توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فشار بسیار بالا به سرور و مصرف منابع
jowshany
June 27th, 2013, 06:06
سلام
من قبلا از هاست اشتراکی استفاده می کردم و مدیر سرور گفتند که دیگه هاست اشتراکی پاسخگویه سایت شما نیست و به خاطر شما سرعت دیگر سایتهایی که روی سرور هستند پایین اومده و باید سرور اختصاصی بگیرید .
من هم گفتم که برام سفارش بدند و سرور 48 هسته ای یی 6234 با رم 48 گیگ و هارد اس اس دی رو سفارش دادند که هزینه ش بیش از 2 برابر هاست اشتراکی شده!
انجمن سایت ویبولتین هست و پرتال هم وردپرس .
در این لحظه که کم مصرف ترین ساعت روز هست و بازدید بسیار کمی داره ، طبق گوگل آنالیتیک 160 نفر توی سایت آنلاین هستند .
توی سی پنل که چک میکنم مصرف به این صورت هست :
Server Load 4.28 (48 cpus)
Memory Used 17.6 %
این به نظر شما متعادله که 160 تا آنلاین 4 هسته از سی پی یو رو اشغال کنه؟
توی اوج ترافیک هم به 40 میرسه مصرف هسته ها
مصرف بالا نیست؟
من هیچ گونه امکاناتی هم جز سی پنل ندارم ، آیا مدیر سرور باید چیز بیشتری به من تحویل بده؟
مثلا ریبوت سرور و ...؟
June 27th, 2013, 07:29
هزینه ش بیش از 2 برابر هاست اشتراکی شده
هزینه سرور اختصاصی ؟ فکر کنم منظورتون مجازی باشه
شاید cpu تون رو محدود کردن که اینطوری لود بالاست
به هر حال وی پولتین مصرف سی پی یوش بالاست و بستگی به ماژول ها و پلاگین هاتون داره
اگه سرعت لود سایتتون خوبه مشکلی نیست
jowshany
June 27th, 2013, 07:44
هزینه سرور اختصاصی ؟ فکر کنم منظورتون مجازی باشه
شاید cpu تون رو محدود کردن که اینطوری لود بالاست
به هر حال وی پولتین مصرف سی پی یوش بالاست و بستگی به ماژول ها و پلاگین هاتون داره
اگه سرعت لود سایتتون خوبه مشکلی نیست
بله هزینه ی سرور اختصاصی یی که برام گرفتن 2 برابره هاست اشتراکی شده .
یعنی چی سی پی یو رو محدود کردند؟ لود بالاست ، یعنی دیر لود میشه؟!
من الان دسترسی به WHM هم دارم ، اما چیز خاصی توش نیست و چیزی که تا به الان توش به کارم اومده همون ریبوت کردن sql بوده .
سرعت توب ساعات پیک میاد پایین .
یعنی به نظر شما این فشار برای این سایت معقوله؟
به نظرم توی ساعت پر بازدید 2500 نفر آنلاین داشته باشه سایت و البته حجم دیتابیس هم بیش از 30 گیگه و ....
mojiz
June 27th, 2013, 09:53
ببین اگه سایتت سریع لود میشه، و تو گشت و گذار تو سایتت مشکلی نیست، به اینچیزا فکر نکن، به پشتیبانی هاستت فکر کن و امنیتش بیشتر از لود سرور مهمه
اما اگه سرعت لود سایتت پایینه به هاستت بگو تا خودش یه کاری کنه (مثلا سی پی یوت رو بیشتر کنه)
ببین اگه سرعت cpu رو محدود کردن، به هاستت بگو بجای 48 تا هسته، بهت 8 تا بده ولی در عوض سرعت رو که محدود کردن رو 6 برابر کنه
شما حجم دیتابیست هم خیلی بالاست من دقیقا نمیدونم چی توش داری ولی ممکنه واسه اون هم باشه که سایتت اذیت میکنه
mariean
June 27th, 2013, 10:12
با سلام
متاسفانه با گروهی که مشورت کردین برای سرور گروه اطلاعات کافی نداشده که این خرج زیادی گذاشته روی دست شما
برای مثال میگم
سرور دید برای هاست حداقل 1000 انلاین داره مثلا در 100 سایت سایتی 10 نفر زیاد که نیست ؟
این سرور هزینه اون کلا 500 تومان میشه در ماه
حالا برای یک سایت خیلی هزینه کردین = کمی سرچ و .. کنید سرتون کلاه نرفته باشه برای سرور
این جنبه اقتصاری بودنش
2 برای 160 انلاین با توجه به نوع سی پی یو بله زیاد مصرف و مشکل اون فقط سنت او اس هست بد نصب شده
.... در تماس باشید
shafiei7
June 27th, 2013, 10:20
سرور چهل و هشت هسته ای براش این مقدار درصد استفاده مناسبه
MF-BAN
June 27th, 2013, 10:38
سرور اختصاصی بهت ندادن روی هاستی باز ولی چون داری بیشتر مضرف میکنی دارن پولش رو ازت میگرن همین
نگفتی چقدر پرداخت میکردی و الان چقدر مصرف میکنی اینجوری که تو میگی اینا کلاه بردارن بنظرم
هاست رو جای سروراختصاصی انداختن بهت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nginxweb
June 27th, 2013, 11:08
دوست گرامی ویبولتین بدون وب سرور قوی و بدون کانفیگ اصولی و عدم استفاده از cache server مناسب مطمئنا به سرور فشار خواهد آورد
با کانفیگ اصولی و نصب ماژول های مورد نیاز مسلما بار زیادی از سرور کاسته خواهد شد و سرعت بسیار مطلوب تری خواهید داشت
farhad_zamani
June 27th, 2013, 14:48
دوست گرامی ویبولتین بدون وب سرور قوی و بدون کانفیگ اصولی و عدم استفاده از cache server مناسب مطمئنا به سرور فشار خواهد آورد
با کانفیگ اصولی و نصب ماژول های مورد نیاز مسلما بار زیادی از سرور کاسته خواهد شد و سرعت بسیار مطلوب تری خواهید داشت
تایید می شود، اضافه کنم : بعضی شرکت ها پردازنده مجازی برای سرور مجازی ادد می کنند، یعنی پردازنده هایی که اصلا وجود خارجی ندارند روی سرور شما هستند !!!!
قیمتی که پرداخت می کردید و در حال حاضر پرداخت می کنید چقدر است ؟
fasterhost
June 27th, 2013, 16:01
دوست عزیز سلام اول اینکه باید سوال کنم سرور شما اختصاصیه؟
دوم اینکه اگه میشه مشخصات کامل سرور رو بدید که متوجه بشیم
سوم اینکه اگه شما سرور اختصاصی گرفتید وظیفه ی اوناست که سرور
رو به طور کامل به شما تحویل بدن البته من نمی فهمم که قضیه ی کاری که شما
کردید چیه اما اگه سرور اختصاصی باشه امکان نداره کم بیاره و امکان نداره قیمتش
فقط 2 برابر هاست باشه!!!
سوالی داشتید پیام خصوصی بدید
jowshany
June 27th, 2013, 16:52
قبلا ماهی 800 میدادم الان شده 1700 .
مشخصات کامل سرور رو من به اون صورت ندارم .
فقط به من گفتن 48 هسته ایه و 48 گیگ رم داره و 120 گیگ هارد اس اس دی و 1 ترابایت هاست ساتا از سرور یس آپ .
مسئولیت منیج کامل سرور بر عهده ی هاستینگه چون من از سرور و مدیریت اون چیزی نمیدونم .
فقط به من یه دسترسی به whm دادند که چیز خاصی نداره و البته یه قسمت داره که مشخصات سرور رو هم نوشته که همین رو هم توی سی پنل داشتم و فقط ریبوتش به کار میاد .
fasterhost
June 27th, 2013, 20:49
دوست عزیز سی پی یو هایی که روی سرور شما هست amd هستند که خب ضعیف تر
از intel هستند پس نباید انتظار داشت خیلی خوب عمل کنند اما خب کانفیگ هم تاثیر بسیاری
داره توی سرعت اما از این ها هم بگذریم قالبی هم که استفاده میکنید تاثیر داره توی سرعت در
کل فکر نمیکنم خیلی لود سرور ها بالاس با توجه به نوع سی پی یو ها
MF-BAN
June 27th, 2013, 20:52
میشه نام شرکت کلاه برداری که دارن به شما سرویس میدن رو توی پیغام خصوصی بودنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:72:
fasterhost
June 27th, 2013, 21:01
میشه نام شرکت کلاه برداری که دارن به شما سرویس میدن رو توی پیغام خصوصی بودنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:72:
دوست عزیز کلاه بردار چیه اول یه نگاه به قیمت سرور ها بندازید بعدشم پول منیج سرور نیز هست کلاهبرداری در کار نیست
البته با توجه به پولی که میدند میشه سرور های مناسب تری نیز پیدا کرد
MF-BAN
June 27th, 2013, 21:56
به دودلیل کلاه بردارن سرور هیچکدوم از دوستان بازار که من می شناسم 48 هسته نداره یا مگر اینکه تعداد ترید رو در هسته ضرب کرده باشن!
بعدشم سرور 48 هسته ,واقعی داره این قیمت نیست بعدشم برای یک سرور 6 7 8هسته ای این قیمت گرون هست بعدشم روی صحبت با استارتر بود کی با شما بود!!!پست های که مخاطبش شما نیستی رو لطفا کوایت نکن
98M!zban
June 27th, 2013, 22:06
بعدشم روی صحبت با استارتر بود کی با شما بود!!!پست های که مخاطبش شما نیستی رو لطفا کوایت نکن
اصلا و اصلا منطقتون جالب نبود و نیست و امیدوارم تجدید نظری در تایپ کردن هاتون و ارسال نظر در این سایت داشته باشید
jowshany
June 27th, 2013, 22:08
دوست عزیز این کسی که من ازشون سرور دارم ، چندین ساله که دارم باهاشون کار میکنم و هیچگونه سابقه ی بدی تا با حال من ازشون نشنیدم و خیلی های دیگه هم تاییدشون میکنند .
در مورد کانفیگ و منیج هم مطمئنا جزو حرفه ای های ایران هستند .
اینکه دوستان شما سرور 48 هسته ای ندارند که دلیلی نمیشه که کس دیگه ای نداشته باشه!
خودتون میتونید سرورهای yesup رو بررسی کنید و می بینید که همچین سرورهایی رو ارئه میدند .
دوستان از کجا میشه فهمید که سرور ارائه شده با کانفیگی که گفتند مطابقت داره و واقعا این سرور رو برای من تهیه کردند؟
98M!zban
June 27th, 2013, 22:12
دوستان بنده سایت ایشون رو میشناسم
از چیزهایی که میشه گفت اینه که دیتابیس ویبولتین ایشون هم تا حدودی معیوبه و متاسفانه مدیر فنی درست حسابی برای مدیریت و بهینه سازی سایت نداشتن که به وضعیت فشارهای بر روی سرور و ... رسیدگی کنه
و مشکل بعدی آنلاین همزمانی که ایشون دارند زیاده تقریبا میشه گفت
آقای جوشنی مسئله ای که باید بهش توجه بشه اپتیمایز کردن sql و config صحیح سرور بسیار تاثیر گذار خواهد بود
در هر صورت من بهتون پیشنهادی میدم
از لحاظ دانش فنی من nginxweb (http://www.webhostingtalk.ir/member/69972/) رو بسیار قبول دارم . دارید ماهی 1 ملیون و 700 هزینه می کنید طبق نوشته خودتون در صورتی که سایت شما یک سرور 16 گیگ رم و سی پی یو 8 هسته ای هم می تونه براش کافی باشه با هزینه ماهانه نهایتا 500 تومان با پرت قوی
یه 70 تا 100 هزار تومان همون اول هزینه کانفیگ صحیح رو به یوزر nginxweb (http://www.webhostingtalk.ir/member/69972/) پرداخت کنید باور کنید نتایج خوبش رو می بینید
همچنین اینکه هزینه سرور بسیار کم میشه برای شما
همچنین اگر سرور رو مسئولین هاست دل براتون گرفتن باید بدونید که یه جورایی میشه گفت دارند هزینه معروف بودنشون رو هم ازتون می گیرند ( البته اگر اینطوری باشه )
fasterhost
June 27th, 2013, 23:43
به دودلیل کلاه بردارن سرور هیچکدوم از دوستان بازار که من می شناسم 48 هسته نداره یا مگر اینکه تعداد ترید رو در هسته ضرب کرده باشن!
بعدشم سرور 48 هسته ,واقعی داره این قیمت نیست بعدشم برای یک سرور 6 7 8هسته ای این قیمت گرون هست بعدشم روی صحبت با استارتر بود کی با شما بود!!!پست های که مخاطبش شما نیستی رو لطفا کوایت نکن
خواهشن تجدید نظر بکنید چون سرور از یس آپ هست و به خاطر کیفیت پورت قیمت بالاس و سرور دارای 24 هسته ی واقعی میباشد و قیمت این نوع سی پی یو پایین می باشد
درضمن اینجا انجمن آموزشیه و من به هر کسی که چیزی نمی دونه جواب میدم!!!
mojiz
June 28th, 2013, 07:26
بعدشم روی صحبت با استارتر بود کی با شما بود!!!پست های که مخاطبش شما نیستی رو لطفا کوایت نکن
اینجا یه فرومه و هرکی هرچی بخاد میگه
اگه ناراحتی پخ بده که فقط خودش جواب بده