PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در iis

dicaprio_4244
June 26th, 2013, 15:53
سلام دوستای عزیزم، iis سرور من دو سه روز یه بار همینجوری از کار میفته و باید مجدد ریستارتش کنم تا فایل های دانلودی که روشه تو سایتم دانلود بشن، کسی میدونه دلیلش چیه و چکار کنم که این مشکل پیش نیاد... پیشاپیش ممنونم

paradiseserver
June 26th, 2013, 16:07
سلام
دقیقا مشکلتون چیست؟

dicaprio_4244
June 26th, 2013, 16:15
دقیقا" اینه که چند روز یه بار فایل های دانلودی سرور دیگه کار نمیکنن من برای سایت دانلود از IIS استفاده می کنم انگار بعد از چند روز خسته میشه و از کار میفته :D بعد باید برم iis رو ریستارت کنم تا مجدد فایل ها تو سایت دانلود بشه، و اگه نباشم که اینکارو بکنم چند روز سایت میخوابه و به مشکل میخوره... میخوام iis دائم مثل تراکتور کار کنه و قطع نشه

ParsNetwork
June 26th, 2013, 16:54
عزیز 2 حالت داره یا اینکه درخواست ها برای دانلود زیاده یا اینکه وی پی اس تون ویروسی شده

dicaprio_4244
June 26th, 2013, 17:15
عزیز 2 حالت داره یا اینکه درخواست ها برای دانلود زیاده یا اینکه وی پی اس تون ویروسی شده

حالتی که درخواست ها برای دانلود زیاد باشه راه حلی داره یا نه؟

ParsNetwork
June 26th, 2013, 17:31
سرور مجازی قادر نیست باید سرور اختصاصی تهیه کنید سرور رو کلا یک لینوکس نصب کنید منظورم وی پی اس نیست خود سرور اختصاصی یک لینوکس باشه روش وب سرور مثل آپاچی نصب کنید
یک وی پی اس از جای دیگر خریداری کنید اطلاعات رو از طریق filezilla به لینوکس منتقل کنید

dicaprio_4244
June 26th, 2013, 18:38
به نظرتون محدودیتی روی iiis اعمال نشده؟ مثلا" پهنای باندش رو کم کرده باشن یا چیزی دیگه و اگه میشه محدودیت گذاشت چطور میتونم برطرفش کنم؟؟؟

hassan5099
June 26th, 2013, 18:44
به نظرتون محدودیتی روی iiis اعمال نشده؟ مثلا" پهنای باندش رو کم کرده باشن یا چیزی دیگه و اگه میشه محدودیت گذاشت چطور میتونم برطرفش کنم؟؟؟
احتملا محدودیت روی iis اعمال شده و ودر خواست که بالا میره هنگ میکنه
اگه نمیشه دانلود کرد iis را ریستارت کنید درست میشه

mariean
June 26th, 2013, 18:47
سرور مجازی قادر نیست باید سرور اختصاصی تهیه کنید سرور رو کلا یک لینوکس نصب کنید منظورم وی پی اس نیست خود سرور اختصاصی یک لینوکس باشه روش وب سرور مثل آپاچی نصب کنید
یک وی پی اس از جای دیگر خریداری کنید اطلاعات رو از طریق filezilla به لینوکس منتقل کنید

با سلام
تایید میشه

مشکل اساسی ای ای اس همینه فشار زیاد باعث دون شدن میشه اکثرا و ...

Caspian-Server
June 28th, 2013, 15:10
احتمال داره سخت افزاری که انتخاب کردید مناسب نیاز شما نبوده
و باعث دان شدن iis میشه.
برای تست میتونید 2 روز سرور تون رو ارتقا رم و پردازنده بدید.