ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی (مطمئن) ایرانی با سرعت بالا

SaeedSeyfi
June 26th, 2013, 13:07
سلام دوستان

بنده به یه سرور مجازی مدیریت شده ایرانی با کانفیگ و (با شرایطی که اعلام میکنم) نیازدارم
شرایط:
از یه شرکت پدر مادر دار و با قرارداد کتبی
سرور مطمئن با سرعت بالا میخوام!
مدیریت شده باشه (پشتیبانی نرم افزاری داشته باشه)
ram: 1gig
hard: 20 gig
bw: 50 gig
بنده این سرور رو برای سرویس دهی به فقط 5 سایت نیاز دارم (روزانه 1000 ip) در صورتی که آفر دیگه با شرایطی که عرض کردم هست اعلام کنید

پدر من که در اومد از بس سرور عوض کردم ، خدا وکیلی سرور خوب میخوام ، تبلیغ الکی نکنید و حق بگید

RoobinaServer
June 26th, 2013, 13:18
سلام دوستان

بنده به یه سرور مجازی مدیریت شده ایرانی با کانفیگ و (با شرایطی که اعلام میکنم) نیازدارم
شرایط:
از یه شرکت پدر مادر دار و با قرارداد کتبی
سرور مطمئن با سرعت بالا میخوام!
مدیریت شده باشه (پشتیبانی نرم افزاری داشته باشه)
ram: 1gig
hard: 20 gig
bw: 50 gig
بنده این سرور رو برای سرویس دهی به فقط 5 سایت نیاز دارم (روزانه 1000 ip) در صورتی که آفر دیگه با شرایطی که عرض کردم هست اعلام کنید

پدر من که در اومد از بس سرور عوض کردم ، خدا وکیلی سرور خوب میخوام ، تبلیغ الکی نکنید و حق بگید

با سلام

این 5 سایت چه سایت هایی هستند ؟ آپلود سنتر که نیست ؟

مشکلتون با سرورهای قبلی چی بوده ؟

چه قدر توانایی هزینه دارید ؟ امکان پرداخت مالی هارد SSD و مدیریت کانفیگ دارید ؟

و خیلی موارد دیگر که همه بسته به هزینه شما دارد.

سایت ما : خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)

میتوانید با ما تماس بگیرید .

ارادتمند سجادیه
یا حق

SaeedSeyfi
June 26th, 2013, 13:26
سلام دوست عزیز ، قربون شما که عاقلانه و صحیح جواب دادید ، امیدوارم بقیه یاد بگیرن و فقط به فکر تبلیغ به دروغ نباشند =d>

سایت هایی که گفتم دوتا از اونها تالار گفتمان هستند که تازه میخواد راه اندازی بشه و یک وردپرس ، توجه داشته باشید که من دست بالا رو فعلا گرفتم و این آمار رو دادم ، اون دوتا هم شاید بعدا راه اندازی بشه ولی قطعا آپلود سنتر یا تورنت و ... نیست ، البته نا گفته نمونه که کنار تالار گفتمان ها یه مرکز آپلود کوچیک برای کاربران قرار میگیره
البته 100% به فکر ارتقاء هم هستیم و در ماه های آینده در صورتی که کار جواب داد سرور رو ارتقا میدیم

SaeedSeyfi
June 26th, 2013, 13:28
از جمله مشکلات سرور های قبلی اینا بودند:
1 اوور سل (تک کلود)
2 پول گرفتن الکی (پارس پک ، حرف باشون بزنی فاکتور میزنه میگه باید اینقدر واریز کنی تا جواب بدم)
3 جمع کردن سایت و سرویس ندادن بعد از چند ماه (...)
4 سرعت و امنیت پایین (...)

98M!zban
June 26th, 2013, 13:31
فکر نمی کنید رم یک پایین باشه برای این موارد ؟ مخصوصا در ایران ؟

TukaNet
June 26th, 2013, 13:34
سرور داخل ایران نیاز دارید یا خارج از ایران هم باشه مشکلی نیست ؟

SaeedSeyfi
June 26th, 2013, 13:35
پیشنهاد شما برای این استقاده رم چند گیگ است؟

SaeedSeyfi
June 26th, 2013, 13:40
دلیل من برای استفاده از سرور ایرانی برای سرعت بالا ، عدم تحریم و پیگیری قانونی در صورت عدم پشتیبانی هست
در صورتی که این موارد رعایت بشه سرور ایرانی و خارجی تفاوتی برای بنده نداره

i-whost
June 26th, 2013, 13:45
دلیل من برای استفاده از سرور ایرانی برای سرعت بالا ، عدم تحریم و پیگیری قانونی در صورت عدم پشتیبانی هست
در صورتی که این موارد رعایت بشه سرور ایرانی و خارجی تفاوتی برای بنده نداره

اگر مشکلی ندارید برای ارائه Vds از رداستیشن در خدمتیم میتوانید تماس بگیرید

در ایران شاید پینگ مناسبی داشته باشید ولی مشکلات و هزینه میزبانی روی دیتاسنتر ایران هم کم نیست تحقیق کنید تا بعدا مورد 5 به فهرست مشکلات سرور های قبلتان اضافه نشود

RoobinaServer
June 26th, 2013, 14:02
از جمله مشکلات سرور های قبلی اینا بودند:

1 اوور سل (تک کلود)
2 پول گرفتن الکی (پارس پک ، حرف باشون بزنی فاکتور میزنه میگه باید اینقدر واریز کنی تا جواب بدم)
3 جمع کردن سایت و سرویس ندادن بعد از چند ماه (...)
4 سرعت و امنیت پایین (...)

موارد هارد و ... هم سوال کردم خدمتتون.

بقیه موارد که اصلا تو کار ما نیست ولی خب از بین 4 تا 2 مورد را بگم خدمتتون.

مورد 2. پشتیبانی نرم افزاری به عهده مشتری میباشد و ما هم به طبع هزینه میگیریم اما به چه صورت :

ذکر کردید سرور مدیریت شده میخواهید مدیریت ما به این صورت هست (همیشه نیست) اول هزینه کانفیگ میدهید و برای شما کل سرورتون کانفیگ میشه و تا یک هفته میتوانید هر کانفیگی شده و برای شما مشکل داشته ذکر کنید تغییر داده بشه و ...

بعد از آن یک هفته مشکلی داشتید در موارد کانفیگ و ... هزینه گرفته میشه مجدد ازتون.

بهتر بخوام بگم هزینه مدیریت شده همیشه و هر ماه روی سرورتون نمیکشیم هر موقع کاری داشتید آن وقت هزینه آن گرفته میشود درضمن کانفیگ کلی هم روز اول براتون انجام میشه با توجه به مواردی که بالا گفتم برای همین همیشه مشکل ندارید و نیازی به هزینه دادن هرماه برای مدیریت نیاز نیست.

مورد 4 هم همیشه امنیت را شما 0 در نظر بگیرید و بکاب گیری داشته باشید. هیچ موقع امنیت 100% نیست و همه چیز امکان هک شدن را دارد.

یا حق

www.denaserver.com
June 26th, 2013, 18:27
سلام
برای این که مشکلتون حل بشه و یک سرور خوب داشته باشید چقدر مایل هستید هزینه کنید ؟

amirfateh
June 26th, 2013, 18:39
باسلام،
همکار خوبمون اقای سجادیه توضیحات کافی ارائه کردند.
ما هم به دو صورت می تونیم خدمات مدیریت سرور رو به شما ارائه کنیم کانفیگ اولیه با پشتیبانی 1 ماهه رایگان+ مدیریت ماهانه.
کانفیگ اولیه با پشتیبانی یک ماهه رایگان و بعد از آن per case اگر نیاز داشتید هزینه اعلام می شود.

کیفیت برای ما اولویت اول هست و به هیچ وجه اورسل نمی کنیم.

باتشکر،
فاتح

eskelet-sokhte
June 26th, 2013, 19:25
سلام عزیز.این آفر رو موجود داریم
1گیگابایت رم
20 گیگابایت فضا
20 گیگابایت پهنای باند
100 مگابایت پورت
1عدد آی پی34000 تومان

1.windos server 2003
2.windos server 2008
3.centos 5.9
4.centos 6.3
5.Mikrotik 5.25
اینا قابل نصبن

5.61.24.140

این هم آی پی جهت پینگ و تست سرعت

Account Suspended (http://www.anivps.ir)

موفق باشید

shamsifard
June 30th, 2013, 12:52
سلام
دیتا سنتر (تبیان ایران )
با کمترین هزینه وبا بهترین کیفیت (http://pclor.net/server_l.php)