ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست دانلود دارای دیتابیس

nariman_us
June 24th, 2013, 02:12
سلام :x
جهت راه اندازی آپلودسنتر عکس و فایل درخواست هاست دانلود با شرایط زیر را دارم :

دارای دو عدد دیتابیس
سی پنل یا دایرکت آدمین
فضا مورد نیاز حدودا 30 گیگابایت با قابلیت افزایش در آینده
پهنای باند حدود 500 گیگابایت در ماه با قابلیت افزایش با پرداخت هزینه اضافه
قابلیت بکاب گیری در پنل فعال باشد

لطفا پیشنهاد سرور مجازی ندهید چون تجربه خوبی ندارم
لطفا وب سرور مورد استفاده را عنوان بفرمایید
خواهش میکنم دوستانی پیشنهاد بدن که میزبان سایت های مشابه هستند و نمیخواند به هر دلیلی فردا تعطیل کنند چون مهمتر از زحمت خود ما و هزینه ها دلم نمیخواهد ناله و نفرین کسانی که فایل و عکس آپلود کردند دنبال من باشه و البته گزینه 5 را هم برای همین عنوان کردم
منتظر پیشنهادات منصقانه دوستان هستم تا انشاالله هر چه سریعتر کار را شروع کنم :105:

MF-BAN
June 24th, 2013, 03:43
وب سرور nginx+apache
50توومن سی پنل هست و با قرارداد کتبی برای از دست نرفتن داده ها و شرکت

blogtoweb
June 24th, 2013, 04:07
به شدت پیشنهاد میکنم از سرور مجازی استفاده کنید چون هاست دانلود به هر حال بر روی سرور اشتراکی هست، اگر بتونید که سرور مجازی را به درستی مدیریت کنید مطمئن باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد، همچنین پیشنهاد میکنم از اسکریپت میهالیسم استفاده نکنید.

shahintak
June 24th, 2013, 04:33
در خدمتم ماهانه 35 هزار تومان

mr.ahmad
June 24th, 2013, 05:24
از فراز دیتا در خدمتیم
ماهیانه 32 هزار تومان

amirizadi
June 24th, 2013, 07:16
با سلام
ماهانه 25000 در خدمتم

bia2znd
June 24th, 2013, 09:02
باسلام
وب سرور لایت اسپید میباشد
دیتابیس هم یک عدد میتونیم اضافه کنیم برایتان
هاست دانلود سبد خرید - زرین هاستینگ (http://zarinhosting.ir/cart.php?gid=5)

MR-KH
June 24th, 2013, 09:17
با احترام.
30 گیگ در خدمت شما هستیم و ماهانه فقط 15 هزار تومان .
سبد خرید - iwebco.ir (http://clients.iwebco.ir/cart.php?gid=4)
با آرزوی موفقیت .

eli_host
June 24th, 2013, 10:04
ماهیانه 70هزار تومان

دیتابیس و پهنای باند نامحدود

دایرکت ادمین
nigex

bartar_host

www.bartarhost.in

pardishosting
June 24th, 2013, 10:50
سلام

پردیس هاست | خدمات فروش و میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نوین پردازش عصر پردیس | پردیس هاستینگ (http://www.pardishosting.com)

nariman_us
June 24th, 2013, 11:30
از همگی دوستان خواهش میکنم اعلام کنند که 5 مورد بالا کدام را آفر اونها داره ؟
مثلا دیتابیس و وب سرور و قابلیت برداشتن بکاب ...
از همگی سپاسگزارم

pardishosting
June 24th, 2013, 11:42
ببینید هاست دانلود بک آپ نداره .. ولی توصیه می کنم از هاست های عادی ما استفاده کنید که بک آپ می گیریم .
وب سرور هم لایت اسپید هست.

nariman_us
June 24th, 2013, 12:03
ببینید هاست دانلود بک آپ نداره .. ولی توصیه می کنم از هاست های عادی ما استفاده کنید که بک آپ می گیریم .
وب سرور هم لایت اسپید هست.

خوب من هم نخواستم خود صاحب سرور بکاب بگیره که من میخواهم خودم هر ماه یکبار بکاب بگیرم که اگه اتفاقی افتاد مشکلی پیش نیاد
برای میزبانی فایل های حجیم هم نمیخوام برای نهایت فایل های 10 مگابایتی میخوام
بکاب هم ماهی یکبار میشه معمولا نه هر روز تا به کیفیت هم لطمه نخوره
بعد روی هاست معمولی نصب آپلودسنتر بیشتر جاها ممنوع هست برای همین درخواست هاست دانلود دادم
یک حرفی هم که مربوط به کل هاستینگ ها و شرکت ها هست اینه که بکاب گیری روی همان سرور انجام میشه پس بکابی که میگیرند زیاد در مواقعی که سرور دچار مشکل میشه فایده نداره و این مورد نه برای هاست دانلود که در هاست معمولی میزبانی وبسایت هم شاهد اون هستیم
درست ترین کار اینه که خود مدیر سایت هر ماه حداقل یک بکاب برداره ی

eli_host
June 24th, 2013, 13:06
ما وب سرور مون nignx هست

خرید چت روم | فروش چت روم | هاست | دامین | طراحی چت روم |نمایندگی هاست چت روم| برتر هاست (http://www.bartarhost.in)

id yahoo=bartar_host

هم بکاپ داریم هم دتیابیس عزیز

ارزوی ما موفقعیت شماست

pardishosting
June 24th, 2013, 13:13
خوب من هم نخواستم خود صاحب سرور بکاب بگیره که من میخواهم خودم هر ماه یکبار بکاب بگیرم که اگه اتفاقی افتاد مشکلی پیش نیاد
برای میزبانی فایل های حجیم هم نمیخوام برای نهایت فایل های 10 مگابایتی میخوام
بکاب هم ماهی یکبار میشه معمولا نه هر روز تا به کیفیت هم لطمه نخوره
بعد روی هاست معمولی نصب آپلودسنتر بیشتر جاها ممنوع هست برای همین درخواست هاست دانلود دادم
یک حرفی هم که مربوط به کل هاستینگ ها و شرکت ها هست اینه که بکاب گیری روی همان سرور انجام میشه پس بکابی که میگیرند زیاد در مواقعی که سرور دچار مشکل میشه فایده نداره و این مورد نه برای هاست دانلود که در هاست معمولی میزبانی وبسایت هم شاهد اون هستیم
درست ترین کار اینه که خود مدیر سایت هر ماه حداقل یک بکاب برداره ی

معمولا روی هاست دانلود بک اپ باز نمی کنند (الا شرکت های تازه کار که مشتری ندارند) بعد اینکه ما بک آپ هامون روی سرور دیگه هست .

yonesweb.org
June 24th, 2013, 13:38
با سلام دوست عزیز

ما در یونس وب هاستینگ فروش ویژه هاست لینوکس رو داریم و خیلی ارزون ارایه میدیم

قیمت آفرهای ویژه هاست دانلود (تا مدت محدود) (http://www.my.yonesweb.org/cart.php?gid=10)

50 گیگابایت + 500 گیگ پهنای باند+ تمامی امکانات نامحدود = ماهیانه فقط 17000 تومان

100 گیگابایت + 500 گیگ پهنای باند + تمامی امکانات نامحدود = ماهیانه فقط 20000 تومان

فضای نامحدود + پهنای باند نامحدود + تمامی امکانات نامحدود = ماهیانه فقط 27000 تومان

دوستان عزیز این قیمت ها به دلیل فروش ویژه ما هست احتمالا تا ماه آینده افزایش قیمت خواهیم داشت.

شما می توانید هم اکنون هاستتانم را از ما خریداری فرمایید و در ضمن هفت روز گارانتی بازگشت وجه داریم

در ضمن شما با هر قیمتی که خرید کنید در هنگام تمدید با قیمت خرید تمدید می کنید و با افزایش قیمت ها کاری ندارید

پشتیبانی ما از طریق پشتیبانی انلاین-یاهو-تیکت و تلفن تا ساعت یک شب در سایت آنلاین است.

در ضمن می تونیم به شما پورت اختصاصی هم بدیم.

هارد هم بالاتر راه داره اطلاعات بیشتر رو در شسایت ما ببینید.
شما می تونید اطلاعات بیشتر + سفارش رو توی لینک زیر ببینید =

سبد خرید - یونس وب هاستینگ (http://www.my.yonesweb.org/cart.php?gid=10)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تلفن : 09165741243 8-| =D>:x admin@yonesweb.org

aligoli
June 24th, 2013, 13:54

دارای دو عدد دیتابیس
سی پنل یا دایرکت آدمین

خواهش میکنم دوستانی پیشنهاد بدن که میزبان سایت های مشابه هستند و نمیخواند به هر دلیلی فردا تعطیل کنند چون مهمتر از زحمت خود ما و هزینه ها دلم نمیخواهد ناله و نفرین کسانی که فایل و عکس آپلود کردند دنبال من باشه و البته گزینه 5 را هم برای همین عنوان کردم
منتظر پیشنهادات منصقانه دوستان هستم تا انشاالله هر چه سریعتر کار را شروع کنم :105:

شما هاستی که می خرید از کجا می توانید تشخیص دهید آن شرکت این هاست را از سرور مجازی ارایه نمی کند ؟!
قطعا تضمینی نخواهد بود، از طرفی از سرور مجازی نباید شاکی بود زیرا اشخاصی هستند که منابع را اشتراکی می فروشند، ذهنیت شما به این موارد مخدوش شده است که نباید اینطور باشد.

در هر حال اگر موافق با سرور مجازی بودید می توانیم شما را راهنمایی کنیم، پشتیبانی 24 ساعته که شامل، تیکت، شماره همراه، شماره ثابت، آدرس ثابت، نماد اعتماد الکترونیکی ...

nariman_us
June 24th, 2013, 14:26
معمولا روی هاست دانلود بک اپ باز نمی کنند (الا شرکت های تازه کار که مشتری ندارند) بعد اینکه ما بک آپ هامون روی سرور دیگه هست .
خوب شما بکاب نمیگیرید
بکاب را هم میبندید
اونوقت اگه اتفاقی افتاد و مثلا سرور منفجر شد :-ss چیکار باید کرد ؟ چطوری اطلاعات را برگشت زد ؟
خود شما بودید به همچین سرویسی فکر میکردید ؟
البته شما جزوه معتبرترین کسانی هستید که اینجا آفر دادند ولی یک لحظه آینده نگری باعث میشه که حتی فکر کردن به این سرویس اشتباه به نظر بیاد چون دیگه مشکل سرور ممکنه برای هر شرکتی پیش بیاد و نبود بکاب یعنی تمام زحمات و هزینه ها را دور ریختن
از شما سپاس ویژه دارم و اگر بکاب باز بود شاید همین الان درخواست بسته شدن تاپیک را میدادم

با سلام دوست عزیز

ما در یونس وب هاستینگ فروش ویژه هاست لینوکس رو داریم و خیلی ارزون ارایه میدیم

قیمت آفرهای ویژه هاست دانلود (تا مدت محدود) (http://www.my.yonesweb.org/cart.php?gid=10)

50 گیگابایت + 500 گیگ پهنای باند+ تمامی امکانات نامحدود = ماهیانه فقط 17000 تومان

100 گیگابایت + 500 گیگ پهنای باند + تمامی امکانات نامحدود = ماهیانه فقط 20000 تومان

فضای نامحدود + پهنای باند نامحدود + تمامی امکانات نامحدود = ماهیانه فقط 27000 تومان

دوستان عزیز این قیمت ها به دلیل فروش ویژه ما هست احتمالا تا ماه آینده افزایش قیمت خواهیم داشت.

شما می توانید هم اکنون هاستتانم را از ما خریداری فرمایید و در ضمن هفت روز گارانتی بازگشت وجه داریم

در ضمن شما با هر قیمتی که خرید کنید در هنگام تمدید با قیمت خرید تمدید می کنید و با افزایش قیمت ها کاری ندارید

پشتیبانی ما از طریق پشتیبانی انلاین-یاهو-تیکت و تلفن تا ساعت یک شب در سایت آنلاین است.

در ضمن می تونیم به شما پورت اختصاصی هم بدیم.

هارد هم بالاتر راه داره اطلاعات بیشتر رو در شسایت ما ببینید.
شما می تونید اطلاعات بیشتر + سفارش رو توی لینک زیر ببینید =

سبد خرید - یونس وب هاستینگ (http://www.my.yonesweb.org/cart.php?gid=10)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تلفن : 09165741243 8-| =D>:x admin@yonesweb.org

وب سرور چی هست ؟
بقیه موارد را میفرمایید ؟

شما هاستی که می خرید از کجا می توانید تشخیص دهید آن شرکت این هاست را از سرور مجازی ارایه نمی کند ؟!
قطعا تضمینی نخواهد بود، از طرفی از سرور مجازی نباید شاکی بود زیرا اشخاصی هستند که منابع را اشتراکی می فروشند، ذهنیت شما به این موارد مخدوش شده است که نباید اینطور باشد.

در هر حال اگر موافق با سرور مجازی بودید می توانیم شما را راهنمایی کنیم، پشتیبانی 24 ساعته که شامل، تیکت، شماره همراه، شماره ثابت، آدرس ثابت، نماد اعتماد الکترونیکی ...

وقتی از سرویس دهنده معتبر و با تحقیق کامل و بررسی همه جوانب خرید کنیم دیگه احتمال مشکل کم میشه
الان تو این تاپیک کاملا مشخص هست که پردیس هاستینگ سرور اختصاصی داره اون هم فکر کنم چند تا و سالهاست فعالیت داره و کلی هم مشتری معتبر دارند و قابل اعتماد صد در صد هستند ولی چون بکاب ندارند پس نمیشه بهش فکر هم کرد
ما قرار نیست روی سرور مثلا رپیدلیچ راه بیاندازیم یا لینک دانلود را بین هزاران نفر به اشتراک بزاریم جوری که سرور از کار بیافته بلکه برای آپلودسنتر عکس و فایل با پهنای باند محدود میخوایم و برای شروع کار هست
راستی قبلا یکی به اصطلاح معتبر بود که اگر بکاب نداشتم سایتم نابود شده بود در حالی که شرکت هم بودند
منظورم این کاربر هست
نمایش مشخصات: stchost - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/4962/)
پس تنها تضمین باقی مانده آینده نگری خودم هست
سرور مجازی هم دردسرهای زیاد خودش را داره
مثلا از کجا معلوم بین هزار نفر منابع به اشتراک گذاشته نشده و اورسل صد در صد نشده ؟
جز اعتبار شرکت فروشنده تضمینی وجود داره ؟ برای هاست هم همین موارد هست تازه هزینه کانفیگ ، پنل و وب سرور بین مشتری ها مشترک میشه و لازم نیست هزینه ای برای اونها هم پرداخت کرد
لایت اسپید و سی پنل و ... هزینه اش تقسیم میشه

aligoli
June 24th, 2013, 14:36
وقتی از سرویس دهنده معتبر و با تحقیق کامل و بررسی همه جوانب خرید کنیم دیگه احتمال مشکل کم میشه
الان تو این تاپیک کاملا مشخص هست که پردیس هاستینگ سرور اختصاصی داره اون هم فکر کنم چند تا و سالهاست فعالیت داره و کلی هم مشتری معتبر دارند و قابل اعتماد صد در صد هستند ولی چون بکاب ندارند پس نمیشه بهش فکر هم کرد
ما قرار نیست روی سرور مثلا رپیدلیچ راه بیاندازیم یا لینک دانلود را بین هزاران نفر به اشتراک بزاریم جوری که سرور از کار بیافته بلکه برای آپلودسنتر عکس و فایل با پهنای باند محدود میخوایم و برای شروع کار هست
راستی قبلا یکی به اصطلاح معتبر بود که اگر بکاب نداشتم سایتم نابود شده بود در حالی که شرکت هم بودند
منظورم این کاربر هست
نمایش مشخصات: stchost - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/4962/)
پس تنها تضمین باقی مانده آینده نگری خودم هست
سرور مجازی هم دردسرهای زیاد خودش را داره
مثلا از کجا معلوم بین هزار نفر منابع به اشتراک گذاشته نشده و اورسل صد در صد نشده ؟
جز اعتبار شرکت فروشنده تضمینی وجود داره ؟ برای هاست هم همین موارد هست تازه هزینه کانفیگ ، پنل و وب سرور بین مشتری ها مشترک میشه و لازم نیست هزینه ای برای اونها هم پرداخت کرد
لایت اسپید و سی پنل و ... هزینه اش تقسیم میشه

درست نیست موقعیت اشخاص را تخریب نماییم هر چند مقصر باشند یا نباشند، هر اتفاقی بوده است به شخص شما و هر شخص مخاطب شما مربوط است، از نظر کانفیگ قطعا حق با شما هست، سروری که برای هاست دانلود کانفیگ می شود قطعا با سروری که برای میزبانی وب کانفیگ می شود متفاوت خواهد بود، اما دو نکته هست که به نظر بنده هیچ شرکتی نمی تواند ارایه دهد :

1. بکاپ از فایل های هاست دانلود (این امر طبیعتا بر عهده مشتری هست)
2. از کجا معلوم بین هزار نفر به اشتراک گذاشته شده و اورسل صد در صد شده ؟ (همانطور که عنوان کردید دقیقا به تصمیم و اولویت بندی و البته آینده نگری شما بر می گردد)

شخصا فقط تمایل داشتم بدانید هر سرور مجازی دارای منابع اشتراکی و اورسل شده نیست. تمام.
برای شما آرزوی موفقیت و پایداری دارم.

nariman_us
June 24th, 2013, 14:46
درست نیست موقعیت اشخاص را تخریب نماییم هر چند مقصر باشند یا نباشند، هر اتفاقی بوده است به شخص شما و هر شخص مخاطب شما مربوط است،

اینجا تاپیک درخواست هست و زیاد نمیخوام در این مورد صحبت کنم ولی شخصی که هم پول مردم را میخوره هم سایت مردم و سرمایه اونها را نابود میکنه شخصیتی نداره تا تخریب بشه .
اگر شخصیت داشت میفهمید که دیگران چقدر زحمت کشیدند تا هم سایت اعتبار و رتبه ای کسب کنه و هم پولی که گرفتند پرداخت کننده از آسمان تو جیبش نریخته ...
در ضمن تنها بنده نبودم و صدها نفر سایتهاشون از بین رفت
http://www.webhostingtalk.ir/f118/53375/
دز د را دستش را قطع میکنند اون هم در ملا عام نه اینکه آبرو براش بخرند .

در مورد اورسل صد در صد حق با شما هست و متاسفانه این هم مقصر اصلی همکاران شما هستند .

pardishosting
June 24th, 2013, 15:32
هاست دانلود کلا نه بک اپ داره و نه کسی بک اپ جدا ازش می گیره.
برای همین گفتم از هاست عادی استفاده کنید ، چون جداگانه روی سرور جدا با دقت بالا ازش بک آپ می گیریم.
در ضمن روی سرور های پردیس از بابت بک اپ خیالتون راحت باشه ما گاها بک آپ های 4 ماه قبل هم داریم تا زمانی که هارد سرور پر بشه حذفشون می کنیم.

nariman_us
June 24th, 2013, 15:40
هاست دانلود کلا نه بک اپ داره و نه کسی بک اپ جدا ازش می گیره.
برای همین گفتم از هاست عادی استفاده کنید ، چون جداگانه روی سرور جدا با دقت بالا ازش بک آپ می گیریم.
در ضمن روی سرور های پردیس از بابت بک اپ خیالتون راحت باشه ما گاها بک آپ های 4 ماه قبل هم داریم تا زمانی که هارد سرور پر بشه حذفشون می کنیم.

سوال بنده این بود که اولا روی هاست معمولی اجازه نصب آپلودسنتر هست ؟
بعد هم مساله فضا هست و پهنای باند که در هاست معمولی کم هست
مورد آخر اینکه بکاب را تقریبا در همه جا به دلیل فضای اشغالی زیاد از هاست دانلود بکاب برنمیدارند ولی بکاب را هم جایی ندیدم ببندند و این البته سیاست هر شرکت هست چه طور سرویس بده .
در انتهای سایت شما نوشته شده :

سرویس های فوق بک آپ ندارند و برای بک آپ گیری باید سرویس بک آپ بصورت جداگانه تهیه کنید.
یعنی باید یک سرویس جدا هم از قسمت فضای پشتیبان خریداری بشه ؟ خوب وقتی بکاب بسته هست چطور روی اون فضا میشه بکاب برداشت ؟ :113:

pardishosting
June 24th, 2013, 15:44
روی هاست معمولی اجازه اپلودسنتر عکس دارید . فقط عکس
بله فضا و ... کم هست در قبالش بک آپ گرفته می شه و خیال شما راحت هست.
حجم فایل هاتون چه قدر هست ؟

در مورد بک آپ روی هاست دانلود :
چون هاست دانلود پیش فرض بک آپ نداره باید یا خودتون بک آپ بگیرید یا از سرویس بک اپ ما استفاده کنید.

nariman_us
June 24th, 2013, 15:54
حجم فایل هاتون چه قدر هست ؟

حجم فایلهام الان خیلی کم هست ولی خوب شاید مردم زیاد فایل آپلود کردند ( الان حجم فایلهام به اندازه حجم اسکریپت ها هست :d )
برای همین حداقل سی گیگ فضا میخوام وگرنه همان اول میگفتم ده گیگ چون ده هم برای شروع کافی هست

در مورد بک آپ روی هاست دانلود :
چون هاست دانلود پیش فرض بک آپ نداره باید یا خودتون بک آپ بگیرید یا از سرویس بک اپ ما استفاده کنید.
ببخشید بکاب بسته باشه چطور خودم بکاب بگیرم ؟ :106:
حالا فضای پشتیبان خریدم باید یک جوری بکاب بگیرم ؟

فکر میکردم راه اندازی آپلودسنتر راحت هست ولی انگار از سایت معمولی سخت تر شده کارم 8-}

راستی از دوستانی که پیام خصوصی دادند هم تشکر میکنم و دارم بررسی میکنم همه پیشنهادات را

pardishosting
June 24th, 2013, 16:08
شما برای 20 گیگ فضا ماهانه 25 می تونید بدید ؟
شما اگر هاست وب ما رو بگیرید مثل 1000 کاربر فعال ما نگران بک آپش نباشید.

nariman_us
June 24th, 2013, 16:28
شما برای 20 گیگ فضا ماهانه 25 می تونید بدید ؟
شما اگر هاست وب ما رو بگیرید مثل 1000 کاربر فعال ما نگران بک آپش نباشید.

خوب این که کلا 3 تومان با هاست دانلود شما فرق داره که تفاوت قیمت کم هست و زیاد مهم نیست ولی هم پهنای باند کمتر هست و هم فضا کمتر هست .
البته شاید مواردی مانند add domain و بقیه چیزها زیاد باشه که تو هاست میزبانی سایت عادی هست ولی به درد من نمیخوره این امکانات اضافه چون نیازی بهش ندارم .
کاش بکاب باز بود ولی همان پلن هاست دانلود 25 هزار بود .
مشکل من اینه کلا نگران به دنیا اومدم وقتی تو ایران به دنیا اومدم :-b

98M!zban
June 24th, 2013, 16:33

دارای دو عدد دیتابیس
سی پنل یا دایرکت آدمین

سلام و وقت بخیر
1 - بینهایت دیتابیس می توانید داشته باشید
2 - سی پنل آخرین ورژن
3 - فضا هر میزانی که نیاز داشته باشید مشکلی نداره
4 - پهنای باند در دو پلان نامحدود و محدود موجود می باشد که بسته به انتخاب خودتون هست
5 - قابلیت بک آپ گیری برای تمامی یوزرها فعال می باشد

در مورد سرور مجازی خوب هست اما وقتی تجربه ای نداشته باشید باعث مشکلات میشه

وب سرور مورد استفاده آپاچی می باشد

در مورد پیشنهاد می توانید لیست مشتریان و نظرات مشتریان ما رو در صفحه اصلی وبسایت ما مشاهده نمایید

نیاز به مشاوره بیشتر داشتید در خدمتم

98Mizban.com | میزبانی وب ، هاست ، دومین ، سرور (http://www.98mizban.com)

pardishosting
June 24th, 2013, 16:43
شما هر جا هاست بگیرید کسی نمی ذاره از 25 گیگ دیتا فول بک آپ بگیرید ... دنبال چیزی نباشید که منطقی نیست.
25 گیگ دیتا رو بخواید بک آپ بگیرید حدود 1 تا 2 ساعت سرور تمام منابعش درگیر می شند.

pardishosting
June 24th, 2013, 16:44
تنها راه اینه که از بک جای دیگه فضای بک اپ بگیرید و دیتا رو با ftp همبشه بک اپ بگیرید.

MF-BAN
June 24th, 2013, 16:54
ما بروی هاستیگمون کلا چه 100مگ باشه چه 24000گیگ میزان فایل ها(24ترابایت)
بک اپ می گیریم مشکلی هم نداریم هزینه بالاست و با قرارداد
سی پنل ماهی 50تومن
nginx
+apache

nariman_us
June 24th, 2013, 16:55
شما هر جا هاست بگیرید کسی نمی ذاره از 25 گیگ دیتا فول بک آپ بگیرید ... دنبال چیزی نباشید که منطقی نیست.
25 گیگ دیتا رو بخواید بک آپ بگیرید حدود 1 تا 2 ساعت سرور تمام منابعش درگیر می شند.

تنها راه اینه که از بک جای دیگه فضای بک اپ بگیرید و دیتا رو با ftp همبشه بک اپ بگیرید.

من که نمیخوام هر روز و یا حتی هر هفته بکاب بگیرم ؟ اصلا اگه بخوام هم نمیتونم چون اونوقت باید دو تا سرور بخرم این بکاب ها را توش ذخیره کنم
هر ماه یکبار اون هم نیمه شب بکاب برمیدارم درست مثل همین الان که از سایتم همینطور بکاب برمیدارم ، اون هم ساعت سه نصف شب گاهی حتی دو ماه یکبار بکاب برمیدارم
بعد الان که فایل ندارم ولی در آینده با افزایش حجم مجبورم افزایش بدم ولی از همین اول دارم فضای بیشتر میگیرم که به نوعی پیشگیری باشه
بعد من که فیلم و یا فایل حجیم ندارم ، شما فکر کنید نهایت حجم یک فایل عکس چقدر هست ؟حالا با ftp من چطور ده هزار تا عکس زیر یک مگابایت را انتقال بدم ؟ از کجا بدانم کدام عکس ها تازه آپلود شدند ؟
من که خوشم نمیاد اذیت کنم ولی شما فکر کنید اتفاق برای ابرسرور هم ممکنه بیافته
مثلا سه سال بعد هارد سرور دچار مشکل بشه اونوقت چیکار باید کرد ؟ تمام هزینه و زحمت سه سال بر باد میره و به نظر من اون روز تنها یک مقصر هست اون هم صاجب سایت هست که فکر کاربرهایی که به اون اعتماد کردند را نکرده

nariman_us
June 24th, 2013, 16:57
ما بروی هاستیگمون کلا چه 100مگ باشه چه 240000گیگ میزان فایل ها
بک اپ می گیریم مشکلی هم نداریم هزینه بالاست و با قرارداد
سی پنل ماهی 50تومن
nginx
+apache
سلام
فکر کنم آدرس سایت را فراموش کردید قرار بدید

pardishosting
June 24th, 2013, 17:19
ما دو بار هارد سرورمون با مشکل رورو شد در هر دو مورد هیچ دیتایی از بین نرفت و تمام دیتاها با اختلاف چند ساعت ریستور شد. (فقط چند روز زمان برد)
الان شاید فایل هاتون کم باشه اما بعد از 10 گیگ حتما سرور درگیر می شه ، در هر حال بعید می دونم کسی روی هاست دانلود بک آپ باز کنه.

nariman_us
June 24th, 2013, 17:31
ما دو بار هارد سرورمون با مشکل رورو شد در هر دو مورد هیچ دیتایی از بین نرفت و تمام دیتاها با اختلاف چند ساعت ریستور شد. (فقط چند روز زمان برد)
الان شاید فایل هاتون کم باشه اما بعد از 10 گیگ حتما سرور درگیر می شه ، در هر حال بعید می دونم کسی روی هاست دانلود بک آپ باز کنه.
خوب پس خودتان هم تجربه داشتید و برای شرکتی مثل شما که بهترین سرورها را میگیره هم اتفاق افتاده و تازه مسائلی چون هک و ... هم هست
پس قبول دارید که نبود بکاب عاقلانه نیست ؟
در مورد بکاب هم تو همین تاپیک و البته بیشتر از این تاپیک تو پیام خصوصی همه دوستان اعلام کردند بکاب باز هست و به جز شما کسی نگفته بکاب بسته هست و البته خوب این سیاست کاری شما هست و قابل احترام ولی از نظر من عاقلانه نیست مدیر سایتی بکاب نداشته باشه
اصلا شاید روزی خواست انتقال بده باز هم مطمئن هستم دچار مشکل خواهد شد
باز هم میگم از نظر من درست نیست

98M!zban
June 24th, 2013, 17:37
خوب پس خودتان هم تجربه داشتید و برای شرکتی با شما که بهترین سرورها را میگیره هم اتفاق افتاده و تازه مسائلی چون هک و ... هم هست
در مورد بکاب هم تو همین تاپیک و البته بیشتر از این تاپیک تو پیام خصوصی همه دوستان اعلام کردند بکاب باز هست و به جز شما کسی نگفته بکاب بسته هست و البته خوب این سیاست کاری شما هست و قابل احترام ولی از نظر من عاقلانه نیست مدیر سایتی بکاب نداشته باشه

ببینید برای نزدیک شدن به اصول استاندارد در هاست دانلود که هیچ در هاست میزبانی هم امکان باز بودن بک آپ نمره مثبت و با منفی محسوب نمیشه

فقط بسته به سیاست های مدیر سرور یا باز هست یا بسته

که اکثرا در ایران در هاست های میزبانی باز هست و در هاست های دانلود بسته

اصول استاندارد اینه که از سرویس های بک آپ که شرکت ها ارائه می دهند استفاده کنید و برای بک آپ هزینه ای انجام بشه تا کیفیت رعایت شه

فقط جهت اطلاع گفتم

nariman_us
June 24th, 2013, 17:48
اصول استاندارد اینه که از سرویس های بک آپ که شرکت ها ارائه می دهند استفاده کنید و برای بک آپ هزینه ای انجام بشه تا کیفیت رعایت شه

فقط جهت اطلاع گفتم

خوب برای استفاده از سرویس بکاب هم باید راهی باشه ؟
الان خود شما تو پیام خصوصی گفتید که بکاب روی سرویس های شما باز هست ، حالا ممکنه بود بگید برای بکاب باید سرویس فلان را هم تهیه کنید و شرایط بکاب هم این هست و در نهایت فروشنده و خریدار بعد از توافق بر سر قیمت و نوع کالا و سرویس همکاری میکنند ولی اینکه کلا هیچ راهی برای بکاب نباشه مشکل ساز هست .
همین مورد در پردیس هاستینگ هم هست
این شرکت کاملا معتبر هست و در انتهای صفحه پلن های هاست دانلود نوشتند برای بکاب باید سرویس جدا خرید ولی ننوشتند بعد از خرید چطور روی اون سرویس بکاب برداریم ؟
من همین الان داشتم سایت شما و پلن های سایت شما را میدیدم
راستی برای خود من نکته مثبت و منفی یکیش همین هست و قبلا هم گفتم شرکتی که ثبت شده هم بود یکباره غیب شد و دست ما ماند تو پوست گردو
حالا شما به بنده بگید اگر بکاب بسته بود چه اتفاقی میافتاد ؟
ممنون از راهنمایی

pardishosting
June 24th, 2013, 18:24
من فکر می کنم شما متوجه منظورم نشدید ... ما بک آپ رو روی سرویس میزبانیمون بستیم در کل دنیا تمام هاست های بزرگ و ... همه یا اعمال محدودیت کردند در تعداد فایل ها یا بستند.
زمانی که شما فول بک آپ بخواید به شما فول بک آپ داده می شه ، اما مسلما برای کاربری که 25 گیگ یا بیشتر دیتا داره امکان اینکه هر زمان فول بک آپ بگیریم نیست. بهرحال عملیات فشرده سازی 25 گیگ فایل بخش زیادی از منابع رو اشغال می کنه در حالی که سیستم بک آپ ما فقط از فایل ها تغییر یافته بک آپ می گیره و به ارشیو بک اپ روی سرور دیگه اضافه می کنه. من فکر نمی کنم سایت شما اهمیتش از سایت های سازمانی باشه که ما میزبانی کردیم یا می کنیم. اگر اون ها نگران بک آپ نیستند و فقط تا 50 درصد به دلیل نوع بک اپ ما از سرویس ما استفاده می کنند ، بیشتر باشه . سایت هایی که برای 1 ساعت تغییر اطلاعات کلی حساسیت دارند. ما اگر بک آپ بستیم مطمئنا از سیستم جایگزین مطمئنی استفاده می کنیم و با افت قیمت دلار می خوایم از دو سرور بک اپ استفاده کنیم . دلیلش هم اهمیت بک آپ هست.

nariman_us
June 24th, 2013, 18:50
من فکر می کنم شما متوجه منظورم نشدید ... ما بک آپ رو روی سرویس میزبانیمون بستیم در کل دنیا تمام هاست های بزرگ و ... همه یا اعمال محدودیت کردند در تعداد فایل ها یا بستند.
زمانی که شما فول بک آپ بخواید به شما فول بک آپ داده می شه ، اما مسلما برای کاربری که 25 گیگ یا بیشتر دیتا داره امکان اینکه هر زمان فول بک آپ بگیریم نیست. بهرحال عملیات فشرده سازی 25 گیگ فایل بخش زیادی از منابع رو اشغال می کنه در حالی که سیستم بک آپ ما فقط از فایل ها تغییر یافته بک آپ می گیره و به ارشیو بک اپ روی سرور دیگه اضافه می کنه. من فکر نمی کنم سایت شما اهمیتش از سایت های سازمانی باشه که ما میزبانی کردیم یا می کنیم. اگر اون ها نگران بک آپ نیستند و فقط تا 50 درصد به دلیل نوع بک اپ ما از سرویس ما استفاده می کنند ، بیشتر باشه . سایت هایی که برای 1 ساعت تغییر اطلاعات کلی حساسیت دارند. ما اگر بک آپ بستیم مطمئنا از سیستم جایگزین مطمئنی استفاده می کنیم و با افت قیمت دلار می خوایم از دو سرور بک اپ استفاده کنیم . دلیلش هم اهمیت بک آپ هست.

من از بلوهاست و بایت هاست هر دو تا سرویس داشتم هیچ کدام بسته نبود .
شما پست های قبلی بنده را نگاه کنید خود من گفتم بکاب اگر هم از هاست بردارم حداکثر ماهانه یکبار اون هم نیمه شب هست .
هر کسی هم سایتش برای خودش مهم هست چه سازمانی و چه غیر سازمانی
نوع بکاب شما شاید بهترین باشه ولی الان تو انجمن شما داشتم میگشتم که متوجه شدم ماه گذشته سرورهای شما با وجود قدرت زیاد دچار مشکل شدند ولی در همان زمان شما به کاربرهایی که بکاب خواسته بودند گفته بودید قادر به ارائه بکاب نیستید .
اگر سرور بکاب جدا هست چرا در زمان مشکل قادر به دادن بکاب نبودید ؟ یا اینکه قادر بودید ولی این حق را به مشتری نمیدادید ؟
معذرت میخوام ولی وقتی شما با این همه قدرت و اعتبار و به گفته خودتان که صد در صد هم درست هست و میزبان 1000 سایت هستید در مواقع لازم بکاب نمیدید یا نمیتونید بدید و یا هر علت دیگه ای انسان بجز خودش باید به چه کسی اعتماد کنه ؟

pardishosting
June 24th, 2013, 19:04
وقتی سرور به مشکل می خوره ما موظف هستیم تمام توان رو برای رفع مشکل بذاریم نه اینکه بشینیم دونه دونه بک آپ کاربر ها رو جدا کنیم و دستی تحویلشون بدیم.
بهتره با اطلاعات کامل قضاوت کنید ... در ضمن ما با اینکه بک آپمون بسته هست در زمان سوختن هارد بک آپ بروزی به کاربران دادیم تا شرکت هایی که بک آپشون باز بوده ...
بهرحال این سیاست ماست و در دو سال گذشته وجود داشته و قصد تغییرش هم نداریم .

pardishosting
June 24th, 2013, 19:06
اینم بلوهاست :
Bluehost will not attempt to back up accounts that exceed 50,000 files or 30 Gigs of space for any reason.
BLUEHOST.COM TERMS OF SERVICE - Web hosting provider - Bluehost.com (http://www.bluehost.com/cgi/info/terms.html)

nariman_us
June 24th, 2013, 19:12
وقتی سرور به مشکل می خوره ما موظف هستیم تمام توان رو برای رفع مشکل بذاریم نه اینکه بشینیم دونه دونه بک آپ کاربر ها رو جدا کنیم و دستی تحویلشون بدیم.
بهتره با اطلاعات کامل قضاوت کنید ... در ضمن ما با اینکه بک آپمون بسته هست در زمان سوختن هارد بک آپ بروزی به کاربران دادیم تا شرکت هایی که بک آپشون باز بوده ...
بهرحال این سیاست ماست و در دو سال گذشته وجود داشته و قصد تغییرش هم نداریم .
بکاب هم در موارد مشکل ساز درخواست میشه وگرنه در موقعی که مشکلی نیست بکاب را آدم میخواهد چیکار کنه ؟
این واقعا خوب هست هر چند من چندین ساعت هست اونجا دارم تاپیک ها را میخونم و اونجور که نوشته بودید دیتاسنتر چندین روز سرور را بسته بود و در نتیجه کار زیادی نداشتید
مشکل اصلی این هست که برای هاست دانلود بکاب برنمیدارید تا در موقع لزوم بکابی بدید ، خود فرد هم که نمیتونه برداره و کلا خدای نکرده مشکل پیش بیاد ...
من هم بالاتر گفتم سیاست شما این هست و کاملا قابل احترام هست و خدا را شکر امروز دارید با شجاعت و صراحت این را میگید .
از بین دوستان پیشنهاد دهنده تا فردا از یکی از دوستان خرید میکنیم و از همه دوستان هم ممنون هستم

nariman_us
June 24th, 2013, 19:15
اینم بلوهاست :
Bluehost will not attempt to back up accounts that exceed 50,000 files or 30 Gigs of space for any reason.
BLUEHOST.COM TERMS OF SERVICE - Web hosting provider - Bluehost.com (http://www.bluehost.com/cgi/info/terms.html)

اون داره میگه از اکانت های حجیم بکاب برنمیدارند و این کاملا عاقلانه هست و خود فرد باید بکاب برداره چون سرویس های اینها نامحدود هست
هر چند ما را به خاطر ایرانی بودن ساسپند کردند ولی بکاب داشتیم
موضوع هم مربوط به 4 سال قبل هست
Each User is solely responsible for all installation, maintenance, security and backup of the operating system, software, files and data used in the User's Container, as well as any reinstalls and changes.

meea499
June 25th, 2013, 02:01
مفت باشه کوفت باشه (در صورتی که تمایل به استفاده ندارین میتونین به عنوان تست اسکریپت ازش استفاده کنید)250مگ هاست رایگان (از یوهاستیگ و ابتدایی نیست ) این هاست معمولی هست و میتونید روش سایت های مختلف بالا بیارید تا زمانی که به سرور فشار نیاد(هاست پربازدید نشه) با 2 پنل ویستا پتل و سی پنل x3 واقعی پهن باند 19 گیگ میزبانی وب (http://www.mahdihost.uk.to)

rapfather
June 25th, 2013, 02:27
خوب پس خودتان هم تجربه داشتید و برای شرکتی مثل شما که بهترین سرورها را میگیره هم اتفاق افتاده و تازه مسائلی چون هک و ... هم هست
داداش شما فوقش یه وی پی اس میخری با هارد برابر.اونوقت از طریق ftp از هاست دانلودت با وی پی اس بک آپ میگری.اینکه چیز ساه ایه حتما که نباید بک آپ رو هاست فعال باشه

xmasoud
June 25th, 2013, 02:34
با سلام

نظر بنده اینه که یک سرور مجازی برای انکار تهیه نمایید زیرا هاست دانلود بر روی سرور اشتراکی است علاوه بر افت سرعت مشکلات دیگر هم داره مثلا گرانی آن

و اگر هم بخواهید به طور اختصاصی بگیرید باز هم گرانتر پس سرور مجازی بهتر است از لحاظ قیمت و کیفیت

موفق باشید...

www.denaserver.com
June 26th, 2013, 07:19
سلام
سرور مجازی از هلند قابل ارائه است
هارد سرعت بالا
پینگ پایین به ایران

لایسنس سی پنل برای این سرور مجازی 29 هزار تومان قابل ارائه می باشد

shahab.qadiri
June 26th, 2013, 22:41
سلام
nginx

در خدمتیم

صفحه اصلی پورتال - آبیکـ وب هاست (http://abyekwebhost.ir)

nariman_us
June 27th, 2013, 00:27
سلام
از همه دوستانی که قابل دانستن و در تاپیک من شرکت کردند و آفر دادند تشکر میکنم

downloaddl
June 27th, 2013, 20:59
http://www.webhostingtalk.ir/f20/84325/#post800233

torbatniya
June 28th, 2013, 09:16
· Data Center : Hetzener
· CPU Corei7
· Ram : 1 Gig
· Hard: 100GIG
· BW:&
· Port:1000
· Prices : 20.000 (Hezar Toman)
· -----------------------------------------
· CPU Corei7
· Ram : 2 Gig
· Hard: 150GIG
· Prices : 30.000 (Hezar Toman)
· -----------------------------------------
· CPU Corei7
· Ram : 3 Gig
· Hard: 200GIG
· Prices : 40.000 (Hezar Toman)
· · -----------------------------------------
· CPU Corei7
· Ram : 4 Gig
· Hard: 250GIG
· Prices : 50.000 (Hezar Toman)
· · -----------------------------------------
·

barghost
June 28th, 2013, 11:18
باسلام درخدمتم از برگ هاست

http://my.barghost.ir/cart.php?gid=9

yonesweb.org
July 5th, 2013, 12:53
ممنون از شما ما وظیفمون رو انجام دادیم

امیدوارم میزبان خوبی برای شما مشتری عزیز باشیم.