PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رم یک گیگ فقط 19900 تومان ×آمریکا ×آلمان ×چک [www.AGONIS.ir]

آگونیس
July 1st, 2013, 16:06
از اینکه بدون مقدمه آفر جدید تیم آگونیس رو ارائه می دهم عذر خواهی می کنم

برای ارسال سفارش اینجا کلیک کنید
فروش ویژه ی سرورهای مجازی با رم یک گیگ و قیمت 19900 تومان. (http://sn.im/27d5lf4)
تا 50 گیگ هارد به صورت رایگان بر روی سرور های مجازی فوق ارائه خواهد شد.
سرورهای مجازی دارای پورت یک گیگابیت و پهنای باند نامحدود می باشند.
کاربر می تواند درخواست ارائه کانفیگ رایگان کند تا در صورت امکان انجام شود.
پشتیبانی تلفنی به صورت 24x7 و پشتیبانی تیکتینگ به صورت 18 ساعته پاسخگوی شماست

تضمین کیفیت و پشتیبانی عالی توسط تیم آگونیس
بازگشت وجه تا 24 ساعت با دلیل موجه و کسر کارمزد انجام می شود
تمامی سرورهای مجازی دارای تضمین آپتایم 99.999% می باشند
تیم آگونیس در تمام مراحل نصب و کانفیگ شما را راهنمایی و پشتیبانی خواهد کرد
در صورت عدم رضایت از پشتیبانی وجه شما بازگشت داده خواهد شد
سرورهای مجازی دارای پشتیبانی سخت افزاری می باشند و مشکلات نرم افزاری با راهنمایی و کمک تیم پشتیبانی آگونیس در وقت مناسب انجام و حل خواهد شد
تمامی سیستم عامل های مورد نیاز شما بر روی سرور مجازی نصب خواهد شد
تمامی سفارش ها نهایتا تا 24 ساعت پس از سفارش تحویل داده خواهند شد

Y!D : er.Sa33dx > > > GTalk : AGONIS.co@Gmail.com > > > Tell : 09333930399 <24x7/> Email: info[at]AGONIS.ir

آگونیس
July 2nd, 2013, 13:09
در صورت عدم رضایت از پشتیبانی وجه شما بازگشت داده خواهد شد

armanalone
July 3rd, 2013, 16:19
برای مولتی کشی ریدکال میشه استفاده کرد و مشکلی ندارید ؟؟
برای دانلود تورنت چطور ؟

armin39
July 4th, 2013, 10:23
سلام مدیر عزیز این تاپیک من خرید کردم...متاسفانه از همون روز اول قطع هست ...درخواست برگشت وجه دادم...لطف می کنید اقدام کنید..هرچی در سایت تیکت دادیم و اس ام اس دادیم کسی پاسخ نداد متاسفانه...لطفا پاسخ بدید

ehsan_296
July 4th, 2013, 13:20
عجب . من نمی دونم چرا اینا با پست فروش می زنن ؟ تو سایتشون می گن سعید دیگه با ما کار نمی کنه . بعد اینجا آفر می ده دوباره . خیلی باحالن

واقعا که . سعید جان من از خیر اون پول گذشته بودم تا دیدم دوباره تاپیک زدید . تو بدترین شرایط عید من کمک کردم بعد شما هیچ رقمه جواب ندادی

نه تلفن . نه تیکت . نه یاهو . نه خط 919 رو . بابا رو هم نیست که

siingle_boy
July 4th, 2013, 13:39
دیشب میخواستم از ایشون خرید کنم خداروشکرررررررررررررررررر ررررررر نت قطع شد

armin39
July 5th, 2013, 00:03
آقا الان وضعیت ما چطوری میشه؟؟؟برای من دقیقا 2 ساعت وصل بود و درخواست بازگشت وجه دادیم ..اما انگار نه انگار...تروخدا این سایت وب هاستینگ کمی نظارت رو بیشتر کنه..به خدا تو 10 روز 4 تا سرور عوض کردم از دوستان مختلف..همه 1 روز وصل بودن...دبگه واقعا خسته شدیم....

yebordi
July 5th, 2013, 01:07
با سلام
قصد حمایت کورکورانه رو ندارم ولی گرامی تیم آگونیس یکی از قدیمی های عالم هاستینگ است و خودشون رو به این سادگی خراب نمی کنند ...
من هم مثل شما مشترک هستم ... تا اونجا که شخص آقای حسینی به من توضیح دادن هم سرور چک و هم سرور آلمان این عزیزان بخاطر سوئ استفاده چند کاربر ابیوز های فروان دریافت کرده و خیلی از آیپی ها رو دیتاسنتر بسته ... مشکل بعضی از سرویس های من حل شده ولی بعضی دیگر مشکل داره که اون نیز حل می شه
تیکت بدید و منتظر باشید مطمئن باشید هم مشکل حل می شه و هم اگر دلایل منطقی بیارید هزینه برگشت می دهند

armin39
July 5th, 2013, 11:33
خوشبختانه برای ما وصل شد...امیدوارم دیگه به مشکل نخوریم ....

آگونیس
July 6th, 2013, 16:00
برای مولتی کشی ریدکال میشه استفاده کرد و مشکلی ندارید ؟؟
برای دانلود تورنت چطور ؟

سلام دوست گرامی، برای دانلود بله،برای مولتی هم در صورتی که زیاد به سرور فشار نیاد و میزان سی پی یو خالی موجود باشه آزاد خواهید بود

آگونیس
July 6th, 2013, 16:02
سلام مدیر عزیز این تاپیک من خرید کردم...متاسفانه از همون روز اول قطع هست ...درخواست برگشت وجه دادم...لطف می کنید اقدام کنید..هرچی در سایت تیکت دادیم و اس ام اس دادیم کسی پاسخ نداد متاسفانه...لطفا پاسخ بدید

سلام
قطعی سرور آلمان ما رو شرمنده ی شما کرد،بنده اس ام اسی از شما دریافت نکردم ولی در این 3 روز تمام تماس ها پاسخ داده شده،به هر حال در سایت تیکت ارسال کنید تا سریعا به تاریخ تمدید سرورتون اضافه شه بابت قطعی

آگونیس
July 6th, 2013, 16:04
عجب . من نمی دونم چرا اینا با پست فروش می زنن ؟ تو سایتشون می گن سعید دیگه با ما کار نمی کنه . بعد اینجا آفر می ده دوباره . خیلی باحالن

واقعا که . سعید جان من از خیر اون پول گذشته بودم تا دیدم دوباره تاپیک زدید . تو بدترین شرایط عید من کمک کردم بعد شما هیچ رقمه جواب ندادی

نه تلفن . نه تیکت . نه یاهو . نه خط 919 رو . بابا رو هم نیست که

سلام احسان جان ، بنده به مدت 3 ماه از تیم آگونیس جدا شده بودم و دوباره به این تیم پیوستم
هزینه ی شما بابت کمک نبوده و طراحی قالب بوده که هیچ طرحی برای بنده ارسال نشد
بنده همچنان شماره ی شما رو ندارم و بارها در این مدت به بنده گفتند که شما نیاز داشتید و گفتم بگید با من تماس بگیرند که نگرفتید یا اگر گرفتید معرفی نکردید
به هر حال بنده در این چند مدت که کار هم نمی کردم تمامی خط هام روشن بوده و پاسخگوی همه بودم
لطفا شمارتون رو برام پ.خ کنید تا مشکل رو رفع کنیم یا اگر بی خیال طراحی شدید هزینه بازگشت بشه اگر هم نیاز داشتید طراحی انجام بشه
آگونیس
July 6th, 2013, 16:06
دیشب میخواستم از ایشون خرید کنم خداروشکرررررررررررررررررر ررررررر نت قطع شد

سلام
مشکل برای همه هست و برای ما هم پیش آمده خدا رو شکر رفع شده و کاربران خسارت دیده به عنوان هدیه بهشون تایم تمدید داده شده

آگونیس
July 6th, 2013, 16:07
آقا الان وضعیت ما چطوری میشه؟؟؟برای من دقیقا 2 ساعت وصل بود و درخواست بازگشت وجه دادیم ..اما انگار نه انگار...تروخدا این سایت وب هاستینگ کمی نظارت رو بیشتر کنه..به خدا تو 10 روز 4 تا سرور عوض کردم از دوستان مختلف..همه 1 روز وصل بودن...دبگه واقعا خسته شدیم....

پاسخ شما در تایپک بالا ارسال شد لطفا تیکت ارسال کنید

آگونیس
July 7th, 2013, 14:58
فروش ادامه دارد

ehsan_296
July 7th, 2013, 21:31
سلام احسان جان ، بنده به مدت 3 ماه از تیم آگونیس جدا شده بودم و دوباره به این تیم پیوستم
هزینه ی شما بابت کمک نبوده و طراحی قالب بوده که هیچ طرحی برای بنده ارسال نشد
بنده همچنان شماره ی شما رو ندارم و بارها در این مدت به بنده گفتند که شما نیاز داشتید و گفتم بگید با من تماس بگیرند که نگرفتید یا اگر گرفتید معرفی نکردید
به هر حال بنده در این چند مدت که کار هم نمی کردم تمامی خط هام روشن بوده و پاسخگوی همه بودم
لطفا شمارتون رو برام پ.خ کنید تا مشکل رو رفع کنیم یا اگر بی خیال طراحی شدید هزینه بازگشت بشه اگر هم نیاز داشتید طراحی انجام بشه
سلام . یادتون هست که برای چند هزار تومان لنگ بودید برای تمدید سرورتون و من همون موقع با اطمینانی که از شما داشتم هزینه ای رو براتون واریز کردم که کارتون راه بیفته و شما هم کاری برای من انجام بدید
که دیگه هیچی . در همون تیکت هم چند بار شماره کارتم رو ارسال کردم که دیگه لازم ندارم که بعد از 1 ماه جواب های سربالا به من می دادن و خودمونی پیچوندین
بعد هم که با 919 تماس گرفتم و شخص دیگه ای برداشت و من خودم رو هم معرفی کردم و ایشون گفتن که تا 1 ساعت دیگه شما تماس می گیرید که بازم هیچ نشد
شما که همه خط هاتون روشنه شاید روشن بوده ولی وقتی جواب تلفن من رو ندید روشن بودنش برای من فرقی نمی کنه
در طول زمانی که باهاتون در تماس بودم تجربه های خوبی پیدا کردم

در هر صورت موفق باشید

آگونیس
July 8th, 2013, 00:04
سلام . یادتون هست که برای چند هزار تومان لنگ بودید برای تمدید سرورتون و من همون موقع با اطمینانی که از شما داشتم هزینه ای رو براتون واریز کردم که کارتون راه بیفته و شما هم کاری برای من انجام بدید
که دیگه هیچی . در همون تیکت هم چند بار شماره کارتم رو ارسال کردم که دیگه لازم ندارم که بعد از 1 ماه جواب های سربالا به من می دادن و خودمونی پیچوندین
بعد هم که با 919 تماس گرفتم و شخص دیگه ای برداشت و من خودم رو هم معرفی کردم و ایشون گفتن که تا 1 ساعت دیگه شما تماس می گیرید که بازم هیچ نشد
شما که همه خط هاتون روشنه شاید روشن بوده ولی وقتی جواب تلفن من رو ندید روشن بودنش برای من فرقی نمی کنه
در طول زمانی که باهاتون در تماس بودم تجربه های خوبی پیدا کردم

در هر صورت موفق باشید

به هر حال بنده زمانی که در آگونیس نبودم چند بار مهندس حسینی تماس گرفتند گفتند احسان کارت داره و گفتند تماس بگیرند جز همین یک مورد که خودتون عرض کردید تماس دیگر نداشتم و اون هم چون نمی دونستم کی هستید حتما تماس نگرفتم به هر حال بنده برای هر گونه باز پرداخت و یا هر موضوع دیگری آماده هستم و کافیست با بنده تماس بگیرید
موفق باشید

siamak87
July 13th, 2013, 12:40
سلام عزیز
آپتایم تضمین میشه ؟ پینگ پایین هستش ؟
آپتایم و پینگ پایین برای من خیلی مهمه
سرویس رو بعد از خرید فوری تحویل میدید ؟
من همین الان میخوام خرید کنم از سایتتون

siamak87
July 13th, 2013, 12:54
یک سرور از آمریکا سفارش داده شد متظر تحویل هستم
قبلا از اگونیس سرور داشتم فوق العاده عالی بود انشاالله بازهم مشکلی نباشه

آگونیس
July 13th, 2013, 13:08
یک سرور از آمریکا سفارش داده شد متظر تحویل هستم
قبلا از اگونیس سرور داشتم فوق العاده عالی بود انشاالله بازهم مشکلی نباشه

تحویل داده شد

araz200
July 26th, 2013, 00:18
vps برای مولتی کشی ریدکال میخواستم رم 1 درضم هزینش مهم نیست فقط دیس نشن حدود 25 تا مولتی میکشم از هر سروری خریداری کردیم تا حالا واب نداده 25 تا مولتی ولی سرور های امریکا اینجوری بودن

آگونیس
July 26th, 2013, 04:15
vps برای مولتی کشی ریدکال میخواستم رم 1 درضم هزینش مهم نیست فقط دیس نشن حدود 25 تا مولتی میکشم از هر سروری خریداری کردیم تا حالا واب نداده 25 تا مولتی ولی سرور های امریکا اینجوری بودن

سلام
با بنده در تماس باشید از سرور آلمان می تونم آفرها بسیار عالی بهتون بدهم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/87089/

white_wolf_azar
July 26th, 2013, 13:17
با سلام دوستان
من به یه سرور مجازی جهت ارسال ایمیل انبوه نیاز دارم
رم 512
امکان نصب oempro یا interspire
کنترل پنل : kloxo
تعداد آی پی : تا 5 عدد
در صورت امکان از دیتا سنتر هایی باشه که کمتر گیر میدن مثلا هلند
با تشکر

siamak87
August 5th, 2013, 15:36
سلام
بچه ها کسی هست از آگونیس سرور داشته باشه ؟
من ازشون خریدم دیروزم تمدید کردم
از صبح سرور بالا نمیاد . قسمت کاربری سایتشونم امروز دیدم غیر فعال شده یاهو هم نیستن
زنگ زدم مبایلشون پاسخ ندادن
کسی خبیری داره ؟

آگونیس
August 6th, 2013, 14:06
سلام
بچه ها کسی هست از آگونیس سرور داشته باشه ؟
من ازشون خریدم دیروزم تمدید کردم
از صبح سرور بالا نمیاد . قسمت کاربری سایتشونم امروز دیدم غیر فعال شده یاهو هم نیستن
زنگ زدم مبایلشون پاسخ ندادن
کسی خبیری داره ؟

!!
دیروز حدود 4 ساعت سرور آمریکا قطع شد
قسمت کاربری سایت هم هیچ مشکلی نداشت چون در همون ساعت چند تیکت ارسال شد

siamak87
August 7th, 2013, 10:35
--------

آگونیس
August 7th, 2013, 11:29
ویرایش شد

siamak87
August 7th, 2013, 11:33
سوء تفاهمی بوجود آمده بود که حل شد

آگونیس
August 7th, 2013, 11:41
ویرایش شد

siamak87
August 7th, 2013, 11:41

siamak87
August 7th, 2013, 11:43
[-( متاسفم برای شما ، واقعا نمی دونم بهتون چی بگم ، تمام تیکت ها موجود است و طبق همون قوانینی که الان ذکر کردید طبق همون قوانین که اس ام اس های شما هم موجود است به دلیل فحاشی و عدم رعایت قوانین سرویس و اکانت شما مسدود شده است، شما بعد از 30 روز اومدی سرویس رو تمدید کردی و حتی ارتقا دادید و حتی می خواستید هارد هم ارتقا بدهید که این نشانه ی رضایت شما از سرویس است که بماند به کنار به هر دلیل بنده در همان تیکت هم خدمت شما عرض کردم با اینکه بازگشت وجه نداریم ولی چون شما از سرویس راضی نیستی به قول خودت هزینه رو برگشت می زنیم چون سرورهای آمریکای ما اینقدر مشتری داره که بلافاصله بعد از خاموش شدن سرویس شما سرویسی دیگر جایگزین این ای پی بشه،تیکت های شما تماما موجود است و به دلیل حفظ اطلاعات کاربران قبل از قرار دادن هویت توسط خود کاربر ما تیکت ها و اطلاعات کاربرانمون رو برای عموم قرار نمی دهیم،دیگه فکر نمی کنم حرفی برای گفتن باشه موفق باشید
سوء تفاهمی بوجود آمده بود که حل شد​

آگونیس
August 7th, 2013, 11:51
ویرایش شد

siamak87
August 7th, 2013, 12:31
تاریخ ارسال و دریافت تیکت ها غیر قابل ویرایش می باشد،همچنین تمام تیکت ها در ایمیل شما با ذکر ساعت موجوده :) دروغی باشه رو میشه به خودی خود ،
درخواست بازگشت وجه دادید ، گفتیم با اینکه در قوانین ما نیست چشم ، شماره حساب اعلام کردید ، عرض کردم 1تا72 ساعت کاری طول خواهد کشید،خودتون بعد از یک ساعت اومدید گفتید سرور رو می خواهم :)
کل این حرف ها یک روز و نیم هم طول نکشیده ، چطور زمان رو محاسبه کردید واقعا بنده میتوجه نمیشم
در مورد حرام و حلال بودن پول شما ، پول شما تا زمانی که عذرخواهی انجام نشه نزد ما محفوظ خواهد بود ، اگر زمان بیشتر از حد انتظار باشه پول به حساب محک واریز خواهد شد

آگونیس
August 7th, 2013, 14:22
جالبه دوست عزیز خودتونم میگید 1روز و نیم هم نشده
من تمدید کرده باشم یا تازه ماه اول باشه که خریدم مبلغ پریروز واریز شده به حساب سایت شما یا نه؟
حرف من اینه
اگه آره که دیدید درخواست برگشت دادم طبق قوانین سایت خودتون برگشت بزنید
به هیچ عنوان سمت شما نمیام اینو به خودتون هم گفتم
شما اگه خیلی انسان هستی و دست بده داری فقط حرف نزن عمل کن
شماره حساب - شماره کارت هم که دارید
شما اگه واقعا مشتری داشتی و انقدر سرور هات پر بود امکان نداشت به خاطر 24900 تومن من بیچاره ای که چندین بار اس ام اس دادم تیکت دادم گفتم آقا من اوضام خوب نیست پولمو برگشت بزنید خداشاهده برگشت میدادی
شما اوضاعت از من هم بیریخت تره
24900 بود شما همون 20 تومنو واسم برگشت بزن 4900 هم راضیم نوش جونت
با این حال حالا که میگید حلال حرام میدونین خوب چه بهتر من هم واقعا هنوز سرور نگرفتم منتظرم پول جور بشه . شماره حساب که دارید یا شماره کارتم که دارید برگشت بزنید بی حساب بشیم هر که پی کار خودش

دوست عزیز من شما تیکت زدید گفتید بازگشت وجه بده ایا بنده حرفی جز این زدم که چشم هزینه برگشت زده میشه و تیکت رو به مدیریت ارجاع می دهم تا براتون هزینه رو برگشت بزنه؟چیزی جز این بود که خودم شماره حساب ازتون درخواست دادم؟چیزی جز این بود که به شما گفتم 1 تا 72 ساعت طول می کشه بازگشت وجه چون شماره حساب بانک ملت ندارید؟نبود دیگه دوست عزیز،اینها همه تو تیکت ها هست،بعد از اینکه شما شماره حساب فرستادید صبر می کردید تا هزینه برگشت بشه،خودتون گفتید سرور رو دوباره برام راه اندازی کنید،بنده هم گفتم یه سری کانفیگ ها انجام میشه یه سری نمیشه،شما گفتید انجام بدهید،آیا حتی 12 ساعت صبر کردید تا ریلود انجام شه و کانفیگ انجام بشه؟خیر تیکت زدید چند بار پشت هم و آخر هم بعد از 4 ساعت مارو به فحش بستید که خوب این یکم نا خوشایند است،شما تنها مشتری ما نیستی ما کار افراد دیگری رو هم باید انجام بدهیم،کار شما هم انجام میشد مطمئنا،حالا باز با این حال شما بازهم درخواست می دادید ما مبلغ رو برگشت می زدیم،اما فحش و فحاشی کار شما رو راه انداخت یا چیزی جز این بود که بعد از حرفهای نامربوطی که زدید بیشتر کارتون گره خورده،هنوز هم ما مشکلی با شما نداریم و تنها با یک معذرت خواهی مطمئنا مشکل حل خواهد شد یا سرویس دریافت خواهید کرد یا هزینه رو برگشت خواهید زد،شما فکر کردید ما از اون دسته افرادی هستیم که تا بیاید یک تاپیک بزنید ما بترسیم و کارتون رو راه بندازیم،مطمئنا اعتبار ما بیشتر از این هاست که با حرف شما کسی بخواهد سرویسش رو کنسل کنه،شما می تونید رنج ای پی سروری که روش هستیم رو چک کنید /26 برای ما هست ببینید ایا سرویس خالی هست یا نه ، حتی یک کاربر نمی تونه سرور امریکا از ما تهیه کنه و تمام سفارش های آمریکا بسته شده :)

siamak87
August 7th, 2013, 15:07
دوست عزیز من شما تیکت زدید گفتید بازگشت وجه بده ایا بنده حرفی جز این زدم که چشم هزینه برگشت زده میشه و تیکت رو به مدیریت ارجاع می دهم تا براتون هزینه رو برگشت بزنه؟چیزی جز این بود که خودم شماره حساب ازتون درخواست دادم؟چیزی جز این بود که به شما گفتم 1 تا 72 ساعت طول می کشه بازگشت وجه چون شماره حساب بانک ملت ندارید؟نبود دیگه دوست عزیز،اینها همه تو تیکت ها هست،بعد از اینکه شما شماره حساب فرستادید صبر می کردید تا هزینه برگشت بشه،خودتون گفتید سرور رو دوباره برام راه اندازی کنید،بنده هم گفتم یه سری کانفیگ ها انجام میشه یه سری نمیشه،شما گفتید انجام بدهید،آیا حتی 12 ساعت صبر کردید تا ریلود انجام شه و کانفیگ انجام بشه؟خیر تیکت زدید چند بار پشت هم و آخر هم بعد از 4 ساعت مارو به فحش بستید که خوب این یکم نا خوشایند است،شما تنها مشتری ما نیستی ما کار افراد دیگری رو هم باید انجام بدهیم،کار شما هم انجام میشد مطمئنا،حالا باز با این حال شما بازهم درخواست می دادید ما مبلغ رو برگشت می زدیم،اما فحش و فحاشی کار شما رو راه انداخت یا چیزی جز این بود که بعد از حرفهای نامربوطی که زدید بیشتر کارتون گره خورده،هنوز هم ما مشکلی با شما نداریم و تنها با یک معذرت خواهی مطمئنا مشکل حل خواهد شد یا سرویس دریافت خواهید کرد یا هزینه رو برگشت خواهید زد،شما فکر کردید ما از اون دسته افرادی هستیم که تا بیاید یک تاپیک بزنید ما بترسیم و کارتون رو راه بندازیم،مطمئنا اعتبار ما بیشتر از این هاست که با حرف شما کسی بخواهد سرویسش رو کنسل کنه،شما می تونید رنج ای پی سروری که روش هستیم رو چک کنید /26 برای ما هست ببینید ایا سرویس خالی هست یا نه ، حتی یک کاربر نمی تونه سرور امریکا از ما تهیه کنه و تمام سفارش های آمریکا بسته شده :)
درخواست بدید پست ها حذف بشوند
سوء تفاهمی بود که با صحبت بین طرفین رفع شد (حداقل واسه من) ولی من اعتقاد دارم اگه پشتیبانی کمی سریعتر پاسخگو باشه و به حرفایی که میزنه عمل کنه همچین مشکلاتی پیش نمیاد
من گفتم فلان کانفیگ انجام میدی گفتی نه چیز دیگه رو میتونیم اتجام بدیم
گفتم باشه ایرادی همونارو انجام بدین ! یادتونه ؟
از اون موقع تا الان حدود 24 ساعت میگزره به اون درخواست هم رسیدگی نشد
حالا نمیخوام بحث دوباره باز بشه تاپیک فروش شما هم خراب بشه
به هر حال تمام شد رفت لطفا از ادامه دادن به این بحث خودداری کنید

bab_fatboy
August 11th, 2013, 08:46
هنوز موجود دارین؟
از ماههای بعد قیمتها چطوریه؟
کی تحویل میدین؟

آگونیس
August 17th, 2013, 17:22
هنوز موجود دارین؟
از ماههای بعد قیمتها چطوریه؟