توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایراد دیتاشک هست یا ایراد از ما؟
MF-BAN
June 29th, 2013, 10:51
با سلام دوستان و همکاران عزیز؟
میخواستم یک نسخه ای از میکروتیک رو که روی سرورهای او وی اچ کار میکنه و روی سرورهای 3 4 جای دیگه
رو روی سرورهای دیتاشک نصب کنم ولی بعدازنصب کردن +ای پی دادن کل سرور به فنا میره و خاموش میشه
تا موقعی روشنشون نکنی روشن نمیشن(مشکل از کجاست؟
آقای دانیال که سابقه ی کار با دیتاشک رو داره و یا وی گیگ بیان نظر بدن لطفا یاهرکس دیگه ای دیتاشک کار کرده
MF-BAN
June 29th, 2013, 11:23
جوابم رو گرفتم بسه روی دیتاشک میکروتیک نصب نمیشه چرا چون هارداشون نمیشکه و شبکه شون بهم می ریزه
مممنون دانیال فقط مستقیم نخواست این رو بگه
shingo
June 29th, 2013, 11:28
جوابم رو گرفتم بسه روی دیتاشک میکروتیک نصب نمیشه چرا چون هارداشون نمیشکه و شبکه شون بهم می ریزه
مممنون دانیال فقط مستقیم نخواست این رو بگه :))
بزودی مطالب جالبی در مورد دیتاشک افسانه ای توسط دوستان منتشر خواهد شد منتظر بمونید;;)
hadi_am
June 29th, 2013, 12:57
والا این دیتاسنتر یه خورده شک برانگیز بود
در واقع نه تنها هاردشون نمیکشه بلکه مشکل دارن...
در واقع ما هم یه بار یه چنین کاری انجام دادیم کلا مادربورد و هارد با هم منحل شد...
ولی در کل با دیتاشک و واسطاش کار نکنید...
بعضی مواقع سر آدم خوب کلاه میذارن همون طوری که سر ما کلاه رفت.
mahkoom021
June 29th, 2013, 23:47
دیتاشک همون whole sale قدیمه ؟
pakradm
June 29th, 2013, 23:57
دیتاشک همون whole sale قدیمه ؟
خیر، اسم دیتاسنتر اصلی Wholesale است و دیتاشک داخل این دیتاسنتر Rack دارد
danitfk
June 30th, 2013, 00:03
خیر، اسم دیتاسنتر اصلی Wholesale است و دیتاشک داخل این دیتاسنتر Rack دارد
Datashack دسترسی فیزیکی به سرورها داره
با این تعداد سروری هم که تا بحال Provide کرده دیگه کمتر از Suite نباید داشته باشه
معمولا" هم بعضی از کارمند های Datashack و WSI یکسان هستند , مثل Dylan
mahkoom021
June 30th, 2013, 00:12
اخه چند روز پیش تو یکی از این تاپیک ها دیدم نوشتن که این همونه بعد اینجا هم ذکر کردن که تو سرورای دیتاشک نمیشه میکروتیک ریخت واسه همین تعجب کردم گفتم سوال کنم
چون خودم 2 سال پیش رو سروری که از wholesale داشتم میکروتیک بود خیلی هم عالی بود
98M!zban
June 30th, 2013, 00:14
اما ما روی این سرور 7 تا میکروتیک دادیم و الان فعاله هیچ مشکلی نیست که ؟
XHTML
July 3rd, 2013, 01:36
این مشکل بخاطر هارد بعضی از سرورهااست که نمیکشه مثلا شاید ای دی باشه و نسخه شما روی ساتا 3 نصب میشه
بالای 23 تا مشتری بوده که از سرور مجازی تا سرور اخصتصاصی داشن برای نصب میکروتیک روی دیتاشک و نشده نصب کنیم براشون بعدشمشا
کی شدن که ما بلد نیستیم!
چون نمیشده گردن دیتاسنتر یا کسی ازش سرور گرفتن رو بگیرن
شماهم میگی داری و نصب میشه لطفا بیا ای پی سرورهاییی روشون میکروتیک نصب کردی بزار!!!!!!!!!!!!!!!
میکروتیک اونم توی دیتاشک ندیدم تاحالا!!!!!!!!!!!!!!! عجیبه برام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:74:
omid3rver
July 3rd, 2013, 02:22
اما ما روی این سرور 7 تا میکروتیک دادیم و الان فعاله هیچ مشکلی نیست که ؟
والا منم همین الان 6 تا مشتری میکروتیک دارم ، که ماشاء الله همشون استاد تر از خودم هستند :))
تا الان که مشکلی نداشته ، فقط یک بار 3 تا ابیوز پشت هم اومد که مشکل از یوزر بود و حل شد ، دیگه تا الان مشکلی نداشتم که هیچ و این که هم خودم و هم مشتریام راضی بودند .