ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریداری فضای میزبانی برای سایت دانلود از گذرگاه جهانی

samiee
June 27th, 2013, 13:48
سلام. من می خوام یه سایت دانلود راه اندازی کنم ولی اطلاع زیادی در زمینه فضای میزبانی مربوط به فایلهای دانلود ندارم. یه سری گفتن باید سرور اختصاصی و یه سری گفتن باید سرور مجازی بگیری. پس از تحقیقات فراوان از سایت گذرگاه جهانی سرویس هاستینگ ویژه سایت های پر بازدید رو گرفتم. این سرویس برای این کار مناسب هست؟
تو اینترنت (و همچنین تو همین انجمن ) انتقادهای زیادی از این شرکت شده. آیا انتخاب مناسبی داشتم؟ شرکتهای دیگری هستند که این سرویس ها رو ارائه کنند.

samiee
June 27th, 2013, 14:47
نمایندگی هاست؟ برای چی نمایندگی هاست؟ از کجا باید بگیرم؟

TARIMEHR
June 27th, 2013, 15:00
شما یه هاست برای سایت نیاز داری + یه هاست برای قرار دادن فایل ها که اصطلاحا بهش گفته میشه هاست دانلود

هاست سایت حجم زیادی لازم نداره 500 مگ تا 1 گیگ میتونه کافی باشه

هاست دانلود بستگی داره به نوع سایتتون
اگر مثلا بخواهید انواع بازی ها و فیلم ها و نرم افزارهای سنگین رو قرار بدید حداقل باید از هاست دانلود 10 گیگ شروع کنید

هر وقت هم نیاز داشته باشید ، میتونید بدون قطعی یا نیاز به انتقال ، هاست رو به پلن های بالاتری ارتقا بدید

گذرگاه جهانی هم از هاستینگ های قدیمی هست
میتونید در موردش در اینترنت تحقیق کنید

mosi_sh
June 27th, 2013, 15:10
سلام. من می خوام یه سایت دانلود راه اندازی کنم ولی اطلاع زیادی در زمینه فضای میزبانی مربوط به فایلهای دانلود ندارم. یه سری گفتن باید سرور اختصاصی و یه سری گفتن باید سرور مجازی بگیری. پس از تحقیقات فراوان از سایت گذرگاه جهانی سرویس هاستینگ ویژه سایت های پر بازدید رو گرفتم. این سرویس برای این کار مناسب هست؟
تو اینترنت (و همچنین تو همین انجمن ) انتقادهای زیادی از این شرکت شده. آیا انتخاب مناسبی داشتم؟ شرکتهای دیگری هستند که این سرویس ها رو ارائه کنند.

راه حل شما خرید سرور مجازی ( که مشکلات خودشو داره ، باید مجازی ساز نصب کنی پنل نصب کنی ، فایلهای سایتتو up کنی و ... ) و گزینه بعدی همون هاست حرفه ای که بعضی از سرویس دهندگان به اسم هاست پر بازدید میزنن این پلان رو ، شرکت گذرگاه جهانی ( محلات ) نه پسر خالمه نه ارتباط کاری باهاشون دارم اما واقعیت اینه من حدود 1 سال میشه تعدادی دامین و 2 سرور مجازی ازشون گرفتم تنها اتفاقی که باعث میشه به سایتشون سر بزنم فاکتورهای ماه به ماه سرورهای مجازیه از حق نگذریم uptime فوقالعادس اوایل هم جابجایی سرور داشتن ( ماهها پیش ) پشتیبانیشون حرفه ای برخورد میکنه اینا اطلاعاتیه من از گذرگاه داشتم انتقادها هم میگید من سرچ نکردم اما بعنوان یه مشتری از خدماتشون فوق العاده راضیم%

ra3ou1
June 27th, 2013, 15:23
سلام

می توانید سایت رو روی هاست و فایل رور روی سرور بالا بیارید

به این ترتیب فایلهای شما روی سرور مجازی قرار دارد و شما کنترل بهتری روی فایل ها دارید

در صورتی که به اطلاعات بیشتری احتیاج داشتید در خدمتم

omid3rver
June 27th, 2013, 15:54
سلام

می توانید سایت رو روی هاست و فایل رور روی سرور بالا بیارید

به این ترتیب فایلهای شما روی سرور مجازی قرار دارد و شما کنترل بهتری روی فایل ها دارید

در صورتی که به اطلاعات بیشتری احتیاج داشتید در خدمتم

بهترین راه همین هست

هم به صرفه تر است ، و هم این که دست خودتون هست ، مدیریت هم راحت تره

یک مقدار فضا می خواد با 1024 رم ، که بستگی با بازدید و میزان دانلود از سایت شما داره

فقط کافی لینک ها را برای دانلود آماده کنید روی سرور دانلود کنید سپس لینک مستقیم کنید روی هاست .

به همین راحتی

سوالی داشتید در خدمتم

آفرهای خوبی برای شما دارم

id: omid3rver@yahoo.com

tell: 0937 490 3220

bartar_host
June 27th, 2013, 16:08
با سلام دوست عزیز باید در قسمت در خواست هاستینگ شتراکی بگین تا همکاران افر بدن و راهنمایی های لازم رو بهتون میکنن

و بگید چقدر فضا میخواید ایا سایت تازه تاسیسه

samiee
June 27th, 2013, 18:02
ممنون از راهنمایی دوستان. من خیلی وقت هست که می خوام این کارو انجام بدم. بیشترین مشکل این بود که برای دانلود نرم افزارها روی سیستمم و اعمال تغییرات بر روی آنها و آپلود کردن مجدد آنها روی سرور باید ترافیک اینترنت زیادی مصرف کنم. یه آشنا به من گفت که وقتی سرور دانلود می گیری یه سیستم عامل روش نصبه و توسط همون و با سرعت بالا می تونی نرم افزارهاتو دانلود و ویرایش کنی و باز توسط همون آپلودش کنی. اگر میشه محبت کنید دقیقن بگید این چه نوع سرویسی هست؟
سایت تازه تاسیسه، مسلمن در حال حاضر بازدید کننده ای نداره ولی بازدید کنندش بالا خواهد بود. میزبانیش هم 10 گیگ برای شروع کافیه.

TARIMEHR
June 27th, 2013, 18:12
ممنون از راهنمایی دوستان. من خیلی وقت هست که می خوام این کارو انجام بدم. بیشترین مشکل این بود که برای دانلود نرم افزارها روی سیستمم و اعمال تغییرات بر روی آنها و آپلود کردن مجدد آنها روی سرور باید ترافیک اینترنت زیادی مصرف کنم. یه آشنا به من گفت که وقتی سرور دانلود می گیری یه سیستم عامل روش نصبه و توسط همون و با سرعت بالا می تونی نرم افزارهاتو دانلود و ویرایش کنی و باز توسط همون آپلودش کنی. اگر میشه محبت کنید دقیقن بگید این چه نوع سرویسی هست؟
سایت تازه تاسیسه، مسلمن در حال حاضر بازدید کننده ای نداره ولی بازدید کنندش بالا خواهد بود. میزبانیش هم 10 گیگ برای شروع کافیه.

شما به سرور مجازی نیاز دارید
مثل ویندوز هست و از اینترنت شما مصرف نمیشه
تمام کارها رو با سرور انجام میدید
میتونید ازش به عنوان هاست دانلود هم استفاده کنید

samiee
June 27th, 2013, 18:27
این اطلاعات یه سرور مجازیه (بر حسب مثال)
حافظه رم : 2048 مگابایت
فضای هارد : 20 گیگابایت
CPU : 1000MHZ
پهنای باند : نامحدود
پورت شبکه : 1 Gbps
آپتایم 99.9% تضمینی

مقدار 2 گیگ رم یعنی من نرم افزاری که سه گیگ رم داره رو نمی تونم رو ویندوز سرور نصب کنم؟
نصب نرم افزارهای مختلف بر روی این ویندوز محدودیتی نداره؟ مثلن ممکنه شرکت ارائه دهنده سرویس بگه نباید هر نرم افزاری رو روی ویندوز نصب کنید؟