PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دایرکت ادمین

Nicdata
July 1st, 2013, 16:29
سلام
من تو سروم که مجازی سازش ر وی ام ور هست و دایرکت ادمین هم هست فایروال csf رو نصبیدم . ولی گزینه (ConfigServer Firewall) تو پنل ادمین دایرکت ادمین اضافه نشده ! و فقط تو قسمت Plugin Manager هستش که از اونجا نمیشه مدیریتش کرد

یه سوال دیگه :
من نیم سرور ها رو ns1.mydomain.com و ns2.mydomain.com گذاشتم و هاست نیم رو هم srv.mydomain.com . آدرس سایتم هم mydomain.com هست . و بکاپشو که از قبل داشتم رو ریستور کردم . حالا وقتی می خوام mydomain.com رو بالا بیارم این پیام رو نشون میده و خبری از خود سایت و محتویاتش نیست :

Apache is functioning normally

ehsanh
July 1st, 2013, 16:43
دوباره آپاچی رو بسازید ورژن 2.4 بزارید که سازگاریش بیشتره باید تو custombuild از اونجا فایل نانو رو ادیت کنید ورژن آپاچی رو درست کنید بعد تو کاستام کد زیر رو بزنید
./ build apache

Nicdata
July 1st, 2013, 16:55
دوباره آپاچی رو بسازید ورژن 2.4 بزارید که سازگاریش بیشتره باید تو custombuild از اونجا فایل نانو رو ادیت کنید ورژن آپاچی رو درست کنید بعد تو کاستام کد زیر رو بزنید
./ build apache
الان این جواب شما برای سوال اولم بود یا دوم ؟
من فایل options.conf رو تو دایرکتوری custombuild ویرایش کردم و ورژن آپاچی که 2.2 بود رو به 2.4 تغییر دادم و ذخیره کردم .
بعدش کامندی رو که دادید زدم ولی این پیامو داد : -bash: ./: is a directory

راستی منظورتون از کاستام کجاست ؟ همین دایرکتوریِ custombuild ؟

ehsanh
July 1st, 2013, 17:01
بله مسیر دقیقش اینه /usr/local/directadmin/custombuild بعدش میتونید دستور رو بزنید اول. /Build update سپس. / Build apache اگه تنظیمات دیگه ای رو تغییر دادین مثلا php دستور. /Build update بعد. /Build clean و سپس ./build all d

nginxweb
July 1st, 2013, 17:45
./ build apache

خیر مشکل عدم تمایش پلاگین طبطی به وب سرور نداره

دوست گرامی دایرکت ادمین برای نمایش پلاگین ها از include php استفاده میکنه پس اگر مشکلی در php داشته باشید پلاگین نمایش داده نخواهد شد

و همچنین مشکلات در OS نیز باعث این مشکل خواهد شد مانند آلوده شدن سرور به ROOT COMPROMISE maldet که مدتی پیش هزاران سیستم را آلوده کرده بود

Nicdata
July 1st, 2013, 17:47
بعد از مدت طولانی که داشت نصب می شد این ارور رو گرفتم :

gcc: /usr/lib/mysql/libmysqlclient_r.so: No such file or directory
make: *** [libphp6.la] Error 1
[root@srv custombuild]#

nimafire
July 1st, 2013, 17:54
سلام
اطلاعات روت را برای من ارسال کنید

bepad
July 1st, 2013, 18:02
سلام

دقیقا یکی از سرور های ما نیز به این مشکل برخوردیم از دوستان اگر حل شد مشکلتون توضیح بدید

Nicdata
July 1st, 2013, 23:10
مشکلاتم هنوز پا بر جا هستنا :(

nginxweb
July 1st, 2013, 23:13
دوست گرامی مشکل شما نیازمند بررسی سرور و OS و php می باشد و چیزی نیست که با یک دستور اوکی شه یا کسی رایگان واستون پیگیری نماید

Nicdata
July 1st, 2013, 23:18
خب بگید چیکار کنم ؟

bepad
July 1st, 2013, 23:55
سلام

فکر میکنم با نسخه جدید دایرکت ادمین مشکل دارد چون این مشکل از 2 روز قبل در هنگام نصب مشاهده میشه
طی 2 روز قبل با 3 سیستم عامل مختلف نصب شده همه این مشکل دارند
و به عنوان تجربه سیستمی عاملی که csf یا دایرکت ادمین مشکل دارد با cpanel تست شده هیچ مشکلی ندارد
البته احتمال هم میشه داد نسخه جدید csf اینطور شده باشد

ehsanh
July 2nd, 2013, 00:02
من اين مشكل رو داشتم قبلا رو نسخه قديم دايركت ادمين رو دوباره نصب ميكردم با تنظيمات پيش فرض درست ميشد
اينكه ميگيد نميشه بسي عجيبه ...

Nicdata
July 2nd, 2013, 00:14
سلام

فکر میکنم با نسخه جدید دایرکت ادمین مشکل دارد چون این مشکل از 2 روز قبل در هنگام نصب مشاهده میشه
طی 2 روز قبل با 3 سیستم عامل مختلف نصب شده همه این مشکل دارند
و به عنوان تجربه سیستمی عاملی که csf یا دایرکت ادمین مشکل دارد با cpanel تست شده هیچ مشکلی ندارد
البته احتمال هم میشه داد نسخه جدید csf اینطور شده باشد

پس بدون csf چیکار کنیم ؟ خب باید راهی باشه که این مشکل حل شه

bepad
July 2nd, 2013, 00:16
سلام

متاسفانه هنوز وقت نکردم روش کار کنم.
اما بازم فایروال هست جز این
به نظر بنده علت همسان نبودن نسخه csf با دایرکت ادمین است باید نسخه های قبلی هر دو به ویژه csf نصب شود.

secure_host
July 2nd, 2013, 01:50
ّبا سلام
پرمیشن های perl را جک کنید.
با تشکر

Nicdata
July 2nd, 2013, 09:39
ّبا سلام
پرمیشن های perl را جک کنید.
با تشکر
راهنمایی کنید که انجامش بدم

nimafire
July 2nd, 2013, 10:00
نیازی به پرمیشن و پرل و ... نیست
این باگی هست در ورژن جدید دایرکت ادمین که توسط اینجانب مدتی قبل گزارش شده است
دوستانی که مشکل دارند به من اطلاع دهند تا راهنماییشان کنم.

Nicdata (http://www.webhostingtalk.ir/member/62856/)

مشکل در سرور شما برطرف شد

Nicdata
July 3rd, 2013, 18:10
هر دو مشکل من رو آقای نیما حل کردند