1. بهترین نرم افزاری که بتونه live کد های html , css رو نشون بده که همزمان ویرایشمونم نشون بده چیه ؟
2. آیا هنوز هیچ نرم افزاری ساخته نشده که بتونه فایلای html , css رو راست چین کنه به وجود نیومده ؟ یا مثلا بصورت گرافیکی بتونیم راست چین کنیم .
ممنونم میشم اگر دوستانی که تجربه دارن راهنماییم کنن.
fanix
June 21st, 2013, 12:51
سلام
1.نرم افزار فرانت پیج
2.اگر ساخته شده بنده اطلاع ندارم
موفق باشید
≡ ALEX ≡
June 21st, 2013, 13:55
FrontPage رو که خدا بیامرزه...
در مورد فارسی سازی و RTL کردن قالب هم اگر حوصله ندارید دستی و تمیز انجامش بدهید، با یک اسکریپت ساده PHP که روی localhost یا سرور اجرا بشه میتونید همه right ها رو left کرده و همه left ها رو هم right کنید و ضمنا margin ها و padding های یک خطی رو نیز به هر صورتیکه نوشته شده اند تشخصی داده و پردازش کنید. و ... .
موفق باشید
nginxweb
June 21st, 2013, 14:43
frontpage سیالهاست که از رده خارج هستش و هیچ سازگاری با تکنیک های جدید web design مثل html5-css3 و.. نداره
پیشنهاد میکنم خدمتتون از Microsoft Expression Web استفاده نمایید که از شرکت مایکروسافت می باشد و بسیار کاربر پسند میباشدi
trav
June 21st, 2013, 18:02
با تشکر .
پس بهترین نرم افزار در حال حاضر
Microsoft Expression Web هست ؟ چون هیچ کدومشونو ندارم میخوام دانلود کنم
درمورد راستچین کردن دستی خیلی حال گیری هست گفتم شاید نرم افزاری باشه که حالا اتو ماتیک که هیچ حداقل گرافیکی بشه سریع تر این کارو کرد . پس هنوز باید دستی انجام بدم .
nginxweb
June 21st, 2013, 18:04
بهترین نمیشه گفت اما راحت و کاربر پسند هستش و محیط قابل قهمی داره با تکنولوژی های جدید هم سازگاری داره و قابلیت تست Multi Browsing را نیز دارا هستش .
trav
June 21st, 2013, 18:09
Adobe Dreamweaver CS5.5 v11.5 Build 209 MEچطوره ؟ بین این و ماکروسافت کدومشون بنظرتون بهتره و چرا؟
vahab00
June 21st, 2013, 18:15
دوست من بنظرم هرگز پی چنین چیزی نباشید که نیست و نخواهد هم بود
بهترین نرم افزار همون notpad++ هست که واقعا بینظیر هست
پی این چیزها نباشید ک نیست
ra3ou1
June 21st, 2013, 19:47
به نظر من
Dreamweaver
چند ساله بدون مشکل دارم استفاده میکنم
sheshe
June 27th, 2013, 08:00
سلام
به جای وقت تلف کردن برای پیدا کردن نرم افزار های حرفه ای که کار باهاشون پیچیده هست تا حدودی ، بهتر هست شروع کنید به یادگیری css
موفق باشید
ramandy.m
July 5th, 2013, 01:22
نرافزار Notepad++ دارای پلاگینهایی هست که جداگانه نصب میشن و این نیازهارو براورده میکنه.
اصولا یک انسان حرفه ای چیزی رو جز این نرم افزار نیاز نداره. بسیار سبک و سریع و کاربرپسند.