توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت و راه اندازی Vmware vCloud
liveserver
June 27th, 2013, 02:41
با سلام دوستان عزیز بنده برام سوالی پیش اومده بود میخواستم ببنیم Vmware vCloud رو چطوری باید ساخت و استفاده کرد ؟
چه منابعی نیاز داره ؟ و در کل نحوه کار و تفاوت هایی که با Vmware معمولی داره چیه ؟ چه تاثیری در مدیریت کردن سرورها و کیفیت اونها داره ؟ میخواستم یک توزیح کلی بدید
با تشکر از لطف شما دوستان عزیز
liveserver
June 27th, 2013, 12:59
کسی نیست واقعآ ؟
astro.alireza
June 27th, 2013, 13:19
انتظار نداشته باشید توی یه فروم که وظیفه اصلیش رفع سوالات جزیی دیگران هست بیان و راه اندازیه یه سیستم مثل director رو بگن
اتفاقا به نظرم هم کار خوبی می کنند. اگر قرار باشه آموزش این چیزا عمومی بشه همه بچه های دبستانی واسه خودشون cloud manager می شن!
کسی که سواد این چیزا رو داره و از تکنولوژی خبر داره خودش می ره و این چیزا رو پیدا می کنه و لازم نیست کسی یاد بده.
البته سو تفاهم نشه منظور من شما نبودید، این مطالب رو کلی عرض کردم
ضمنا جهت راه نمایی شما می گم که vcloud انتخاب مناسبی نیست. سیستم های بسیار بهتری نسبت به اون وجود داره
Domain
June 27th, 2013, 13:21
گویا توکانت جدیداً همچین سرویسی رو راه اندازی کرده
اگر تاپیک رو ندیدن: نمایش مشخصات: tukanet (http://www.webhostingtalk.ir/member/488/)
nginxweb
June 27th, 2013, 13:23
اطلاعات کامل:
VMware vCloud Suite for Cloud Computing & Cloud Management (http://www.vmware.com/products/datacenter-virtualization/vcloud-suite/overview.html)
liveserver
June 27th, 2013, 13:42
انتظار نداشته باشید توی یه فروم که وظیفه اصلیش رفع سوالات جزیی دیگران هست بیان و راه اندازیه یه سیستم مثل director رو بگن
اتفاقا به نظرم هم کار خوبی می کنند. اگر قرار باشه آموزش این چیزا عمومی بشه همه بچه های دبستانی واسه خودشون cloud manager می شن!
کسی که سواد این چیزا رو داره و از تکنولوژی خبر داره خودش می ره و این چیزا رو پیدا می کنه و لازم نیست کسی یاد بده.
ضمنا جهت راه نمایی شما می گم که vcloud انتخاب مناسبی نیست. سیستم های بسیار بهتری نسبت به اون وجود داره
دوست عزیز قصد من راه اندازی vcloud نبود ، قصد من فقط کسب اطلاعات بود بهتر هست بود کمی از کلمات مناسب تری استفاده میکردید!
diges
June 27th, 2013, 15:16
علم محدود نمی شه به سن و سال این رو در نظر داشته باشید
شما مشکلی دارید یک بچه دبستانی cloud manager بشه ؟ علم و تکنلوژِ به شدت پیشرفت کرد نوجوان 16 ساله الان با نوشتن یک نرم افزار میلیون ها دلار در آمد کسب کرده .
astro.alireza
June 27th, 2013, 18:52
دوست عزیز قصد من راه اندازی vcloud نبود ، قصد من فقط کسب اطلاعات بود بهتر هست بود کمی از کلمات مناسب تری استفاده میکردید!
علم محدود نمی شه به سن و سال این رو در نظر داشته باشید
تو عنوان تاپیک نوشتید: ساخت و راه اندازی Vmware vCloud
من از کلمات زشتی استفاده نکردم و توهینی هم انجام نشده.
شما مشکلی دارید یک بچه دبستانی cloud manager بشه ؟ علم و تکنلوژِ به شدت پیشرفت کرد نوجوان 16 ساله الان با نوشتن یک نرم افزار میلیون ها دلار در آمد کسب کرده .
امیدوارم همه بچه های ایران موفق بشن! اما من نگفتم با این مشکل دارم که یه بچه cloud manager بشه. من مشکلم اینه که این بچه اسم خودش رو می زاره cloud manager!
من حاضرم شرط ببندم که خیلی از کسایی که میان و در مورد کلاد و این چیزا صحبت می کنند هنوز نمی دونند تعریف دقیق کلاد چیه و اصلا تفاوت مدل infrastracture as a service با vps چیه!
دوست عزیز کلاد منیجمنت یه علمه و تخصصه. با نصب یه نرم افزار و وصل کردن ۴ تا سرور این علم به دست نمی یاد. اون نوجوان ۱۶ ساله با نوشتن یه نرم افزار میلیون ها دلار درآمد داره واسه اینه که واقعا علم و تخصصش رو داره. نمی شینه کد ها رو از یه جایی کپی پیست کنه.
من با اینکه ما یه شان یک تخصص احترام نزاریم و خودمون رو متخصص معرفی کنیم مخالفم. نتیجه اش این می شه که همه تو بازار می گن ما کلاد ارایه می دیم بعد میای می بینی تهش یه چیز دیگه است. این می شه که اعتماد از بازار حذف می شه. اتفاقی که الان واسه هاستینگ افتاده