ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد html

bax998
July 5th, 2013, 00:36
سلام خدمت دوستان عزیز
من توی یک کلاس طراحی وب سایت با html ثبت نام کردم
و تقریباً نصف جلسات کلاس تموم شده
توی کلاس به ما گفتن برای دادن بلوک چپ و راست و ... باید جدول درست کنید
من سورس خیلی سایت ها رو دیدم هیچ کدوم از جدول استفاده نمیکنن
لطفاً کسانی که با html کار میکنن راهنمایی کنند
سپاسگذارم

shahab_ksh
July 5th, 2013, 00:42
دو روش برای طرح بندی صفحات وب وجود داره

1- روش قدیمی استفاده از جدول ها

2- روش Div که کد کمتری تولید میکنه

PayamResun.Ir
July 5th, 2013, 00:45
با سلام و خسته نباشید
استفاده از جدول یا به اصطلاح Table مشکلات خاص خودشو داره که اکثر طراحای قالب ترجیح میدن به دلایلی ازون استفاده نکنن...
مثلا کند شدن لود صفحه و نمایش متفاوت در مرورگر های متفاوت از جمله مشکلاتشه...
البته تمامی این ها قابل حل می باشد اما احتیاج به وقت و حوصله داره و در نتیجه به صرفه نیست...
معمولا برای بلوک های مختبف از چند تا Div استفده می کنین و با توجه به محل قرار گیری برای هر کدوم float تعیین می کنن که این قسمت مربوط به Css میشه..
احتمال زیاد در جلسات آینده دورتون به این قسمت ها خواهید رسید...
در صورت بروز سوال می توانید از همین تاپیک استفاده کنید یا سوالتون رو به صورت پ.خ مطرح کنید...
موفق و پیروز باشید...

bax998
July 5th, 2013, 00:49
با تشکر از دوستان عزیز بابت پاسخگوییتون
متاسفانه من از استاد سوال کردم و گفتن چیزی به جز ساختن تیبل یاد نمیدن !
میشه یه منبع برای یاد گیری این گزینه در css بهم معرفی کنید؟
ممنون

ramandy.m
July 5th, 2013, 00:58
بهترین وساده ترین منبع:
www.w3schools.com

PayamResun.Ir
July 5th, 2013, 01:01
با تشکر از دوستان عزیز بابت پاسخگوییتون
متاسفانه من از استاد سوال کردم و گفتن چیزی به جز ساختن تیبل یاد نمیدن !
میشه یه منبع برای یاد گیری این گزینه در css بهم معرفی کنید؟
ممنون
پیشنهاد می کنم ابتدا دورتون رو تمام کنید سپس روی css کار کنین اما اگه خواستین می تونین از لینک های زیر استفاده کنین :
آموزش html به صورت انگلیسی از w3schools (http://www.w3schools.com/html/default.asp)
آموزش css3 به صورت انگلیسی از w3schools (http://www.w3schools.com/css3/default.asp)
pdf های زیادی هم به صورت فارسی وجود داره اگه اهل خوندن کتاب نیستید که برای اینکه تبلیغ جای خاصی نشه قرار نمیدم، می تونید خودتون توی گوگل سرچ کنید و ببینید چقدر زیاده...
مشکلی بود در خدمتم...
موفق باشید...

hamed2100
August 29th, 2013, 07:30
دوست عزیز کلا زیاد روی کلاس حساب نکنید. معمولا واسه آشنایی اولیه خوبه کلاسها! تازه اگه استادش آدم منصفی باشه. بهترین شیوه اینه که خودتون منابع مختلف رو بخونید و کار کنید و از اشتباه کردن هم نترسید.

isatis7t
August 29th, 2013, 09:54
برای طراحی سایت با html پیشنهاد میشه که از صفر و دستی کد نزنید. الان این کار دیگه وقت تلف کردنه. برنامه های زیادی هستن که اینکار به راحتی انجام میدهند.

کد های زیادی هم در اینترنت برای htmlوجود داره و سایتهای زیادی هستند که قالب htmlرو برای شما تولید می کنند و .........

اگر میخواهید طراحی وب را شروع کنید سعی کنید از HTML فقط مفاهیم تئوری که را درک کنید و بیشتر وقتتان را روی کار با زبانهای برنامه نویسی PHP یا ASP و ... قرار دهید.