ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب Provider از نظر پایداری

fr0nk
June 21st, 2013, 19:21
درود
میخواستم ببینم دوستان بین Provider ها زیر کدوم رو از نظر پایداری و کار از ایران پیشنهاد میدن

فرض بر این باشه که سرور از همه جا قابل تهیه باشه

Above.net
NTTA
TW Telecom
Hurricane Electric
Cogent
Qwest (Century Link)
Level3
United Layer
Unite Private Networks
NTTJ
KDDI
USEN
Equinix SPIC

با تشکر

Ehsan lashkari
June 21st, 2013, 19:37
سلام

می خواید دیتا سنتر بزنید؟
Level3

یه راه خوب اینه که معتبرترین دیتا سنتر ها رو در نظر بگیرید یه traceroute بگیرید ازشون بیشترین تکرار ها رو مرتب کنید فکر می کنم به منظورتون برسید

هرچند بعضی دیتا سنتر ها پروایدر ها شون رو تو سایت خودشون اعلام میکنند

موفق باشید

tizparvaz
June 21st, 2013, 20:20
اگر هزینه هم براتون اهمیت داره he مناسبه

danitfk
June 21st, 2013, 20:23
یه راه خوب اینه که معتبرترین دیتا سنتر ها رو در نظر بگیرید یه traceroute بگیرید ازشون بیشترین تکرار ها رو مرتب کنید فکر می کنم به منظورتون برسید
این کار چه بسی درست بازدهی نداره ,
اکثر دیتاسنتر ها بخاطر هزینه از Cognet , HE.net استفاده میکنند , دلیل بر مناسب و پایدار بودن Provider پهنای باند نیست.

از لحاظ قیمت نخست HE.net و Cognet از لحاظ کیفیت Level3 و nLayer , مناسب بودن برای ایران Telia و پایدار بودن علاوه بر nLayer و Level3 ؛ TW Telecom هم اضافه کنید.

Ehsan lashkari
June 21st, 2013, 20:43
این کار چه بسی درست بازدهی نداره ,
اکثر دیتاسنتر ها بخاطر هزینه از Cognet , HE.net استفاده میکنند , دلیل بر مناسب و پایدار بودن Provider پهنای باند نیست.

از لحاظ قیمت نخست HE.net و Cognet از لحاظ کیفیت Level3 و nLayer , مناسب بودن برای ایران Telia و پایدار بودن علاوه بر nLayer و Level3 ؛ TW Telecom هم اضافه کنید.

فکر نمی کنم دیتا سنتر معتبر بخاطر هزینه کیفیت پورت هاش رو نا پایدار کنه اما شاید برای بک آپ این کار رو بکنند

شما یه بنز داری یه پراید هم میگیری که دلت خوش باشه! یا یه روز صبح که پاشدی دیدی بنزت پنچره و حال نداری زاپاس عوض کنی سوار پراید شی بری، بنزتم بعدا درست می کنی.

هلند که بیشتر از لول تری استفاده می کنند

متشکر

danitfk
June 21st, 2013, 21:10
فکر نمی کنم دیتا سنتر معتبر بخاطر هزینه کیفیت پورت هاش رو نا پایدار کنه اما شاید برای بک آپ این کار رو بکنند

شما یه بنز داری یه پراید هم میگیری که دلت خوش باشه! یا یه روز صبح که پاشدی دیدی بنزت پنچره و حال نداری زاپاس عوض کنی سوار پراید شی بری، بنزتم بعدا درست می کنی.

هلند که بیشتر از لول تری استفاده می کنند

متشکر

چند مثال برای دیتاسنتر خوب که برای شما تعریف شده را بزنید