توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه یک شرکت فروش هاست راه اندازی کنیم؟
amir_piri
July 4th, 2013, 13:49
با سلام به همه دوستان عزیز
من می خواهم یک شرکت فروش هاستینگ داشته باشم ولی می خواهم مستقیم از شرکت های خارجی خرید کنم؟
چند تا سوال دارم که ممنون می شوم دوستان بهم جواب دقیق و کامل بدهند!
اول اینکه چطوری میشه از یک شرکت خارجی خرید کرد؟چطوری باید پول رو بهشون پرداخت کنم؟
دوم : چه نوع خدمتی را باید خریداری کنم؟ ریسلر یا وی پی اس؟ سرور اختصاصی؟
kitiran
July 4th, 2013, 15:34
سلام
1- باید یک حساب بانکی یا کارت یا پول الکترونیکی بین المللی مثل پی پال یا کارت ویزا/مستر داشته باشد. ضمن اینکه بهتر است پاسپورت هم باشه که در صورت بروز مشکل بتوانید حرفی برای گفتن باشد.
2- بستگی به سطح معلومات شما، توانایی، اهداف و ... خیلی چیزهای دیگر دارد.
عموما" از ریسلری شروع می کنند اما باز هم بستگی به فرد دارد.
mortezasaidi
July 4th, 2013, 15:49
سلام
بله بهتر است ابتدا از ریسلری شروع کنید تا چگونگی کار دستتان بیاید
اگر اول نمایندگی هاست هم بگیرید بهتر است
کمتر ضرر می کنید
ittab
August 3rd, 2013, 17:00
خب باید مجوز داشته باشی ....
haadey
August 31st, 2013, 11:56
اول اینکه چطوری میشه از یک شرکت خارجی خرید کرد؟چطوری باید پول رو بهشون پرداخت کنم؟
اول یه شرکت خارجی رو انتخاب کن. بعد باهاشون صحبت کن و بگو از ایران هستی ولی میتونی صورتحساب هات رو پرداخت کنی. اگه مشکلی نداشتن (تحریم و اینجور موارد) طرحی که میخوای سفارش بده و برای پرداخت صورتحساب میتونی از یکی از فعالان این بخش (http://www.webhostingtalk.ir/f172/) کمک بخوای.
mizbancity
September 1st, 2013, 00:52
من می خواهم یک شرکت فروش هاستینگ داشته باشم ولی می خواهم مستقیم از شرکت های خارجی خرید کنم؟
به نظر بنده هم شما اول از یک ریسلری شروع کنید تا پیچ و خم کار دستتون بیاد.
Azarin Web
September 1st, 2013, 01:11
ریسلر > سرور مجازی > سپس سرور اختصاصی
shahab.qadiri
September 10th, 2013, 00:32
اول ریسلر بگیر بعدا با سودش برو کارتو گسترش بده وگرنه همینجوری بری سرور بخری میمونی توش :d
irnahost.ir
September 10th, 2013, 01:16
عزیزجان همینجوریش هم تو ایران که کشور خودمونه خدمات یا چیزی سفارش میدی و اگر برخلاف توافقتون باشه هیچ کاری نمی تونید انجام بدید حالا بخواهید تشربف ببرید با خارجیها کار کنید اونم بعنوان یک ایرانی اونم تو اوضاع فعلی .
مگر اینکه منظورتان از کارکردن خرید از دیتاسنترها باشه که خوب اگر حساب بانکی معتبر اگه داشته باشید با هویت غیر ایرانی و غیرجعلی( از این حسابهای هکی و جعلی که تو این فروم میسازن) خوب فکر خوبیه و مقداری به صرفه تر.
ولی اکیدا توصیه میشود سراغ فروشندگان هاست و نمایندگی هاست خارجی نرید مگر اینکه به قطعیت اعتبار آنها برای شما اثبات شده باشد مثل سایت بلوهاست و هاست گیتور و..............
Dream-server
September 10th, 2013, 09:18
http://www.webhostingtalk.ir/f21/81090/
stiv36
September 10th, 2013, 11:17
منم با صحبت این دوست عزیزمون irnahost موافقم
خرید از خود دیتاسنتر حالا یه چیزی وگرنه خیلی ها که مخصوصا قیمتاشون پایین هم هست و لی کلاه بردارن
خودم متاسفانه تاحالا دو مرتبه کلاه این نامردا سرم رفته
هندی و پاکستانی هم هستند ولی با هویت آمریکایی کار میکنند
dodomain.in - server500.com - vebnest.com کلی هم تو نت شاکی دارن
خدالعنتشون کنه مخصوصا این وب نست که یک سرور مجازی خریدم بعد از دو روز تازه مشخصا ارسال کرد و ولی وارد نمیشد !!!! کلی تیکت زدم تلفن که سرکاری بود !!! خلاصه یک ماه طول کشید
بعد صورت حساب فرستادند که اگه پرداخت نکنی سروت حذف میشه !!!!! واصلا هم زیر بار نرفتند 85 دلار پرید!!!!
به هر حال حواس همه دوستان باشه
موفق باشید
milad_it
September 10th, 2013, 12:56
اگر حساب پی پال داشته باشید میتونید تهیه کنید
توصیه میشه اول ریسلر تهیه کنید تا پیچ و خم کار دستتون بیاد و.. من نمیدونم دانشتون در مورد این کار چقدره ! ولی حتما قبل از این کار هاست و ریسلر و سرور مجازی لینوکس تهیه کنید و یاد بگیرید و بعد شروع به کار کنید.....
p30delta
September 10th, 2013, 14:32
قبل از هرکاری برای خودتون تو خونه کار کنید. تا تجربه کافی رو بدست اورید.
بعدش می فهمید که برای این کارا لازم نیست شرکت هاستینگ بزنید
شرکت برای پروژه های بزرگ هستش نه کوچیک
بعدش اگه خواستی شرکت بزنی برو به یه ثبت شرکتی بگو سریع برات یه شرکت ثبت کنه ...
همین
irnahost.ir
September 10th, 2013, 20:19
منم با صحبت این دوست عزیزمون irnahost موافقم
خرید از خود دیتاسنتر حالا یه چیزی وگرنه خیلی ها که مخصوصا قیمتاشون پایین هم هست و لی کلاه بردارن
خودم متاسفانه تاحالا دو مرتبه کلاه این نامردا سرم رفته
هندی و پاکستانی هم هستند ولی با هویت آمریکایی کار میکنند
dodomain.in - server500.com - vebnest.com کلی هم تو نت شاکی دارن
خدالعنتشون کنه مخصوصا این وب نست که یک سرور مجازی خریدم بعد از دو روز تازه مشخصا ارسال کرد و ولی وارد نمیشد !!!! کلی تیکت زدم تلفن که سرکاری بود !!! خلاصه یک ماه طول کشید
بعد صورت حساب فرستادند که اگه پرداخت نکنی سروت حذف میشه !!!!! واصلا هم زیر بار نرفتند 85 دلار پرید!!!!
به هر حال حواس همه دوستان باشه
موفق باشید
دوست عزیز من چهار سال پیش که تازه شروع کرده بودم با همین برادران کلاهبردار هندی وپاکستانی کار می کردم بالای 300 دلار پولم خوردن توی وب هاستینگ جهانی یک لیست بلند بالا ازسایتهای کلاهبردار هندی و پاکستانی تهیه کردم وگذاشتم تو وب هاستینگ جهانی .بعد ازاون روزی چند حمله داشتیم از این سایتها .زنگ میزدند و درخواست می کردند که تاپیک را حذف کنم.جالبتر اینکه حدود یک سال پیش توی همین فروم بحث شد و تعدادی ازدوستان از وب نست حمایت می کردند و اعلام رضایت می کردند
FirstHosting problems - VPS Hosting - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1030791)
webmoneybuy
October 30th, 2013, 13:49
دوست عزیز من چهار سال پیش که تازه شروع کرده بودم با همین برادران کلاهبردار هندی وپاکستانی کار می کردم بالای 300 دلار پولم خوردن توی وب هاستینگ جهانی یک لیست بلند بالا ازسایتهای کلاهبردار هندی و پاکستانی تهیه کردم وگذاشتم تو وب هاستینگ جهانی .بعد ازاون روزی چند حمله داشتیم از این سایتها .زنگ میزدند و درخواست می کردند که تاپیک را حذف کنم.جالبتر اینکه حدود یک سال پیش توی همین فروم بحث شد و تعدادی ازدوستان از وب نست حمایت می کردند و اعلام رضایت می کردند
FirstHosting problems - VPS Hosting - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1030791)
داستان این هندی و پاکستانیا چیه من تو یک فاروم دیگه هم دیدم اینا به اسم کشور های آمریکایی میان بعد هر کاری دلشون بخواد می کنند.
haadey
October 30th, 2013, 19:10
کلاهبرداری هندی ها و پاکستانی ها در سطح دنیا معروفه، فقط توی هاستینگ نیست. معروفترین کلاهبرداری هاشون هم phone scam یا کلاهبرداری تلفنی هست که یه شماره شانسی رو می گیرن و بعد به کسی که گوشی رو برداشت میگن ما مهندس مایکروسافت هستیم و متوجه شدیم ویندوز شما خراب شده برای اینکه خودتون هم مطمئن بشید Event Viewer رو باز کنین (اونجا هم مسلماً همیشه چند تا ارور و اخطار هست) بعد برای تعمیر ازشون چندصد دلار می گیرن!
یا یه پاکستانی رفته بود مجله ثبت کرده بود به اسم مجله استرالیایی تحقیقات علوم پایه و کاربردی Australian Basic and Applied Scientific Research در حالیکه نه دفتری داشت و نه اصلا این مجله نسخۀ چاپی ای داشت، حتی حساب بانکیش هم به اسم فرد بود (حساب بانکی مجلات باید به اسم مؤسسه ای که اون مجله رو منتشر می کنه باشه) توی مؤسسه تامپسون رویترز هم ثبتش کرده بود که رنک ISI داشته باشه و از هر کسی براش مقاله می فرستاد بدون بررسی مقاله 180 دلار می گرفت و مقاله رو میذاشت تو سایتش. روزهای اوجش می رفتی تو سایتش می دیدی هر ماه 80-70 تا مقاله چاپ کرده، همش هم نویسنده های ایرانی!
برام سؤاله که چرا اینا رو تحریم نمی کنن؟
iran-data.net
November 8th, 2013, 20:58
من می تونم موقت به شما یه یوزر بدم پ.خ کنید آیدی یاهو خود را که وارد بازار کار بشید حساب کا دستتون بیاد
rezahesami
November 9th, 2013, 11:04
vebnest.com و یکی دیگه هست که سالی ۱۰ دلار برای ریسلر نامحدود ویندوز و لینوکس می گیرند. *** نیستن اما سرویس شون ۹۹.۹۹ درصد داون تایم داره:)):)) توی همین ایران خودمون دوست من رو یکی سرش همچین کلاهی گذاشت ازش پول دامین دات کام رو ۵۰ تومن گرفته بود بعد هیچی نداده بود و جوابشم نمیداد. من مچش رو گرفتم از روی آیدیم اسم سایت پرداخت من رو پیدا کرد اومد بچه بازی دیداس کرد.
وقتی توی ایرانی ۷۵ میلیونی این قدر *** و کلاهبردار هست بدیهی هست که توی دنیای چند میلیاردی چندین برابرش باشه. هند و پاکستان و اینا که به قول یکی با یک دلار زندن! برای ۱ دلار جون میدن
rezahesami
November 9th, 2013, 11:19
استارتر عزیز این روزهای بازار هاستینگ اون قدر اشباع شده که بهتر بود این سوال رو مطرح می کردید که چکار کنیم که نخایم یک شرکت هاستینگ راه بندازیم!
روال کار ساده است اما خود کار تخصص میخاد که شما هم صد در صد یا دارید یا مثل بقیه کسب می کنید چون کسی نرفته دانشگاه و مدرسه هاستینگ بخونه بیاد بشه خدای این کار!
از مستر یا آلفا ریسلر شروع کنید بعد برید سراغ سرور مجازی و بعد اختصاصی اما قبلش نگاهی به بخش درخواست های سرویس بکنید و یا خودتون درخواست یک وی پی اس یا هاست بکنید ببینید چه آفرهایی می گیرید.
هاست نامحدود ماهی ۲۰۰ تا تک تومنی تا به بالا
دامین دات کام از ۸۰۰۰ تومن به بالا
وی پی اس از یک ماه رایگان و ماهیانه ۱۲۰۰ تومن به بالا
همه اینها بماند مساله از مشتری مداری فراتر رفته ، این مشتری هست که همه چیز رو تعیین می کنه و طوری با شمای سرویس دهنده برخورد می کنه که کلا تمام اصول حرفه ای و غیر حرفه ای کار زیر سوال میره! این فرهنگ هم مثل خیلی چیزهای دیگه باب شد و رفت و دیگه قابل اصلاح نیست، دلیلش هم همین اشباع بازار و تعداد زیاد سرویس دهنده هاست که برای قاپیدن مشتری به هر حربه ای متوسل میشن و اگر شما این کار رو نکنید هزینه هاتون رو نمی تونید پوشش بدید چون مشتری متاسفانه دنبال کیفیت نیست اول دنبال قیمته ارزونه!
اکثر سایت های ایرانی رو بچه های زیر ۱۵ سال راه میندارن که شب توی اینترنت دیدن مارک زوکربرگی اومده و فیس بوکی زده و صبح عزمشون رو جزم می کنن یه شبکه اجتماعی بزنن!کارشون رو هم با فحش دادن به امثال من و شما شروع می کنن و یه روز هم میان اینجا آگهی فروش می زنن سایت روزانه ۵ نفر بازدید رو ۲ میلیون تومن میخان بفروشن!
امروز این رو میزنن ول می کنن فرداش میرن سراغ پاپ آپ پس فردا همکاری در فروش و .....!
از موضوع خارج نشم اما وقت و هزینه خودت رو برای این کار تلف نکن الان ایران وضعیتش داره طوری میشه که هر ایرانی نه یک شرکت هاستینگ بلکه یه دیتاسنتر توی خونش میخاد بزنه!
akramieh
November 12th, 2013, 11:27
نیاز نیست حتما از شرکت های خارجی خریداری کنید که دردسر های مثله تحریم و بلوک شدن و مسدود شدن حساب ارزی و... پیش بیاد.
از همکارانی که سرور اختصاصی دارن میتوانید نمایندگی را شروع کرده و دردسرهای اصلی پای شرکت باشد. راه درازی دارد.....
Mr.Te0
November 13th, 2013, 21:35
یک حساب پی پال از همکاران در همین فروم تهیه کنید.... بهتره یه سرور مجازی قدرتمند یا سرور اختصاصی اگر از مدیریت سرور سر در میارید تهیه کنید
بنا به تواناییتون میتونید سی پنل یا دایرکت ادمین یا...
نصب و کانفیگ کرده و شروع به ارایه هاست کنید.
irangate
January 12th, 2014, 11:26
اگر به اندازه كافي تخصص لازم را نداريد ترجيحا ريسلر شويد بعد در صورت موفقيت سرويس را گسترش بدهيد
براي خريد هم مي توانيد يك كارت paypal تهيه كنيد و خودتون خريدها را انجام بدهيد اگر از طريق يك شهروند خارجي اين كار را انجام بدهيد بهتر
Mr.Te0
January 12th, 2014, 12:19
اگر به اندازه كافي تخصص لازم را نداريد ترجيحا ريسلر شويد بعد در صورت موفقيت سرويس را گسترش بدهيد
براي خريد هم مي توانيد يك كارت paypal تهيه كنيد و خودتون خريدها را انجام بدهيد اگر از طريق يك شهروند خارجي اين كار را انجام بدهيد بهتر
دوست عزیز تاریخ تاپیک رو مشاهده کردید؟
چرا تاپیک های قدیمی رو بالا میارید؟
rightserver
February 15th, 2014, 19:28
ریسلر > سرور مجازی > سپس سرور اختصاصی
کوتاه مختصر و کاملا مفید
tarenoco
February 17th, 2014, 13:22
میشه درباره گرفتن ریسلر توضیح بدید که به چه صورت میشه درخواست کرد
i-Power
February 17th, 2014, 13:49
میشه درباره گرفتن ریسلر توضیح بدید که به چه صورت میشه درخواست کرد
با سلام،
برای گرفتن نمایندگی چه میزبانی وب و چه سرور می تونید بصورت درصدی فعالیت داشته باشید و یا
پکیج هایی که بعضی از فروشندگان قرار می دهند رو تهیه کنید.
ترجیحا اگر حساب خارج از کشور ندارید و یا زبان مناسب جهت بیان نیاز ها و مشکلات رو ندارید، از ارائه دهندگان نمایندگی "داخلی" تهیه کنید.
موفق باشید
Adline
April 5th, 2014, 13:28
حتما با ریسلری شروع کنید
و الا ...
ehsanian
May 18th, 2014, 16:19
سلام دوست عزیز ، شما باید نمایندگی ارائه هاست شوید. برای این کار بنده می توانم به شما هاست لینوکس با کنترل پانل cPanel و امکانات و پهنای باند نامحدود بدهم.
تنها کافی است شما روی تعرفه های سایت RostamHost.com برای مشتری خود انتخاب هاست کنید و پس از خرید به ازای هر سفارش 10 تا 20% به شما سود تعلق خواهد گرفت.
جهت شروع همکاری و راهنمایی های بیشتر به ایمیل info@rostamhost.com درخواست خود را اعلام فرمایید.
tarenoco
May 18th, 2014, 16:35
سلام دوست عزیز ، شما باید نمایندگی ارائه هاست شوید. برای این کار بنده می توانم به شما هاست لینوکس با کنترل پانل cPanel و امکانات و پهنای باند نامحدود بدهم.
تنها کافی است شما روی تعرفه های سایت RostamHost.com برای مشتری خود انتخاب هاست کنید و پس از خرید به ازای هر سفارش 10 تا 20% به شما سود تعلق خواهد گرفت.
جهت شروع همکاری و راهنمایی های بیشتر به ایمیل info@rostamhost.com درخواست خود را اعلام فرمایید.
درخواست دادم به ایمیل
ممنون میشم رسیدگی کنید
sht-design
May 18th, 2014, 17:21
ما هم از هاست آلمان میتونیم بهتون نمایندگی بدیم
اگر خواستید به صورت خصوصی با هم صحبت کنیم