ما روی یک سروراختصاصی مستقیما لینوکس نصب کردیم و بدون مجازی سازی نسخه ددیکیت سی پنل را هم نصب نمودیم.حالا وقتی م یخواهیم آی پی های اضافی برای سرور تعریف کنیم از طریق whm انجام می شود ولی بع از اضافه شدن و ریست کردن آ ی پی ها پینگ نمی دهند.از روش اضافه کردن کارتشبکه به لینوکس هم پیشرفیتم ولی باز پینگ نداد.در کنار eth0 یک eth0:1 ساخته شد ولی باز هم پینگی دریافت نمی شود.لطفا دوستان راهنمایی نمایند.سپاسگذار
irnahost.ir
July 2nd, 2013, 15:34
ماشاء ا.... یعنی هیچ کس جوابی نداره؟@-)
P30w.com
July 2nd, 2013, 16:42
با سلام خدمت شما،
داخل SSH که میشید دستور system-config-network
رو بزنید پنجره ای باز خواهد شد که اگر یک کارت شبکه جدید نیز اضافه کنید می توانید آیپی جدید داخل اون اضافه کنید.
سپس با اضافه کردن آیپی جدید دستور service network restart رو بزنید و با دستور ifconfig بررسی کنید تا آیپی جدید در کارت شبکه جدید اضافه شده باشد.
بعضا در کانفیگ فایروال نیز تنظیمات مرتبط با پینگ اعمال می شود که مانع از نمایش پینگ تایم می شود.
اگر فقط برای آیپی جدید این مورد است اطلاع دهید تا نظری دیگر ارائه شود.
از این لینک هم می تونید استفاده کنید ( How to configure IP address in Linux | Linux Network administrations | RHCE Study Guide | Linux (http://computernetworkingnotes.com/network-administrations/basic-networking-commands.html) )
با احترام :53:
irnahost.ir
July 2nd, 2013, 19:07
با تشکر از توجه شما
من همین مراحل را از طریق دستور ستاپ طی نموده ام.کارت شبکه eth0:1 را ایجاد کردم.با دستور up کردم.دستور رسیتارت نتورک را هم زدم ولی بازهم پین نمیدهد.هم iptables و هم فایروال را خاموش کردم ولی بازهم پینگ نمی دهد.
P30w.com
July 2nd, 2013, 22:10
قربان اگر مقدور میباشد با بنده در ارتباط باشید،
امروز برای بنده هم مشکل همچون شما پیش اومد منتها طبق روش ذکر شده حل شد.
با احترام :53:
irnahost.ir
July 3rd, 2013, 00:20
دوست عزیز مشکل حل شد.من یک اشتباه کوچک انجام م یدادم و اینکه مک آدرس جدا ست کرده بودم در صورتیکه نیازی به مک آدرس ندارد.