PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل mysql در wampserver

siamaksalimi
June 22nd, 2013, 23:41
سلام
من اشتباهی یه فایل مهم mysql رو پاک کردم و wampserver دیگه رنگش سبز نمی شد من از پوشه ی www و bin\mysql\mysql5.5.16\data بکاپ گرفتم. wampserver رو دوباره نصب کردم فایلای www و دیتابیس رو برگردوندم ولی دیتابیس wordpress مشکل داشت تمام جدولا خالی بود تو پوشه ی دیتابیس دیدم فقط فایل با پسوند frm برای وردپرس وجود داره ولی دیتابیسای دیگه علاوه بر frm فایلای myd و myi وجود داشت و مشکلی هم تو جدولا نبود.
وردپرسو دوباره نصب کردم ولی بازم فقط frm بود و جدولای دیتابیس مشکلی نداشتن من همین فایلای frm رو کپی کردم تو یه دیتابیس دیگه ولی جدولا خالی بود
چی کار کنم تا دیتابیس وردپرس درست شه؟

Optis2005
June 23rd, 2013, 09:11
سلام
من اشتباهی یه فایل مهم mysql رو پاک کردم و wampserver دیگه رنگش سبز نمی شد من از پوشه ی www و bin\mysql\mysql5.5.16\data بکاپ گرفتم. wampserver رو دوباره نصب کردم فایلای www و دیتابیس رو برگردوندم ولی دیتابیس wordpress مشکل داشت تمام جدولا خالی بود تو پوشه ی دیتابیس دیدم فقط فایل با پسوند frm برای وردپرس وجود داره ولی دیتابیسای دیگه علاوه بر frm فایلای myd و myi وجود داشت و مشکلی هم تو جدولا نبود.
وردپرسو دوباره نصب کردم ولی بازم فقط frm بود و جدولای دیتابیس مشکلی نداشتن من همین فایلای frm رو کپی کردم تو یه دیتابیس دیگه ولی جدولا خالی بود
چی کار کنم تا دیتابیس وردپرس درست شه؟

اگر نظر بنده رو میخوای شما Wamp رو پاک کن و Xampp نصب کن ! چون Wamp نسخه خیلی قدیمی تره Xampp هست !
و بعد از نصب Xampp دیتابیست رو ریستور کن ببین مشکلت حل میشه یا نه ...!
در ضمن وقتی Wamp رو پاک کردی به سرویس های ویندوزت برو اگر mysql پاک نشده بود دستی پاکش کن !

hmarei
June 23rd, 2013, 11:22
اگر نظر بنده رو میخوای شما Wamp رو پاک کن و Xampp نصب کن ! چون Wamp نسخه خیلی قدیمی تره Xampp هست !
در ضمن وقتی Wamp رو پاک کردی به سرویس های ویندوزت برو اگر mysql پاک نشده بود دستی پاکش کن !

فایل های دیتابیسش کمه ! اون یکی پسوند ها هم باید باشه .. چون دیتا داخل اونا سیئوو میشن

ali_fattahi
June 23rd, 2013, 23:19

اصلا اینجور نیست . اگر بررسی بفرمایید کاملا wamp از xampp به روز تر و انتعاف پذیر تره . بنده خودم چندین سال از xampp استفاده میکردم که این اواخر کوچ کردن به wamp server و بسیار ازش راضی هستم . همیشه هم به روز هست . در ضمن اون حرفی که میزنید فایل های رو بریزه توی xampp باید بگم اینجوری اصلا جواب میده مگر اینکه از خود دیتابیس بک آپ گرفته باشید و نه فایل هاش! به علت تفاوت ورژن هم خوانی ندارند .

siamaksalimi
June 24th, 2013, 14:13
راهی وجود نداره که من بتونم از فایلای frm برای دیتابیس استفاده کنم؟

siamaksalimi
June 27th, 2013, 12:36
کسی نیست کمکم کنه؟

bartar_host
June 27th, 2013, 16:13
بهترین راه اینه که از اول بشینی قشنگ بسازی و هرجای که کار مهمی میکنی از همه چی بک اپ جدا بگیری تو هارد ذخیر کنی تا مشکلی برات پیش نیاد و برای وردپرس xamp بهتره ta wampserver

wapserver برای جوملا خوبه