PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی هاستینگ روی سرور مجازی

666regab
July 3rd, 2013, 21:15
سلام خدمت دوستان و همکاران .
اگه بخوام خدمات هاستینگ لینوکس + نمایندگی ( الفا/مستر) رو ارائه بدم . نیازمند چه مقدار سرور مجازی ( رم و فضا و .. ) هستم برای شروع .این کار اقتصادی هست یا نه ؟

danitfk
July 3rd, 2013, 21:22
آلفا و مستر کمی سنگین هست (تعداد کاربران خیلی بالا میره)
بهتره اول با هاست / ریسلر شروع کنید.
رم 3-4 گیگ هم برای استارت مناسب هست.

ADMlN
July 3rd, 2013, 21:42
اگه بخوام خدمات هاستینگ لینوکس + نمایندگی ( الفا/مستر) رو ارائه بدم . نیازمند چه مقدار سرور مجازی ( رم و فضا و .. ) هستم برای شروع .این کار اقتصادی هست یا نه ؟

i/o هارد هم مهم هست به این نکته هم توجه کنین

wdo
July 3rd, 2013, 22:02
دوست عزیز ۴ گیگ رم بسه | یه هارد با رید ۱ یا ۰ کافیه که ۲۰۰ گیگ بسه |‌ یه وی پی اس با رم ۴ هارد ۲۰۰ نیازه واسه بکاپ FTP (حتما به بکاپ توجه کنید) | دایرکت ادمین روی وی پی اس بهتر جواب میده با این مشخصات و خیلی بهینه و سبکه قیمتشم پایین تره | میتونم وی پی اس رو در خدمتتون باشم کافیه پیام خصوصی بدین | در ضمن کانفیگ خوب هم حتما باید بشه برای وب سرور هم بهتره NginX در کنار Apache نصب بشه!
:53:
تماس بگیرید

ariansafaei
July 3rd, 2013, 22:39
خب اگر الفا و مستر هم میخواهید بدید تنها گزینتون سی پنله
سی پنل رم ۱ هم خیلی راحت جوابتون میده راستش سرور من رم ۸ هست با ۳۰۰ تا یوزر کلا مصرف رمش به ۱ گیگم نرسیده
سی پیو خیلی مهمه و ورژن سیستم عاملی که نصب میکنید از نظر من
اگه میخاید تعداد بالا و مستر و الفارو جواب بده رم ۴ یا ۶ بگیرید دیگه بیشترم چه بهتر
سی پیو اختصاصی باشه
یه چیزی که میبینم خیلی رایج شده خیلی از همکاران میان میگن سی پیو ما ۲ کور هست
این بی معنی ترین حرفیه که من تاحالا شندیم ۲ کور یعنی چی
فرکانس سی پیو مهمه میشه یک سی پیو ۳ گیگاهرتز داد میشه هم ۱۰ تا ۱۰۰ گیگاهرتز که شاید به نظر شما ۱۰ کور سی پیو خیلی زیاد باشه ولی یک سوم یک کور سی پیو e3 هم نیست پس دقت کنید و سعی کنید وی پی اس وی ام ور اصلا نخرید
در اولویت اپن ویزد بعدشم زن که برا کار شما زن بهتره ولی خب بعضی از همکاران رو این مجازی ساز پنل ریبوت ارایه نمیدن
در اخر این کانفیگ خلاصه ی حرف من میشه
رم ۴
سی پیو ۶ یا ۸ گیگاهرتز ( بعضی از هاستینگ ها اخ و اون میکنن میگن این سی پیو خیلیه و .. ) ۹۰ درصد اینا از رد استیشن سرورای e3 دارن که کلا برای یک وی پی اس هاستینگم مناسب نیست
هارد ۳۰ گیگ اس اس دی برا دیتابیس و سیستم عدمل بگیرید بقیش ساتا ۳ باشه بهتره
اصل کانفیگ سی پنلم خیلی مهمه بدید یه جای خوب براتون کانفیگ کنه
و اینم بگم من تو این ۱ سال ۵۰ تا سرور داشتم ۵۰ بارم پول کانفیگ دادم اخرم سرورامو درست کانفیگ نکردن
دقت کنید !

Caspian-Server
July 4th, 2013, 01:46
در صورتی که در حال استارت هستید یعنی آشنایی لازم رو ندارید
از نمایندگی شروع کنید...

nginxweb
July 4th, 2013, 01:54
دوست عزیز برای شروع یک سرور مجازی مدیریت شده تهیه بفرمایید که کانفیگ شده اصولی توسط یک فرد آشنا به سرور باشه که نیاز به کاری نداشته باشه و فقط سرویس بسیازید و بفروشید . فکر reseller م نباشید چون روی vps مشکل کمبود منابع پیدا خواهید کرد. تا بعدها انشالله که با تجربه تر بشید و سرور اختصاصی فدرتمند تهیه کید

downloaddl
July 4th, 2013, 01:57
رم 4
هارد 100

abbas141
July 4th, 2013, 02:18
اگر تجربه ای در این زمینه ندارید استارت رو بهتره از نمایندگی شروع کنیم . درمواردی نمایندگی خیلی بهتر از سرور مجازی

homayon
July 4th, 2013, 09:41
با سلام
برای شروع 2 گیگ رم و 200 گیگ هارد

موفق باشی