PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست دانلود یا سرور مجازی برای سایت موزیک

lilolil
June 24th, 2013, 23:43
سلام.
من یک سایت موزیک راه انداری کردم.
و برای میزبانی سایت هاست لینوکس گرفتم.
ولی برای دانلود و آپلود فایل ها هاست دانلود گرفتم که شنیدم موقع آپلود کردن فایل ها از ترافیک اینترنت خودم کم میشه
حالا برای دانلود آپلود بهتر هست از کدوم استفاده کنم؟
که برای بعدا که سایت رشد میکنه و بازدید میره بالا مشکل نداشته باشم؟

liveserver
June 26th, 2013, 13:49
[quote=servervds.com;798125]با سلام

بله از حجم اینترنت شما کم میشه

بهتر هست سرور مجازی تهیه کنید

ایشون فقط یه سوال پرسید ...
نباید سو استفاده کنید و در بخش اموزشی افر خودتون رو بدید.!!!!!

عزیز جان بهترین راه برای شما سرور مجازی است که میتونید به بخش فروش سرور مجازی رفته و بهترین افر از دیدگاه خودتون رو انتخاب و اقدام به خرید کنید.

aminarab17
July 5th, 2013, 19:08
سرور مجازی می گیری (ویندوز 2008) بعد واردش می شی، موزیک ها رو تو محیط سرور مجازی دانلود می کنی، همونجا مشخصات آهنگ رو تغییر می دی (با هر نرم افزاری که راحتی، که البته بسته به رم و سی پی یو سرورت باید نرم افزار رو انتخاب کنی؛ من روی سرور فیلم 1080 پونزده گیگ رو به 720 یک گیگی تبدیل کردم!)، وب سرور ویندوز رو اینستال می کنی، موزیک ها رو منتقل می کنی، لینک دانلود می سازی و می ذاریشون تو سایتت.

من فروشنده نیستم اما پارس پک (http://parspack.com) رو بهت پیشنهاد می کنم. اولین هاست (http://Avalinhost.com) هم کارکردم بد نیست، پشتیبانی شون خوبه اما ویندوزهاشون اورجینال نیست...

گول سرورهای ارزون رو نخور...

barend
September 11th, 2013, 01:26
دوستان من هم نیاز به یه سرور خوب و پرسرعت برای موزیک دارم مثل تهران موزیک

میشه بفرمایین چرا سرعت دانلود تهران موزیک انقدر بالاست؟ حتی ساعت 2 شب به بعد که اکثر سرورا سرعت دانلودشون محدود میشه ماله تهران موزیک همچنان بالاست راهنمایی ام میکنین؟

delta
September 11th, 2013, 02:27
دوستان من هم نیاز به یه سرور خوب و پرسرعت برای موزیک دارم مثل تهران موزیک

میشه بفرمایین چرا سرعت دانلود تهران موزیک انقدر بالاست؟ حتی ساعت 2 شب به بعد که اکثر سرورا سرعت دانلودشون محدود میشه ماله تهران موزیک همچنان بالاست راهنمایی ام میکنین؟

بستگی به سرور استفاده شده داره.یک سرور اختصاصی با یک وب سرور لایت اسپید مثل شتر سرعت بهت میده و جوابگوی 500 تا حتی 1000 کانکشن همزمان هست..

irnahost.ir
September 11th, 2013, 02:44
آقا یه چیز جدید یاد گرفتیم شتر جزء جانداران پرسرعت مثل چیتا هست.

*********بستگی به سرور استفاده شده داره.یک سرور اختصاصی با یک وب سرور لایت اسپید مثل
شتر
سرعت بهت میده و جوابگوی 500 تا حتی 1000 کانکشن همزمان هست..**********

barend
September 11th, 2013, 20:08
مهم اینه که دوستمون میخواست اطلاعات بده دمش گرم ... ولی خودمونیما شتر شتاب صفر تا 20 چنده؟

مصرف سوختش که هلوهه صدی 0.05 گرم خارو خاشاک میسوزونه....

delta
September 11th, 2013, 21:15
شتر مثل چیتا و یوزپلنگ سرعت نداره..اما تو سرعت زیر فشار گرمای بیابان میتونه هم سرعت داشته باشه هم استقامت کنه..اما چیتا و.. فقط میتونن بدوند و بعد کم میارند و میمونن.. لایت اسپید میتونه علاوه بر سرعت باعث پایداری و استقامت سرور شما زیر فشار باشه ..

barend
September 11th, 2013, 22:28
ایول عجب جواب دندون شکنی دادی راست میگی ها !!!!

حالا از بحث خارج نشیم من یه سرور میخوام مثل تهران موزیک میتونی چیزی بهم پیشنهاد کنی که البته بشه اونجا تست هم گرفت؟

delta
September 12th, 2013, 02:37
ایول عجب جواب دندون شکنی دادی راست میگی ها !!!!

حالا از بحث خارج نشیم من یه سرور میخوام مثل تهران موزیک میتونی چیزی بهم پیشنهاد کنی که البته بشه اونجا تست هم گرفت؟

شما پولش رو داشته باشی دیتاسنتر رو پیاده میکنیم براتون عزیز. همه چیز به پول ربط داره.شما اول باید بررسی کنید ببینید چند نفر قرار هست دانلود کنند.. چه قدر فضا نیاز داری..چند نفر همزمان چه مقدار حجمی رو میخوان دانلود کنند.اینا رو تقریبی بررسی کن بعد بگو دوستان و حتی خود من با اطلاعات داده شما سرور مناسب برای شما رو معرفی میکنیم.

alaviyoon
September 12th, 2013, 07:05
شما پولش رو داشته باشی دیتاسنتر رو پیاده میکنیم براتون عزیز. همه چیز به پول ربط داره.شما اول باید بررسی کنید ببینید چند نفر قرار هست دانلود کنند.. چه قدر فضا نیاز داری..چند نفر همزمان چه مقدار حجمی رو میخوان دانلود کنند.اینا رو تقریبی بررسی کن بعد بگو دوستان و حتی خود من با اطلاعات داده شما سرور مناسب برای شما رو معرفی میکنیم.

با اجازه از استارتر محترم
اصلا عاشق این تیکه هایی هستم که میندازی !
یه چیزی رو درست اومدی اونم پوله ! پول

yekserver
September 19th, 2013, 21:05
تايپيك حيات وحشه؟؟؟

دوست عزيز ميتوني سرور مجازي تهيه كني

بعد با رموت دسكتاپ وارد سرور مجازي ميشي مثل پيسي خودت باهاش دانلود ميكني البته سرعت دانلودش خيلي بيشتر از سرعت نت ماست

ميتوني آپلود كني رو هاست دانلوت اگه هم خواستي ميتوني روي سرور مجازيت وب سرور بزني مثل xampp با اينكار خودتو از آژلود كردن بي نياز ميكني
سوالي بود در خدمتم