یه سوال داشتم:
از اونجا که ومپ معمولا فقط به عنوان لوکال هاست استفاده میشه و به عنوان اینکه در کامپیوتر خودمون بتونیم سایتی رو لوکال ببینیم
میخاستم ببینم آیا این امکان هست که به جای نصب و کانفیگ آپاچی و mysql و ... به طور جداگانه از ومپ روی سرور عمومی استفاده کرد تا همه دسترسی داشته باشن بهش؟
در واقع من اینکار رو انجام دادم و شد یعنی از یک کامپیوتر دیگه تونستم دسترسی داشته باشم ولی در اصل سوال من این هست که آیا این راه با اون راه که نرم افزارها جداگانه نصب شوند فرق داره؟
آیا این کار باعث میشه امنیت کم شه؟ یا مشکلاتی از این قبیل ...
با تشکر از شما
:53:
arc1o0
July 2nd, 2013, 01:40
سلام
خیر فرقی نداره - فقط در نصب ومپ کانفگ ها به صورت دیفالت اعمال می شوند که در صورت نیاز می تونید اونا رو تغییر بدید-
اگر منظور از سرور عمومی سرور بستگی به کیفیت سرور شما دارد اگر کانفیگ مناسب باشد چند هزار کاربر رو هم جواب میده
با سپاس
hassan5099
July 2nd, 2013, 03:51
سلام خدمت همه اساتید :)
یه سوال داشتم:
از اونجا که ومپ معمولا فقط به عنوان لوکال هاست استفاده میشه و به عنوان اینکه در کامپیوتر خودمون بتونیم سایتی رو لوکال ببینیم
میخاستم ببینم آیا این امکان هست که به جای نصب و کانفیگ آپاچی و mysql و ... به طور جداگانه از ومپ روی سرور عمومی استفاده کرد تا همه دسترسی داشته باشن بهش؟
در واقع من اینکار رو انجام دادم و شد یعنی از یک کامپیوتر دیگه تونستم دسترسی داشته باشم ولی در اصل سوال من این هست که آیا این راه با اون راه که نرم افزارها جداگانه نصب شوند فرق داره؟
آیا این کار باعث میشه امنیت کم شه؟ یا مشکلاتی از این قبیل ...
با تشکر از شما
:53:
من خودم مثل شما رو وامپ سایت داشتم
هیچ مشکلی هم نداشتم
ADMlN
July 2nd, 2013, 08:33
منظورتون از سرور عمومی چیه؟
ومپ یه وب سرور هست + امکانات دیگه مثل php و mysql که بطور یکجا با هم کانفیگ شدند و فرقی با نصب جداگانه این موارد نداره
مشکلی با اجرای بیشتر سایت ها نداره و شما می تونید خیلی راحت فایل های پیکر بندی آپاچی و php ویرایش و بهینه سازی کنید
nikit
July 3rd, 2013, 00:10
من ترجیه میدم از ampps استفاده کنم، خیلی راحت تره، یکبار امتحان کنید متوجه میشید
گرافیک عالی
آگونیس
July 3rd, 2013, 00:12
من ترجیه میدم از ampps استفاده کنم، خیلی راحت تره، یکبار امتحان کنید متوجه میشید