توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : parsaserver.ir کسی میشناسه ؟
1+2
June 25th, 2013, 13:25
اگه کسی ایشونو میشناسه اینجا خواهشا بگه..
eli_host
June 25th, 2013, 13:31
با سلام ما نمیشناسیم اما چی میخواید اگه هاستی میخواید در خدمتیم پاسخ بدید ببینیم شما چی میخواید
parsa53
June 25th, 2013, 13:58
اگه کسی ایشونو میشناسه اینجا خواهشا بگه..
من میشناسمشون مشکل چیه دوست عزیز؟
1+2
June 25th, 2013, 14:09
هاست ریسلری گرفتم ازش
2 روزه مشکل ایجاد شده هیچکیم نیست پیگیری کنه
نه تیکت ج میدن نه تکلیف مارو مشخص میکنه
سایتام همه رو هواس
الان متوجه شدم سایتشم دیگه بالا نمیاد
بویه پیچوندن میاد شدید
من نمیدونم یکی توانشو نداره سرویس دهی کنه چرا یه عدرو الاف میکنه
1+2
June 25th, 2013, 14:16
تقصیر خودمه از هر کسی میخرم
گول قیمتو خوردم
DaryaHost
June 25th, 2013, 14:23
اسمشونو میدونی؟ فکر کنم بشناسمش
paya co
June 25th, 2013, 14:43
تقصیر خودمه از هر کسی میخرم
گول قیمتو خوردم
قبل از خرید حتما یه سرچی بکنید ما هم خیلی از این گول ها خوردیم مثل vebnest.com و servers500.com دو تا سایت که یک پاکستانی داره اداره میکنه فقط و فقط هم کلاهبردارن!! نمیدونم چه جوری میشه از این خارجی ها پولمونو پس بگیریم 485 دلار سرور خریدم تحویل که ندادن بماند اصلا جواب نمیدن تا میفهمن منم !!!
1+2
June 25th, 2013, 15:07
اسمشونو میدونی؟ فکر کنم بشناسمش
پارسا . اسمشه
یکی از همکاراتون دوست منه از اون پرسیدم امارشو بهم داد اما مطمئن نیست همش درست باشه
ولی اسمش پارساست مطمئنیم
1+2
June 25th, 2013, 15:11
قبل از خرید حتما یه سرچی بکنید ما هم خیلی از این گول ها خوردیم مثل vebnest.com و servers500.com دو تا سایت که یک پاکستانی داره اداره میکنه فقط و فقط هم کلاهبردارن!! نمیدونم چه جوری میشه از این خارجی ها پولمونو پس بگیریم 485 دلار سرور خریدم تحویل که ندادن بماند اصلا جواب نمیدن تا میفهمن منم !!!
آخه سرچ که میکنیم قیمتا خیلی بالاست
ارزش داره ها . مثلا طلا هاست فکنم خیلی سرویساش خوبه
قیمتشون بالاست . بدبختیم قیمت پایین باشه میشه همین جریان
majidisaloo1
June 25th, 2013, 15:27
فکر میکنم بشناسمشون اگر اشتباه نکنم توی همین تاپیک هم پست دادند
hesam95
June 25th, 2013, 15:32
یکی از دوستان بنده از ایشون سرویس گرفته بود می گفت که تا به حال چند بار کل سرور ها هک شده و حتی بک اپ ها هم کامل نداشتن که ریستور کنن. حتی عذر خواهی هم نکردن و گفتن مشکل از خودتونه. سرویس هاشون هم معمولا دون هستن. و پیگیری نمی کنن.
یوزرشون هم parsa53 هست که در همین تاپیک هم پست دادن.
cpanelfa.ir
June 25th, 2013, 15:52
آشناست
به نظر سایت معتبری است چون نشان نماداعتماد الکترونیکی داشت
dertgtr
June 25th, 2013, 16:14
سایت FREEscript.ir مال این هاست فروش هست می تونید از طریق این سایت اسکریپت هم پشتیبانی داشته باشید ! :دی
Web4
June 25th, 2013, 16:17
جالبه !
سایت خودشون هم توسط خودشون میزبانی نمیشه :|
majidisaloo1
June 25th, 2013, 16:23
سایت whmcstheme.com هم اگر اشتباه نکنم برای ایشون هست اما انسان معتبری بوده اند تا به حال مشکلی برایتان به وجود نخواهد آمد
mailgenral
June 25th, 2013, 16:27
الان فک کنم مشکل سایتشون برطف شده...پارسا سرور: خرید هاست، ثبت دامنه، نمایندگی هاستیگ، هاست ایران، هاست سی پنل (http://www.parsaserver.ir/)
majidisaloo1
June 25th, 2013, 16:36
مشکل در سرور آمریکا | پارسا سرور ایرانیان (http://www.parsaserver.ir/%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7/)
parsa53
June 25th, 2013, 16:39
دوست عزیز من یکی از مدیران پارسا سرور هستم
سروری که ریسلر شما روش بود به علت آپلود فیشینگ توسط کاربران از xlhost مسدود شده و در حال مذاکره برای باز کردن سرور هستیم و ضرر شما هم حتما جبران خواهد شد.
سایت ما به علت انتقال دامنه به شناسه دیگری و دیفالت شدن دی ان اس ها باز نمیشد که مشکل برطرف شد و شما میتونستید با شماره دفتر کار تماس بگیرید.
و لطفا تا از چیزی مطمئن نشدید برچسب کلاهبرداری نزنید، دوستانی هم که در این انجمن منتظر هستند با خراب کردن دیگران سرویس های خودشون رو بفروشن فقط میتونم بگم واستون متاسفام
ParsNetwork
June 25th, 2013, 19:51
مشکل همیشه هست اگر شرکت ها پاسخگو باشند . شما هم دوست عزیز اگر با دفتر این شرکت تماس می گرفتید بهتر بود و اگر پاسخی نمی گرفتید بعد تاپیک میزنید البته نمیدونم
شاید این کار رو کرده باشید
MR-Vazin
June 26th, 2013, 01:01
از خدا بترسید...
انصاف داشته باشید...
یکی از همکاراتونه....
من ازش بدیی ندیدم....
اینکه سایتش بالا نمیاد دلیلش میتونه اختلالات اینترنت کشورمون باشه :)
MR-Vazin
June 26th, 2013, 01:05
دوست عزیز من یکی از مدیران پارسا سرور هستم
سروری که ریسلر شما روش بود به علت آپلود فیشینگ توسط کاربران از xlhost مسدود شده و در حال مذاکره برای باز کردن سرور هستیم و ضرر شما هم حتما جبران خواهد شد.
سایت ما به علت انتقال دامنه به شناسه دیگری و دیفالت شدن دی ان اس ها باز نمیشد که مشکل برطرف شد و شما میتونستید با شماره دفتر کار تماس بگیرید.
و لطفا تا از چیزی مطمئن نشدید برچسب کلاهبرداری نزنید، دوستانی هم که در این انجمن منتظر هستند با خراب کردن دیگران سرویس های خودشون رو بفروشن فقط میتونم بگم واستون متاسفام
برای برخی از دوستان این تاسف هم زیادیست...
parsa53
June 26th, 2013, 01:49
سلام . من از مشتریان سرویس های پارسا سرور هستم . جدای از نماد و قیمت ها و سرویس هایی که در اختیار مشتریان و نمایندگان میگذارن . باید بگم هم پشتیبانی خوبی دارند هم نسبت به دوستان دیگه ای که میان و ادعا های جور وا جور دارن ؛ خیلی خوب سرویس دهی میکنند. من هم بابت این قطعی تحت فشار بودم . البته تماس نگرفتم اما تیکت زدم و خب کمی با تاخیر جواب گرفتم . این که امنیت یک موضوع نسبی هست واقعاً قابل انکار نیست. بهتر هست این موضوع رو نادیده نگیرید و به واقع باور کنیم. من از زحماتشون تشکر میکنم . کارشون خوب هست و به امید خدا این مشکل هم برطرف میشه . در مورد پارسا سرور . هر کس بتونه به بچه های پارسا سرور کمک امنیتی و پشتیبانی امنیتی بکنه من خودم صاحب 48 وب سایت خبری - تجاری - و... هستم . به نوبه خودم تبلیغ این کمک کننده عزیز رو توی تمام سایت هام میگذارم.
به امید خدا مشکل حل شد و با چند متخصص در مورد امنیت سرور صحبت کردیم
ممنون از لطف و حمایت شما