهم باز نمیشود و لینک جلوی اون login to control panel رو هم کلیک میکنم باز نمیکنه هاست رو میگه یوزر و پسورد اشتباه باید چیکار کنم تا بتونم سیستم یک اسم خوب واسه اکانت بگذاره
سیستم اتوماتیک از این جور یوزر نام هایی میسازه hqfaspze . hspwers مشتری دائم میگه تغییر بدهید هرکار میکنم نمیشه

ممنون میشوم راهنماییم کنید

serviceportal
July 6th, 2013, 12:44
up

mortezasaidi
July 6th, 2013, 14:01
با سلام
چرا خودتان را به زحمت می اندازید شما می توانید با تنظیماتی در whmcs این فرایند را به صورت خودکار انجام دهید
تا وقتی مشتری سفارش داد به صورت آنی هاست برایش ثبت شود و بتواند فایل ها خود را همان لحظه آپلود کند
ما برای مشتریانمان این سرویس را فعال کردیم و به راحتی پس از پرداخت سرویس برایشان فعال می شود
اگر خواستید آموزشش را برایتان می فرستم

serviceportal
July 7th, 2013, 10:37
سلام چجوری؟ من یک راه زدم اتوماتیک ساخته میشد اما یوزری که می ساخت یک یوزر با حروف نامشخص سیستم اتوماتیک از این جور یوزر نام هایی میسازه hqfaspze . hspwers مشتری دائم میگه تغییر بدهید هرکار میکنم نمیشه اگر یک راه دیگه دارید که سیستم هدف داره یوزر بسازه ممنون میشوم یادم بدید

mortezasaidi
July 7th, 2013, 10:45
سلام چجوری؟ من یک راه زدم اتوماتیک ساخته میشد اما یوزری که می ساخت یک یوزر با حروف نامشخص سیستم اتوماتیک از این جور یوزر نام هایی میسازه hqfaspze . hspwers مشتری دائم میگه تغییر بدهید هرکار میکنم نمیشه اگر یک راه دیگه دارید که سیستم هدف داره یوزر بسازه ممنون میشوم یادم بدید

با سلام آدرس سایت را لطف می کنید
برای ساختن اتوماتیک باید
محصولات/خدمات
سرور ها رفته
در آنجا اطلاعات را درست وارد کنید

serviceportal
July 7th, 2013, 12:07
میتونید ایدیتون اون رو بدید از طریق یاهو باهم صحبت کنیم

mortezasaidi
July 7th, 2013, 12:21
دوست گرامی به دلیل مشکلات رسیدگی به تیکت های مشتریان وقت آنلاین شدن در یاهو را نداریم
اگر می خواهید می توانیم همین جا مشکلاتتان را حل کنیم یا
تیکت بزنید
سی پنل فا | مرکز ثبت آنی هاستینگ لینوکس - صفحه اصلی (http://cpanelfa.ir/client/)
ممنون

irnahost.ir
July 7th, 2013, 16:40
یک سئوال
اگر این فرایند ثبت سارش و تحویل اتوماتیک شود از نطر امنیتی مشکلی ایجاد نمی نماید؟