توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند تا سوال در مورد ovh
yassale
June 27th, 2013, 17:28
سلام،
چند تا سوال در مورد تهیه سرور از OVH دارم ممنون میشم راهنمایی کنید دوستانی که اطلاع دارن،
1 - از کدوم سایتش باید خرید رو انجام داد، (ovh.co.uk , ovh.ie , ovh.com ...) ؟ کدومشون به نفع ایرانی ها هست و شرایط پرداخت مالی کدوم بهتر هست ؟
2 - کدوم لوکیشن (Northern FRANCE (RBX)، Eastern FRANCE (SBG) رو باید انتخاب کرد تا بشه از لوکیشن های مختلفش آی پی رایپ کرد ؟
3 - برای سفارش آی پی اضافه چه زمانی باید Professional use رو درخواست داد ؟ (بعد سفارش سرور یا هنگام سفارش) ؟
guerillamethod
June 27th, 2013, 17:41
Ovh.com 1 شما فقط از اینجا باید بخرید چون خارج از اتحادیه هستید
۲ فرقی نمی کند
۳ بهتره بعد از سفارش این کار رو انجام بدهید (البته بعضی مواقع به زور kvm هم برای شما ثبت می کند )
danitfk
June 27th, 2013, 17:42
2 - کدوم لوکیشن (Northern FRANCE (RBX)، Eastern FRANCE (SBG) رو باید انتخاب کرد تا بشه از لوکیشن های مختلفش آی پی رایپ کرد ؟
RBX بهتر هست
اما پینگ سرورهای SBG به ایران مناسب تر هست.
Ripe سرویس دهنده آی پی هست , آی پی رایپ کرد یعنی چی؟!
لوکیشن France فقط آی پی از Ripe میدن که میتونید از کشور های مختلف انتخاب کنید.
3 - برای سفارش آی پی اضافه چه زمانی باید Professional use رو درخواست داد ؟ (بعد سفارش سرور یا هنگام سفارش) ؟
هنگام سفارش باید پروفشنال یوز سفارش بدید و بعد از سفارش IP
Ehsan lashkari
June 27th, 2013, 17:55
سلام
ما 2 تا زا RBX سرور داریم که به ما پینگ مناسب میده - می تونید تست کنید
91.121.103.69 و 91.121.204.67
حتی یه مدت 132 میداد - این پینگ دست مخابراته اگه انگولک نکنن فیبر ها رو و سرعت پورت ها رو محدود نکنن عالی میشه
Pinging 91.121.103.69 with 32 bytes of data:
Reply from 91.121.103.69: bytes=32 time=145ms TTL=50
Reply from 91.121.103.69: bytes=32 time=146ms TTL=50
Reply from 91.121.103.69: bytes=32 time=145ms TTL=50
Reply from 91.121.103.69: bytes=32 time=144ms TTL=50
Ping statistics for 91.121.103.69:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 144ms, Maximum = 146ms, Average = 145ms
اگر سرور لازم داشتید با کمترین قیمت در خدمتیم
با تشکر
websazha
June 27th, 2013, 18:34
سلام،
چند تا سوال در مورد تهیه سرور از OVH دارم ممنون میشم راهنمایی کنید دوستانی که اطلاع دارن،
1 - از کدوم سایتش باید خرید رو انجام داد، (ovh.co.uk , ovh.ie , ovh.com ...) ؟ کدومشون به نفع ایرانی ها هست و شرایط پرداخت مالی کدوم بهتر هست ؟
1-وب سایتی که به دلار باشد به نفع هست اما فقط ای وب سایت us می توانید سرور های کانادا تهیه کنید اما چاره نیست شما از .com .واحد ارزی یورو خرید کنید و جهت حذف مالیات باید اقدام کنید اگر مدارک معتبر جهت حذف مالیات بر در آمد اروپا ندارید بهتر از .us استفاده کنید که قانون مالیاتی اروپا را شامل نمی شود.
2-طبق گفته ساپورت دیتاسنتر بهترین پل ارتباطی برای خاورمیانه اروپا آمریکا را Rbx به همراه دارد که امکان انتخاب آی پی نیز ار اکثر کشور های اروپایی فراهم هست.
3-تفاوتی ندارد در هر صورت در زمان سفارش آی پی بعد باید اول کاربری حرفه ای سفارش و فعال کنید و بعد می توانید بلاک آی پی سفارش دهید.
websazha
June 27th, 2013, 18:36
Ovh.com 1
۳ بهتره بعد از سفارش این کار رو انجام بدهید (البته بعضی مواقع به زور kvm هم برای شما ثبت می کند )
کسی از امکانات اضافی فرار نمی کند!
KVm که در زمان ایجاد خرید کاربری حرفه ای برای سرور های پورت 1 به شما ارائه می شود رایگان هست.بعضی مواقع نیست ثابت هست.
vps-uk-nl-us-fr-sw
June 28th, 2013, 04:10
Hébergement et Solutions Internet - OVH (http://www.ovh.com/fr/index.xml)
از این سایت تهیه کنید
در مورد آو وی اچ خدمتتون بگم . سرورهاش مناسب هستن ولی از طرفی هم شانسی هست .
تجربه ی خودم را عرض می کنم
اولا پشتیبانیشون صفر کلوین هست .
یعنی اگر تیکت بدین زورد جواب بدن 2 روز بعد میشه
2. اگر یک دفعه بخان گیر بدن اصلا بدون هیچ تعارفی سرور را ترمینیت می کنند و یک ایمیل می دهند و دسترسی اف تی پی می دن و خلاص
.
کلا با ایرانی ها مشکل دارن اینها پس در نتیجه از کسانی سرور بخرید که پنل وریفای دارند
این دیا سنتر البته شبکه و پورت خوبی دارد ولی در صورتی که می توانید از رد استیشن سرور بگیرد . خیلی بهتر هست سمت او وی اچ نرید
با این حال من اگه 5 تا سرور داشته باشم . 6 شمی را از او وی اچ می گیرم .
ببینید من صرفا تجربه ی خودم ر دادم .
yassale
June 28th, 2013, 04:54
Hébergement et Solutions Internet - OVH (http://www.ovh.com/fr/index.xml)
از این سایت تهیه کنید
در مورد آو وی اچ خدمتتون بگم . سرورهاش مناسب هستن ولی از طرفی هم شانسی هست .
تجربه ی خودم را عرض می کنم
اولا پشتیبانیشون صفر کلوین هست .
یعنی اگر تیکت بدین زورد جواب بدن 2 روز بعد میشه
2. اگر یک دفعه بخان گیر بدن اصلا بدون هیچ تعارفی سرور را ترمینیت می کنند و یک ایمیل می دهند و دسترسی اف تی پی می دن و خلاص
.
کلا با ایرانی ها مشکل دارن اینها پس در نتیجه از کسانی سرور بخرید که پنل وریفای دارند
این دیا سنتر البته شبکه و پورت خوبی دارد ولی در صورتی که می توانید از رد استیشن سرور بگیرد . خیلی بهتر هست سمت او وی اچ نرید
با این حال من اگه 5 تا سرور داشته باشم . 6 شمی را از او وی اچ می گیرم .
ببینید من صرفا تجربه ی خودم ر دادم .
تشکر میکنم اولاً از همه دوستان و شما، پنلی قبلاً داشتم اینجا اما با آی پی ایران چند بار اشتباها لاگین کردم، که ترجیح میدم با هویت دیگه ای مجدد ...
برای سرور از این دیتاسنتر هم نیاز به لوکیشن های مختلف روی آی پی داریم ، و گر نه از رداستیشن هم سرویس داریم، اما مدتی که ovh داشتم خیلی خوب بود الا پشتیبانی که همه هم میگن :d
ParsNetwork
June 28th, 2013, 05:29
از این سایت تهیه کنید
Dedicated servers. - OVH (http://www.ovh.com/us/dedicated-servers/)
بعد از سفارش سرور - تا 3 آیپی نیاز ندارید ولی بیشتر از این حد نیاز داشته باشید باید پرداخت کنید - اگر اکانتی که در OVH ساختید 1 ماه از ساختش می گذره از ماههای بعدی هر تعداد که آیپی گرفته باشید رایگان هست و بابت هر تعداد آیپی بیشتر از 3 تنها 20 دلار میدید
yassale
June 28th, 2013, 05:33
از این سایت تهیه کنید
Dedicated servers. - OVH (http://www.ovh.com/us/dedicated-servers/)
از این لینک فکر کنم نمیشه لوکیشن های قرانسه رو انتخاب کرد فقط کانادا رو شامل میشه
ParsNetwork
June 28th, 2013, 05:42
خوب لوکیشن کانادا استفاده کنید
yassale
June 28th, 2013, 05:45
خوب لوکیشن کانادا استفاده کنید
برای سرور از این دیتاسنتر هم نیاز به لوکیشن های مختلف روی آی پی داریم
liveserver
July 1st, 2013, 01:24
عزیز این رو بهت بگم تا اونجا که میتونی از این دیتا سنتر دوری کن...
البته تجربه شخصی منه و خیلی هایه دیگه!!!
چون واقعا دیتا سنتر عجیبی هست که یه دفعه شب میخوابی صبح بلند میشی میبینه سرور قطعه و دیتا ها هم فرمت شدند.
بدون هیچ دلیل قانع کننده ای!!!
yassale
July 1st, 2013, 01:26
عزیز این رو بهت بگم تا اونجا که میتونی از این دیتا سنتر دوری کن...
البته تجربه شخصی منه و خیلی هایه دیگه!!!
چون واقعا دیتا سنتر عجیبی هست که یه دفعه شب میخوابی صبح بلند میشی میبینه سرور قطعه و دیتا ها هم فرمت شدند.
بدون هیچ دلیل قانع کننده ای!!!
نه اینجوریا هم نیست که میگی شما من 2 سالی از این دیتاسنتر سرویس داشتم هیچ مشکلی جز ضعف پشتیبانی ندیدم.
liveserver
July 1st, 2013, 01:36
نه اینجوریا هم نیست که میگی شما من 2 سالی از این دیتاسنتر سرویس داشتم هیچ مشکلی جز ضعف پشتیبانی ندیدم.
نظر شما کاملا صحیح و متین است.
من یه سرور داشتم همین 2 ماه پیش به علت نا مفهمومی یه شبه اعلام کردند که باید همه سرور هاتون رو تک تک چک کنید و دی ان اس هارو همه رو فیکس کنید. در غیر اینصورت سرور منهدم میشه!!!
ما نیز 1 شبانه روز کلا سرور هارو درست کردیم.
جالب این بود فردای همان روز سرور قطع شد و تنها جوابی که دادند گفتند سرور مشا برای شبکه ما خطرناک است.
دلیل این حرف رو جویا شدیم پاسخ درستی دریافت نکردیم.
zigma4000
July 1st, 2013, 01:36
من 6 ماهه از این دیتاسنتر چندتا سرور دارم و راضیم . اما به ایران و ایرانیان به شدت حساس هستن !
click-server
July 1st, 2013, 16:31
از کانادا بگیرید فقط آی پی آمریکا و کانادا رو خواهید داشت
از فرانسه بگیرید آِ پی کل اروپا رو خواهید داشت
liveserver
July 2nd, 2013, 04:41
از کانادا بگیرید فقط آی پی آمریکا و کانادا رو خواهید داشت
از فرانسه بگیرید آِ پی کل اروپا رو خواهید داشت
دوست عزیز فقط ای پی ملاک نیست.
کیفیت سرور های این دیتا سنتر رو بنده کاملا تایید میکنم.
مشکل فقط خود دیتا سنتر است که علاوه بر حساس بودن بر ایرانیان رفتار های بسیار عجیبی گاهی اوغات ازش سر میزنه!
guerillamethod
July 2nd, 2013, 05:30
دوست عزیز فقط ای پی ملاک نیست.
کیفیت سرور های این دیتا سنتر رو بنده کاملا تایید میکنم.
مشکل فقط خود دیتا سنتر است که علاوه بر حساس بودن بر ایرانیان رفتار های بسیار عجیبی گاهی اوغات ازش سر میزنه!
شما که کیفیتشو تایید می کنید می دونید چقدر مشکل سخت افزاری مخصوصا تو هارد و ipmi دارن؟
ParsNetwork
July 2nd, 2013, 07:24
هارداشون قبول دارم قبلا مشکل داشت ولی الان دیگه این مشکل رو ندارند در ضمن سخت افزارها در ovh نو هستند
compiler
July 2nd, 2013, 09:26
ما 18 تا سرور کانادا داریم از OVH ... از هر نظر عالیست . هارد سرور ها هم هیچ مشکلی نداره . دوستانی که فکر میکنند مشکل داره سرور مثلا 59 دلاری میخرن و توقع دارن هارد Enterprise وسترن با Raid10 داشته باشه...سرور های OVH از هر نظر عالیست . پول بیشتر بدید سرور بهتر میخرید این یک قانونه
ovh با ساخت دیتاسنتر کانادا الان بزرگترین دیتاسنتر جهانه...(به جز دیتاسنتر های گوگل و ... )
موفق باشید
arc1o0
July 2nd, 2013, 10:12
سلام
لازم دیدم توضیح بدم که این دیتا سنتر فقط با کاربران ساکن ایران مشکل داره!!
حتی با کاربران قدیمی هم مشکل نداره ، حتی همین الان هم یک سری از دوستان هستند که هویت ایرانی دارند در این دیتا سنتر فقط آدرس شون کشور ثالث هستش
یا واقعا ساکن خارج از کشور هستند یا به طریقی تونستند مدارک سکونتی جور کنند و دیتا سنتر رو قانع کنند که ساکن خارج از کشور هستن
حتی ما یک اکانت داشتیم که یکی از کاربران قدیمی در اختیار ما گذاشته بود با هویت ایرانی و آدرس ایرانی مال سال 2011 بود وریفای شدنش ، قبل از تحریم ایرانی ها توسط ovh
شخصا ایمیل زدم که آقا من یک کاربر قدیمی هستم و سرور لازم دارم و اینا اما برخی کاربران میگن شما به ایرانی ها سرویس نمی دید و فلان
به راحتی گفتند اکانت شما معتبره و ما مانعی نمی بینم که به شما خدمات بدیم - ایمیلش موجوده اگه کسی خواست
خلاصه این که هیچ کس نمیگه ماست من ترشه ولی الحق و الانصاف کیفیت سرور هاش خیلی بیشتر از پولیه که میگره!!
کجای دنیا با 50 ت می تونید سرور اختصاصی بگیرید اونم با سی پی یو D425!
پینگ هم که دیگه حرف نداره و من فقط یک دیتا سنت رمیشناسم که پینگش از OVH پایین تره
خلاصه اگر کاربر خوبی باشید :دی و کارها یغیر قانونی نکنید این دیتا سنتر بهترینه گزینه برای شماست و به عبارتی بهشت وب مستراست
با سپاس
peyman0742
July 2nd, 2013, 10:53
در هر دیتاسنتری اگر پورت ها رو مدیریت کنید مشکلی پیش نمیاد
arc1o0
July 2nd, 2013, 10:56
در هر دیتاسنتری اگر پورت ها رو مدیریت کنید مشکلی پیش نمیاد
منظورتون از مدیریت پورت رو توضیح میدید؟
به چه چیزی میگید مدیرت پورت؟
compiler
July 2nd, 2013, 11:19
شما بر چه اساسی میگید ovh ّبا هوویت ایرانی مشکل داره؟!
لطفا یک سند نشون بدید که به دلیل ایرانی بودن سرور یا پنل رو مسدود کردن
با تشکر
arc1o0
July 2nd, 2013, 11:31
بنده هم صحبت های جناب کامپایلر رو تایید می کنم
فقط چند ماهی میشه که کاربر جدید ایرانی قبول نمی کنند ( ساکن ایران) که بنده دقیقا نمی دونم به علت گند کاری هموطنان عزیز در این دیتا سنتر هستش یا تحریم های بین المللی
mariean
July 2nd, 2013, 12:46
بنده هم صحبت های جناب کامپایلر رو تایید می کنم
فقط چند ماهی میشه که کاربر جدید ایرانی قبول نمی کنند ( ساکن ایران) که بنده دقیقا نمی دونم به علت گند کاری هموطنان عزیز در این دیتا سنتر هستش یا تحریم های بین المللی
گند کاری 2 نفر از ایران
بقیه همه چوب اون 2 نفر بخورند
m-batista
July 2nd, 2013, 19:39
شما بر چه اساسی میگید ovh ّبا هوویت ایرانی مشکل داره؟!
لطفا یک سند نشون بدید که به دلیل ایرانی بودن سرور یا پنل رو مسدود کردن
با تشکر
:دی
Hi
Dear Customer,
I have received your request and thank you for the trust you place in us.
We don' purchase our offers for Iran customers.
Our legal department refuse systematically because we have a lot of problems with them (hackers, don't paid...).
Cordially, Rachid.
OVH SAS
arc1o0
July 2nd, 2013, 19:57
Hi
Dear Customer,
Our legal department refuse systematically because we have a lot of problems with them (hackers, don't paid...).
Cordially, Rachid.
OVH SAS
شما چی بهشون گفته بودید؟
Reza.exe
July 2nd, 2013, 20:18
Hi
Dear Customer,
Cordially, Rachid.
OVH SAS
اینم از شاهکار های استاد فرانتورک و شرکا هست
m-batista
July 2nd, 2013, 20:20
شما چی بهشون گفته بودید؟
گفتم ایرانی هستم میخوام سرور بخرم. پرداخت امن هست. توسط کسی خارج کشور انجام میشه.
berbid_vps
July 2nd, 2013, 20:42
فک نکنم با ایرانی بودن مشکل داشته باشع
m-batista
July 2nd, 2013, 20:47
شاید موقع خرید گیر ندن! ولی کارتون به legal بیوفته سرنوشت پنل معلوم نیست!
وقتی خودشون واضح میگند مشکل داریم. من این ریسک رو نمیپذیرم که مستفیم خرید کنم.
arc1o0
July 2nd, 2013, 22:17
عرض کردم - فقط با کاربران ساکن ایران مشکل دارند
خیلی ها پنل با هویت ایرانی ولی با سکونت خارج از کشور دارند که بدون هیچ مشکلی دارند فعالیت می کنند
hassan5099
July 2nd, 2013, 23:25
فک نکنم با ایرانی بودن مشکل داشته باشع
با ایرانی های خرج از کشور مشکلی ندارند
ولی با ایرانی ها داخل خیلی مشکل دارند
liveserver
July 7th, 2013, 01:23
با ایرانی های خرج از کشور مشکلی ندارند
ولی با ایرانی ها داخل خیلی مشکل دارند
بحث ایرانی یا غیر ایرانی نیست دوست عزیز... با هیچ کشوری مشکل ندارند ولی وقتی پای ابیوز بیاد وسط دیگه براشون فرقی نداره ایرانی هستید یا غیر اون.
shp1367
July 27th, 2013, 16:23
دوستان شرمنده بعد از 2 هفته آپ کردم :دی
میخواستم ببینم ovh برای سرور دانلود برای دانلود و کپی رایت و اینا گیر میده؟
مخصوصا موزیک؟
Parsa08
July 28th, 2013, 12:26
دوستان شرمنده بعد از 2 هفته آپ کردم :دی
میخواستم ببینم ovh برای سرور دانلود برای دانلود و کپی رایت و اینا گیر میده؟
مخصوصا موزیک؟