ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد سرور دانلود !؟

rahatdownload
July 3rd, 2013, 23:45
سلام دوستان
بنده برای میزبانی فایل های سایتم که دانلود بسیار بالایی داره مشاوره میخواستم
برای سرور دانلود چی خوبه ؟
هاست دانلود یا سرور مجازی ؟
توضیحات کامل بدید
ببینید ما حجم فایل هامون کمه تقریبا ولی دانلود بسیار بالایی داریم یکی از سایت های بزرگ اندروید هستش
چون تقریبا سرور رو باید ارتقا بدیم الان مشاوره کاملا تخصصی میخواهم تا بتونیم مشکل رو رفع کنیم

سرور دانلود جوری باشه سرعت دانلود از ش بالا باشه
توی ترافیک بالای دانلود به مشکل نخوره
افت سرعت نداشته باشه

منتظر مشاورات شما هستم
باتشکر

eh3@n
July 3rd, 2013, 23:48
از سرور های 100 ترابایت لیزوب استفاده کنید

Ramin
July 3rd, 2013, 23:55
به صورت میانگین مصرف پورت شما در هر ثانیه چقدر است؟

rahatdownload
July 4th, 2013, 00:07
به صورت میانگین مصرف پورت شما در هر ثانیه چقدر است؟

ضمیمه شد

Ramin
July 4th, 2013, 00:53
ضمیمه شد

با توجه به اینکه حجم فایل های شما کم است و فسار کمی به سرور وارد می کند و نیز با توجه به پهنای باند اشغال شده به شما پینشهاد می کنم از ویندوز سرور 2008 و iis استفاده کنید . بهترین بازدهی را برای شما دارد و بنده شخصا استفاده می کنم هر ماه 15 تا 20 ترا مصرف دارم و تا کنون کوچکریتن مشکلی ایجاد نشده . همچنین در حال حاضر یک سرور با پورت 100 اختصاصی و 6 گیگ رم برای شما کفایت دارد . اما ویندوز و iis را فراموش نکنید و بی دلیل خود را درگیر لینوکس و وب سرور های دیگر و هزینه اضافی برای کانفیگ و نگهداری انها نکنید

rahatdownload
July 4th, 2013, 00:56
با توجه به اینکه حجم فایل های شما کم است و فسار کمی به سرور وارد می کند و نیز با توجه به پهنای باند اشغال شده به شما پینشهاد می کنم از ویندوز سرور 2008 و iis استفاده کنید . بهترین بازدهی را برای شما دارد و بنده شخصا استفاده می کنم هر ماه 15 تا 20 ترا مصرف دارم و تا کنون کوچکریتن مشکلی ایجاد نشده . همچنین در حال حاضر یک سرور با پورت 100 اختصاصی و 6 گیگ رم برای شما کفایت دارد . اما ویندوز و iis را فراموش نکنید و بی دلیل خود را درگیر لینوکس و وب سرور های دیگر و هزینه اضافی برای کانفیگ و نگهداری انها نکنید

ممنون از شما ولی برای بنده روی VDS ما سیستم عامل CentOS-6-64bit نصب کردن و برای پنل هم دایرکت ادمین اما باز مشکل دیر دانلود شدن فایل هستش

nginxweb
July 4th, 2013, 01:16
دوست گرامی حتما از سرورهای با پورت اختصاصی مثل 100 اختصاصی استفاده نمایید و سعی کنید share port خریداری نکنید

همچنین کانفیگی که برای سرور دانلود اعمال میگردد بسیار حساب شده باید باشه

از وب سرورهای قدرتمند مثل nginx استفاده کنید که حتی در تعداد connection بالا کم نیارید و مازول های خاص جهت limit per connection و limit speed نیر نصب و کانفیگ نمایید و همچنین فایروال بطور بهینه تنظیم شود تا بهترین نتیجه را بگیرید

downloaddl
July 4th, 2013, 01:18
سرور اختصاصی با پرت و منابع اختصاصی تهیه کنید

هاست دانلود برای سایت هایی هست که دانلود کمی دارند

rahatdownload
July 4th, 2013, 01:18
دوست گرامی حتما از سرورهای با پورت اختصاصی مثل 100 اختصاصی استفاده نمایید و سعی کنید share port خریداری نکنید

همچنین کانفیگی که برای سرور دانلود اعمال میگردد بسیار حساب شده باید باشه

از وب سرورهای قدرتمند مثل nginx استفاده کنید که حتی در تعداد connection بالا کم نیارید و مازول های خاص جهت limit per connection و limit speed نیر نصب و کانفیگ نمایید و همچنین فایروال بطور بهینه تنظیم شود تا بهترین نتیجه را بگیرید

من از این استفاده میکنم
سرور نیمه اختصاصی (Semi Dedicated/VDS) (http://persianwhois.com/vps/linux-vds.html)
VDS01
در ضمن توضیح بالایی رو هم ببینید

Caspian-Server
July 4th, 2013, 01:55
با توجه به اینکه سرور مجازی استفاده میکنید تقریبا اطلاع ندارید که چه بلایی سر پورت و مخصوصا هارد داره میاد!
در صورت که واستون مقدور هتپیشنهاد میکنم یک سرور اختصاصی خیلی کوچیک تهیه کنید.
رم 4 گیگ هم کافیه واستون.
سیستم عامل ویندوز سرور 2008 + وب سرور iis

ParsNetwork
July 4th, 2013, 02:19
یک سرور اختصاصی تهیه کنید به صورت لینوکس آپاچی نصب کنید با هر وب سروی که مدنظرتون هست
یک وی پی اس هم تهیه کنید که از طریق Filezilla بتونید اطلاعات رو به سرورتون انتقال بدید

delta
July 4th, 2013, 04:03
من از این استفاده میکنم
سرور نیمه اختصاصی (Semi Dedicated/VDS) (http://persianwhois.com/vps/linux-vds.html)
VDS01
در ضمن توضیح بالایی رو هم ببینید

:)) مطمعنی نیمه اختصاصی هست؟ من قبلا از این بالاترش رو داشتم اولش بهم گفتن نیمه اختصاصی هست بعد یک هفته گفتند vps معمولی هست!! پولمم پس ندادند هیچ بعدشم که همان قضیه معروف آلمان و سرور و فرمت و.. پیش آمد که قدیمیها در جریانند چه فاجعه ای بود wht !!! :65:

ParsNetwork
July 4th, 2013, 04:28
ای خدا هتزنر چیه که دیگه vds اش بخواد تبلیغ داشته باشه بعدش بعضی جاها هم میزنن از دیتاسنتر محبوب هتزنر خندم میگیره

عزیز حتما سرور اختصاصی تهیه کنید

sina_mech
July 4th, 2013, 08:08
سرور مجازی نگیرید! برید یه سرور اختصاصی از OVH بگیرید، ویندوز 2008 R2 روش بریزید و IIS و ...

این قیمتش خوبه!

SP 16G Dedicated server - OVH (http://www.ovh.ie/dedicated_servers/sp_16g.xml)

100 گیگابایت هم فضای بکآپ مجانی بهتون میدن.

Ramin
July 4th, 2013, 09:55
یک سرور اختصاصی سبک تیه کنید . ویندوز 2008 + iis اصلا نیاز به لینوکس و پنل و .... ندارد

safeith
July 4th, 2013, 10:11
از یه سرور لینوکس و nginx استفاده کنید

rahatdownload
July 4th, 2013, 17:37
یعنی میگید سرور اختصاصی بگیرم ؟
خوب اینجوری قیمتی خیلی بالا درنمیاد ؟
و پشتیبانیش چطور ؟