PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای نصب وی ام وار در هتزنر

smail_f
July 2nd, 2013, 18:21
با سلام
دوستان یک سرور از هتزنر گرفتم درخواست kvm دادم برای نصب وی ام وار ولی اینی که به من دادن بلد نیستم باهاش وی ام نصب کنم اگر کسی میتونه کمک کنه لطفا به من پیام بده

منتظر کمک شما هستم

se7en-host
August 3rd, 2013, 12:46
اگه کسی می تونه کمک کنه اموزشش رو بذاره با تشکر

m-mehdipoor
August 3rd, 2013, 12:50
با سلام
دوستان یک سرور از هتزنر گرفتم درخواست kvm دادم برای نصب وی ام وار ولی اینی که به من دادن بلد نیستم باهاش وی ام نصب کنم اگر کسی میتونه کمک کنه لطفا به من پیام بده

منتظر کمک شما هستم

برای اینکه iso لود کنید باید 25 یورو بهشون بدید .
اگه بفهمن می خواید از KVM برای نصب سیستم عامل استفاده کنید امکان مونت کردن رو از KVM برمی دارن که 25 یورو رو به زور بگیرن !

Reza68
August 6th, 2013, 06:53
معمولا چندبار درخواست می دید تا اونی که مد نظرتون هست و میشه رو براتون نصب می کنند دوستان و همکاران قدیم که این کار رو می کردند.

ServerDL.com
August 6th, 2013, 12:00
سلام
نیازی نیست شما 25 یورو هزینه کنید
با ایمیل بنده در ارتباط باشید تا بهتون بگم چه کار کنید و از دادن این هزینه گذاف خودداری شود .
ehsan_afshar@ymail.com

tthost
August 6th, 2013, 12:58
درخواست kvm بدهید
iso سیستم عامل مد نظر را در یک سرور ریموت ترجیحا با سرعت اینترنت بالا قرار دهید که بتوانید در عرض یک ساعت نصب را به پایان برسانید
در kvm سیستم عامل را مونت و سرور را ریبوت و نصب سیستم عامل مد نظر ...

نکته
برخی از kvm های دیتاسنتر هتزنر دارای قابلیت مونت نمی باشند و برخی دیگر این قابلیت را دارند.

satell
October 31st, 2013, 17:03
سلام دوستان میشه یه لینک از iso esxi 5.1 یا جدید تر روی یه سرور ترجیحا با سرعت اینتر نت بالا :) بفرمایید من روی سرورم که تازه از هتزنر گرفتم نصب کنم ؟

safeith
October 31st, 2013, 20:01
از smb برای مانت کردن ISO هم می توانید استفاده کنید

satell
November 1st, 2013, 01:10
smb چی هست میشه بیشتر توضیح بدید یا لینکی چیزی اینجا بزارید ؟ خیلی ممنون :)

satell
November 2nd, 2013, 01:24
فکر کنم یافتم

16454

اول در خواست لارا دادم بعد توی این قسمت هر کاری کردم از روی smb با samba یا اشتراک فایل و فولدر با ftp کلا نشد که نشد بعد فهمیدم که میتونم از سی دی رام یا فلاپی دستگاه خودم یا از روی هارد لوکال فایل ایزو رو برای بوت استفاده کنم که اسمش drive redirection ولی زمان کی وی امم تموم شد نتونستم امتحان کنم .