توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ایپی vmware
mahdi_sh45
June 23rd, 2013, 15:24
با سلام خدمت دوستان
من لینوکس نصب کردم روی vmware
وقتی تنظیمات رو روی حالت nat میزارم ایپی ای که بهم میده اینولید هست مثلا وقتی ifconfig میگیرم بهم 192.168.10.56 رو نشون میده ولی نت دارم و وقتی چک میکنم ایپی مو توی سایت ایپی ولید ی که از isp میگیرم رو نشون میده
ولی میخوام همون ایپی که از isp میگیرم روی (کارت شبکم) ست بشه
باید چیکار انجام بدم؟
با تشکر فراوان
mahdi_sh45
June 24th, 2013, 01:43
کسی نمیدونه چیکار کنم؟؟:-|:-|
nikit
June 24th, 2013, 01:51
با سلام خدمت دوستان
من لینوکس نصب کردم روی vmware
وقتی تنظیمات رو روی حالت nat میزارم ایپی ای که بهم میده اینولید هست مثلا وقتی ifconfig میگیرم بهم 192.168.10.56 رو نشون میده ولی نت دارم و وقتی چک میکنم ایپی مو توی سایت ایپی ولید ی که از isp میگیرم رو نشون میده
ولی میخوام همون ایپی که از isp میگیرم روی (کارت شبکم) ست بشه
باید چیکار انجام بدم؟
با تشکر فراوان
ایپی استاتیک منظورتونه؟
فکر نمیکنم بشه ایپی که داخل کارت شبکه ویندوزتون ست کردید رو بشه داخل لینوکس هم استفاده کرد
اول ایپی رو از کارت شبکه حذف کنید سپس داخل لینوکس ایپی رو اضافه کنید که در این حالت ویندوزتون از ایپی دینامیک استفاده میکنه و لینوکس از استاتیک
Domain
June 24th, 2013, 01:52
شما باید از ISPتون یک IP ولید جداگانه خریداری و set کنین، در غیر این صورت تو حالت bridge هم که بگذارین مجبورین یکی از IPهای شبکه داخلی خودتون که Invalid هست set کنین
mahdi_sh45
June 24th, 2013, 11:08
نه نمیخوام استاتیک بخرم
یعنی هیچ راهی نداره من تو این لینوکس بتونم ایپی ولید تو کارت شبکم ست کنم که نت داشته باشه؟
nikit
June 24th, 2013, 11:12
نه نمیخوام استاتیک بخرم
یعنی هیچ راهی نداره من تو این لینوکس بتونم ایپی ولید تو کارت شبکم ست کنم که نت داشته باشه؟
خیر حتما باید استاتیک تهیه کنید
البته یه راهی سایت هم بودش که رو مودم ست میشد و با تغییر ایپی سریع dns دامین رو تغییر میداد (یه چی تو همین مایه ها)
یه ایپی استاتیک قیمتی نداره که، 3 تومنه دیگه