PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصي

alis
February 26th, 2010, 23:31
سلام دوستان عزيز

يك سرور كاملا مديريت شده / بك اپ / همچنين بخصوص سي پنل و همچنين مانيتورينگ سرور نياز دارم

يك چيزي توي رنج اين دو لينك مي خوام ...بصورت ماهانه ... البته درسته مشخصا ت شبيه هم نيست ولي پيشنهادتون خوب باشه //مهم اينه واسه من..

حالا اينجا پيشنهاد مي زاريد يا پيغام خصوصي فقط خواهشا حتما اسم ديتا سننتر و ذكر كنيد و خواهشا هيچ هزينه پنهان ديگه اي هم نداشته باشه ..هر هزينه اي داره همنيجا يا پيغام خصوصي قبلش بفرماييد مثلا اين uk2.net كه هزار ماشالله 80 دلار فقط مالياتش هست !!!...هيچي هم نمي گه تا موقع اخرين ژرداخت !

Giga-International.com (http://www.giga-international.com/detail_server.php?id=117)

Dedicated Servers | Dedicated Hosting | UK 2 (http://www.uk2.net/dedicated-servers/)
هر دوي اين لينك ها بهترين پنلشون منظورم هست ....

AfraWeb.net
February 26th, 2010, 23:38
در چه رنج قیمتی سرور اختصاصی میخواهید ؟

alis
February 26th, 2010, 23:45
حداكثر 250 ( با احتساب هزينه هاي جانبي يا لايسنس ها ...) بازم شما پيشنهاد بديد ببينم واقعا بدردم مي خوره يا نه

فعلا براي يك ماه اما اگه بهم جواب بده احتمالا چند ماه دارمش...

AfraWeb.net
February 26th, 2010, 23:51
حداكثر 250 ( با احتساب هزينه هاي جانبي يا لايسنس ها ...) بازم شما پيشنهاد بديد ببينم واقعا بدردم مي خوره يا نه

فعلا براي يك ماه اما اگه بهم جواب بده احتمالا چند ماه دارمش...

میتوانیم از کانادا براتون سرور ارائه کنیم -

1 - فول منیج
2- پهنای باند بالا
3- اپ تایم 100 درصد
3- پشتیبانی قوی
5- قیمت مناسب
6- پورت اختصاصی 100
7- از همه مهتر عدم تحریم و بسته شدن سرور .

HugeServer
February 26th, 2010, 23:53
با سلام خدمت شما.

پانل زیر رو می‌تونم با این سی‌ پی‌ یو به شما معرفی‌ کنم، دیتا سنتر قدرتمند OVH یکی‌ از بهترین دیتا سنتر‌های اروپا هست. سرور ارایه شده بدون هزینه ستاپ می‌باشد. و فقط ماهیانه ۱۵۰تومن می‌باشد. هزینه سی‌ پانل برای سرور اختصاصی ماهیانه ۴۰تومن می‌باشد، و همچنین برای کنفیگ میتوانید از لینک زیری انتخاب کنید.

http://www.webhostingtalk.ir/f11/hugeserver-dedicated-server-france-core-i7-x-8129/

http://hugeserver.com/server-management.html
در ضمن میتونید سرور‌های دیگه هم انتخاب کنید.

alis
February 27th, 2010, 00:06
نم دونم اين دو دوست عزيز به درخواست من توجه كردند يا نه... فول منيج / هارد بك اپ / بعلاوه دادن قيمت واقعي برام مهم هست ...حالا اينجا نمي خواهيد بزاريد حداقل پيغام خصوصي ... :)

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

البته BestServer.IR
عزيز سروري كه معرفي كرديد ظاهرا مديريت شده است درسته ؟

در مورد بك اپ ؟ و في راه اندازي ؟

P-CO
February 27th, 2010, 00:08
شاید پلان های XLHost - DirectSpace و FDC بتونه نظر شمارو جلب کنه...

یک سرو به لینک :

http://ded24.com/dedicated-servers/

با احترام

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

بک آپ و اینجور چیزهای بسته به خواسته شماست... (مقدار و ...)

سی پنل هم به برای مشکلات تحریم، ما تضمینی نمیکنم! ولی اگر با رضایت شما و تایید شما باشه براتون تهیه خواهیم کرد.

با احترام

HugeServer
February 27th, 2010, 00:15
نم دونم اين دو دوست عزيز به درخواست من توجه كردند يا نه... فول منيج / هارد بك اپ / بعلاوه دادن قيمت واقعي برام مهم هست ...حالا اينجا نمي خواهيد بزاريد حداقل پيغام خصوصي ... :)

---------- post added at 12:06 am ---------- previous post was at 12:04 am ----------

البته bestserver.ir
عزيز سروري كه معرفي كرديد ظاهرا مديريت شده است درسته ؟

با سلام خدمت شما،

در صورت انتهب یکی‌ از پکیج‌های منیج که بهتون در لینک دوم معرفی‌ کردم میتونید سرور مدیریت شده داشته باشید. در مورد بککوپ هم بله سرور‌ها همگی‌ دارای ۱۰۰گیگابایت فضای بککوپ ftp بر روی سرور‌های مخصوص و محافظت شده دارند. هزینه راه اندازی هم اگر دقت میکردید، عرض کردم که در این آفر و سرور‌های دیگر در حال حاضر هزینه ستاپ ۰ می‌باشد، یعنی‌ که شما نیاز به پرداخت هزینه اولیه ندارید.

AfraWeb.net
February 27th, 2010, 01:21
نم دونم اين دو دوست عزيز به درخواست من توجه كردند يا نه... فول منيج / هارد بك اپ / بعلاوه دادن قيمت واقعي برام مهم هست ...حالا اينجا نمي خواهيد بزاريد حداقل پيغام خصوصي ... :)[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

دوست عزیز هزینه راه اندازی free هست و سرور ها در کانادا واقع شده اند .
فول منیج و مانیتور سرور رو کارشناسان دیتا سنتر برای شما رایگان انجام میدهند و این یکی از افر هایی ویژه ای هست که برای شما در نظر گرفته ایم

قیمت ها و تعرفه برای شما ارسال می شود .

root
February 27th, 2010, 02:08
با سلام
ParsDev.Ir - سرور اختصاصی ویژه نگاه روشن پارس - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس (http://parsdev.ir/page-deds.html)
سی پنل هم با 50 هزار تومان اضافی نصب می شود
ارادتمند

Arashdn
February 27th, 2010, 13:41
سلام
من فرونشده نیستم ولی رایگان دیتاسنتر ها و شرکت های خوب رو بهت معرفی میکنم و اینکه از کجا بگیری برات مناسبتره
مایل بودی تماس تلفنی بگیر یا پ .خ بده

alis
February 27th, 2010, 14:38
سلام دوستان

ممنونم بابت توجهتون / راهنمايي ها و افرهاي خوبي كه داديد ....

من سرور مورد نظرمو از ميان يكي از پيشنهادات انتخاب كردم.

همگي موفق باشيد .

AfraWeb.net
February 27th, 2010, 14:42
سلام
من فرونشده نیستم ولی رایگان دیتاسنتر ها و شرکت های خوب رو بهت معرفی میکنم و اینکه از کجا بگیری برات مناسبتره
مایل بودی تماس تلفنی بگیر یا پ .خ بده

بهتره همینجا اعلام کنید . دوستان ببنید و اطلاعاتشون در رابطه با خرید سرور بالا بره
1- خرید از اروپا و کانادا به خاطر تحریم و عدم تحریم و بسته شدن پنل
2- خرید از دیتا سنتری که سرور شما رو فول منیج کنند
3- ساپورت و پشتیبانی خوب
4-سابقه طولانی بالای 10 سال در ارائه خدمات سرور
5- پورت اختصاصی 100 نه پورت های share شده
6- ای پی ارزان و بلوک نشده
7-دسترسی به Remote reboot port رایگان
8-خرید مستقیم از سرور های دیتا سنتر نه سرور های کولو شده رو دیتا سنتر
9- خرید از نمایندگی رسمی فروش در ایران یا خرید بصورت مستقیم مطمعنا در صورت خرید از نمایندگی افر ها و قیمت های پایین تر و مناسب تری دریافت خواهید کرد .
10- استفاده از پنل دایرکت ادمین بر روی سرور با قیمت مناسب
11-اپ تایم بالا 99.99 یا 100 درصد
12- ترافیک بالای 3 ترا بایت
13 سرور بک اپ ( توصیه میشه این سرور روی یک دیتا سنتر دیگر خریداری نمایید چون اگر به هر دلیلی مشکلی برای دیتا سنتر پیش بیاد اطلاعات شما در جای دیگر هست و دسترسی دارید .

برای خرید هر سروری باید اینها را در نظر گرفت .