PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند یکی که سرعت دانلود از سرورم رو محدود کنه و نیز فقط کاربرانم بتونن دانلود کنند.

ParsDown
June 27th, 2013, 06:35
سلام
قبلا هم تاپیک مشابه این زده بودم ولی زیاد به نتیجه نرسیدم
ممنون میشم یکی یا بهم یاد بده یا خودش کارهاشو انجام بده
من سایت دانلود فیلم و سریال دارم و سرورمم اختصاصی هست و پورت سرورم 1 گیگابیت هست و رم هم 32 گیگ
منتها چون محدودیتی در سرعت دانلود اعمال نمیشه باعث شده بعضیا با وی پی اس بخوان کل دیتای سایت رو دانلود کنن و این باعث میشه برا بیشتر کاربرای سایتم سرعت کم بیاد
برا همین میخوام برا هر ای پی محدودیت سرعت بذاریم
منتها چون دانلود تو سایت من رایگان هست برا همین نمیخوام از طریق یوزر و پسورد دادن اینکارو کنیم
چون بالای 20 هزار تا کاربر داریم و کی حوصله داره یوزر و پسورد بسازه
البته این یوزر و پسورد رو میتونم با نرم افزار فایل زیلای موجود در سرور انجام بدم
ولی نمیخوام اینطوری باشه چون دانلود رایگان هست
برا همین میخوام یه تنظیم کلی بشه که هر ای پی که از سرورم دانلود داره میکنه مثلا سزعت بیش از 500 کیلوبایت در دانلود منجرش بهش نده تا بقیه کاربرانم بتونن با سرعت دانلود کنند.
و نیز چون یوزرها برا اینکه لینکهای مستقیم رو ببینن و دانلودش کنن باید در فروم ثبت نام کنن
ولی خب خیلی از وبلاگها و سایتهای دیگه دارن بدون اجازه من لینک های مستقیم رو در سایت خودشون هم میذارن و اینطوری کاربر جدید بدون اینکه مجبور باشه در فروم ثبت نام کنه راحت به لینک دانلود دسترسی داره
ولی من نمیخوام
یعنی میخوام فقط کاربرای فرومم بتونن دانلود کنن ( چون تصمیمی برا وی ای پی کردن فعلا ندارم )
این باعث میشه دیگه سایتهای دیگه سو استفاده نکنن

فقط خواهشا قیمت فضایی ندید.
ممنون میشم یه کوچلو یا مختصر کاری که میخواهید بکنید رو همنیجا بگید و بعدش قیمت مد نظرتون رو هم در تاپیک بگید و نه بگید بیا یاهو و فلان
تا کار هر کی برام معقول اومد و بصرفه بود زودی با اون هماهنگ کنم
چون شدیدا بهش نیاز دارم و زودی میخوام اعمال بشه

≡ ALEX ≡
June 27th, 2013, 06:47
تا جایی که بنده اطلاع دارم، روی FileZilla Server امکان محدود سازی سرعت تعبیه نشده و فقط روی Client آن چنین جیزی وجود داره...

محدود سازی سرعت از طرف سرور در دو قسمت می تونه انجام بشه:

1. وب سرور: که بدیهی است می بایست از وب سرور مناسب استفاده کرده و با تنظیم آن و بعضا نصب یک سری Addon های جانبی تنظیمات مربوط به سرعت دانلود را انجام دهید.

2. اسکریپت: امکان کنترل و محدود سازی از طریق یک اسکریپت مثلا PHP نیز ممکن است که به نظر بنده راه حل ساده تر و بهتری است در مورد شما. صرفا لینک های دانلود شما می بایست متناسب با این روش تغییر کنند که این نیز به سادگی توسط اجرای چند SQL Query روی دیتابیس وبسایت شما میسر خواهد شد.

ضمنا در مورد اجازه دانلود فقط برای کاربران نیز راه حل مناسبی دارم...

در صورت نیاز به اجرا از طریق پیغام خصوصی با بنده در تماس باشید...

shingo
June 27th, 2013, 06:57
سلام
قبلا هم تاپیک مشابه این زده بودم ولی زیاد به نتیجه نرسیدم
ممنون میشم یکی یا بهم یاد بده یا خودش کارهاشو انجام بده
من سایت دانلود فیلم و سریال دارم و سرورمم اختصاصی هست و پورت سرورم 1 گیگابیت هست و رم هم 32 گیگ
منتها چون محدودیتی در سرعت دانلود اعمال نمیشه باعث شده بعضیا با وی پی اس بخوان کل دیتای سایت رو دانلود کنن و این باعث میشه برا بیشتر کاربرای سایتم سرعت کم بیاد
برا همین میخوام برا هر ای پی محدودیت سرعت بذاریم
منتها چون دانلود تو سایت من رایگان هست برا همین نمیخوام از طریق یوزر و پسورد دادن اینکارو کنیم
چون بالای 20 هزار تا کاربر داریم و کی حوصله داره یوزر و پسورد بسازه
البته این یوزر و پسورد رو میتونم با نرم افزار فایل زیلای موجود در سرور انجام بدم
ولی نمیخوام اینطوری باشه چون دانلود رایگان هست
برا همین میخوام یه تنظیم کلی بشه که هر ای پی که از سرورم دانلود داره میکنه مثلا سزعت بیش از 500 کیلوبایت در دانلود منجرش بهش نده تا بقیه کاربرانم بتونن با سرعت دانلود کنند.
و نیز چون یوزرها برا اینکه لینکهای مستقیم رو ببینن و دانلودش کنن باید در فروم ثبت نام کنن
ولی خب خیلی از وبلاگها و سایتهای دیگه دارن بدون اجازه من لینک های مستقیم رو در سایت خودشون هم میذارن و اینطوری کاربر جدید بدون اینکه مجبور باشه در فروم ثبت نام کنه راحت به لینک دانلود دسترسی داره
ولی من نمیخوام
یعنی میخوام فقط کاربرای فرومم بتونن دانلود کنن ( چون تصمیمی برا وی ای پی کردن فعلا ندارم )
این باعث میشه دیگه سایتهای دیگه سو استفاده نکنن

فقط خواهشا قیمت فضایی ندید.
ممنون میشم یه کوچلو یا مختصر کاری که میخواهید بکنید رو همنیجا بگید و بعدش قیمت مد نظرتون رو هم در تاپیک بگید و نه بگید بیا یاهو و فلان
تا کار هر کی برام معقول اومد و بصرفه بود زودی با اون هماهنگ کنم
چون شدیدا بهش نیاز دارم و زودی میخوام اعمال بشه

با سلام

مشخصات رو در سایت تیکت کنید تا فایل زیلا رو طوری تنظیم کنیم که هیچ ایپی بیشتر از 250 کیلوبایت نتونه دانلود کنه

mojiz
June 27th, 2013, 07:05
ویندوزه یا لینوکس؟
آی دی یاهو منو اد کن
bighost2

20 تومن میگیرم هردو رو برات انجام میدم

ParsDown
June 27th, 2013, 09:01
با سلام

مشخصات رو در سایت تیکت کنید تا فایل زیلا رو طوری تنظیم کنیم که هیچ ایپی بیشتر از 250 کیلوبایت نتونه دانلود کنه
داش shingo دستت طلا
الان مشخصات رو برات ارسال میکنم داداش
البته دوستان من سرور اختصاصیم رو از همین اقای shingo خریدم.

ParsDown
June 27th, 2013, 09:10
ویندوزه یا لینوکس؟
آی دی یاهو منو اد کن
bighost2

20 تومن میگیرم هردو رو برات انجام میدم
دوست عزیز جناب shingo دارن مورد اول رو اوکی میکنن ( البته شاید مورد دوم رو هم اوکی کردن )
ولی برا احتیاط برا مورد دوم چقدر هزینه میگیری
البته قبلش یه خلاصه وار بگو چیکار میخوای بکنی که فقط کاربرای فروم من بتونن لینکهارو دانلود کنن و تا کسی در فروم لوگین نکرده لینکهای دانلود براش ارور بده یا بنویسه باید ثبت نام یا لوگین کنید تا بتونید دانلود کنید.

mojiz
June 27th, 2013, 09:48
اینکه تا کسی تو فروم لاگین نکنه لینکها براش ارور بده رو کاریش نمیشه کرد. مگه اینکه با همون روش php که دوستان توضیح دادند انجام بدید.
من فقط میتونم یکاری کنم که اگه کسی لینکهای شما رو رو سایتش گذاشت این لینکا براش کار نکنه و در عوض کاربر رو به سایت شما بفرسته